2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıntılı nekadara yaptırdın central 220 ıstıyo yanlıs hatırlamıyorsam

selam kızlarr ne zamandır giremedim iş yoğunluğundan.. öğlen arası fırsattan istifade biraz konu okuyum dedim.. benim gittiğim hastaneye de giden warmı merak ettim bahçelievler yaşam hastanesi? warsa hastane arkadaşı olabiliriz :) ya da bahçelievler de başka bi hastaneye giden war mı benim kafam biraz karışık da :18:
bu hastanenin hem doğum ücretleri hemde muayene ücreti çok uygun, ondan da biraz tereddütlüyüm aslında..yani neden böyle fiyatlar diye düşünüyorum kötü denilecek bişi de bulamadım açıkcası. bize de yaranılmaz walla hee

kolay gelsin sana sen yinede fazla ayakta durmamaya çalış yaa benim hamilelikle bir sorunum yok şuan için inşallahta olmaz kızımda bende iyiz çok şükür eşin ne yaptı iş bulabildi mi?

yok canım beklemede hala..
Hayırlı bi iş bulur inşallah. çok canı sıkılıyo çalışmayınca

Hoş geldin canım.İnş. eşin en kısa zamanda işe girer hayırlısıyla.Bu arada geçmiş olsun.Dikkat et kendine...

çok sağol canım benim.
inşallah bulur gönlüne göre bir iş çalışmaya alışan insanlar için evde oturmak çok zor yaa normal sıkılması
amin canım inşallah

Allah razı olsun hepinizden

Son düzenleme:
kıskançç dünürrrr:))) çık gel sende alla allaaa..ankara dediğin uçakla 1saatlik yoll

Bak yaa :)) gelirim tamam mı ama bis de Ankara'da buluşcaz kimse olmazsa kızımla bi yer ayarlar buluşurum hıh :))

Evet senin mazeretin var gerçi anlayış gösteriyorus o zaman :)) Zaten az kişiymişiz.. O zaman bizde toplanıp İstanbula gidelim bi gün

yaww bana bişiler oldu bu araaaa...bayılıyorum limon kokusunaaaaa...demin limon sıktım elim limon kokuyo şimdi burnumdan eçekemiyorum..alla allaaaaaa...elimi yicem nerdeyseeeee

yaww bana bişiler oldu bu araaaa...bayılıyorum limon kokusunaaaaa...demin limon sıktım elim limon kokuyo şimdi burnumdan eçekemiyorum..alla allaaaaaa...elimi yicem nerdeyseeeee

Bana da arada öyle oluyo krem yerine elime limon yağı sürüyorum çok güzel kokuyo,limonu görünce yiyiyorum zaten.

Valla arkadaşlar 100 sayfa okumak bitecek gibi değil:26: bende ara ara atlayarak okudum, cinsiyeti belli olmayan arkadaşlarımızında belli olmuş hayırlı olsun... ikili-üçlü testlerde çoğumuzun temiz çıkmış, benim üçlü taramamda temiz çıktı çok şükür

bu arada şehir buluşmaları başlamış ne güzel ankarada ayarlanırsa ve benimde ankarada olacağım zamanlara denk gelirse bende katılırım... zaten iki-üç haftada bir ankaradayım

kızlar yaa bişi sorcam bu ayrıntılı ultrasona en gec ne zaman girebiliyoruz kacıncı haftaya kadar öle bi sınır var mı yani? ya ben marmarista yasıyorum ve hastane acısından cok sıkıntı cekiyoruz burda ne doğru düzgün hastane var ne de doktor ben de bir ay sonra falan izmire gitcem o zaman orda girsem gec mi kalmış olurum acaba var mı bilgisi olan?

Canım 20.haftadan sonra yapılıyor ama en geç ne zamana kadardır bilmiyorum.Ama 1 ay sonra nerdeyse 30 haftalık olucaksın sanırım geç olabilir.

benim ayrıntılı randevum 10 kasımda olacak ve o zaman 22+6 günlük olucam. 20-23 haftalar arası diye biliyorum ama bazı doktorlar farklı uygulama yapabiliyor.

Selam kızlar ayrıntılı ultrasonda da normal ultrason gibi mi bakılıyo yani yine karından oluyo demi? önümüzdeki hafta randevumuz var da ayrıntılı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…