- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.721
canım nerede oturuyorsun? salı günkü buluşmamıza bekleriz senide.
ben 2 ve 3 lü testi yaptırdım, ayrıntılıyada nişantaşına Prof. Kılıç Aydınlı'ya gittim. herşey normal çıktı. benim kızım sanki 28 şubata veya 3 martta gelecekmiş gibi geliyor bana. 29 olacak diyede ödüm kopuyor :)
kolay gelsin sana sen yinede fazla ayakta durmamaya çalış yaa benim hamilelikle bir sorunum yok şuan için inşallahta olmaz kızımda bende iyiz çok şükür eşin ne yaptı iş bulabildi mi?
git git ihmal etme..madem o hastanede doğurucan başak ta bilsin nooluyo ne bitiyo
yok canım beklemede hala..
Hayırlı bi iş bulur inşallah. çok canı sıkılıyo çalışmayınca
yok canım beklemede hala..
Hayırlı bi iş bulur inşallah. çok canı sıkılıyo çalışmayınca
Hoş geldin canım.İnş. eşin en kısa zamanda işe girer hayırlısıyla.Bu arada geçmiş olsun.Dikkat et kendine...
amin canım inşallahinşallah bulur gönlüne göre bir iş çalışmaya alışan insanlar için evde oturmak çok zor yaa normal sıkılması
ayrıntılı nekadara yaptırdın central 220 ıstıyo yanlıs hatırlamıyorsam
kıskançç dünürrrr:))) çık gel sende alla allaaa..ankara dediğin uçakla 1saatlik yoll
:)) oy oy oyyy.. dün kulaklarım acayip çınlamıştı öğleye doğru.. acaba sen miydin o??
çok sevindim valla arkadaşların buluşmalarına. inşallah buluşma fotolarını da eklerler.
sen, ben ve RANA20 nickli arkadaş var Ankara'da.. keşke daha kalabalık olsaydık. ama benim için zor ben canım yaa.. ele avuca sığmayan bi yaramazla ben nerelere gideyim:)))
Bak yaa :)) gelirim tamam mı ama bis de Ankara'da buluşcaz kimse olmazsa kızımla bi yer ayarlar buluşurum hıh :))
Evet senin mazeretin var gerçi anlayış gösteriyorus o zaman :)) Zaten az kişiymişiz.. O zaman bizde toplanıp İstanbula gidelim bi gün
yaww bana bişiler oldu bu araaaa...bayılıyorum limon kokusunaaaaa...demin limon sıktım elim limon kokuyo şimdi burnumdan eçekemiyorum..alla allaaaaaa...elimi yicem nerdeyseeeee
Bana da arada öyle oluyo krem yerine elime limon yağı sürüyorum çok güzel kokuyo,limonu görünce yiyiyorum zaten.
bende yiyorumm..hatta akşamları kocamın karşısına geçip yiyorum..iğrençlik olsun diee:))
Valla ben de yiyiyorum en çok canının istediği şey heralde limon.Bi de ekşi yiyenin kızı olur derler :)))
kızlar yaa bişi sorcam bu ayrıntılı ultrasona en gec ne zaman girebiliyoruz kacıncı haftaya kadar öle bi sınır var mı yani? ya ben marmarista yasıyorum ve hastane acısından cok sıkıntı cekiyoruz burda ne doğru düzgün hastane var ne de doktor ben de bir ay sonra falan izmire gitcem o zaman orda girsem gec mi kalmış olurum acaba var mı bilgisi olan?
kızlar yaa bişi sorcam bu ayrıntılı ultrasona en gec ne zaman girebiliyoruz kacıncı haftaya kadar öle bi sınır var mı yani? ya ben marmarista yasıyorum ve hastane acısından cok sıkıntı cekiyoruz burda ne doğru düzgün hastane var ne de doktor ben de bir ay sonra falan izmire gitcem o zaman orda girsem gec mi kalmış olurum acaba var mı bilgisi olan?
yalan o...ben hep ekşi yedim..halada ekşi yiyorum..oğlum olcak ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?