- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.861
KIZLAR ACİL CVP UNNADO DAN alışveriş yaptınızmı güvenilirmi simdi sipariş verdi 160 t l lik ama sonra kafama takıldı güvenilirmi birde cok güzel ciciler var özellikle erkek bebişler için
Bende üye oldum ama daha alışveriş yapmadım.. yapanlar memnundu.. sen de memnun kalırsan yaz olur mu :26:
inş sende güzel haberlele gelirsin cnmay maaşallah ya kilosu boyu herşeyi normal cnm yaa benim de yarın sabah 10da şimdi geldim kan vermeye gitmiştim her ay tiroidime bakıyorlar ya normal mi diye yarın ayrıntılıyı yaptırdıktan sonra dahiliyeye de gidicem kan testini göstermeye o yüzden şimdiden yaptırdım
çok komikmiş cnm ya bu arada hoşgeldin merak ettik seni neyseki iyiymişsinn
canım ben 20+5te gittiğimde 21 cm 388 grdı. boyu ve kilosu bence normaldir herhalde.
ben de yeni oldum sayılır bir ay olmadı üye olalı. bi tunik aldım sorun da yaşamadım.KIZLAR ACİL CVP UNNADO DAN alışveriş yaptınızmı güvenilirmi simdi sipariş verdi 160 t l lik ama sonra kafama takıldı güvenilirmi birde cok güzel ciciler var özellikle erkek bebişler için
=Allahımmm çok geçmiş olsunnnn canımmm Allahım en kısa zamanda yeniden bebişine kavuşmak nasip etsin inş... trafik kazası falanmı bu ne oldu böylee yahuu çok üzüldümm çokkk Allahım sabırlar versinnn
Ayy ne güzel bi şey ya. Allah o kıpırtıları hiç eksik etmesin doğana kadar. Bir hissetsem dayanamaz ağlarım heralde. zaten duygusal duygusal geziyorum ortalıkta.
inşallah canım amin..Apartmanımızın dış kapısı bozulmuştu sağolsun yöneticimizde biraz ağır kanlı 3-4 gün öyle kaldı içeri köpek girmiş arakatta yatıyormuş olijayı görünce havlamış oda panikle inmeye çalışınca malesef düşmüş
evet cnm haşimato mu ne hastasıymışım kızımı doğurduktan sonra çıkmış galiba bağışıklığım tiroid hormonumu yok ediyormuş o yüzden dışardan alıyorum ilaç içiyorum her ay normal seviyedemi diye bakıyor doktor dahiliyeci..ona göre ilacı az yada çok içiyorum çok hassas konu tabi hamile olduğum için böyle yoksa normalde 6ayda bir bakılıyormuş..senin neyin varr
inşallah canım amin..Apartmanımızın dış kapısı bozulmuştu sağolsun yöneticimizde biraz ağır kanlı 3-4 gün öyle kaldı içeri köpek girmiş arakatta yatıyormuş olijayı görünce havlamış oda panikle inmeye çalışınca malesef düşmüş
Ayyyy inanamıyorum Allah sabır ve acil şifalar versin çok üzücü, söyleyecek bir şey bulamıyor insan. Allah herkesin bebeğini korusun inşallah.
aa ben de ikbalin bi alt sokağındayım
ayy canım çok içim yandı Allahım ona sabırlar versininşallah canım amin..Apartmanımızın dış kapısı bozulmuştu sağolsun yöneticimizde biraz ağır kanlı 3-4 gün öyle kaldı içeri köpek girmiş arakatta yatıyormuş olijayı görünce havlamış oda panikle inmeye çalışınca malesef düşmüş
benım 17 haftamda boyu 20cm kılosu 160gr. benımkı cokmu uzun boylu
kime ne oldu ben kaçırdım galiba, köpek düşmek falan ama anlamadım ?
çok çok geçmiş olsun rabbim kimseyede yaşatmasın böyle acıları
allahtan acil şifalar diliyorm
herşey üstüste gelmiş olija için inşaAllah feraha çıkar inşaAllah bebeğinide kavuşur
ayy canım çok içim yandı Allahım ona sabırlar versin
Geçmişi oku oku bıtmıo anacımbende dayanamayıp kestirmeden nasılsınz dıye sormaya karar verdım:))) bızı sorcak olrsanz bız evde mınk oglm ve ben oturuk edıoruz kocamgül ısı dolayısıyle bı mıktar gec gelecek bende bı bakım dedım ne yapar ne eder bu mart anaları:))
bizde iyiyiz canım
ohh sende ne güzel oğluşunla evde keyif yapıyorsun :)))) ne güzell bizde yavrucumla öyle evde oturduk pc başına uzattık ayaklarımızı sıcacık evimizde ohh missss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?