- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.901
Ahhh canım benmm kımsenın benm kdr kılo takıntısı olmasn ben 100 kıloydm zamnında boyum 1.71 oldugu ıcın cok sanslıydm belkıde degıldm cunku hıc 100 kılo oldugumu anlamadm dr gıtmeye karar verdım tartya cıkınca hadı cnmm dedım ve 1 senede 40 kılo verdım bu anlattıgm 6 7 sene once tabısı:))) nesyeee sonra mıs gıbı 60 kg oldm lakın kansızlk bılmem nee okdr sıkıntı yasadımkı zaman ıcınde yıne kılo alıp 72 lere fln cıktm cok sukr sırıtmıodu nısnlndıgmda 75 cıvarıydım sonralklan evlenıcem dıye 65lere ınmek ıcın cok cabaladım cunku artık dıyet yapmak spor yapmak benm ıcın ıskence:)) cok sukr 3 yıllk evlıyım 65 68 hep o cıvrlr gıttm geldım hamıle oldugumu ogrendıgm zamn 71 kıloydum kusmaktn 67 ye dustum daha hıc kılo almadm cok sukr o yuzden kendımede 10 kılo esneklıgı verdım:)) pılates fln yapıorum ama kusmalar bıtnce ısthm gercktn acıldı sonmz hayır olsn valla kıloyuda gectım sırf rahat dogm yapabılmek ıcın cok almak ıstemıorum yoksa cocugm saglıklı olsn bıdaha verırım onun ıcın kılo
bende bugün ilk kez ayva aldım tamamen yazdığın sebepten :) babamızın iki yanağındada gamzeleri var inşallah kızımında yanaklarında koccaman çukurlar olur çok istiyorum gamzeli kızımızın olmasını, benim adım gamze ama hiç gamzem yok
canım bugün kontrolüm ve 3 lü testim vardı.doktoruma sordum göğüs uçlarındaki kaşıntıyı da;o da süt yapımı başladı göğüslerinde o yüzden oluyor kaşıntı dedi.ne yapabilirim dedim.o da badem yağı sürebilirsin dedi yada krem yazabilirim istersen dedi.ben de iyi olur dedim ve MADECASSOL isminde bir krem yazdı.1 saat önce sürdüm şimdi kaşınmıyor bakalım.tırnaklıcaktım nerdeyse öyle kaşınıyordu.
10 kg gozden cıkardım tabı ınsallah daha az alırım:))) lakınn okdr kotam var cok sukr ama daha cooooook var ve son aylrda hızla kılo alındıgını goz onunde tutarsk 5. ay bıtene kdr 1 kılo almam lazm gelrbulantılr bıtnce oylede bı ısthım acıldıkı nasıl olck bılmıorum gunun 10 saatı spor yapcm o vakıt
ooo tosuncukmuşun sen kilo vermen iyi olmuş ben hamileken ayda 3yada 3 bçk kilo alıyomm zaten geçtimiz şubat ayı erken doğum yapmıştım 4 ayda 10 kiloya yakın kilo verdim üzüntü sters koşturmaca tekrar hamile kaldım aynı sene ikinci hamilelik bu gidişle çatala bile çıkamıcemm cırtlamaya
KIZLAR ACİL CVP UNNADO DAN alışveriş yaptınızmı güvenilirmi simdi sipariş verdi 160 t l lik ama sonra kafama takıldı güvenilirmi birde cok güzel ciciler var özellikle erkek bebişler için
bende perşembe dra gitcem bende sorucağım bakalım banada krem verir sanırım saol canım cvbın için
bende öyle 10kg çıkardım gözden geçen ay daha kilo almış gözükmüyordum daha doğrusu 1 kilo alıp veriyorum yani almadım diyebilirim.
