2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar kan hapını gunde bir ögün mü yazdı hekiminiz. bana iki ögün yazdı fakat cok zor oluyor aksaml ve sabah ıkısını de sutsüz süt ürünsüz saatıme denk getirmek zor oluyor. sabahkını dedıgınız gibi wc ye kalktıgımda ıcsem aksamkını de gece ıcıyorum gece meyveden sonra. saatlerı cok yakın olacak birbirine.

gny yarın havalar normale dönüyor inşallah şimdi yine idare ederde biraz daha karnın çıkınca daha da zorlanıcaksın allah yardımcın olsun

naapalım artık yapcak bişi yok..ammann nerde trak orda bırak..rapor alır yatarım eğer çok zorlanırsam.. dönsün artık hava normale yaaa..ben bugün atkı bere falan ne varsa sardım üstüme:))) üşümektense..bugün oğluşumu görmeye gitcemmmm..bakalım kuzucum naapıyooo

Günaydın, kaçta gitceksin?? Gelince yaz haberlerini damadımın Benim bildiğim Ayça kontrolden sonra işe dönmez amaaa :))

günaydın arkadaslar. forumumuzda sayfalar hızla ilerliyor :)) sorularımızda hep kaynıyor .

günaydın, kaçta gitceksin?? Gelince yaz haberlerini damadımın Benim bildiğim ayça kontrolden sonra işe dönmez amaaa :))

yok canım ne işim var işte o saatten sonra:) 4 buçukta randevum..ordanda kocamla evimize gideriz artık...sen kaçta çıkıyosun..ona göre eve gidince yazarım yada yarın sabah...

iyi haberlerle dönersin inşallah yakışıklı oğlumuzda senin için naz yapmaz kıpır kıpır olurda dahada keyifli geçer bu ziyaret

iyi haberlerle dönersin inşallah yakışıklı oğlumuzda senin için naz yapmaz kıpır kıpır olurda dahada keyifli geçer bu ziyaret

benim oğlum biraz keyif düşkünüdür..canı ister dönnerr canı ister tepe üstü kalkar..duruma göre..huyu suyu belli olmaz onun:) asıl detaylı ultrasona aysonunda gitces..ozaman daha önemli..bugün özledim die gidiyorum oğlumu:)

yok canım ne işim var işte o saatten sonra:) 4 buçukta randevum..ordanda kocamla evimize gideriz artık...sen kaçta çıkıyosun..ona göre eve gidince yazarım yada yarın sabah...

Ben 7 de çıkıyorum :) sen o saate kadar eve dönmüş yemeğini yemiş olursun

baya geç bitiyormuş senin mesai yaa

Ya sorma çok geç bitiyo eve gidip yemek yap ye topla derken 11 oluyo yatıyorum direk

aabbooovvvvv o saate kadar naapıyon yaww...valla bu akşam yemekte yok evde:)))) uyduruk bişiler yapcam artık..

Ben haftasonu çarşambaya kadar stok yapmıştım :)) perşembe makarna cumada dışarda yersek olur bu iş.. Bahanemiz var arada pizza falan aşermek lazım diye düşünüyorum :))

iyi kocan yiyosa sorun yok..benimki yemez..bizde hep 1 günlük yemekler..peynir ekmek yer ama dünden kalanı yemez..ben 2 patlıcanla karnıyarık yapan bi tipim yani:)) onun içinde hergün yemek düşünüyorum..

iyi kocan yiyosa sorun yok..benimki yemez..bizde hep 1 günlük yemekler..peynir ekmek yer ama dünden kalanı yemez..ben 2 patlıcanla karnıyarık yapan bi tipim yani:)) onun içinde hergün yemek düşünüyorum..

işin zormuşş
hergün hergün yemek düşün yappp

Benimkide yemiyo o yüzden iki kişilik farklı yemekler yapıp atıyorum dolaba hergün yeni bi yemek :)) ama işte en fazla çarşambaya kadar yapabiliyorum perşembeyi çıkarmaz pazar günkü yemek diye.. Bi de benimki çorba da seviyo sadece onugünlük yapıyorum

allah kolaylık versın valla. hergun ısın zor calısıosun yanı sonucta bıraz anlayıslı olamıyomu kocan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…