2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of çok kötü bir durum yaa insanın ihmali anca bu kadar acı olur umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve tekrar bebek sahibi olur ben çok üzüldüm yaa

ablamda da doğumdan sonra haşimato çıktı genelde kadınlarda olurmuş ailede birinde varsa başka bi kadında daha olurmuş mutlaka diye duymuştum tvde. Ablamın kızınada bakmışlardı küçükken onda da varmı diye sende kızına baktırdın mı ?Biz bütün aile baktırdık gerçi babamdan dolayıda bir tehlike var bizim . hamilelikte çok dikkat etmek lazım . Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar nasılsınız ? uhde sen hangi ildeydin canim çok mu erken yola çıkıyorsun ? bebisle sabahları uyanıp sıcacık yatak ve evden cikmbasi şimdiden zor geliyor bana. bakalım ilerleyen günlerde ise nasıl gelcez :) benim isyerim soğuk oluyor isitici ya yapisasim geliyor tabi yapmıyorum Sonra kalkasi gelmiyor insanın daha sağlıksız tabi.
ama pastırma yazı yaşanacak deniyor havalar duzelecekmis çok iyi olur eve ve kapalı mekanlara tikildik . icinizde sıkı giyinip yürüyüşe çıkan var mi ?

Teşekkür ederiz teyzesi bende selimi çok seviyorum nede olsa babamın ismi . İsimlerin anlamlarıda gerçekten çok önemli kişiliğinde etkisi oluyo mutlaka

Kesinlikle öyle, ismi Naz olan çok nazlı bebekler tanıyorum :)) Ben de Cemre istiyorum herkes ateş demek falan diyo ama.. Bi de baharı müjdeleyen sıcaklık demek ben o anlamda koycam ismini

GÜNAYDIN arkadaşlar..

Sabah sabah yine terör haberleriyle uyandık((

içimin ürpertisi hala geçmedi(

Tüm halkımızın başı sağolsun

Günaydın kaçaaak :) nerdesin?? nasıl geçti ultrason? İyimi tosun paşam?

tosunun gayet iyii...295 gr. baş-popo 20 cm..topicik topicik yatıyoo:))) bi ellerini ayaklarını uzatıyo geriniyo falan görmen lazım:))))) doktor vitamini değiştirdi..eleviti kesti...çok kilo yapıyomuş o vitamin..yerine osteocare die bişi verdi..bide ille diyetisyene gitceksin diyo..hastaneninkine gitcem herhalde..bugün bakiimde bi..kimmiş neymiş..akşamda çıkışta kocam dedi hadi evde yemek yok gel bişiler yiyelim..dedim dünürüm bekliyo..olsun yarın konuşursunuz bol bol dedi:))))))))))))

hadi gözünüz aydın yaa benim arkadaşıda yönlendirdiler diyetisyene kız bi hafta anca dayanda kolumu kaldıramıyorum dedi umarım sende öyle olmazsın

hadi gözünüz aydın yaa benim arkadaşıda yönlendirdiler diyetisyene kız bi hafta anca dayanda kolumu kaldıramıyorum dedi umarım sende öyle olmazsın

umarım olmam..ya ben nasıl uyucam onuda bilmiyorumkiii...gözüme bişey ilişiyo mesela canım istiyo alıyorum yiyorum..ozaman sık sık kendini nasıl olucak hiiçç bilmiyorum..demir hapı içinde konuştum..dedim ben sabah falan içemiyorum..akşam yatarken içiyorum...yemekten 2 saat sonra istediğin saat diliminde iç dedi..üstünede 1 saat bişey yeme dedi..şimdi diyetisyen sana gece için ara öğün koyar içemezsin öyle dedi..üüffff bıktım hap yutmaktan yaaaaaaaaaaa

GÜNAYDIN arkadaşlar..

Sabah sabah yine terör haberleriyle uyandık((

içimin ürpertisi hala geçmedi(

Tüm halkımızın başı sağolsun

şimdi senın yazını okuyunca netten baktım bende, ınan tuylerım dıken dıken oldu 24 tane şehit!!!!!...
Allah belalarını versin bunların tez zamanda inşallah.
Bitsin artık bu dram yazık 24 haneye ateş düştü bugun, o anaların ızdırabı acısını tahmın bıle edemıyorum.
Ben bıle karnımdakı bebegımı dusundum sımdı ben nasıl onu askere gonderıcem. Anlamsız yere gençler şehit oluyo allah aılesıne sabır versin inşallah.

Maşallah benim tosunuma 20 cm ha? yok yok ben sütü artırıyım bizim kız kısa kalmasın damadın yanında :)) Bende geçen hafta gittiğimde eleviti kesti demek ki ondan kilo almam durdu acayip şişkinlik yapıyodu bende. Bana da yerine Multi tabs verdi, bu da probiyotikli bi vitaminmiş bağırsağı çalıştırıyo benim biraz tembel de ( Tahmin ettim akşam tosunumu gezmeye götürdüğünü :)) bizde gelininle dizi izledik napalım baktık bizim damat yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…