- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.681
günaydın kızlarrr bende de göğüs kaşıntısı oluo krem sürünce geçio bide tekinden su gibi bişi gelio sanırım süt doldu
güle güle kullanınbebek kıyafetlerinidee ordan aldın sanırımm
ben lcw ya bakmadımm bebek kıyafetleri için
nasıl güzel şeyler varmı fiyatları filan nasıll
lavaboya kalktım,uyurum sanıp kan hapını içtim.ama nerdeeeee,gözlerim faltaşı gibi açık 2 saattir.artık kahvaltı yapabilir miyim ki.hani peynir vs içeren,süt ürünleriyle dolu bi kahvaltı:)))
kızlar aranızda GYNOFERON kullanan var mı ?
canım ben kullanıyorum.yaklaşık 1 aydır.ne oldu ki.
2 saati geçtiyse ye tatlım gece iç sabaha karşı olmasın nasıl olsa dakka başı vcye kalkıozz:) en erken olanını değerlendir:) şimdi afiyet olsun
ben yenı basladım kullanmaya ıcını okudum aç karınla 1 tane dıyo ama eczacı tok karınla ıcılecek dıye yazmıs ustune.
sen ac mı ıcıosun tok mu?
günaydın kızllaaarrrrrr....oğluşumla yine uuzuunn yolları aşarakk ofisimizee gelddiiiikkkk....ben hergün biraz daha perişan geliyorum ofise yaaa...saç baş birbirine giriyo resmen içeri zor atıyorum kendimi:))))))))))
ben yenı basladım kullanmaya ıcını okudum aç karınla 1 tane dıyo ama eczacı tok karınla ıcılecek dıye yazmıs ustune.
Bende kullanıyorum canım, aç karnına içiliyor. İçmeden 2 saat önce ve 2 saat sonraya kadar süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyor. Ben sabah 5-6 gibi tuvalete kalktığımda içiyorum.
cnm aç karınla olması lazım hatta 1-2 saatte süt ve ürünleri ve çayda yok ,bunlar ilacın etkisini azaltıyomuş en çok fayda görmemiz için ben o yüzde gece kalkıp içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?