- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.601
inşallah kızlar tüm annelerin melekleri sağlıklı olsun,ve bu süreci de mutlu sonla bitirelim.)))
Benim eşim deli yatıyo, araya bi de iki yastık koyuyoruz karnıma falan vurmasın diye.. bu şartlar altında 4-5 ay nası devam ederiz bilmem :))
Sizn boyları duyduk tabi sığmazsınız :)) ben 163üm.. :) ben eşim iki yastın arada benim göbek yine de yar kalıyo valla
eşim deli yatıo ben deli yatıomm diom bebeğe beşik alacamıza şu yatağı büyütelimm kocamın sırtını dayadığı kocaman yastık bnm hamilleikte çıkardığım yastıkk pes sığmıoz diom hafiften alıştır kendini sana oturma odasında yatmak görünüo ufuktaaa:))
kızlar gecelik pijama arıyordunuz bugün bi kampanya gördüm çok cici ürünler var, bazıların cepleri bebekten:):) ay bayıldımm
https://www.moda34.com/?part=kategori&islem=firsat_detayi&marka_id=192
kızlar gecelik pijama arıyordunuz bugün bi kampanya gördüm çok cici ürünler var, bazıların cepleri bebekten:):) ay bayıldımm
https://www.moda34.com/?part=kategori&islem=firsat_detayi&marka_id=192
aha benim patron gittiiiii Ayça da kaçarrrr:))))) gidiim evime sıcak sıcak yorganıma sarıliiimmmm:)))))
En iyisi görerek almak bencede.. Hasteneye, emzirmeye ve kışa uygun olmalı...
arkadaşım kesinlikle katılıorum sana ama nerelere gidip bakıcamıda bilmiorum şimdii özle lohusalık için desen düğün zamanı gibi 3 katı fiyatına satarlar düğün zamnaında alınanlar bi köşeede bunlarda ikinci çocuğa kadar öte köşede beklerler
slm kızlar :)
bizde cumartesi gittik gördük bebeğimizi çok şükür herşey yolunda ve bu arada cinsiyetimizide öğrenmiş olduk kızımız olucak inş. herkes için herşeyin hayırlısı. bu arada doktordan hariç sağlık ocağına aile hekimine gideniniz varmı?
Teşekkür ederiz teyzesi cok mutluyum artık kesın cınsıyetı darısı dıger ogrenemeyen arkadaslarımn basına:))
Kızlar ben kan hapını gece ıcıorum dungece ıcmedım mutfga gtmeye usendım:))) dr bana tok karna al mıdenı bulandrmasn demstı ama onemlı oln ac tok degl 2 saat ıcınde tukettgmz besınlere dıkkt etmek kahve cay sut ve sut urunlerı gıbı dıkkat etmek gerekıo ayrıca bı topıkte domates suyuyla ıcılmesının emılımı cok arttırdıgını ve ztn domatesnde kan yapıcı ozellıgı oldugu ıcın cok faydası oldugunu okumstum hamılelıgn en basında denedım ve malasef domatsten nefret ettm:))) sorunu olmayan arkadslr deneyebılr ben kırmızı turp ıcıorum malkoc_ga arkadsımn tavsıyesıyynenn:)) ayrıca herkese hayırlı haftalar bebıslerınden guzel haberler dılıorum:)
sağol canım. teşekkürler... ilaç kullandım ama olmuyor belki bu randevumda başka bir tedavi deneriz. İlişki konusunda onu kestik. eşim bu konuda çok anlayışlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?