2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR ACİL CVP UNNADO DAN alışveriş yaptınızmı güvenilirmi simdi sipariş verdi 160 t l lik ama sonra kafama takıldı güvenilirmi birde cok güzel ciciler var özellikle erkek bebişler için

Bende üye oldum ama daha alışveriş yapmadım.. yapanlar memnundu.. sen de memnun kalırsan yaz olur mu :26:

inş sende güzel haberlele gelirsin cnm

canım ben 20+5te gittiğimde 21 cm 388 grdı. boyu ve kilosu bence normaldir herhalde.

o zmn bizimkisi normal tşk

inşallah canım amin..Apartmanımızın dış kapısı bozulmuştu sağolsun yöneticimizde biraz ağır kanlı 3-4 gün öyle kaldı içeri köpek girmiş arakatta yatıyormuş olijayı görünce havlamış oda panikle inmeye çalışınca malesef düşmüş

Son düzenleme:
Ayy ne güzel bi şey ya. Allah o kıpırtıları hiç eksik etmesin doğana kadar. Bir hissetsem dayanamaz ağlarım heralde. zaten duygusal duygusal geziyorum ortalıkta.

Benimki tekmeledi dün akşam tutamadım kendimi ağladım. Daha önceki hareketlerinden emin olamamıştım ama dünkülerden eminim çok farklı. Bizimki çok hareketli bir bebek değil inşallah daha sık yapar. Arkadaşın randevusuna gitmiştim ben 16. haftasında onunki takla atıp zıplıyordu bir de kızdı. Erkekler daha hareketli olur diyorlar ama bizimki resmen ağır abi. Yavaş yavaş aheste hareketleri ama dün akşamki tekmeleri çooooookkkkk güzeldi. Biri deseydi tekmelenmek hoşuna gidecek diye gülerdim herhalde

Ayyyy inanamıyorum Allah sabır ve acil şifalar versin çok üzücü, söyleyecek bir şey bulamıyor insan. Allah herkesin bebeğini korusun inşallah.

çok geçmiş olsun hayatım çok hassas bi konu çünkü gerçekten.. bende de tiroid sorunu war, TSH değerim hep yüksek çıkıyor..tiroid bezlerim az çalışıyormuş bende 150mg levotiron içiyorum her gün. 3 haftada bir de kan veriyorum. dr korkacak bişi yok diyor, hatta b.köyde endokrinoloji uzmanına da gözüktüm sorun olmaz dedi, inşllah olmaz hep dua ediyorum.. hamilelikten ötürü oluştu bende, yoksa söle bi sorunum yoktu..Sağlıkla bebeklerimizi alalım da kucağımıza inan ki kendimi önemsemiyorum hiçç.

Allah yardımcısı olsun en kısa zamanda inşallah bir bebek sahibi olur söylenecek pek bişey yok kızlar cok dikkat edin otururken kalkarken bir yere uzanırken taktir Allahtan ama bizlerde dikkatli olalım .....Rabbim yar ve yardımcısı olsun...

Ayyyy inanamıyorum Allah sabır ve acil şifalar versin çok üzücü, söyleyecek bir şey bulamıyor insan. Allah herkesin bebeğini korusun inşallah.

evet canım gerçektende söyleyecek pek fazla söz bulamıyor insan yanına gidince kilitlenip kalıyorum çok zor

çok çok geçmiş olsun rabbim kimseyede yaşatmasın böyle acıları
allahtan acil şifalar diliyorm
herşey üstüste gelmiş olija için inşaAllah feraha çıkar inşaAllah bebeğinide kavuşur

ayy canım çok içim yandı Allahım ona sabırlar versin

kime ne oldu ben kaçırdım galiba, köpek düşmek falan ama anlamadım ?

canım topikte olija diye bir arkadaş vardı ondan bahsediyoruz malesef bebeğini kaybetti ve vücudunun bir çok yerinde kırıklar ve zedelenmeler var

çok çok geçmiş olsun rabbim kimseyede yaşatmasın böyle acıları
allahtan acil şifalar diliyorm
herşey üstüste gelmiş olija için inşaAllah feraha çıkar inşaAllah bebeğinide kavuşur

ayy canım çok içim yandı Allahım ona sabırlar versin

amin kızlar amin inşallah tez vakitte toparlanır sağolun ileticem kendisine bütün iyi dileklerinizi

Geçmişi oku oku bıtmıo anacım bende dayanamayıp kestirmeden nasılsınz dıye sormaya karar verdım:))) bızı sorcak olrsanz bız evde mınk oglm ve ben oturuk edıoruz kocamgül ısı dolayısıyle bı mıktar gec gelecek bende bı bakım dedım ne yapar ne eder bu mart anaları:))

Ne söylenir bilmiyorum ama çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama yaa benim de bugün evcil bi köpek peşime takıldı. sahibinin elinden kaçmış benim peşimden geliyo. Allahtan sahibi geldi götürdü. çok korkarım ben de köpekten nasıl kaçacağımı şaşırdım kaçtıkça da üzerime geldi.

bizde iyiyiz canım
ohh sende ne güzel oğluşunla evde keyif yapıyorsun :)))) ne güzell bizde yavrucumla öyle evde oturduk pc başına uzattık ayaklarımızı sıcacık evimizde ohh missss

bizde iyiyiz canım
ohh sende ne güzel oğluşunla evde keyif yapıyorsun :)))) ne güzell bizde yavrucumla öyle evde oturduk pc başına uzattık ayaklarımızı sıcacık evimizde ohh missss

Yaa sorma havalar bıııız gıbı ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun dun dısarıya cıktım az kalsın gıdecgım yere ucarak varıcaktım:)) ama duzeleck dıyolr bayramda ıyı olr ınsalah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…