- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.621
ben konyadayımm nese buluncaktır bi hal çaree olmadıı saten geceliklerimi giyerimmm altınada tüylü terlikkk hohoytt
günaydın kızlar ben de daha yeni kahvaltı yaptım kızımla benimde çok sinirim bozuldu sabah sabah yaa
eşimin pantolonlarını yıkamıştım aslında üstünde yıkanmaz kuru temizleme yapılır yazıyordu ama ne zamandır diyorum götürmüyor kuru temizlemeye ben de en azından en hassas da yıkayayım dedim ama gene de çekmiş eşimden azar işttim ben o kadar para verip alıyorum fln filan diyeee
çekmiş pantolonu geri getirmenin bir yolu var mıdır ki???yenisini alayım dedim netten baktım tanesi 180 lira hem aynısı da yok:26:
d.m.f. cnm senin neden canın sıkılıyor?akıntı ben de de var artık günlük ped kullanıyorum yoksa baş edilmiyor benimki sugibibazen de beyaz ama hep çok az damla damla doktor normal dedi ama kızımda hiç böyle bişey olmamıştı gerçekten çok uyuz bir durum
slm güzel anneler havalar çokk soğudu yaaw benim akıntım normalde pek gelmiyo ama bugün az az geliyo üşüttüm heralde bebişlere isim düşündünüzmü benim eşim nihayet anasının isminden vazgeçti bende BERRA olsun dedim olur dedi hala şoktayım kızımın ismini rahmetli abisinin ismine yakın olsun istiyoruz ama önce sağlıklı ve zamanında doğsun anasının kızı
ya benim kafama takılan, siz akıntılarınızın başladığını yazmışsınız ve bunun için endişelenmişsiniz ama benim neredeyse 5-6 haftalıktan beri var akıntım.... ve normal olduğu söylenmişti, günlük ped sağlıklı değil,iç çamaşırı sık sık değiştirmek laızm. benim bazen günde üç kere değiştirdiğim oluyor...
anladım canım ya, çok geçmiş olsun,inşaAllah çabuk atlatırsın, o zaman benimde çok dikkatli olmam lazımcnm benımde aynı sekılde ılk zamanlarımdan berı vardı. bu hafta doktor kontrol ettı ve mantara cevırmıs artık sureklı ıslaklıktan ne kadar degıstırsende kuru tutmaya calıssamda mantar oldu ve şimdi fitile baslamak zorunda kaldım artık.
anladım canım ya, çok geçmiş olsun,inşaAllah çabuk atlatırsın, o zaman benimde çok dikkatli olmam lazım
nasıl bir tarif ki, bizimle paylaşırsan çok sevinirimkesınlıkle aslında acıbademdekı benım ılk doktorum bı tarıf vermıstı sirkeli su akıntı ıcın onu duzenlı yapsaydım coktan geccektı ama üşendım hep. şimdi kendıme kızıyorum bosuna ılac kullanıyorum bebegıme zarar verırse dıye korkuyorum.
nasıl bir tarif ki, bizimle paylaşırsan çok sevinirim
Bugün çok yoğun bigün oldu benim için,yoruldummmCinsiyeti öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun
Sanırım ben de grip oluyorum her tarafım ağrımaya başladı.İnş.çabuk atlatırım
Bu arada Kocaelide oturan var mı?
1 litre ılık suyu legenın ıcıne koyuyosun ıcıne yarım cay bardagı elma sırkesı koyup 15-20 dakıka suyun içinde oturuyosun. gercekten cok ıyı gelmıstı hemen kesmıstı 6-7. haftamda falan ama tekrarlamadım usendım akıntım tekrar geldı. doktor hıcbı zararı yok bana dua etceksın demıstı.
Akşam üstü çıkıp bebeğime ve kendime ciciler aldım. basic badilerim olmuyordu. Lcw da çok hoş hamile badileri var bilirsiniz onlardanda aldım uzun kolluları gelmiş...
bebişimede şapkalı eldivenli takım birde pijama takımı aldım. maviş maviş çok tatlı güle güle kullansın oğluşum. Babamıza süpriz yapacam yatağa serdim gelince görsün...
selam kızlar nasılsınız
Bayadır paylaşım yapamıyordum polyanna bahsetmiş olija arkadaş geçirdiği bir kaza sonucu bebişini kaybetti ayrıca kalça kemiği kırıldı bacağının 3 yerindede çatlak var gündüz iş akşamda hastanede olijanın yanında kaldığım için sadece arada girip geçmişi okuyordum....
selam kızlar nasılsınız
Bayadır paylaşım yapamıyordum polyanna bahsetmiş olija arkadaş geçirdiği bir kaza sonucu bebişini kaybetti ayrıca kalça kemiği kırıldı bacağının 3 yerindede çatlak var gündüz iş akşamda hastanede olijanın yanında kaldığım için sadece arada girip geçmişi okuyordum....
sevgili arkadaşlar hepinizi iyi akşamlar
arkadaşlar ben şu toksoplazma hastalığı konusunda paranoya oldum iyice
bugün maydanoz yıkarken tırnak kenarımda sıyrık yani hafif yara olduğunu farkettim
ve bir yerde okumuştum birine tırnak dibindeki yaradan bulaşmış toksoplazma mikrobu
birden panik oldumm umarım bu kadar kolay geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?