2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kan idrarı sormak için doktoru aradım ya, doktor aynen şunu dedi, bol su içiyoruz ilişkiye girmiyoruz.. peki hocam dedim :)) adam taktı ilişkimize ayol.. kocamı özledim beeeen

bizimki kanama olmadığı sürece son güne kadar serbest dedi..ama göbekten falan gün geçtikçe zorlaşıyo:))))))))

bizimki kanama olmadığı sürece son güne kadar serbest dedi..ama göbekten falan gün geçtikçe zorlaşıyo:))))))))

aynen benim doktorumda kendini yorgun hissetmediğin zamanlarda olsun ve sık olmasın dedi yeter dün düğün vardı eşimle dans edelim dedik bana ne dese beğenirsiniz aşkım gebeğin çıkmış çarpıyorum dedi daha şimdiden ben öleyim o zman dedim sonrasını hiç düşünme

sırt üstü yattiimde azıcık belim dinlensin diyorum onada oğlan kızıyo..tepikliyo hemen..yan yatıncada heryerim ağrıyo..off off..kocama ovduruyorum ovduruyorum ama adamında elleri koptu bütün gece ov ov

bende bikaç zamandır doğru dürüst uyuyamıyorum, sola yatmak lazım yatıyorum başta ama ne zaman uyansam kendimi dizlerimi karnıma çekmiş sırtüstü buluyorum, tabi haifte agrı oluyor o uyandırıyor bu pozisyondayken. ablam bana hamile yastığı verdi kendi kullanmış çok memnun kalmış, onu denedim gece sonuç mükemmelll:) süper rahat ettim hiç dönmeden rahatsızlık duymadan uyudum, sırtı çok güzel desteklediğindende sırt ağrım olmadı, sizede tavsiye ederim:)

Son düzenleme:

dün benimkide top yutmuşsun gibi diyo:))))) sağol be dedim..yutturucam ben sana topu :)) gece dönerken uyandırıyomuşum beyefendiyi..mehter marşıyla dönüyosun diyoooo:))))))))))))))

merhaba kızlar...Çok mutluyum bugün:) sabahtan beri hastanedeyim bol bol kızımı gördüm:)) Detaylı ultrasona girdik,allaha şükür herşey yolunda çıktı:)))
Çok tatlıydı,kıpır kıpırdı,bol bol poz verdi bize:)) Artık günler hemen geçsin istiyorum:))
Darısı tüm annelerin başına:))

maşşaallahhh:) tü tü tü tü

Benim eşim deli yatıyo, araya bi de iki yastık koyuyoruz karnıma falan vurmasın diye.. bu şartlar altında 4-5 ay nası devam ederiz bilmem :))

merhaba canım, bendede 2li güzel çıktı dr.um istersen 4lü tarama yaptır istersen yaptırma dedi ben yaptırmamayı tercih edince beni detaylı ultrasona yönlendirdi. ve detaylıda birçok şeye bakılıyor sadece down sendromuna değil, ben erken girdim detaylıya ama 23. haftada tekrar gireceğim. 4lü usg de bebeğin safra kesesi, midesi, karnı, beyni, beyindeki parametreleri, dokuları, el ve ayakları parmakları, kalp kapakçıkları, odacıkları, aortu, kordonu, uzuvlarının uzunlukları,böbrekleri gibi detaylı bir rapor veriliyor, bu şekilde doğumdan sonra ortaya çıkabilecek riskleri %70 -80 oranında dışlamış oluyor birşey çıkmazsa, çıkarsada önceden ögrenip takip edebiliyorsun.. bence detaylı 4 boyutlu ultrasonu kesinlikle yaptır...

dün benimkide top yutmuşsun gibi diyo:))))) sağol be dedim..yutturucam ben sana topu :)) gece dönerken uyandırıyomuşum beyefendiyi..mehter marşıyla dönüyosun diyoooo:))))))))))))))

keyfimden yapıyorum diycen sen benim kalkıp otururken neler çektiğimi bilmiyorsun tabi adamlara bunu söylemek ne kolay geliyor hiç düşünmüyorlar bizi

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza

keyfimden yapıyorum diycen sen benim kalkıp otururken neler çektiğimi bilmiyorsun tabi adamlara bunu söylemek ne kolay geliyor hiç düşünmüyorlar bizi

valla ben ne yaşıyosam onada yaşatıyorum hepsini..hiiiçç saklamıyorum..nazlanıyorum nazlanıyorum..sürekli ağlıyorum falan:))))) oda çeksin biraz..mesela eskiden tuvalete koşardım kusmak için..şimdi ben oturduğum yerden kalkana kadaaaarr oohho yerlere kusarım..kusucam torba getir diyorum:))))) öğkk kusuyorum yanında oluyo bitiyo:))))))))))

POLYANNAAA merak ettim seni nerelerdesinnnn ??????

gözün aydın olsunn canım darısı diğer cici annişlere olsun inş...

dürt sende gece..düzgün yat die alla alla..nasıl sığıyonuz be yatağa..sen kocan 2 yastık:) biz ikimiz zor sığıyoruz:))))

Sizn boyları duyduk tabi sığmazsınız :)) ben 163üm.. :) ben eşim iki yastın arada benim göbek yine de yar kalıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…