2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşim deli yatıyo, araya bi de iki yastık koyuyoruz karnıma falan vurmasın diye.. bu şartlar altında 4-5 ay nası devam ederiz bilmem :))

eşim deli yatıo ben deli yatıomm diom bebeğe beşik alacamıza şu yatağı büyütelimm kocamın sırtını dayadığı kocaman yastık bnm hamilleikte çıkardığım yastıkk pes sığmıoz diom hafiften alıştır kendini sana oturma odasında yatmak görünüo ufuktaaa:))

Zaten yakında taşınırlar oturma odasına.. yanımızda yatmakla bişey olmıycanı anlayınca :))

ben relax tan bi tane sabahlık beğendimm 19 mu nee çokta sevimlii pijama karar vermedim bide görmeden rahat edemiorum ya olmazsa diee

arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum . ben 16 + 3 gebeyim geçen hafta doktor bana 18 . hafta nörolojik kontrol yapılacak bebeğinize gelin unutmayın dedi. demek isteği 3 lü tarama testimi yoksa nörolojik olarakta bebek kontrol ediliyormu . o gün ultrosonda bebeğimi gödüğüm için çok heyecanlıydum bunu doktora sormayı unuttum.

slm kızlar :)
bizde cumartesi gittik gördük bebeğimizi çok şükür herşey yolunda ve bu arada cinsiyetimizide öğrenmiş olduk kızımız olucak inş. herkes için herşeyin hayırlısı. bu arada doktordan hariç sağlık ocağına aile hekimine gideniniz varmı?

En iyisi görerek almak bencede.. Hasteneye, emzirmeye ve kışa uygun olmalı...

arkadaşım kesinlikle katılıorum sana ama nerelere gidip bakıcamıda bilmiorum şimdii özle lohusalık için desen düğün zamanı gibi 3 katı fiyatına satarlar düğün zamnaında alınanlar bi köşeede bunlarda ikinci çocuğa kadar öte köşede beklerler

Ankara'da Ulus'tan alınabilir bence, ama tabi normal geniş bedenlere bakmak lazım.. hamile loğusa diyince o mağazalar malesef çok pahalı.. en güzeli normallerden büyük beden almak XL falan..

Hayırlı olsun kızınızz :) Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah... Aslında aşılar için aile hekimine gitmek gerekiyo ama bende daha vakit bulup gidemedim..

ben konyadayımm nese buluncaktır bi hal çaree olmadıı saten geceliklerimi giyerimmm altınada tüylü terlikkk hohoytt

Süpersin :) bende kansızlık vardı, sana söylediğim tariften sürekli içiyorum o yüzden demir hapını doktor 3 günde 1 al dedi son kontrolümde, kansızlık çok çok azalmış :)

sağol canım. teşekkürler... ilaç kullandım ama olmuyor belki bu randevumda başka bir tedavi deneriz. İlişki konusunda onu kestik. eşim bu konuda çok anlayışlı...

Canım maalesef akıntın büyük bir ihtimalle geçmeyebilir. Benimki 2 aydır geçmedi, üstelik bende deliler gibi antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ona rağmen devam ediyor, hatta doktorum vajinal yıkamada yaptı bana evvelki hafta, sadece 2 gün çamaşırım temiz gezdim, sonra eskisi gibi devam etti, yaklaşık 20 gündür her akşam yatmadan fitil kullanıyorum akıntı için ve eşimle neredeyse 3 aydır maalesef hiçççç birbirimizi sevemiyoruz
ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…