- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.841
:)) canıımm Allah kimseyi korkutuğu yere uğratmasın. şükür iyiyiz. 2 güne yakın hissedemedim yavrumu, dün sağlık ocağına hap yazdırmaya gidecektim, dedim gitmeden önce bi tatlı yiyip yatıyım bakalım kıpırdamazsa orda dinleriz. şükür ki bi dilim kekle bizim sıpa 5-6 kez kıpırdadı da içim rahatladı:))
amin canım..bende bazen kaç gün hissetmiyom ama takmıyom öyle..usg de harekt etmeden hiç durmuypdu ama ben hiçbişe hissetmiyodum onu gördükten sora hissetmeyince takmıyom pek..doktorda dedi tekme falan attığında hissedersin öbür harektlerini 22.haftadan sora hissedersin dedi..aman iyi olsunlarda hissetmeyelim zaten az daha büyüyünce sürekli hissetcez..
canım ya ben bir de sana cd sorcaktım. arkadaşlar bahsetmişler bebişlerin görüntüsünü cd ye çekip veren dr.lardan benim dr.um hiç böyle bir şey vermedi. senin bilgin var mı veriliyor mu medipolde?
tmm cnm ben onu araştırırım iyice burdanda yazarım sana bu arada leyla hanıma mı gidiyordun ben şimdi onu aramaya çalışıyorum benim doktor ameliyattaymış çok fena baş ağrım tuttu kan iğnesinden mi diye sorucam
ay maaşallah ya kilosu boyu herşeyi normal cnm yaa benim de yarın sabah 10da şimdi geldim kan vermeye gitmiştim her ay tiroidime bakıyorlar ya normal mi diye yarın ayrıntılıyı yaptırdıktan sonra dahiliyeye de gidicem kan testini göstermeye o yüzden şimdiden yaptırdım
CNM TİROİTLE İLGİLİ NE SORUNUN WAR? BENDEDE WAR DA MERAK ETTİM
Ah ahh bebeği hissetmek ne demek daha öğrenemedim. tatlı yiyorum yine de olmuyo. çok gazlıyım bisürü ses oluyo karnımda bebişimin hareketleri de arada kaynıyo heralde. şöyle sıkı bir tekme yemeden anlayamıcam ben:44: böhü
komşu çıkcaz sanki :) ikbal caddesindeyim ben çakmak yani :) sen ?
evet cnm haşimato mu ne hastasıymışım kızımı doğurduktan sonra çıkmış galiba bağışıklığım tiroid hormonumu yok ediyormuş o yüzden dışardan alıyorum ilaç içiyorum her ay normal seviyedemi diye bakıyor doktor dahiliyeci..ona göre ilacı az yada çok içiyorum çok hassas konu tabi hamile olduğum için böyle yoksa normalde 6ayda bir bakılıyormuş..senin neyin varrCNM TİROİTLE İLGİLİ NE SORUNUN WAR? BENDEDE WAR DA MERAK ETTİM
biz eşimin babasının ismini koyacağızz allah nasip ederse mehmet olacak. ben istedimm böyle olsun diyeee eşimde kayınpederimde sevindi
ben asker olmayı çok istedim olmadı ailem yollamadııkayınpederim asker benimm o yüzden hamile kalmadan diyordumkii oğlum olsuun dedesinin adını vereceğimmm onun gibi asker oolsun dedimm hamile kalınca hep mehmet diye sevdimm hiç kız diye düşünmedimm
ben asker olamadım belkimm oğluşum olurr vatana millete hayırlı asker olsunn
Merhabalar iki gundur inanilmaz derecede midem yaniyor, bunu yasayan herkese sabir diliyorum.
