2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerimiz stresten etkilenmesin üzülmesinn

sağoll hugocumm
perşembe günü randevumm var amniyosentez yapılacak
ailede genetik hastalıklar var doktorum bebek iyi görünüyor ama riske atmayalım dedi
bana şans dile umarım sağlıkla atlatırım va hayırlı sonuçlar alırımm

hımm sağol tatlım cevabın için. pki sen yaptırdın mı?

benim doktorum her gittiğimizde detaylı inceliyor. hani bu ayrıntılı dediklerini her seferinde yapıyor. özel muayenehaneye gidiyoruz daha uzun süre ilgileniyo tabi. arada 3 boyutlu da bakıyo kime benzediği 3 ya da 4 boyutlu ultrasonla görünüyo sanırım. gösteriyo ama birine benzetmek için daha erken diyor. kan akımına henüz bakılmadı. yine kendi bakıcak doktrum bu konuda sertifikası var perintoloji kursu almış. o yüzden başkasına yollamıyor. 19 kasıma randevu verid. 23 haftanın içinde olucaz. o zaman bakıcak kan akımına. ama onun haricinde son gittiğimde butun organlarını taradı. kafaya takılcak bi şey yok. yaptırmakta fayda var. bazen bazı bebeklerin kan akımında terslik ya da problem olabiliyor. bu da son haftalarda bebek beslenemediği için erken doğuma sebep olyormuş. öğrenmekte fayda var. yaptırmak zorunlu değildir sanırım. 2 li 3 lü testler bile mecbur gibi, herkes yaptırıyo ama ben hiç birini yaptırmadım. bu da mecbur değilidr bence... yine de sen bilirsin

canım allahın izniyle bişeycik olmaz merak etme senn

bende özel bi hastaneye gidiyorum. ama doktorumun ultrason cihazı renkli değil. siz mi yapıcaksınız dedim. evet dedi. ama başka bir makinede mi yapar onu bilmiyorum? sizce siyah beyaz makinede detaylı ultrason yapılıyor mudur?
kızım minik minik kımıldıyor. bende bir cd almayı düşünüyorum klasik müzik cd si. önerebileceğiniz birşey var mı?
bugün burda azda olsa kar yağdı. eve geldiğimden beri yatıyorum. miskinlik çöktü. umarım daha fazla hasta olmam. nezle yetti bana. herkese sağlıklı günler, geceler...

bebeğe özel karışık cdler oluyor, ben zaten klasik müziği sevdiğimden evimden çoğu olduğundan almıycam, tek tek alacaksan mozart, bach rahmaninov tavsiye ederim

off kıslarr kıslarr bu akşamda feci midem yanıorrr allahımmm hayırlısıyla bi doğuraydımm perte çıktımmm valahii süt içtim banamısın demiooo meyve yedimmmm başka napimmmm????

canım ben bu sabah yazmıştım dinlettiğim cd lerin isimlerini, yeniden yazayım ben çok sevdim müzikleri, Dr. Kağan Kocatepe Anne Karnındaki Bebeğe Şarkılar, diğeride IQ ÇOCUK isimli bir cd, netten araştır istersen, bana D&R'dan hediye geldi.

kızlar kafayı yemek üzereyim, birkaç gündür türk bebek alışveriş sitelerinden amazon amerika ve almanya sitesine geçiş yaptım , ürün seçeneklerinin çokluğu ve çeşitliliği beni benden aldı ve fiyat farklılıkları çok canımı yakıyor of of, bebek arabası sipariş vermek istedim galiba boyutu büyük olduğundan teslimat yapılamıyor, verdiğiniz adrese teslim edilemez uyarı alıyorum.
beynim döndü artık ondan ona ondan ona atlayışımdan

OHoooooooooo ooo ordan gelenekadar cnm yaa ne gerekvar türkiyemizde herşey var çok şükürr

selam kızlar bir kaç kişi daha yazmıs ama pollayyanna gerçekten nerde haberi olup tanıyan var mı ?
baya kişi yazmış bunu ben de merak ettim şimdi yarın cvp yazar herhalde bizee onun da bir kızı var onla uğraşmaktan girememiştir belkimm canımm
bunu bende bir denenyeyim bakalım her gün mü yapılıyor cnm

bir de mantar sıkıntısından bahsedilmiş, hamilelikte vajinanın ph dengesi bozuluyormuş sık yaşanan bir durummuş, sirkeli suyla taharet iyi geliyor, bir maşrapa suya bir kapak kadar sirke koyup yıkamalıymışız. bir de karbonatı aynı şekilde yapın diyorlardı, çok çektim hamilelik öncesinde de (yeni evlilerde de çok oluyor), forumlardan okuduğum ve faydasını gördüğüm ilaçsız tedaviler bunlar..

kızlar iyi geceler çok geç oldu biliyorum ama dayanamadım benim gibi olan var mı merak ettim.göğüs uçlarım çok kaşınıyor biraz da acıyor ama kaşıntı daha fazla.aynı durumda olan var mı,bu neden olur bilen var mı?

aynen canım.benimde öyle.benim oğlumda emzirirken nerdeyse kopucaktı yaradan.gebeliğimde de acıyordu zaten.o yüzden gebeliğin 7. Ayından itibaren göğüs ucu kremi kullanmayı düşünüyorum.o zaman emzirirken yara olmuyor diye duydum.tabi doktoruma sorucam.ihmal etmeyin sizde sorun doktorunuza.çok zor oluyor yaralıyken emzirmek.ağlaya ağlaya emzirdim 40 gün oğlumu.sonra geçtl ama mahvoldum tabi...

iyiyiz uhde sen nasılsın,kuzuların nasıl:))anne biz burdayız demeye başladılar mı.benimki bir haftadır gittikçe artan şiddetle sinyaller yollamaya başladı:))
çok keyifli yaaa,allah herkese nasip etsin.

POLLYANNAAA CANIM NERELERDESİN MERAK İÇİNDE KALDIKK BİR SES VER BİZLEREEEE [

QUOTE=amerda;21344363]selam kızlar nasılsınız
Bayadır paylaşım yapamıyordum polyanna bahsetmiş olija arkadaş geçirdiği bir kaza sonucu bebişini kaybetti ayrıca kalça kemiği kırıldı bacağının 3 yerindede çatlak var gündüz iş akşamda hastanede olijanın yanında kaldığım için sadece arada girip geçmişi okuyordum....[/QUOTE]

Allahımmm çok geçmiş olsunnnn canımmm Allahım en kısa zamanda yeniden bebişine kavuşmak nasip etsin inş... trafik kazası falanmı bu ne oldu böylee yahuu çok üzüldümm çokkk Allahım sabırlar versinnn

günaydın kızlarrr bende de göğüs kaşıntısı oluo krem sürünce geçio bide tekinden su gibi bişi gelio sanırım süt doldu

lavaboya kalktım,uyurum sanıp kan hapını içtim.ama nerdeeeee,gözlerim faltaşı gibi açık 2 saattir.artık kahvaltı yapabilir miyim ki.hani peynir vs içeren,süt ürünleriyle dolu bi kahvaltı:)))

iyiyiz uhde sen nasılsın,kuzuların nasıl:))anne biz burdayız demeye başladılar mı.benimki bir haftadır gittikçe artan şiddetle sinyaller yollamaya başladı:))
çok keyifli yaaa,allah herkese nasip etsin.

tşk.ederim bizlerde çok iyiyiz canımm benimkilerde artık biz burdayız diyolar hergün olmasada arada hissediyorum onlarıı çok güzel birşeyyy bu duyguları yaşamakk Allahım herkese nasip etsin niş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…