2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimde hayatta yemez hergün yemek yapıyorum valla bide iş yerinde yediği yemekleri öğreniyorum onlarıda yapmıyorum yani çok zor işimiz

biz eşimin babasının ismini koyacağızz allah nasip ederse mehmet olacak. ben istedimm böyle olsun diyeee eşimde kayınpederimde sevindi
ben asker olmayı çok istedim olmadı ailem yollamadıı kayınpederim asker benimm o yüzden hamile kalmadan diyordumkii oğlum olsuun dedesinin adını vereceğimmm onun gibi asker oolsun dedimm hamile kalınca hep mehmet diye sevdimm hiç kız diye düşünmedimm
ben asker olamadım belkimm oğluşum olurr vatana millete hayırlı asker olsunn

GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum (Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))

günaydın cnm hissedersin yakında bebeğiniyi olsun da gerisi önemli değil
güle güle giy cnm ben de lcw den kot almıştım bana kalıpları büyük gibi geldi sanada öyle mi geldi mesela ben 44 giyiyordum ama çok bol oldu bana gene de aldım ilerde kilo alırım diyeee

neclase cnm tarkan ismi bence güzel zaten kaanla tarkanın anlamı aynı seçim sana kalmış ben oğluma tan tarkan ismini koyacaktım ama şimdi daha islamik istiyorum o yüzden hamza tan koyacağız sanıyorum değişmezse:44:

bende tarkan diince atıl kurt tarkan var ya o geldi aklıma:) kaan güzel bencede..

Bence Kaan güzel.Benimde oğlum olucak ama hiç bir isim bulamadım daha

benimde aklımaa uzun sarı peruğuylaa atıl kurt diyen tarkan geliyii kaan ismi çok güzell

saolun kızlar oy cogunlugu kaan dıyo. benımde ıcımden o gecıo hem kucukken seslenırken hemde buyuyup koca adam oldugunda guzel duran bi isim. şimdilik fikrimiz değişmezse KAAN olucak inşallah.

GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum (Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))

Sağlığı yerinde olsun da nasılsa daha çok hissedicez güle güle kullan canım.LCW'de güzel şeyler var ama bana olmuyo onlar büyük geliyor,kalıpları biraz farklı sanırım.

iyi günlerd giy cnm bende bütün hamiş kıyafetlerimi ordan altım .....

bu devirde askerlik cok zor geliyo bana ama yollıycaz yapıcak bişeyyok seni tebrik ederim cnm ....

inşallah cnm aden ismide güzel ama hıc duymadım daha once anlamı ne demekmıs ??

Aden 8.cennet bahçesi.....demek birde Adem ile havvanın yasak elmayı yedikleri yerin yani körfezin ismi aden...

Aden 8.cennet bahçesi.....demek birde Adem ile havvanın yasak elmayı yedikleri yerin yani körfezin ismi aden...[/QUOTE]

hımmm... güzelmiş. allah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın cnm küçük aden'i.

Aden 8.cennet bahçesi.....demek birde Adem ile havvanın yasak elmayı yedikleri yerin yani körfezin ismi aden...

hımmm... güzelmiş. allah sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın cnm küçük aden'i. [/QUOTE]

amin cnm cümlemiz hayırlısı ile inşallah....

kızlar bir twıt okudum sizle paylaşayım hehehehehe

Erkekte ilgilidir aslinda mutfakla.Ceviz kirar,kasar sever,armudun iyisini secer, cogunluklada bir cuval inciri berbat eder:))Bu kadar net

bizim veletlerde babalarına benzerse nanayı yedik yani...armut dibine düşer derler gerçi:)))

amin tek isteğim bana benzemesi ben sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum yemek asla seçmem eşim et ve yemek seçer o yüzden bana benzemesini çok istiyorum yaa allahım duy sesimi

amin tek isteğim bana benzemesi ben sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum yemek asla seçmem eşim et ve yemek seçer o yüzden bana benzemesini çok istiyorum yaa allahım duy sesimi

Bizim evde eşimde bende yemek seçmeyiz. Herşeyi yeriz çok iştahlıyızdır:) Ama kızım bize hiç çekmedi iştahsız... Yani hiç belli olmuyor umarım sana çeker...

sende benim gibisin bende yemek seçmem ama benimde eşim et türü yemekleri sever ve her sebzeyide yemez maalesefki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…