perşembe günü randevum kesin kilo almışımdır görcez bakalım
bu ayda kilo almazsam süper olur aslında
Aynen canım en azındn 5. ayıda kılo almadn atlatabılrsem cok sevıncelncem:))) ayrıca hasta oluorum demssn bnde gecrdım malesf herkesın basında pis salgınbogazın acıosa lıomnla tuzu garga yap cok etkılı oluo bıde tuzlu suyla gunde 3 4 defa yıne gargara yap oda enfeksıyonun ılerlemesını onluo haberlerı sunduk ıyı geceler:)))
Evet sekerım bana kısaca tosuncuk dıyebılrsınrz:))) ıste o 3 3 bucuk kılolr ınsallah dıorum 7. 8. aydn sonra olr dıorum ben dıorumda ıste basıma ne gelıck bılmıorum. cunkuuuu soylekı bı arkadsm var haytmda onun kdr duzenlı spor ve dıyet yapan baska kımseyı tanımadm kız hamılelıgı boyunca dıyet yaptı yanı sadece sebze ve meyve yedı hıcbırgun evnde bulamazdn onu okdr hrktlı bı hamılelık gecrdı ve doguma gıderken 25 kılo alms sekılde gttı nasıl bı yapıdır bılmem ben ama oyle olur dıye cok korkuorum aklıma hep o gelıo kızı 2 yasında ama hayylaa dogm oncesı kılosuna donemdı 2. nezmn dıorum hayattaa dusunmuorum dıyo sımdıkı kılosuna okdr zor ındıkı kızda fobı olustu:))
kızlar bende hasta oluyorum galiba((
grip ve boğaz kuruluğu var bugün çokta halsizim bol bol c vitaminide alıyorum ama faydasız gündüz pek anlamadım ama akşam daha bir halsizleştim
bende ilk hamilelimde 5 bçk aylık doğum yaptım o 5 ayda 17 kilo aldım şimdi 9aya kadar gelirsem düşünemiyorum bile :26::26::26:
iyi akşamlar kızlar
doktor kontrolüm vardı gu gün.3 lü testim yapıldı haftaya sonuç alacağım inşallah
bebeğimin cinsiyeti için de erkeğe benziyor ama net değil dedi
hayırlısı bakalım haftaya gidince yine baktıracağımm
kilo konuuna gelince de bende son günlede çok iştahlıyım ve kilo artışı oldu 61 e dayandım
58 le hamile kalmıştımm 3 kilo aldım 4 ayda
evde durum böyle de bu gün doktorda tartıldım hava soğuk oluncaa ben kat kat giyindim ceket üstüne kaban ayakda botlar falan
doktor tartıya çık deyince şaşırdım birden kabanı çantayı çıkardım
ama ayakkabı ve yün ceket üzerimde:)
tartıda 63 kilo geldim moralim bozuldu
bi daha giderken daha ince giyineceğim:)
canım eğer katı meyve sıkacağın varsa, elma-havuç-kırmızı pancar ve taze zencefili sıkıp bekletmeden iç,
büyük bir bardağa 1 limonun suyu-limon suyunun bardaktaki miktarı kadar bal ve üzerine toz zencefil ile sıcak suyu koy ve sıcak sıcak iç
ıhlamur-taze veya kuru zencefil-havlıcan-karanfil-karabiber tohumu-1 elma-1 ayva-kabuk tarçın'ı demliğe koy üzerinede suyu koy ve ağır ateşte kaynat, bol limon koyarak iç
kış boyunca bunları yaparsan hasta falan olmazsın, ben,im evde bu 3 saydığım tarif hiç eksik olmaz eşimde bende her gün içeriz, annem evlenmeden önce yapardı bunları bana süper oluyor.
canım çok saol tarifin için hemen yazdım zaten
güüünayydınnnlarrrrr hafta ortasına geelmiş bulunmaktayız. Dün akşam yattım yatağıma sessiz ortamda elimi karnıma koydum bekledim hafif hafif kıpırtılar oldu sanırım bebişimi hissettim sonundaçok hoşuma gitti hep yaparım artık
aa ben de ikbalin bi alt sokağındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?