2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkeze slmlar bende yemek ayırırım eşim ayırmaz balık yemem et yemem sebze severim bende tavukda yerimde eşim herşeyi yer inşallah kızımda babasına benzer..
bu arada ilk defa eşim kızımızı gördü onuda bi görüceksiniz suratını felan sakladı ağzını fila açtı kapattı bacakları bağdaş yapmış elide kafasının arkasında dr diyoki keyfine düşkün bi bebek olucak diyo..
bende artık kızımın kıpırdanışlarını hissediyorum tam belirgin değil ama artık hissetiriyo kensini burdayım diyo
kızlar havalar soğudu aman kendinize ve bebişlerinize dikkat bol bol kivi mandalina yiyin ıhlamur ve nane limon kaynatıp için diyo dr

Bugün annemle alışverişe çıkmıştık. Uzun ve kısa kollu çıtçıtlı badiler aldık. Rengarenk. 10 adet almışımdır. Bunlar önemli çünkü sürekli pislicek annemmm o pislesin yeterki ben sürekli temizlerim. kendim gibi hijyen delisi yaparım artık çocuğu. Miniço diye çocuk mağazası var. Pek bilinmiyor belki ama bir kaç yerde şubesi var diye biliyorum. Çok çeşit oluyor. Oradan aldım tanesi 3.5 Tl. Yavaş yavaş almaya başladık Allahın izniyle güle güle kullansın bebişim. Alacak çok şey var gerçekten.

sağol canım. benim bebiş benim yüzümden dizikolik olacak akşama kadar dizi izliyoz evde. yazın ne güzel balkonda geçiriyorduk havalar sordu. ben dikkat ettimde uzanırken müziği açıyorum hareketleniyor.

kızlar oğluşuma isim arıyorum

kaan
emir
tarkan

sizce hangısı ?????

Bence Kaan hoş gibi...
Sen yinede araştırmalara devam et...

GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum (Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))

Güle güle kullan canım...

GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum (Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))

güle güle kullan tatlım.. bende geçen gün baktım lcw ye ama bodylerin kollarını dolduramıyom diye almaktan wazgeçtim, benim kollarım incecik,benim gibileri düşünememişler zaar :) bu arada ben de oğlumun kıpırtısını hala duyamamanın üzüntüsü içindeyim, ah bi tepse şöyle sağlam:) kalkıp göbek atabilirim sevinçten o kadar yani.. kaç haftalıksın sen cnm? ben 17+4

yokk kızzz ben kocamı gerçekten çok seviyorum..herşeyim o benim..biz neleri aştık onla..bakmayın böle dediğime o istesin gecenin köründe kalkar yemek yaparım ben ona..yeterki yanımda olsun

allah bozmasın cnm ömür boyu sevginiz kalsın böyle bebeğinizle dahada büyüsün inşallah bende çok severim kocamı az gece yemek yapmamışımdır ona

slm kızlar, bişey dicem sağlık ocağına kayıt falan yaptırmaktan bahsedilmişti..nası oluyo o gidip ne dicez? ben bilmiyorum hiç sağlık ocağına gitmedim..bitek nikah öncesi sağlık raporu için gitmiştim..

gidiceksinn..selaammm ben hamileyimm diceksin:))) yeterli..onlar gerisi hallediyo..daha önce yaptırdığın kan testlerin vs.varsa yanında götür aile hekimin görsün

gidiceksinn..selaammm ben hamileyimm diceksin:))) yeterli..onlar gerisi hallediyo..daha önce yaptırdığın kan testlerin vs.varsa yanında götür aile hekimin görsün

sağol canım tetenoz vururlarmı hemen acaba? doktorum bana hiçbişe demedi vurul falan die nese telden ararım sorarım doktora...

merhaba canlarım benim..

bi kaç gündür uğrayamadım topiğimize.. okumam gereken nerdeyse 60-70 sayfa var ama okumam çok zor. inşallah herkes iyidir, bebişleriyle beraber.

Eşim işten ayrıldı. evde bol bol vakit geçiriyoruz şu ara. akraba ziyaretleri filan iyi bi değişiklik oldu.

Şükür bizimde sağlığımız sıhhatimiz iyi.

Şimdi bi iş görüşmesine gitti, bende hemen açtım pcyi:)) kızımı uyutup geleyim, burdayım bi süre:)

Hepinizi çooooookkk özledim

haber var mıı eşinin gittiği görüşmelerdenn..

hadi canım gözün aydın olsunn eşin ayrılmış işdennn inş. güzel iyi bir iş bulurr sende bebişlerde rahatlarsınızzz... bu arada çok özledik seniiii bidaha haber ver emii meraklandıkkk çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…