2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öyle bi rahatsızlıkmı söz konusu yoksa evhammı yapıyosunn

canım daha önce toksoplazma geçirmemişim yani bağışıklığım yok
bir yerde okumuştum birine toksoplazma tırnak dibindeki yaradan bulaşmış
bende bugün maydanoz yıkadım sonra bir baktımki benimde tırnak kenarımda yara var
panik oldum yani canım acaba banada bulaşırmı diye :18:

canım şimdi baktım netten çoğu kez belirti vermeden geçirilirmişş bebekte kalıcı hasara yol açmadığı gibi açtığıda olurmuşş ilk aylar düşüğe sebep olur filan diyoo
yani geçmişte geçirmiş olup haberimiz olmayabilirr :26:

canım çok geçmiş olsunnn çok üzücü durum ne diyeceğini bilemiyo insann
geçmiş olsun dileklerimizi ilett kendisinee
toparlanabildimi morali nasıll daha iyiye gidiyordur inşallah

teşekkürler canım ileticem bütün iyi dileklerinizi kendisine..Malesef henüz hiç toparlayamadı morali çok kötü kalça kırıklarının iyileşmeside oldukça uzun sürebiliyormuş.

canım sen baktırmadınmı ben baktırdım
geçirmemişim yani bağışıklığım yok doktor çok dikkat et çiğ et yeme
sebze meyveleri iyi yıka dedi
ben bunların hepsine çok dikkat ediyorum ama o ufak yaradan dolayı
acaba kanla bulaşırmı diye panik oldum

selam kızlar.. benim kafamı karıştıran bi konu war. geçen muayenede doktoruma sordum renkli ultrasona girmem gerek mi dedim. bi dahaki randevuda istiycem dedi,yani 29 ekimde .. internetten araştırdım renkli ultrason sadece riskli gebeliklerde istenirmiş.. oysa dr herhangi bi riskten söz etmedi, Allaha şükür 3 lü 4 lü teste bile gerek duymamıştı.. hastaneyi arayıp sordum renkli ultasonu kendileri yapmıyo, başka bi yere gönderiyolarmış.. yani mühim bişi olmasa bu istenir mi, her gebeden isteniyo mu.. bilemedim..

canım korkma her gebeden isteniyor bu senin durumun riskli oldupundan değiil
detaylı ultrason diye geçer renkli ultrasonda diyen var
perinatoloji uzmanı bir doktor tarafından bakılır
yaptırmanı tavsiye ederim

canım korkma her gebeden isteniyor bu senin durumun riskli oldupundan değiil
detaylı ultrason diye geçer renkli ultrasonda diyen var
perinatoloji uzmanı bir doktor tarafından bakılır
yaptırmanı tavsiye ederim

ama cnm detaylı ultrason yaptı zaten doktorum, tüm organlarına baktı ölçtü. renkli ultrason nedir tam olark peki?

ama cnm detaylı ultrason yaptı zaten doktorum, tüm organlarına baktı ölçtü. renkli ultrason nedir tam olark peki?

canım renkli yani doplerr ultrasonla bebeğin vücudundaki kan akımına bakılıyor
senin doktorun herşeye detaylı bakmıştır muhakkak
ama alanda uzman hocalar tarafındanda detaylı araştırma yapılıyor
doktorun seni ona yönlendirmiştir
yani günümüzde doplerr ultrasona girmeyen yok gibi

Ben birşey olacağını zannetmiyorum,annemlerde evde 1 köpek ve 4 kedi var :)Çok seviyoruz onları testim de negatif çıkmıştı.Hep olumlu düşünelim biliyorum söylemesi kolay ama insanın aklından geçtiği şey sanki ağırıyormuşçasına başında bitiverio o yüzden kış kış kötü düşünceler kış kışş:=)

canım yani senin bu kadar kediyle iç içe olmana rağmen bağışıklığın yokmuymuşş :44:
herhalde bana bu durumda iğne ucu kadar yaradan bulaşmaz demi :26:

canım yani senin bu kadar kediyle iç içe olmana rağmen bağışıklığın yokmuymuşş :44:
herhalde bana bu durumda iğne ucu kadar yaradan bulaşmaz demi :26:

canım bu tarz şeylere takıntılı olmaa sürekli stres yaparsınn
ona bakarsan heran pekçok hastalığa yakalanabilirizz kötü şeyler olabilir allah korusun

haklısınn biran saçma bir ruh haline girdimm
Rabbime emnaet Allahım korusunn

canım güzel şeyler düşün iyi olsunn herşeyy hamile psikolojisi iştee insan olmadık şeylere takıyyo ama bu düşüncelerinden uzaklaşman lazımmm güzel şeyler düşün

canım güzel şeyler düşün iyi olsunn herşeyy hamile psikolojisi iştee insan olmadık şeylere takıyyo ama bu düşüncelerinden uzaklaşman lazımmm güzel şeyler düşün

sağoll hugocumm ufacık iğne ucu kadar bir yarayı taktımda taktımm kafaya
dediğin gibi gebelik psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…