- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.761
ben kocamı çok seviyorum kesin ona benzetmişimdir oğlanı:)
beni duyunca şükrettin dimi eşine ah ah
günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ne oldu bizim eski tayfa yok artık burası yenilere kalmış ....pollyy nerelerdesin seni merak ettik...
bu arada kızlar bir site veriyorum
Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante Dinle - Klibini izle, Mozart - Piano Concerto No. 21 - Andante indir,mp3 dinle, şarkısı » Müzik Dinle
dinleyin ben dinlemeye başladım bebişlerin ufku genişlesin ve ileride başarılı olsunlar...
kızlar oğluşuma isim arıyorum
kaan
emir
tarkan
sizce hangısı ?????
GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum(Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))
GuNaydın kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ama bende bebeğimi daha hissedemiyorum(Dün gezinirken lcw dan çok güzel uzun kollu espirimi swit ve kot pantolon aldım çok begendim cokta yakıştı sormayın yani :))
özgeengincim sen kocaelinin neresinde oturuyorsn?
yokk kızzz ben kocamı gerçekten çok seviyorum..herşeyim o benim..biz neleri aştık onla..bakmayın böle dediğime o istesin gecenin köründe kalkar yemek yaparım ben ona..yeterki yanımda olsun
allah bozmasın cnm ömür boyu sevginiz kalsın böyle bebeğinizle dahada büyüsün inşallah bende çok severim kocamı az gece yemek yapmamışımdır ona
slm kızlar, bişey dicem sağlık ocağına kayıt falan yaptırmaktan bahsedilmişti..nası oluyo o gidip ne dicez? ben bilmiyorum hiç sağlık ocağına gitmedim..bitek nikah öncesi sağlık raporu için gitmiştim..
sen neresinde oturuyosun istanbulun?
gidiceksinn..selaammm ben hamileyimm diceksin:))) yeterli..onlar gerisi hallediyo..daha önce yaptırdığın kan testlerin vs.varsa yanında götür aile hekimin görsün
sağol canımtetenoz vururlarmı hemen acaba? doktorum bana hiçbişe demedi vurul falan die nese telden ararım sorarım doktora...
merhaba canlarım benim..
bi kaç gündür uğrayamadım topiğimize.. okumam gereken nerdeyse 60-70 sayfa var ama okumam çok zor. inşallah herkes iyidir, bebişleriyle beraber.
Eşim işten ayrıldı. evde bol bol vakit geçiriyoruz şu ara. akraba ziyaretleri filan iyi bi değişiklik oldu.
Şükür bizimde sağlığımız sıhhatimiz iyi.
Şimdi bi iş görüşmesine gitti, bende hemen açtım pcyi:)) kızımı uyutup geleyim, burdayım bi süre:)
Hepinizi çooooookkk özledim
merhaba canlarım benim..
bi kaç gündür uğrayamadım topiğimize.. okumam gereken nerdeyse 60-70 sayfa var ama okumam çok zor. inşallah herkes iyidir, bebişleriyle beraber.
Eşim işten ayrıldı. evde bol bol vakit geçiriyoruz şu ara. akraba ziyaretleri filan iyi bi değişiklik oldu.
Şükür bizimde sağlığımız sıhhatimiz iyi.
Şimdi bi iş görüşmesine gitti, bende hemen açtım pcyi:)) kızımı uyutup geleyim, burdayım bi süre:)
Hepinizi çooooookkk özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?