2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo tosuncukmuşun sen kilo vermen iyi olmuş ben hamileken ayda 3yada 3 bçk kilo alıyomm zaten geçtimiz şubat ayı erken doğum yapmıştım 4 ayda 10 kiloya yakın kilo verdim üzüntü sters koşturmaca tekrar hamile kaldım aynı sene ikinci hamilelik bu gidişle çatala bile çıkamıcemm cırtlamaya

bende çok özeniom gamzeye çok tatlı oluyolar bende kızımın gamzeli ve babası gibi sarışın renkli gözlü olmasını istiyorm önce sağlıklı doğsun inşallahh

bende perşembe dra gitcem bende sorucağım bakalım banada krem verir sanırım saol canım cvbın için

bende öyle 10kg çıkardım gözden geçen ay daha kilo almış gözükmüyordum daha doğrusu 1 kilo alıp veriyorum yani almadım diyebilirim.
perşembe günü randevum kesin kilo almışımdır görcez bakalım
bu ayda kilo almazsam süper olur aslında

kızlar bende hasta oluyorum galiba((
grip ve boğaz kuruluğu var bugün çokta halsizim bol bol c vitaminide alıyorum ama faydasız gündüz pek anlamadım ama akşam daha bir halsizleştim

Son düzenleme:

Evet sekerım bana kısaca tosuncuk dıyebılrsınrz:))) ıste o 3 3 bucuk kılolr ınsallah dıorum 7. 8. aydn sonra olr dıorum ben dıorumda ıste basıma ne gelıck bılmıorum. cunkuuuu soylekı bı arkadsm var haytmda onun kdr duzenlı spor ve dıyet yapan baska kımseyı tanımadm kız hamılelıgı boyunca dıyet yaptı yanı sadece sebze ve meyve yedı hıcbırgun evnde bulamazdn onu okdr hrktlı bı hamılelık gecrdı ve doguma gıderken 25 kılo alms sekılde gttı nasıl bı yapıdır bılmem ben ama oyle olur dıye cok korkuorum aklıma hep o gelıo kızı 2 yasında ama hayylaa dogm oncesı kılosuna donemdı 2. nezmn dıorum hayattaa dusunmuorum dıyo sımdıkı kılosuna okdr zor ındıkı kızda fobı olustu:))

KIZLAR ACİL CVP UNNADO DAN alışveriş yaptınızmı güvenilirmi simdi sipariş verdi 160 t l lik ama sonra kafama takıldı güvenilirmi birde cok güzel ciciler var özellikle erkek bebişler için

güvenilir cnm .ben kremlerimi ve hamile giyim alışverişimi yaptım . sadece kampanya bitiyor üstüne tedarik süreci giriyor eline geçmesi epey sürüyor o kadar. Yoksa memnunum .

Aynen canım en azındn 5. ayıda kılo almadn atlatabılrsem cok sevıncelncem:))) ayrıca hasta oluorum demssn bnde gecrdım malesf herkesın basında pis salgın bogazın acıosa lıomnla tuzu garga yap cok etkılı oluo bıde tuzlu suyla gunde 3 4 defa yıne gargara yap oda enfeksıyonun ılerlemesını onluo haberlerı sunduk ıyı geceler:)))

:))))) teşekkürler haberler için şekerim
deniyeceğim.

bende ilk hamilelimde 5 bçk aylık doğum yaptım o 5 ayda 17 kilo aldım şimdi 9aya kadar gelirsem düşünemiyorum bile :26::26::26:

kızlar bende hasta oluyorum galiba((
grip ve boğaz kuruluğu var bugün çokta halsizim bol bol c vitaminide alıyorum ama faydasız gündüz pek anlamadım ama akşam daha bir halsizleştim

canım eğer katı meyve sıkacağın varsa, elma-havuç-kırmızı pancar ve taze zencefili sıkıp bekletmeden iç,

büyük bir bardağa 1 limonun suyu-limon suyunun bardaktaki miktarı kadar bal ve üzerine toz zencefil ile sıcak suyu koy ve sıcak sıcak iç