günaydın cnm hissedersin yakında bebeğiniyi olsun da gerisi önemli değil
güle güle giy cnm ben de lcw den kot almıştım bana kalıpları büyük gibi geldi sanada öyle mi geldi mesela ben 44 giyiyordum ama çok bol oldu bana gene de aldım ilerde kilo alırım diyeee
neclase cnm tarkan ismi bence güzel zaten kaanla tarkanın anlamı aynı seçim sana kalmış ben oğluma tan tarkan ismini koyacaktım ama şimdi daha islamik istiyorum o yüzden hamza tan koyacağız sanıyorum değişmezse:44:
hayırlısıyla olur inş. çakı gibi asker bizde dedelerin ismini vericez YUSUF SELİM çok hoşumuza gidiyo ama tepkiler nasıl olur bilmem
amin tek isteğim bana benzemesi ben sebze ağırlıklı beslenmeyi seviyorum yemek asla seçmem eşim et ve yemek seçer o yüzden bana benzemesini çok istiyorum yaa allahım duy sesimi
evet cnm haşimato mu ne hastasıymışım kızımı doğurduktan sonra çıkmış galiba bağışıklığım tiroid hormonumu yok ediyormuş o yüzden dışardan alıyorum ilaç içiyorum her ay normal seviyedemi diye bakıyor doktor dahiliyeci..ona göre ilacı az yada çok içiyorum çok hassas konu tabi hamile olduğum için böyle yoksa normalde 6ayda bir bakılıyormuş..senin neyin varr
bikaç haftaya hissedersin canım..iyi olsunda sağlığı boşver..zaten hissetcen..çok gazın varsa hele hiç ayırt edemezsin..ama hareketlerini takip et ezberle vücudunun..gaz varkenki hareketleri..değişik bi hareket olduğunda belki ayırt edersin..onlar kıpır kıpırlar ama biz çok hissetmiyoz..sabahları uyandığımda benimki karnmın bi tarafı şişiyo taş gibi oluyo ayaklarını dayıyo galiba
merhaba kızlar bende yeni dr dan geldim 21 haftalık bebeğim şuanda ayrıntılı usg da bakılıd heşey normal 377 g 22 cm bıyu kısamı acaba
polyanna hoşgeldin cnm inş eşin en kısa zmnda istediği gibi bir iş bulur
canım ben 20+5te gittiğimde 21 cm 388 grdı. boyu ve kilosu bence normaldir herhalde.
hayırlısıyla olur inş. çakı gibi asker bizde dedelerin ismini vericez YUSUF SELİM çok hoşumuza gidiyo ama tepkiler nasıl olur bilmem
evet cnm açıkçası tarz olarak güzel pantolonları ama pek kaliteli değil dediğin gibi belindeki lastik tutmuyor hep aşağı düşüyor ne kadar ayarlasan da ama ben almış bulundum artık hem de 3 tane aldım denemeden o yüzden başka almayı düşünmüyorum topu topu 4 ay daha giyicem zaten idare ederim artık ama almak isteyenlere premaman ı tavsiye ederim kızımda hep ordan almıştım ama şimdi kapandı carrefour da vardı tabi fiyatı daha pahalı ama lcw ye göre çok daha güzel ve tam üstüne oturuyor ve rahat özellikle pantolonlarıcanım ben lcw den 40 beden aldım hamile pantolonu kot büyükmü alsam die düşündüm ama şuan bi beden büyüğü çok büyük olur diye almadım zaten yoktu deneyemedim de buda kot aşağı sarkıyo kumaş tutamıyo galiba bi tane daha alıcam belki onu büyük alırım artık çok soğuk kottan başka bişey giyilmiyo ablam verdi ama ince biyerlerin donar onunla
Ben de dışarıdan tiroit hormonu alıyorum levotrin kullanıyorum günde 2 tane. aynı şekilde ayda 1 de kontrol tahlil yaptırmam gerekiyor. Allah bebeklerimizi sağlıklı hiçbir sıkıntısı olmadan dünyaya getirmemizi nasip etsin çok önemliymiş bu rahatsızlık. ama Rabbime sığınıyorum inşallah bebeklerimizde hiçbir sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?