- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.701
gny yarın havalar normale dönüyor inşallah şimdi yine idare ederde biraz daha karnın çıkınca daha da zorlanıcaksın allah yardımcın olsun
naapalım artık yapcak bişi yok..ammann nerde trak orda bırak..rapor alır yatarım eğer çok zorlanırsam.. dönsün artık hava normale yaaa..ben bugün atkı bere falan ne varsa sardım üstüme:))) üşümektense..bugün oğluşumu görmeye gitcemmmm..bakalım kuzucum naapıyooo
günaydın kızlar. nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Yine bir iş gününe başlyan ark.larım hepinize kolay gelsin cabucak aksam olsun :)
sıcacık evlerinde oturan annişler sizlere de güzel bir gün diliyorum.
kızlar size birşey sorcam. sling türü kanguru almayı düşünen var mı? babasling ezosling diye ceşitleri var baktıkca benım kafam karıstı.bugun unnadoya da benzer düşmüş ama hamak gibi degil bebiş bacaklarını cıkarabılıyor. daha kücükken hamak türü slingler emzirmede ve anne karnındakı gibi tasımaya müsait oluyor fakat acaba kullanıslı mı? tecrübeli anneler bize belki yardımcı olur.
günaydın, kaçta gitceksin?? Gelince yaz haberlerini damadımınBenim bildiğim ayça kontrolden sonra işe dönmez amaaa :))
günaydın arkadaslar. Forumumuzda sayfalar hızla ilerliyor :)) sorularımızda hep kaynıyor .
naapalım artık yapcak bişi yok..ammann nerde trak orda bırak..rapor alır yatarım eğer çok zorlanırsam.. dönsün artık hava normale yaaa..ben bugün atkı bere falan ne varsa sardım üstüme:))) üşümektense..bugün oğluşumu görmeye gitcemmmm..bakalım kuzucum naapıyooo
iyi haberlerle dönersin inşallah yakışıklı oğlumuzda senin için naz yapmaz kıpır kıpır olurda dahada keyifli geçer bu ziyaret
yok canım ne işim var işte o saatten sonra:) 4 buçukta randevum..ordanda kocamla evimize gideriz artık...sen kaçta çıkıyosun..ona göre eve gidince yazarım yada yarın sabah...
Ben 7 de çıkıyorum :) sen o saate kadar eve dönmüş yemeğini yemiş olursun
Ben 7 de çıkıyorum :) sen o saate kadar eve dönmüş yemeğini yemiş olursun
baya geç bitiyormuş senin mesai yaa
aabbooovvvvv o saate kadar naapıyon yaww...valla bu akşam yemekte yok evde:)))) uyduruk bişiler yapcam artık..
Ya sorma çok geç bitiyo eve gidip yemek yap ye topla derken 11 oluyo yatıyorum direk
Ben haftasonu çarşambaya kadar stok yapmıştım :)) perşembe makarna cumada dışarda yersek olur bu iş.. Bahanemiz var arada pizza falan aşermek lazım diye düşünüyorum :))
iyi kocan yiyosa sorun yok..benimki yemez..bizde hep 1 günlük yemekler..peynir ekmek yer ama dünden kalanı yemez..ben 2 patlıcanla karnıyarık yapan bi tipim yani:)) onun içinde hergün yemek düşünüyorum..
işin zormuşş
hergün hergün yemek düşün yappp
iyi kocan yiyosa sorun yok..benimki yemez..bizde hep 1 günlük yemekler..peynir ekmek yer ama dünden kalanı yemez..ben 2 patlıcanla karnıyarık yapan bi tipim yani:)) onun içinde hergün yemek düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?