2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben konyadayımm nese buluncaktır bi hal çaree olmadıı saten geceliklerimi giyerimmm altınada tüylü terlikkk hohoytt

Tabi canım doğum evde olcaksa bencede sakıncası yok :)) Benim bu XL pazen fantazim hastanede ziyaretçiye açık doğumlar için :))

Bugün çok yoğun bigün oldu benim için,yoruldummmCinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun
Sanırım ben de grip oluyorum her tarafım ağrımaya başladı.İnş.çabuk atlatırım
Bu arada Kocaelide oturan var mı?

benim de akıntım çok arttı 16-17. haftadan sonra falan. 17. haftada doktra sordum kontrolde. o arada bi de burda cok fazla enfeksiyon olan vardı. okulda da girmek zorunda kalıyorum. çok korkuyodum. dr. muayene etti. tabi dışardan bakıcam dedi. normal oldugunu söyledi. ama farklılaştı. daha sıvı akışkan ve bazen su gibi. bazen sarı bazen beyaz. aniden geliyor. ama bi sorun yokmuş. zaten kaan kocatepenin sitesinden takip ediyorum hafta hafta hamileleikten...orda da 17. haftadan itibaren akıntınız artabilir yazıyordu. bazen cok artıyo. nerdeyse günlük ped kullansam olcak o kadar ama sağlıksız diye kullanmıyorum. korkuyorum. sık sık değiştirmeye çalışıyorum.

kızlar doktor akıntı için kesınlıkle gunluk ped kullanma dedı. gunluk ped ıslaklıgı sureklı muhafaza ettıgı için mantar olusumuna neden oluyormus. pamuklu iç çamasırları kullanıp sık sık degıstırmen gerek demıstı. bıkac kısının gunluk ped kullandıgını okudum o yuzden belırtmek ıstedım.

ya benim kafama takılan, siz akıntılarınızın başladığını yazmışsınız ve bunun için endişelenmişsiniz ama benim neredeyse 5-6 haftalıktan beri var akıntım.... ve normal olduğu söylenmişti, günlük ped sağlıklı değil,iç çamaşırı sık sık değiştirmek laızm. benim bazen günde üç kere değiştirdiğim oluyor...

cnm benımde aynı sekılde ılk zamanlarımdan berı vardı. bu hafta doktor kontrol ettı ve mantara cevırmıs artık sureklı ıslaklıktan ne kadar degıstırsende kuru tutmaya calıssamda mantar oldu ve şimdi fitile baslamak zorunda kaldım artık.

anladım canım ya, çok geçmiş olsun,inşaAllah çabuk atlatırsın, o zaman benimde çok dikkatli olmam lazım

anladım canım ya, çok geçmiş olsun,inşaAllah çabuk atlatırsın, o zaman benimde çok dikkatli olmam lazım

kesınlıkle aslında acıbademdekı benım ılk doktorum bı tarıf vermıstı sirkeli su akıntı ıcın onu duzenlı yapsaydım coktan geccektı ama üşendım hep. şimdi kendıme kızıyorum bosuna ılac kullanıyorum bebegıme zarar verırse dıye korkuyorum.

nasıl bir tarif ki, bizimle paylaşırsan çok sevinirim

nasıl bir tarif ki, bizimle paylaşırsan çok sevinirim

1 litre ılık suyu legenın ıcıne koyuyosun ıcıne yarım cay bardagı elma sırkesı koyup 15-20 dakıka suyun içinde oturuyosun. gercekten cok ıyı gelmıstı hemen kesmıstı 6-7. haftamda falan ama tekrarlamadım usendım akıntım tekrar geldı. doktor hıcbı zararı yok bana dua etceksın demıstı.

ben kocaelide yaşıyorum canım

merhaba...
cinsiyetleri öğrenen anneleri tebrik ediyorum... daha 12. haftada söylenen cinsiyetler doğru çıkmış. bir tek benim heralde cinsiyetine 12. haftada kesin erkek 15+4 te kıza benziyor büyük ihtimal kız denen... ben de öğrenmek istiyorum artık cuma randevum var inş. öğrenebilirim

Çok ilginç,tşk ederim... gerçi bende bir yerde duymuştum, vajinal bölge için alınan sabunlar çok sağlıklı değil, kullanmayın, onun yerine haftada bir papatya veya ada çayını demleyin ılıkken onu pamuğa döküp vajinal bölgeyi silin, oradaki mikropları kırar demişlerdi, ben onu bekarlığımdan beri aklıma geldikçe yapıyordum, hamileliğimde de iki-üç haftada bir yaptım belki ondan mantara dönüşmedi bende...

Son düzenleme:
Akşam üstü çıkıp bebeğime ve kendime ciciler aldım. basic badilerim olmuyordu. Lcw da çok hoş hamile badileri var bilirsiniz onlardanda aldım uzun kolluları gelmiş...
bebişimede şapkalı eldivenli takım birde pijama takımı aldım. maviş maviş çok tatlı güle güle kullansın oğluşum. Babamıza süpriz yapacam yatağa serdim gelince görsün...

güle güle kullanın bebek kıyafetlerinidee ordan aldın sanırımm
ben lcw ya bakmadımm bebek kıyafetleri için
nasıl güzel şeyler varmı fiyatları filan nasıll

selam kızlar nasılsınız
Bayadır paylaşım yapamıyordum polyanna bahsetmiş olija arkadaş geçirdiği bir kaza sonucu bebişini kaybetti ayrıca kalça kemiği kırıldı bacağının 3 yerindede çatlak var gündüz iş akşamda hastanede olijanın yanında kaldığım için sadece arada girip geçmişi okuyordum....

sevgili arkadaşlar hepinizi iyi akşamlar
arkadaşlar ben şu toksoplazma hastalığı konusunda paranoya oldum iyice
bugün maydanoz yıkarken tırnak kenarımda sıyrık yani hafif yara olduğunu farkettim
ve bir yerde okumuştum birine tırnak dibindeki yaradan bulaşmış toksoplazma mikrobu
birden panik oldumm umarım bu kadar kolay geçmez

canım çok geçmiş olsun umarım tez vakitte şifa bulur ve tekrar bebişine kavuşur

canım çok geçmiş olsunnn çok üzücü durum ne diyeceğini bilemiyo insann
geçmiş olsun dileklerimizi ilett kendisinee
toparlanabildimi morali nasıll daha iyiye gidiyordur inşallah

canım öyle bi rahatsızlıkmı söz konusu yoksa evhammı yapıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…