- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.801
banada gebze daha güzel gelir ama tabi istanbulu tutmaz insan doğup büyüdüğü yeri her zaman arıyor arkadaşlar komşular falan çok arıyorum çünkü burda hiç denecek kadar çevrem var maalesefki
Anlıyorum seni benimde burda kimsem yok,hepsi eşimin akrabalarıÇok zorlandım ilk zamanlar.
neden hesabı tamamen kapatmaz şu iş yerleri anlamam sonuçta işten ayrılan biri öylede böylede paraya ihtiyacı olacak illaki zora bükecekler varya ne kötüler yaa
aynen benimde eşimin akrabaları ve aile binasında oturuyoruz eltiler görümce kaynana falan öyle yani. bende çok zorlandım ilk zamanları. burda oturmak istemeyince anca alışıyorsun
tipik bi özel sektör işte.
5 yıldır aynı şirkette çalışan, uğraşan didinen biriydi eşim. Bundan 3 yıl önce müdür yardımcısı, 2 yıl öncede müdür olmuştu. ama diğer başvuru yaptığı şirkete BİZDEN MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK AYRILDI demişler!!! eşimin onlara olan hakları gözlerine dizlerine dursun, haram zıkkım olsun!!!!
yaa öyle ki EŞİMİ HASTANEYE GÖTÜRECEM demesine rağmen izin vermeyen bi şirketti!!
şükür kurtuldu.
tipik bi özel sektör işte.
5 yıldır aynı şirkette çalışan, uğraşan didinen biriydi eşim. Bundan 3 yıl önce müdür yardımcısı, 2 yıl öncede müdür olmuştu. ama diğer başvuru yaptığı şirkete BİZDEN MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK AYRILDI demişler!!! eşimin onlara olan hakları gözlerine dizlerine dursun, haram zıkkım olsun!!!!
yaa öyle ki EŞİMİ HASTANEYE GÖTÜRECEM demesine rağmen izin vermeyen bi şirketti!!
şükür kurtuldu.
ümraniye de oturuyorum iş yerimde burda
Ben aynı mahalledeyiz diye söyleniyodum valla,senin daha zor olmuştur.
hayret birşey yaaa insanları çok kolay harcıyolar valla iyikide kutulmuş eşin canım inş. daha güzel yerlerde daha güzel şartlarda iş bulacaktır dualarımız sizinle canımmm
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR.. Çok sağolun.İyiki ordan kurtulmuş canım,inş.daha da iyi olur yeni işi...
pollyannaa hoşgeldinnn :)
Bi daha arayı uzatma böle merak ediyoruzama şükür iyisin
zor oluyor canım ya her zaman aynı yerde illaki geçimsizlik oluyor işte rabbim hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evlerimizde
nese canım ben çıkıyorum biraz işlerim var onları yapıyım yine gelirim görüşürüz
ya ben hala bişi hissetmiorum benim etim çok sıkı ve kalındır onunla alakalı olabilirmiki 2 hafta daha bekle dedi doktor Allahım nolursun beni de tekmelesin artık oğluşum yaa:26:
pollly bende seni sordum ama atlamışsın neyse iyisin ya bunada şükür
Erkek ölür, cehennem kapıları açılır; şeytan hiç istifini bozmaz ve "bu odunu da ateşe atın" der...
Kadın ölür, Cehenneme gider; Onu kapıda şeytan karşılar..OOOO HOŞGELDİN ÜSTAT DER.......:)))))
Facede gördüm çok hoşuma gitti:)))
Allah razı olsun canım. Geçmiş okuyamadım ne olur kusura bakma. şükür iyiyiz. sende iyisin inşallah
merhaba kızlar bende yeni dr dan geldim 21 haftalık bebeğim şuanda ayrıntılı usg da bakılıd heşey normal 377 g 22 cm bıyu kısamı acaba
polyanna hoşgeldin cnm inş eşin en kısa zmnda istediği gibi bir iş bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?