- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.881
Haklisin tekmelenmenin bu kadar guzel olacagini tahmin bile edemezdik,muhtesem bi duygu:) bizimkisi cok hareketli masallah.16.haftaya varmadan tek tuk seyiriyodu 20ye girdik artik parandelr atiyo resmen:))ben de oyleymisim annecimin karninda yani sanirim kizlar daha hareketli:/ sabah sabah donmelerindn uyuyamadm bugun ama cooook guzeldi...allah saglikla gelmelerini nasip etsin insallah hepimizeBenimki tekmeledi dün akşam tutamadım kendimi ağladım. Daha önceki hareketlerinden emin olamamıştım ama dünkülerden eminim çok farklı. Bizimki çok hareketli bir bebek değil inşallah daha sık yapar. Arkadaşın randevusuna gitmiştim ben 16. haftasında onunki takla atıp zıplıyordu bir de kızdı. Erkekler daha hareketli olur diyorlar ama bizimki resmen ağır abi. Yavaş yavaş aheste hareketleri ama dün akşamki tekmeleri çooooookkkkk güzeldi. Biri deseydi tekmelenmek hoşuna gidecek diye gülerdim herhalde
iyi akşamlar kıslar napıosunuz canımsıkıldı yaa uykum var uyuyamıyoruumm yeni yemek yemiştim yine acıktımm
iyi akşamlar kıslar napıosunuz canımsıkıldı yaa uykum var uyuyamıyoruumm yeni yemek yemiştim yine acıktımm
Yaa sorma havalar bıııız gıbı ALLAH dısarda olanların yardımcısı olsun dun dısarıya cıktım az kalsın gıdecgım yere ucarak varıcaktım:)) ama duzeleck dıyolr bayramda ıyı olr ınsalah:)
çarşamba ve perşembe düzeleceğini duydum ama allah bilir tabi
amin canım rabbim dışardakileri zorda bırakmasın
birkaç gündür bende öyleyim yiyorum aradan fazla geçmiyor yine acıkıyorum sonumu bende pek iyi görmüyorum
Afiyet olsun bende sankı bı kac gundr cok fena yemeye basladım gıbı bısey oldu sonumz hayır olur ınsallah:)) bıde ztn cıkolatayı cok severm sımdı hıc affetmıorum hergn 1 tane yıorum meyve yıyıp kendımı kandırmaya calısıorum ama ne fayda yemıo mınk cocugum bu numaralrı:)))
erkek bebek olunca kaçış yok çikolatadanbitter yiyorum sütlü çikolata yemiyorum yoksaa
Bende cok sukr bıtter sevıorum ordn brz yırtıorz:)) ama persembe dr gıderken sutlu terch edcm cocugn ultrsnda cok daha hrktlı oldugunu soyluyolr denıcm bakalm:))
canım aynı sıkıntı bende de var çok canım yanıyor
kaşınıyor göğüslerim kaşıyorum bu seferde çok acıyor sanırım büyüyorlar ondan olabiliyor
hehehe o zamanda hiç durmaz doktorr şaşırır
benim olmuştuuu öylee
benim de hep hassaskaşıntı ve ağrı var cnm lanolin krem var ben kızımda kullanmıştım anında rahatlatıyor onu tavsiye ederim sürebilirsin hem şimd ihem doğumdan sonra
canım topikte olija diye bir arkadaş vardı ondan bahsediyoruz malesef bebeğini kaybetti ve vücudunun bir çok yerinde kırıklar ve zedelenmeler var
amin kızlar amin inşallah tez vakitte toparlanır sağolun ileticem kendisine bütün iyi dileklerinizi
iyi akşamlaar:)) bizim de babamız daha gelemedi işten. ben de öyle bir geçer zaman ki seyrediyorum meyve hazırladım bide kendime ohh mis tavsiye ederim:)
Haklisin tekmelenmenin bu kadar guzel olacagini tahmin bile edemezdik,muhtesem bi duygu:) bizimkisi cok hareketli masallah.16.haftaya varmadan tek tuk seyiriyodu 20ye girdik artik parandelr atiyo resmen:))ben de oyleymisim annecimin karninda yani sanirim kizlar daha hareketli:/ sabah sabah donmelerindn uyuyamadm bugun ama cooook guzeldi...allah saglikla gelmelerini nasip etsin insallah hepimize
Afiyet olsun bende sankı bı kac gundr cok fena yemeye basladım gıbı bısey oldu sonumz hayır olur ınsallah:)) bıde ztn cıkolatayı cok severm sımdı hıc affetmıorum hergn 1 tane yıorum meyve yıyıp kendımı kandırmaya calısıorum ama ne fayda yemıo mınk cocugum bu numaralrı:)))
bende çok acıkıyorum yaa aynalara küstüm daha şimdiden 70 kiloyu geçtim manken gibiyken dana gibi oldum doğumdan sonra sağımlık inek olacamm:44::44::44:
Maşallah seninki hareketliymiş bizimki gibi değil. Ben de artık hareketlerini iyice hissetsem ne güzel olur. Amin inşallah hepimize o günleri göstersin.
inşallah canım amin..Apartmanımızın dış kapısı bozulmuştu sağolsun yöneticimizde biraz ağır kanlı 3-4 gün öyle kaldı içeri köpek girmiş arakatta yatıyormuş olijayı görünce havlamış oda panikle inmeye çalışınca malesef düşmüş
evet canım bende tam yemek hazırlıcektim görümcem balık salata getirmiş ohh şimdikte meyve yicem buarada ayva yavsiye ederim bebişi hem güzeleştiriyo hem gamze yapıomuşş :101::101::101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?