2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin tekmelenmenin bu kadar guzel olacagini tahmin bile edemezdik,muhtesem bi duygu:) bizimkisi cok hareketli masallah.16.haftaya varmadan tek tuk seyiriyodu 20ye girdik artik parandelr atiyo resmen:))ben de oyleymisim annecimin karninda yani sanirim kizlar daha hareketli:/ sabah sabah donmelerindn uyuyamadm bugun ama cooook guzeldi...allah saglikla gelmelerini nasip etsin insallah hepimize

iyi akşamlar kıslar napıosunuz canımsıkıldı yaa uykum var uyuyamıyoruumm yeni yemek yemiştim yine acıktımm

Afiyet olsun bende sankı bı kac gundr cok fena yemeye basladım gıbı bısey oldu sonumz hayır olur ınsallah:)) bıde ztn cıkolatayı cok severm sımdı hıc affetmıorum hergn 1 tane yıorum meyve yıyıp kendımı kandırmaya calısıorum ama ne fayda yemıo mınk cocugum bu numaralrı:)))

çarşamba ve perşembe düzeleceğini duydum ama allah bilir tabi
amin canım rabbim dışardakileri zorda bırakmasın

iyi akşamlar kıslar napıosunuz canımsıkıldı yaa uykum var uyuyamıyoruumm yeni yemek yemiştim yine acıktımm

birkaç gündür bende öyleyim yiyorum aradan fazla geçmiyor yine acıkıyorum sonumu bende pek iyi görmüyorum

10 kg gozden cıkardım tabı ınsallah daha az alırım:))) lakınn okdr kotam var cok sukr ama daha cooooook var ve son aylrda hızla kılo alındıgını goz onunde tutarsk 5. ay bıtene kdr 1 kılo almam lazm gelr bulantılr bıtnce oylede bı ısthım acıldıkı nasıl olck bılmıorum gunun 10 saatı spor yapcm o vakıt

erkek bebek olunca kaçış yok çikolatadan bitter yiyorum sütlü çikolata yemiyorum yoksaa

canım aynı sıkıntı bende de var çok canım yanıyor
kaşınıyor göğüslerim kaşıyorum bu seferde çok acıyor sanırım büyüyorlar ondan olabiliyor

canım bugün kontrolüm ve 3 lü testim vardı.doktoruma sordum göğüs uçlarındaki kaşıntıyı da;o da süt yapımı başladı göğüslerinde o yüzden oluyor kaşıntı dedi.ne yapabilirim dedim.o da badem yağı sürebilirsin dedi yada krem yazabilirim istersen dedi.ben de iyi olur dedim ve MADECASSOL isminde bir krem yazdı.1 saat önce sürdüm şimdi kaşınmıyor bakalım.tırnaklıcaktım nerdeyse öyle kaşınıyordu.

hehehe o zamanda hiç durmaz doktorr şaşırır
benim olmuştuuu öylee

Durmasn yavrummm yer annesı onu cok sakın ztn bazn bıseyler hıssedıorum lakın omu degılmı anlam veremıorum elımı gtrdugmde hc hrkt olmuo sonra bende ısrarla elımı orda tutuorum yine bıseyler hıssedıorum ama sankı elımdekı damarlr atıoms gıbı gelıo harektlı gunlerını beklıorum mınk kusumn:)))

benim de hep hassaskaşıntı ve ağrı var cnm lanolin krem var ben kızımda kullanmıştım anında rahatlatıyor onu tavsiye ederim sürebilirsin hem şimd ihem doğumdan sonra

tşk canım cevabın için bugün hallettim bu sorunu doktorumla.kontrolüm vardı sordum krem yazdı o da.şimdi iyiyim.

ayyy, çok çok üzüldüm, çok geçmiş olsun inşallah öncelikle fiziksel ve sonrada biran önce ruhsal olarak kendini toparlar ve Allah hepimizi korur inşallah kalan zamanlarımızı hepimiz sağlıklı geçirelim...

iyi akşamlaar:)) bizim de babamız daha gelemedi işten. ben de öyle bir geçer zaman ki seyrediyorum meyve hazırladım bide kendime ohh mis tavsiye ederim:)

evet canım bende tam yemek hazırlıcektim görümcem balık salata getirmiş ohh şimdikte meyve yicem buarada ayva yavsiye ederim bebişi hem güzeleştiriyo hem gamze yapıomuşş :101::101::101:

Maşallah seninki hareketliymiş bizimki gibi değil. Ben de artık hareketlerini iyice hissetsem ne güzel olur. Amin inşallah hepimize o günleri göstersin.

bende çok acıkıyorum yaa aynalara küstüm daha şimdiden 70 kiloyu geçtim manken gibiyken dana gibi oldum doğumdan sonra sağımlık inek olacamm:44::44::44:

bende çok acıkıyorum yaa aynalara küstüm daha şimdiden 70 kiloyu geçtim manken gibiyken dana gibi oldum doğumdan sonra sağımlık inek olacamm:44::44::44:

Ahhh canım benmm kımsenın benm kdr kılo takıntısı olmasn ben 100 kıloydm zamnında boyum 1.71 oldugu ıcın cok sanslıydm belkıde degıldm cunku hıc 100 kılo oldugumu anlamadm dr gıtmeye karar verdım tartya cıkınca hadı cnmm dedım ve 1 senede 40 kılo verdım bu anlattıgm 6 7 sene once tabısı:))) nesyeee sonra mıs gıbı 60 kg oldm lakın kansızlk bılmem nee okdr sıkıntı yasadımkı zaman ıcınde yıne kılo alıp 72 lere fln cıktm cok sukr sırıtmıodu nısnlndıgmda 75 cıvarıydım sonralklan evlenıcem dıye 65lere ınmek ıcın cok cabaladım cunku artık dıyet yapmak spor yapmak benm ıcın ıskence:)) cok sukr 3 yıllk evlıyım 65 68 hep o cıvrlr gıttm geldım hamıle oldugumu ogrendıgm zamn 71 kıloydum kusmaktn 67 ye dustum daha hıc kılo almadm cok sukr o yuzden kendımede 10 kılo esneklıgı verdım:)) pılates fln yapıorum ama kusmalar bıtnce ısthm gercktn acıldı sonmz hayır olsn valla kıloyuda gectım sırf rahat dogm yapabılmek ıcın cok almak ıstemıorum yoksa cocugm saglıklı olsn bıdaha verırım onun ıcın kılo

allahım ya çok üzüldüm..biran önce iyileşir inşallah..manevi olarakta..

evet canım bende tam yemek hazırlıcektim görümcem balık salata getirmiş ohh şimdikte meyve yicem buarada ayva yavsiye ederim bebişi hem güzeleştiriyo hem gamze yapıomuşş :101::101::101:

bende bugün ilk kez ayva aldım tamamen yazdığın sebepten :) babamızın iki yanağındada gamzeleri var inşallah kızımında yanaklarında koccaman çukurlar olur çok istiyorum gamzeli kızımızın olmasını, benim adım gamze ama hiç gamzem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…