- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.581
Bugün kan idrarı sormak için doktoru aradım ya, doktor aynen şunu dedi, bol su içiyoruz ilişkiye girmiyoruz.. peki hocam dedim :)) adam taktı ilişkimize ayol.. kocamı özledim beeeen
bizimki kanama olmadığı sürece son güne kadar serbest dedi..ama göbekten falan gün geçtikçe zorlaşıyo:))))))))
Bugün kan idrarı sormak için doktoru aradım ya, doktor aynen şunu dedi, bol su içiyoruz ilişkiye girmiyoruz.. peki hocam dedim :)) adam taktı ilişkimize ayol.. kocamı özledim beeeen
kanama falan yok bende deşu kumları bi atıyımda.. çok su içiyorum bence bi kaç güne kadar atarım dimii :)) atarım atarım..
bizimki kanama olmadığı sürece son güne kadar serbest dedi..ama göbekten falan gün geçtikçe zorlaşıyo:))))))))
sırt üstü yattiimde azıcık belim dinlensin diyorum onada oğlan kızıyo..tepikliyo hemen..yan yatıncada heryerim ağrıyo..off off..kocama ovduruyorum ovduruyorum ama adamında elleri koptu bütün gece ov ov
aynen benim doktorumda kendini yorgun hissetmediğin zamanlarda olsun ve sık olmasın dedi yeter dün düğün vardı eşimle dans edelim dedik bana ne dese beğenirsiniz aşkım gebeğin çıkmış çarpıyorum dedi daha şimdiden ben öleyim o zman dedim sonrasını hiç düşünme
Kızlar kuzum nası hareketlendi bgnnn sabahta böleydi ama babası dokununca kıpırdamıo sizinkilerde böle mi ???
merhaba kızlar...Çok mutluyum bugün:) sabahtan beri hastanedeyim bol bol kızımı gördüm:)) Detaylı ultrasona girdik,allaha şükür herşey yolunda çıktı:)))
Çok tatlıydı,kıpır kıpırdı,bol bol poz verdi bize:)) Artık günler hemen geçsin istiyorum:))
Darısı tüm annelerin başına:))
anladım canımm ben ikili yaptırdım
üçlü gerek yok dedi dörtlüyü istersen yaptır ama gerekli değil dedi bende yaptırmadımmm
arkadaşım ikili testi kaçırmış sadece dörtlü yaptırdı onada detaylı ultrasona gerek yok demiş eğer banada gerek yok derse bende yaptırmam acaba bişey çıkarmı filan beklemesi stresi çok yıpratıyo insanı endişeli bekliyosunn o yüzdenn gerekli değilse yaptırmıcamm
Ankara'da niye vermiyolar yaabende isterim CD ((
Benim eşim deli yatıyo, araya bi de iki yastık koyuyoruz karnıma falan vurmasın diye.. bu şartlar altında 4-5 ay nası devam ederiz bilmem :))
dün benimkide top yutmuşsun gibi diyo:))))) sağol be dedim..yutturucam ben sana topu :)) gece dönerken uyandırıyomuşum beyefendiyi..mehter marşıyla dönüyosun diyoooo:))))))))))))))
merhaba kızlar...Çok mutluyum bugün:) sabahtan beri hastanedeyim bol bol kızımı gördüm:)) Detaylı ultrasona girdik,allaha şükür herşey yolunda çıktı:)))
Çok tatlıydı,kıpır kıpırdı,bol bol poz verdi bize:)) Artık günler hemen geçsin istiyorum:))
keyfimden yapıyorum diycen sen benim kalkıp otururken neler çektiğimi bilmiyorsun tabi adamlara bunu söylemek ne kolay geliyor hiç düşünmüyorlar bizi
dürt sende gece..düzgün yat die alla alla..nasıl sığıyonuz be yatağa..sen kocan 2 yastık:) biz ikimiz zor sığıyoruz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?