- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.721
allah kolaylık versın valla. hergun ısın zor calısıosun yanı sonucta bıraz anlayıslı olamıyomu kocan ??
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ne oldu bizim eski tayfa yok artık burası yenilere kalmış ....pollyy nerelerdesin seni merak ettik...
bu arada kızlar bir site veriyorum
Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante Dinle - Klibini izle, Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante indir,mp3 dinle, şarkısı » Müzik Dinle
dinleyin ben dinlemeye başladım bebişlerin ufku genişlesin ve ileride başarılı olsunlar...
oluyo iştee:) yapmıyorum yemek falan diyorum..sesini çıkarmıyo peynir ekmek yiyo:) yada kendi yapıyo..
hehe bende dinletiorum arada für elise ay ışığı sonatı falann... ama benim çok uykum geliooo:)
hehe bende dinletiorum arada für elise ay ışığı sonatı falann... ama benim çok uykum geliooo:)
hehe aynen bende, ısteyınce benden guzel yapıo valla.
kızlar oğluşuma isim arıyorum
kaan
emir
tarkan
sizce hangısı ?????
kızlar iyi geceler çok geç oldu biliyorum ama dayanamadım benim gibi olan var mı merak ettim.göğüs uçlarım çok kaşınıyor biraz da acıyor ama kaşıntı daha fazla.aynı durumda olan var mı,bu neden olur bilen var mı?
cnm ben tecrübeli anneyim ama kızımda öyle şeyler hiç kullanmadım rahat edemem diye zaten bebek arabası alıyorsun orda gezdiriyorsun kucağına aldığında da zaten ya ne bileyim bana gereksiz geliyor aslında şimdi ben de baktım ama pratik değil uzun lafın kısası onu takana kadar bebeği yerleştirene kadar al kucağına sar kollarınla yasla başını omzuna daha güzel oluyor tabi tercih meselesiigünaydın arkadaslar. forumumuzda sayfalar hızla ilerliyor :)) sorularımızda hep kaynıyor .
benim de hep hassaskaşıntı ve ağrı var cnm lanolin krem var ben kızımda kullanmıştım anında rahatlatıyor onu tavsiye ederim sürebilirsin hem şimd ihem doğumdan sonrakızlar iyi geceler çok geç oldu biliyorum ama dayanamadım benim gibi olan var mı merak ettim.göğüs uçlarım çok kaşınıyor biraz da acıyor ama kaşıntı daha fazla.aynı durumda olan var mı,bu neden olur bilen var mı?
oh oh ne güzell benim de ayrıntılı randevum yarın çok sabırsızım bu gece uyku tutmaz herhaldeeeeeebenim oğlum biraz keyif düşkünüdür..canı ister dönnerr canı ister tepe üstü kalkar..duruma göre..huyu suyu belli olmaz onun:) asıl detaylı ultrasona aysonunda gitces..ozaman daha önemli..bugün özledim die gidiyorum oğlumu:)
aha da aynı benim kocaammm ben de hep sayıyla yaparım kızım da öyle her öğün değişiklik istiyorriyi kocan yiyosa sorun yok..benimki yemez..bizde hep 1 günlük yemekler..peynir ekmek yer ama dünden kalanı yemez..ben 2 patlıcanla karnıyarık yapan bi tipim yani:)) onun içinde hergün yemek düşünüyorum..
günaydın cnm sizler depek girmiyorsunuz arttııkkk poli de kayıplarda bende de klasik müzikler var mp3ümde kızımda hiç bir halta yaramamıştı o yüzden çok üstüne düşmüyorum bu konunungünaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ne oldu bizim eski tayfa yok artık burası yenilere kalmış ....pollyy nerelerdesin seni merak ettik...
bu arada kızlar bir site veriyorum
Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante Dinle - Klibini izle, Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante indir,mp3 dinle, şarkısı » Müzik Dinle
dinleyin ben dinlemeye başladım bebişlerin ufku genişlesin ve ileride başarılı olsunlar...
kaan emir ikisinide koy derim....bir tane pop stra var boşver...
ben kaan'ı begenıyorum ama babası tarkan dıye tutturdu. tarkan deyıncede akla dırek sarkıcı tarkan gelıo, pek fazla yaygın ısım olmadıgı ıcın
kaan
emir
tarkan
sizce hangısı ?????
malkoç kansızlık konusundaki formülün neydi?
bende tarkan diince atıl kurt tarkan var ya o geldi aklıma:) kaan güzel bencede..
kaan
emir
tarkan
sizce hangısı ?????
kısmetse benimde oğlum olucak biz karar verdik ADEN olucak...Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?