2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

banada gebze daha güzel gelir ama tabi istanbulu tutmaz insan doğup büyüdüğü yeri her zaman arıyor arkadaşlar komşular falan çok arıyorum çünkü burda hiç denecek kadar çevrem var maalesefki

Anlıyorum seni benimde burda kimsem yok,hepsi eşimin akrabalarıÇok zorlandım ilk zamanlar.

Anlıyorum seni benimde burda kimsem yok,hepsi eşimin akrabalarıÇok zorlandım ilk zamanlar.

aynen benimde eşimin akrabaları ve aile binasında oturuyoruz eltiler görümce kaynana falan öyle yani. bende çok zorlandım ilk zamanları. burda oturmak istemeyince anca alışıyorsun

neden hesabı tamamen kapatmaz şu iş yerleri anlamam sonuçta işten ayrılan biri öylede böylede paraya ihtiyacı olacak illaki zora bükecekler varya ne kötüler yaa

tipik bi özel sektör işte.

5 yıldır aynı şirkette çalışan, uğraşan didinen biriydi eşim. Bundan 3 yıl önce müdür yardımcısı, 2 yıl öncede müdür olmuştu. ama diğer başvuru yaptığı şirkete BİZDEN MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK AYRILDI demişler!!! eşimin onlara olan hakları gözlerine dizlerine dursun, haram zıkkım olsun!!!!

yaa öyle ki EŞİMİ HASTANEYE GÖTÜRECEM demesine rağmen izin vermeyen bi şirketti!!

şükür kurtuldu.

hayret birşey yaaa insanları çok kolay harcıyolar valla iyikide kutulmuş eşin canım inş. daha güzel yerlerde daha güzel şartlarda iş bulacaktır dualarımız sizinle canımmm

İyiki ordan kurtulmuş canım,inş.daha da iyi olur yeni işi...

:)) canıımm Allah kimseyi korkutuğu yere uğratmasın. şükür iyiyiz. 2 güne yakın hissedemedim yavrumu, dün sağlık ocağına hap yazdırmaya gidecektim, dedim gitmeden önce bi tatlı yiyip yatıyım bakalım kıpırdamazsa orda dinleriz. şükür ki bi dilim kekle bizim sıpa 5-6 kez kıpırdadı da içim rahatladı:))

amin canım..bende bazen kaç gün hissetmiyom ama takmıyom öyle..usg de harekt etmeden hiç durmuypdu ama ben hiçbişe hissetmiyodum onu gördükten sora hissetmeyince takmıyom pek..doktorda dedi tekme falan attığında hissedersin öbür harektlerini 22.haftadan sora hissedersin dedi..aman iyi olsunlarda hissetmeyelim zaten az daha büyüyünce sürekli hissetcez..

Ben aynı mahalledeyiz diye söyleniyodum valla,senin daha zor olmuştur.

zor oluyor canım ya her zaman aynı yerde illaki geçimsizlik oluyor işte rabbim hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evlerimizde

nese canım ben çıkıyorum biraz işlerim var onları yapıyım yine gelirim görüşürüz

hayret birşey yaaa insanları çok kolay harcıyolar valla iyikide kutulmuş eşin canım inş. daha güzel yerlerde daha güzel şartlarda iş bulacaktır dualarımız sizinle canımmm

İyiki ordan kurtulmuş canım,inş.daha da iyi olur yeni işi...
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR.. Çok sağolun.

pollyannaa hoşgeldinnn :)

Bi daha arayı uzatma böle merak ediyoruz ama şükür iyisin

:)) hoşbuldum canım. şükür iyiyiz. bundan sonra muhakkak haber veririm böyle giremeyeceğim zaman olursa.

ya ben hala bişi hissetmiorum benim etim çok sıkı ve kalındır onunla alakalı olabilirmiki 2 hafta daha bekle dedi doktor Allahım nolursun beni de tekmelesin artık oğluşum yaa:26:

seninde dedğin gibi etinin kalın olmasında kaynaklanıyordur. çok yakın bi zamanda hissedersin canım.
tatlı bişeyler yiyip kısa bi süre sırt üstü uzandığında azıcık minik minik vuruşlar hissedersin

Erkek ölür, cehennem kapıları açılır; şeytan hiç istifini bozmaz ve "bu odunu da ateşe atın" der...

Kadın ölür, Cehenneme gider; Onu kapıda şeytan karşılar..OOOO HOŞGELDİN ÜSTAT DER.......:)))))

Facede gördüm çok hoşuma gitti:)))

iyiymiş vallaaa

Allah razı olsun canım. Geçmiş okuyamadım ne olur kusura bakma. şükür iyiyiz. sende iyisin inşallah

sağol cnm Allaha şkür iyiyim kış geldi eve kapandık bugün ne güysem şu gün ne giysem bugün ne pişirsem örgü siteleri k.kulub derken gün sayıyoruz işte...

merhaba kızlar bende yeni dr dan geldim 21 haftalık bebeğim şuanda ayrıntılı usg da bakılıd heşey normal 377 g 22 cm bıyu kısamı acaba

polyanna hoşgeldin cnm inş eşin en kısa zmnda istediği gibi bir iş bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…