- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #12.921
aynen valla bende öyleyim herşey yiyorum şimdi bebeğim alışsın tatlarına
inşallah canım amin..Apartmanımızın dış kapısı bozulmuştu sağolsun yöneticimizde biraz ağır kanlı 3-4 gün öyle kaldı içeri köpek girmiş arakatta yatıyormuş olijayı görünce havlamış oda panikle inmeye çalışınca malesef düşmüş
Bence Selim çok güzel bi isim.. Yusuf da öyle ama Selim'e bayıldım
evet cnm haşimato mu ne hastasıymışım kızımı doğurduktan sonra çıkmış galiba bağışıklığım tiroid hormonumu yok ediyormuş o yüzden dışardan alıyorum ilaç içiyorum her ay normal seviyedemi diye bakıyor doktor dahiliyeci..ona göre ilacı az yada çok içiyorum çok hassas konu tabi hamile olduğum için böyle yoksa normalde 6ayda bir bakılıyormuş..senin neyin varr
Teşekkür ederiz teyzesibende selimi çok seviyorum nede olsa babamın ismi . İsimlerin anlamlarıda gerçekten çok önemli kişiliğinde etkisi oluyo mutlaka
günaydınn kızllarrrrrrrrrrrrrrrr
GÜNAYDIN arkadaşlar..
Sabah sabah yine terör haberleriyle uyandık((
içimin ürpertisi hala geçmedi(
Tüm halkımızın başı sağolsun
Günaydın kaçaaak :) nerdesin?? nasıl geçti ultrason? İyimi tosun paşam?
günaydınn kızllarrrrrrrrrrrrrrrr
tosunun gayet iyii...295 gr. baş-popo 20 cm..topicik topicik yatıyoo:))) bi ellerini ayaklarını uzatıyo geriniyo falan görmen lazım:))))) doktor vitamini değiştirdi..eleviti kesti...çok kilo yapıyomuş o vitamin..yerine osteocare die bişi verdi..bide ille diyetisyene gitceksin diyo..hastaneninkine gitcem herhalde..bugün bakiimde bi..kimmiş neymiş..akşamda çıkışta kocam dedi hadi evde yemek yok gel bişiler yiyelim..dedim dünürüm bekliyo..olsun yarın konuşursunuz bol bol dedi:))))))))))))
GÜNAYDIN arkadaşlar..
hadi gözünüz aydın yaa benim arkadaşıda yönlendirdiler diyetisyene kız bi hafta anca dayanda kolumu kaldıramıyorum dedi umarım sende öyle olmazsın
GÜNAYDIN arkadaşlar..
tosunun gayet iyii...295 gr. baş-popo 20 cm..topicik topicik yatıyoo:))) bi ellerini ayaklarını uzatıyo geriniyo falan görmen lazım:))))) doktor vitamini değiştirdi..eleviti kesti...çok kilo yapıyomuş o vitamin..yerine osteocare die bişi verdi..bide ille diyetisyene gitceksin diyo..hastaneninkine gitcem herhalde..bugün bakiimde bi..kimmiş neymiş..akşamda çıkışta kocam dedi hadi evde yemek yok gel bişiler yiyelim..dedim dünürüm bekliyo..olsun yarın konuşursunuz bol bol dedi:))))))))))))
rabbim karnımızdakilerin hürmetine bu insan olmayanların canını tez zamanda alsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?