2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten onlar seni dört gözle bekliyorlar. ve acayip ilgi görürsen şaşırma. onlar bu görevi yapmayınca sağlık bakanlığından ceza alıyorlarmış. yapmadığın kan testleri varsa onları ypıyorlar (ben hepsini yapmıştım sadece sonuçlarına baktı ve kayıt etti). Tansiyonunu ölçüyorlar. Bebeğin kalp atışını dinliyorlar. başka sormak istediğin sorular varsa sor. uzun uzun cevap alıyorsun. Tetenozu önce doktoruna sor derim. Ben sordum gerek görmedi ama çoğu hamileler yaptırıyor...

hele şükür hımm eşinle evde keyif yapıyoduz demek sevindim iyisiniz hepiniz.korktum Allah korusun bişeymi oldu die..eşin inşallah daha iyi bi işe başlar herşeyin hayırlısı..özledik seni beee

Aman bırak kalsın. 60-70 sayfa sen geldin ya. Kötü düşünmemeye çalıştık hepimiz vala. her dakka aklımızdaydın. az önce yine düşündüm dedimki en kötüsü interneti kopsun canım.

eşimi aradım zaten yok gitme doktora gidelim ilk önce zaten ayrıntılı usg raporunu götürcem doktora kendi bakmamıştı..ozaman sorim bari tetenozu falan..göndermedi sağlık ocağına güvenmiyomuş töbe töbe..nese doktordan sora giderim artık...

canım gözünaydın inşaAllah hayırlısıyla daha iyi bir iş bulur

eşinde fazla pimpiriklenmesin..bisürü kişiye söylüyo doktor aşı ol diye..hatta bana hepatit falan da ol dedi aşı..gününü kaçırma aşının dikkat et..ertesi ay bitane daha olunucak..

Ailem gebzede.Ben de evlenince geldim gölcüğe iki yıldır burdayım.Darıca güzel yer teyzem orda oturuyodu bi aralar...

güzel yerde bende daha yeni yeni öğreniyorum buraları bende 2 yıldır buradayım
istanbuldan gelin geldim buraya biraz zor adapte oluyorum

bu sadece son iki sayfadan yaptığım alıntılar.. geçmişte de beni merak edenler olduysa ne olur kusura bakmayın.

yaww bu polly nerde ya kayboldu gitti merak ettim çok iyimi bişemi oldu inşallah iyidir...

evet gelmiş sonunda pollyanna meraktan geberdik yaa

gördüm seniiii nerelerdesin canım yaaaa ???? merak ettik çok seniii

haber var mıı eşinin gittiği görüşmelerdenn..
canım 2 yerden haber var ama şartlar pek uyumulu değil gibi. bakalım nasip kısmet. Bugün birde BEĞENDİKe başvuru yaptık. hayırlısı neyse o olsun

hadi canım gözün aydın olsunn eşin ayrılmış işdennn inş. güzel iyi bir iş bulurr sende bebişlerde rahatlarsınızzz... bu arada çok özledik seniiii bidaha haber ver emii meraklandıkkk çokkkk
Sağol Hülyacım, gerçekkten özür dilerim canım yaaa.
hele şükür hımm eşinle evde keyif yapıyoduz demek sevindim iyisiniz hepiniz.korktum Allah korusun bişeymi oldu die..eşin inşallah daha iyi bi işe başlar herşeyin hayırlısı..özledik seni beee
:)) canıımm Allah kimseyi korkutuğu yere uğratmasın. şükür iyiyiz. 2 güne yakın hissedemedim yavrumu, dün sağlık ocağına hap yazdırmaya gidecektim, dedim gitmeden önce bi tatlı yiyip yatıyım bakalım kıpırdamazsa orda dinleriz. şükür ki bi dilim kekle bizim sıpa 5-6 kez kıpırdadı da içim rahatladı:))

Aman bırak kalsın. 60-70 sayfa sen geldin ya. Kötü düşünmemeye çalıştık hepimiz vala. her dakka aklımızdaydın. az önce yine düşündüm dedimki en kötüsü interneti kopsun canım.
Çok çok sağolun canlarım yaa. dimi valla hepimiz için en kötüsü böyle olsun. İnternet kopsun:)))

İyi olmanıza sevindik cnm

eğer maddi sıkıntı yaratmicaksa tabi oturup arasın en iyisini..ama malum bu veletler gak diyo para guk diyo para..

Canım inş.eşin güzel haberlerle gelir...

İyi olmanıza sevindik cnm

Sağol canım Allah razı olsun hepinizden

eğer maddi sıkıntı yaratmicaksa tabi oturup arasın en iyisini..ama malum bu veletler gak diyo para guk diyo para..

bizim kayınbabaya verdiğimiz bi miktar borç para var. kurbandan sonra vericez demişlerdi! çünkü biliyolar bizim oda takımı alacağımızı. inşallah yan çizmezler. başka da şuan için çok sıkıntı yaratacak bi borcumuz yok şükür.
ama işte hesabı 1 ay sonra kapatıcakmış eski işyeri. o biraz kötü oldu. taaa kasım ayının ortasına gün vermişler.
hayırlısı bakalım

Canım inş.eşin güzel haberlerle gelir...
İnşallah canım. hayırlı güzel haberlerle gelir.

Son düzenleme:
İstanbuldan sonra gebze güzel gelmez ama Darıca daha iyi.Yıllarca Gebze de oturdum ama pek sevemem,Darıca'yı daha çok seviyorum.

banada gebze daha güzel gelir ama tabi istanbulu tutmaz insan doğup büyüdüğü yeri her zaman arıyor arkadaşlar komşular falan çok arıyorum çünkü burda hiç denecek kadar çevrem var maalesefki

neden hesabı tamamen kapatmaz şu iş yerleri anlamam sonuçta işten ayrılan biri öylede böylede paraya ihtiyacı olacak illaki zora bükecekler varya ne kötüler yaa

ya ben hala bişi hissetmiorum benim etim çok sıkı ve kalındır onunla alakalı olabilirmiki 2 hafta daha bekle dedi doktor Allahım nolursun beni de tekmelesin artık oğluşum yaa:26:

neden hesabı tamamen kapatmaz şu iş yerleri anlamam sonuçta işten ayrılan biri öylede böylede paraya ihtiyacı olacak illaki zora bükecekler varya ne kötüler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…