2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr bende de göğüs kaşıntısı oluo krem sürünce geçio bide tekinden su gibi bişi gelio sanırım süt doldu

ohhh maşallahhhh sütlerde olmaya başladı yavaş yavaş ne güzell yaa her anı doya doya yaşamakkk... gögüslerim benimde çok kaşınıyor krem sürsem bile biraz geçiyor sonra yeniden başlıyor ne yapcam bilmiyom valla

Günaydın Arkadaşlar...
Uyandım babamızı gönderdik ve kahvaltımızıda yaptık...

Geçenlerde Sağlık ocağına gittiğimde ebe hemşireye iltihap testimi göstermiştim. 1 lt suyu kaynat içine karbonat koy demişti. o soğuyunca taharetlenirken, lavaboya çıktıktan sonra kendini o suyla temizle dedi. Üşendim 2 haftadır yapmıyorum bende. bugün gidip karbonat alıp onu yapacağım bu tarz temizleme iyi geliyormuş hatta bunun sirkelisinden bahsedilmiş...

Bu arada Pollyannaa neredeeeeeeee yaaa...
Allahın inşallah herşey yolundadır. Kötü bişey düşünmek istemiyorum...

güle güle kullanın bebek kıyafetlerinidee ordan aldın sanırımm
ben lcw ya bakmadımm bebek kıyafetleri için
nasıl güzel şeyler varmı fiyatları filan nasıll

canım teşekkür ederim... bebek kıyafetini lcw dan almadım çünkü lcw'nın 0-3 aylık için çok çeşiti yok. ama daha sonraki zamanlar için çeşiti inanılmaz ve fiyatlarıda uygun...

günaydın herkese yaa pollyana cevap vermedikçe rahat edemicez aklımızda sürekli soru işareti kalıyor nerde diye umarım daha fazla bekletmez cevap için bizi

günaydın kızllaaarrrrrr....oğluşumla yine uuzuunn yolları aşarakk ofisimizee gelddiiiikkkk....ben hergün biraz daha perişan geliyorum ofise yaaa...saç baş birbirine giriyo resmen içeri zor atıyorum kendimi:))))))))))

lavaboya kalktım,uyurum sanıp kan hapını içtim.ama nerdeeeee,gözlerim faltaşı gibi açık 2 saattir.artık kahvaltı yapabilir miyim ki.hani peynir vs içeren,süt ürünleriyle dolu bi kahvaltı:)))

2 saati geçtiyse ye tatlım gece iç sabaha karşı olmasın nasıl olsa dakka başı vcye kalkıozz:) en erken olanını değerlendir:) şimdi afiyet olsun

günaydın kızlar. nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Yine bir iş gününe başlyan ark.larım hepinize kolay gelsin cabucak aksam olsun :)
sıcacık evlerinde oturan annişler sizlere de güzel bir gün diliyorum.
kızlar size birşey sorcam. sling türü kanguru almayı düşünen var mı? babasling ezosling diye ceşitleri var baktıkca benım kafam karıstı.bugun unnadoya da benzer düşmüş ama hamak gibi degil bebiş bacaklarını cıkarabılıyor. daha kücükken hamak türü slingler emzirmede ve anne karnındakı gibi tasımaya müsait oluyor fakat acaba kullanıslı mı? tecrübeli anneler bize belki yardımcı olur.

2 saati geçtiyse ye tatlım gece iç sabaha karşı olmasın nasıl olsa dakka başı vcye kalkıozz:) en erken olanını değerlendir:) şimdi afiyet olsun

ay canım biraz evvel kalktım sofradan:)gözüm dönmüş yarım ekmekten fazla yedim:)))yesem de kilo alıyorum yemesem de.bişey anlamadım bu işten.
gece yatarken süt içip yatıyorum.iyi oluyor,biraz olsun uyutuyor beni.gece kalkınca,uygun vakitte ilacı içip yatardım ne güzel.bugün denk düşüremedim işte:)))üfff bir an evvel şu 5 ay geçse.hem bahar gelirdi,güneş açardı,hem de yavrularımıza kavuşurduk:)))

ben yenı basladım kullanmaya ıcını okudum aç karınla 1 tane dıyo ama eczacı tok karınla ıcılecek dıye yazmıs ustune.
sen ac mı ıcıosun tok mu?

Bende kullanıyorum canım, aç karnına içiliyor. İçmeden 2 saat önce ve 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor. Ben sabah 5-6 gibi tuvalete kalktığımda içiyorum.

gny yarın havalar normale dönüyor inşallah şimdi yine idare ederde biraz daha karnın çıkınca daha da zorlanıcaksın allah yardımcın olsun

ben yenı basladım kullanmaya ıcını okudum aç karınla 1 tane dıyo ama eczacı tok karınla ıcılecek dıye yazmıs ustune.

cnm aç karınla olması lazım hatta 1-2 saatte süt ve ürünleri ve çayda yok ,bunlar ilacın etkisini azaltıyomuş en çok fayda görmemiz için ben o yüzde gece kalkıp içiyorum

canım bana doktorum aç karna emilimi daha iyi oluyor demişti.ama burada bir arkadaşımıza doktor aç-tok farketmez demiş.ben şimdiye kadar hep gece lavobaya kalktığımda içtim.başucumda su ve ilaç sürekli duruyor ki unutmıyım.bir de c vitamini ihtiva eden şeylerle de emilimi iyi oluyormuş.ama dediğim gibi ben gece içip yatıyorum tekrardan.

Bende kullanıyorum canım, aç karnına içiliyor. İçmeden 2 saat önce ve 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor. Ben sabah 5-6 gibi tuvalete kalktığımda içiyorum.

cnm aç karınla olması lazım hatta 1-2 saatte süt ve ürünleri ve çayda yok ,bunlar ilacın etkisini azaltıyomuş en çok fayda görmemiz için ben o yüzde gece kalkıp içiyorum

saolun kızlar bılmıyodum bunu. bende oyle yapayım zaten 2 gun ıctım sadece suana kadar. gece zaten wc ye kalkmak allahın emrı oldu bende ozmaan içeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…