- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.661
bebişlerimiz stresten etkilenmesin üzülmesinn
hımm sağol tatlım cevabın için. pki sen yaptırdın mı?
sağoll hugocumm
perşembe günü randevumm var amniyosentez yapılacak
ailede genetik hastalıklar var doktorum bebek iyi görünüyor ama riske atmayalım dedi
bana şans dile umarım sağlıkla atlatırım va hayırlı sonuçlar alırımm
bende özel bi hastaneye gidiyorum. ama doktorumun ultrason cihazı renkli değil. siz mi yapıcaksınız dedim. evet dedi. ama başka bir makinede mi yapar onu bilmiyorum? sizce siyah beyaz makinede detaylı ultrason yapılıyor mudur?
kızım minik minik kımıldıyor. bende bir cd almayı düşünüyorum klasik müzik cd si. önerebileceğiniz birşey var mı?
bugün burda azda olsa kar yağdı. eve geldiğimden beri yatıyorum. miskinlik çöktü. umarım daha fazla hasta olmam. nezle yetti bana. herkese sağlıklı günler, geceler...
bende özel bi hastaneye gidiyorum. ama doktorumun ultrason cihazı renkli değil. siz mi yapıcaksınız dedim. evet dedi. ama başka bir makinede mi yapar onu bilmiyorum? sizce siyah beyaz makinede detaylı ultrason yapılıyor mudur?
kızım minik minik kımıldıyor. bende bir cd almayı düşünüyorum klasik müzik cd si. önerebileceğiniz birşey var mı?
bugün burda azda olsa kar yağdı. eve geldiğimden beri yatıyorum. miskinlik çöktü. umarım daha fazla hasta olmam. nezle yetti bana. herkese sağlıklı günler, geceler...
OHoooooooooo ooo ordan gelenekadar cnm yaa ne gerekvar türkiyemizde herşey var çok şükürrkızlar kafayı yemek üzereyim, birkaç gündür türk bebek alışveriş sitelerinden amazon amerika ve almanya sitesine geçiş yaptım , ürün seçeneklerinin çokluğu ve çeşitliliği beni benden aldı ve fiyat farklılıkları çok canımı yakıyor of of, bebek arabası sipariş vermek istedim galiba boyutu büyük olduğundan teslimat yapılamıyor, verdiğiniz adrese teslim edilemez uyarı alıyorum.
beynim döndü artık ondan ona ondan ona atlayışımdan
baya kişi yazmış bunu ben de merak ettim şimdi yarın cvp yazar herhalde bizee onun da bir kızı var onla uğraşmaktan girememiştir belkimm canımmselam kızlar bir kaç kişi daha yazmıs ama pollayyanna gerçekten nerde haberi olup tanıyan var mı ?
bunu bende bir denenyeyim bakalım her gün mü yapılıyor cnmkesınlıkle aslında acıbademdekı benım ılk doktorum bı tarıf vermıstı sirkeli su akıntı ıcın onu duzenlı yapsaydım coktan geccektı ama üşendım hep. şimdi kendıme kızıyorum bosuna ılac kullanıyorum bebegıme zarar verırse dıye korkuyorum.
kızlar iyi geceler çok geç oldu biliyorum ama dayanamadım benim gibi olan var mı merak ettim.göğüs uçlarım çok kaşınıyor biraz da acıyor ama kaşıntı daha fazla.aynı durumda olan var mı,bu neden olur bilen var mı?
iyiyiz uhde sen nasılsın,kuzuların nasıl:))anne biz burdayız demeye başladılar mı.benimki bir haftadır gittikçe artan şiddetle sinyaller yollamaya başladı:))
çok keyifli yaaa,allah herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?