2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ahh bebeği hissetmek ne demek daha öğrenemedim. tatlı yiyorum yine de olmuyo. çok gazlıyım bisürü ses oluyo karnımda bebişimin hareketleri de arada kaynıyo heralde. şöyle sıkı bir tekme yemeden anlayamıcam ben:44: böhü

canım ya ben bir de sana cd sorcaktım. arkadaşlar bahsetmişler bebişlerin görüntüsünü cd ye çekip veren dr.lardan benim dr.um hiç böyle bir şey vermedi. senin bilgin var mı veriliyor mu medipolde?

bana ikili test sırasında verdiler seval hanımın yaptı kontrolde vermiyorlar sanırım hastaneyle alakalı bir durum bu

evet canım leyla hanıma gidiyorum. çok üzüldüm geçmiş olsun şiddetli baş ağrısı çok fena gerçekten...

bikaç haftaya hissedersin canım..iyi olsunda sağlığı boşver..zaten hissetcen..çok gazın varsa hele hiç ayırt edemezsin..ama hareketlerini takip et ezberle vücudunun..gaz varkenki hareketleri..değişik bi hareket olduğunda belki ayırt edersin..onlar kıpır kıpırlar ama biz çok hissetmiyoz..sabahları uyandığımda benimki karnmın bi tarafı şişiyo taş gibi oluyo ayaklarını dayıyo galiba

CNM TİROİTLE İLGİLİ NE SORUNUN WAR? BENDEDE WAR DA MERAK ETTİM
evet cnm haşimato mu ne hastasıymışım kızımı doğurduktan sonra çıkmış galiba bağışıklığım tiroid hormonumu yok ediyormuş o yüzden dışardan alıyorum ilaç içiyorum her ay normal seviyedemi diye bakıyor doktor dahiliyeci..ona göre ilacı az yada çok içiyorum çok hassas konu tabi hamile olduğum için böyle yoksa normalde 6ayda bir bakılıyormuş..senin neyin varr

hayırlısıyla olur inş. çakı gibi asker bizde dedelerin ismini vericez YUSUF SELİM çok hoşumuza gidiyo ama tepkiler nasıl olur bilmem

canım ben lcw den 40 beden aldım hamile pantolonu kot büyükmü alsam die düşündüm ama şuan bi beden büyüğü çok büyük olur diye almadım zaten yoktu deneyemedim de buda kot aşağı sarkıyo kumaş tutamıyo galiba bi tane daha alıcam belki onu büyük alırım artık çok soğuk kottan başka bişey giyilmiyo ablam verdi ama ince biyerlerin donar onunla

Ben de dışarıdan tiroit hormonu alıyorum levotrin kullanıyorum günde 2 tane. aynı şekilde ayda 1 de kontrol tahlil yaptırmam gerekiyor. Allah bebeklerimizi sağlıklı hiçbir sıkıntısı olmadan dünyaya getirmemizi nasip etsin çok önemliymiş bu rahatsızlık. ama Rabbime sığınıyorum inşallah bebeklerimizde hiçbir sıkıntı olmaz.

Ayy ne güzel bi şey ya. Allah o kıpırtıları hiç eksik etmesin doğana kadar. Bir hissetsem dayanamaz ağlarım heralde. zaten duygusal duygusal geziyorum ortalıkta.

canım ben 20+5te gittiğimde 21 cm 388 grdı. boyu ve kilosu bence normaldir herhalde.

hayırlısıyla olur inş. çakı gibi asker bizde dedelerin ismini vericez YUSUF SELİM çok hoşumuza gidiyo ama tepkiler nasıl olur bilmem

isimler topiğine yazmıştım ama buraya da yazıyim ben de kızsa eğer utangaç bebişim berrak zeynep düşünüyoruz. zeynebi babam çok istiyor kıramadım ben de. erkekse de ali yusuf düşünüyoruz. aliler çok munia canayakın oluyolar bildiğim kadarıyla. yusufu da eşim çok istiyo. ama yusuflar biraz orjinal oluyomuş yani hem zeki hem değişik tipler oluyomuş. bilginiz var mı?

evet cnm açıkçası tarz olarak güzel pantolonları ama pek kaliteli değil dediğin gibi belindeki lastik tutmuyor hep aşağı düşüyor ne kadar ayarlasan da ama ben almış bulundum artık hem de 3 tane aldım denemeden o yüzden başka almayı düşünmüyorum topu topu 4 ay daha giyicem zaten idare ederim artık ama almak isteyenlere premaman ı tavsiye ederim kızımda hep ordan almıştım ama şimdi kapandı carrefour da vardı tabi fiyatı daha pahalı ama lcw ye göre çok daha güzel ve tam üstüne oturuyor ve rahat özellikle pantolonları

ben de aynı ilacı içiyorum cnm ama 1 artı çeyrek seninbaya yüksekti değerlerin herhalde2 tane kullandığına göre..dediğin gibi çok önemliymiş bebek sağlığıiçin ben deo yüzden her gün kuran okuyorum dua ediyorum sağsalim gelmesi için bebişimin...ve bütün bebişlerinn

KIZLAR ACİL CVP UNNADO DAN alışveriş yaptınızmı güvenilirmi simdi sipariş verdi 160 t l lik ama sonra kafama takıldı güvenilirmi birde cok güzel ciciler var özellikle erkek bebişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…