ıhlamur-taze veya kuru zencefil-havlıcan-karanfil-karabiber tohumu-1 elma-1 ayva-kabuk tarçın'ı demliğe koy üzerinede suyu koy ve ağır ateşte kaynat, bol limon koyarak iç

kış boyunca bunları yaparsan hasta falan olmazsın, ben,im evde bu 3 saydığım tarif hiç eksik olmaz eşimde bende her gün içeriz, annem evlenmeden önce yapardı bunları bana süper oluyor.

bende ilk hamilelimde 5 bçk aylık doğum yaptım o 5 ayda 17 kilo aldım şimdi 9aya kadar gelirsem düşünemiyorum bile :26::26::26:

Ahh canım benm cok gecms olsn 5 ayda 17 kıloda bıraz fazla olms bı prblemınmı vardı ne bılıyım vucudn su tutr cokmu yıodun benm ısthm acıldı kılo alırsm sasrmıcm yanı bıde su tutuck hıcbısy tuketmemeye calısıorum annem bende 95 kg cıkms dıokıı sende oyle sıstıkı vucudum terlıgı degıl ayagıma parmagıma zor takıodum dedım hüüü mink annem bu benm secımım degıldı:)))) ztn benı dogrduktn sonra kısa surede eskı kılosuna gerı donms cogu su oldugu ıcın zor olmamaıs onun ıcın bende 4 kılo 200 grm dogmsm gelecgn tosunu olacgm ozamndn bellıyms:)) 4 kardesz en kılolu ben dogmusum sukr sımdı en kılolulrı bn degılm

iyi akşamlar kızlar
doktor kontrolüm vardı gu gün.3 lü testim yapıldı haftaya sonuç alacağım inşallah
bebeğimin cinsiyeti için de erkeğe benziyor ama net değil dedi
hayırlısı bakalım haftaya gidince yine baktıracağımm

kilo konuuna gelince de bende son günlede çok iştahlıyım ve kilo artışı oldu 61 e dayandım
58 le hamile kalmıştımm 3 kilo aldım 4 ayda
evde durum böyle de bu gün doktorda tartıldım hava soğuk oluncaa ben kat kat giyindim ceket üstüne kaban ayakda botlar falan
doktor tartıya çık deyince şaşırdım birden kabanı çantayı çıkardım
ama ayakkabı ve yün ceket üzerimde:)
tartıda 63 kilo geldim moralim bozuldu
bi daha giderken daha ince giyineceğim:)

Ah canım benm hayatta kımse benı oyle kat kat cıkrtamaz tartya ben tartılacgm zaman cok hafıf olmalıyım:) bıde ben bugn ne dusundum dıcm ama gulmek yok:))) oje surdum ıkı kat persembede kontrlm var ıcımden gecrdımkı acaba bu ıkı kat oje agrlk yaparmı:))) cınsıyetını ogrenememıssn ama 3lu test asamasna geldıgne gore sımdıye coktn ogrenms olmn lazm gelmezmıydı:26: gostermıyomu yoksa mınk yavrun:)

Son düzenleme:

canım çok saol tarifin için hemen yazdım zaten

günaydın kızlarrr nasılsınızzz ??? burdada havalar baya kötüleşti o kadr karanlıktı ki hava kalkanlar kalkamayanları arayıp uyandırdı işe gelmek için komediydi ama sanırım bağlılık bu olsa gerek arkadaşlık böyle birşey

güüünayydınnnlarrrrr hafta ortasına geelmiş bulunmaktayız. Dün akşam yattım yatağıma sessiz ortamda elimi karnıma koydum bekledim hafif hafif kıpırtılar oldu sanırım bebişimi hissettim sonunda çok hoşuma gitti hep yaparım artık

Günaydın Herkese...
Umarım keyifler iyidir. Şimdi güzel bir kahvaltı zamanı...

canım ne güzel sende hissetmeye başlamışsın. ayaklarını sabit uzat daha net oluyor... bende sadece bu şekilde hissedebiliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…