2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm Allaha şkür iyiyim kış geldi eve kapandık bugün ne güysem şu gün ne giysem bugün ne pişirsem örgü siteleri k.kulub derken gün sayıyoruz işte...
:))) aynen canım:))))

hoşbuldum ve sende hoşgeldin canım. ayyy ne güzel sen bunu da şükür atlattın bitti. Darısı bizlerin başına.
Maşallah bence boyuda kilosuda çok çok iyi. vaybee olmuşmu bizim minişler bu kadar.

gözün aydın canımmm çok şükür seninkinde iyi çıktı darısı diğer anneciklerin başına olsun inş...

benım bebişin 17. haftasında boyu 20cm dedı doktor, benımkı cok mu uzun olcak acaba?????

gözün aydın canım,bebeşin gayet iyiymiş maşallah

gözün aydın canımmm çok şükür seninkinde iyi çıktı darısı diğer anneciklerin başına olsun inş...

saolun kızla darısı sizlere inş sizin sonuçlada iyi çıkar o kada güzelki böbrkleini kalbini midesini hatta sidik torbasını bile gördük minicik elleri ayakları allaha şükür herşeyi normal çıktı 1 ay sonrada şeke yüklemesi işte ondan şüpheliyim annemde şeke var bende çıkmadı ama hamilelkite çıkarmı bilemem
bide kilodan şikayet ediyodum dr a çok kilo aldım dediğimde sen çok zayıfsın al boşve dedi sona ne kadar aldığımı söyledim hımm hamur işini kesmek lazım dedi ama verirwsin dedi sanırım bni motive etmeye çalıştı

Gözün aydın canım...

komşu çıkmaz yüksek bende ikbal caddesiyim top sahasının orda

ben biraz daha aşağıda ikbal parkının oradayım baya yakınmışız :) ben Erdem has. Serap Yaltı ve Central hospital Başak Sel'e gidiyorum, medipolün doğum şartlarından ve çok kalabalık olmasından dolayı tercih etmedim.

bende yeni dia market açıldı onun yan sokağındayım valla baya yakınmış evlerimiz hastane değilde ben doktorumu çok seviyorum acayip tatlı bi kadın o yüzden oraya gidiyorum.doğum şartları derken

bende yeni dia market açıldı onun yan sokağındayım valla baya yakınmış evlerimiz hastane değilde ben doktorumu çok seviyorum acayip tatlı bi kadın o yüzden oraya gidiyorum.doğum şartları derken

hadi o zaman yeni açılan küfe markette buluşalım :) mavi yılmazların sokağındayım bende aşağı doğru inen uzun bir sokak orası, doğum şartlarıda özellikle bebek doğduğunda odaya çıkana kadar bebeği annenin kucağına vermiyorlarmış, eğer almak istersen ekstra bir ücret ödeyip koruma tutuyormuşsun, bebeği düşürme ihtimaline karşı bebeği koruyacak, ayrıca takip eden doktorun doğum girmesi zorunlu değilmiş, mesai saatleri dışında doğum olursa nöbetçi doktor giriyormuş, illa kendi doktorunu istiyorsan ekstra ücret ve doktorunu ikna etmen lazımmış, bana hastane yetkilileri vermişti bu bilgileri, yaklaşık 10 farklı hastaneyi araştırmıştım 2. ayım içindeyken, doktor olayı erdemdede aynı o yüzden central hospitalda doğum yapmaya karar verdim ben, kozyatağında bostancıya yakın

evet orda buluşalım mantıklı kendim gibi hamile birini görürsem dikkatli bakarım bundan sonra cnm ben doğum konusuna hiç girmedim kendisiyle ama 3 arkadaşım onda doğum yaptı ve çok memnunlar o yüzden ama ben bu şartları tekrar bi konuşayım ne diyorlar

ay maaşallah ya kilosu boyu herşeyi normal cnm yaa benim de yarın sabah 10da şimdi geldim kan vermeye gitmiştim her ay tiroidime bakıyorlar ya normal mi diye yarın ayrıntılıyı yaptırdıktan sonra dahiliyeye de gidicem kan testini göstermeye o yüzden şimdiden yaptırdım

çok komikmiş cnm ya bu arada hoşgeldin merak ettik seni neyseki iyiymişsinn

canım ben de medipole gidiyorum dr.um bana yıllık izinde falan değilsem doğuma geliyorum demişti çünkü bu konu benim için önemliydi yoksa daha uygun hastaneler var. şartları çok detaylı bilmiyorum ama bilgi edinirsen bana da haber ver olur mu?

canım ya ben bir de sana cd sorcaktım. arkadaşlar bahsetmişler bebişlerin görüntüsünü cd ye çekip veren dr.lardan benim dr.um hiç böyle bir şey vermedi. senin bilgin var mı veriliyor mu medipolde?

tmm cnm ben onu araştırırım iyice burdanda yazarım sana bu arada leyla hanıma mı gidiyordun ben şimdi onu aramaya çalışıyorum benim doktor ameliyattaymış çok fena baş ağrım tuttu kan iğnesinden mi diye sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…