2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehe bende dinletiorum arada für elise ay ışığı sonatı falann... ama benim çok uykum geliooo:)

hehe bende dinletiorum arada für elise ay ışığı sonatı falann... ama benim çok uykum geliooo:)

ben kaan kocatepenin hazırladığı bi cd var onu aldım..eşimle açıyoruz akşamları..bizim oğlan başlıyo tepinmeye içerde..halbuki rahatlasın die müzikler..bizimki sapıtıyo..ama eşimle biz gayet güzel uyuyoruz onu dinlerken:)))))))))))))))..eşim diyo hadi kapa da yatalım:))))))))))))))))))

aynen ama ben eskidende severdim mozart dinlerdim annem odamın kapısını acardı sen ruh hastasımısın derdi bana

şimdide dinlemekten yerimden kalkamıyorum altıma işicem....

kızlar manratdan bahsetmişler bende cok uğraştım hamile kalmadan önce hatta çıldırma noktasındaydım neyseki kurtuldum ve sürekli NUMIS MED diye temizleme jeli kullanıyorum mercimek kadar sıkıyorsunuz yetiyo hatta 1 kutusu 1 yıl gidiyor ve kesinle seba med yada diğerleri gibi değil çünkü pH 4.2 yani PH bozmuyor ....normal insanda pH en fazl 4 bunda daha fazla ok....

aaa benmkide vala başlıoo kıpraşmaya eşime dediim kıpırdıo akşam geldiiğimde bide ben bakimm dedii geldii actık diokkiii çocukk kapatınn diee tepinioo dioo:) ama yılmak yokk büyüyüp ergen olana kadar benm kurallarıma uyacak ahhahaha

canım aynı sıkıntı bende de var çok canım yanıyor
kaşınıyor göğüslerim kaşıyorum bu seferde çok acıyor sanırım büyüyorlar ondan olabiliyor

günaydın arkadaslar. forumumuzda sayfalar hızla ilerliyor :)) sorularımızda hep kaynıyor .
cnm ben tecrübeli anneyim ama kızımda öyle şeyler hiç kullanmadım rahat edemem diye zaten bebek arabası alıyorsun orda gezdiriyorsun kucağına aldığında da zaten ya ne bileyim bana gereksiz geliyor aslında şimdi ben de baktım ama pratik değil uzun lafın kısası onu takana kadar bebeği yerleştirene kadar al kucağına sar kollarınla yasla başını omzuna daha güzel oluyor tabi tercih meselesii

benim de hep hassaskaşıntı ve ağrı var cnm lanolin krem var ben kızımda kullanmıştım anında rahatlatıyor onu tavsiye ederim sürebilirsin hem şimd ihem doğumdan sonra

oh oh ne güzell benim de ayrıntılı randevum yarın çok sabırsızım bu gece uyku tutmaz herhaldeeeeee

iyi kocan yiyosa sorun yok..benimki yemez..bizde hep 1 günlük yemekler..peynir ekmek yer ama dünden kalanı yemez..ben 2 patlıcanla karnıyarık yapan bi tipim yani:)) onun içinde hergün yemek düşünüyorum..
aha da aynı benim kocaammm ben de hep sayıyla yaparım kızım da öyle her öğün değişiklik istiyorr

günaydın cnm sizler depek girmiyorsunuz arttııkkk poli de kayıplarda bende de klasik müzikler var mp3ümde kızımda hiç bir halta yaramamıştı o yüzden çok üstüne düşmüyorum bu konunun

malkoç kansızlık konusundaki formülün neydi?

kalemmcim formülüm şu,

ben iki kişilik hazırlıyorum eşim ve bana malzemeler ona göre ayarlı ;

4 havuç
4 elma ( yeşil olacak, kırmızıların suyu pek hoş olmuyor)
2 küçük kırmızı pancar
yaklaşık 6-7 cm uzunluğunda taze zencefil

bu malzemeleri katı meyve sıkacağında sıkıp hemencecik içiyoruz, bekletmiyoruz hiç.

birde bu malzemeler fiks malzemelerim, mevsimine göre mesela kış meyvaları başladı ufak ufak, nar suyu sıkıp bu karışıma ekliyorum, portakal ananas vs vs anlayacağın ne bulursam ekliyorum :)

GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum (Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…