- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.741
kızlar yaa bişi sorcam bu ayrıntılı ultrasona en gec ne zaman girebiliyoruz kacıncı haftaya kadar öle bi sınır var mı yani? ya ben marmarista yasıyorum ve hastane acısından cok sıkıntı cekiyoruz burda ne doğru düzgün hastane var ne de doktor ben de bir ay sonra falan izmire gitcem o zaman orda girsem gec mi kalmış olurum acaba var mı bilgisi olan?
Selam kızlar ayrıntılı ultrasonda da normal ultrason gibi mi bakılıyo yani yine karından oluyo demi? önümüzdeki hafta randevumuz var da ayrıntılı için
Ben normalde tatlı severdim şimdi yiyemiyorum bile hep eki yiyiyorum,benim de oğlum olacak :))))
Canım 20.haftadan sonra yapılıyor ama en geç ne zamana kadardır bilmiyorum.Ama 1 ay sonra nerdeyse 30 haftalık olucaksın sanırım geç olabilir.
benim ayrıntılı randevum 10 kasımda olacak ve o zaman 22+6 günlük olucam. 20-23 haftalar arası diye biliyorum ama bazı doktorlar farklı uygulama yapabiliyor.
Bende tatlı sevmem ama tatlıya düştüm hamilelikte kızım olcak :))
:)) kuzum ya sen ne güzel sen benim gecmek bilmeyen zamanı hemen gecirdin :) 30 hafta diil de 24ün içinde olucam Allah izin verirse...ya bende cok gec kalmak istemiyorum ama dedim ya burda sartlar cok kısıtlı nefret ediyorum o yüzden...
pollyannaacım sağol ben bi arastıriim bunu bakalım yoksa ikili testte yaptıkları gibi bundada aslı astarı olmayan rezil bi sonuç vericekler elime
Canım semt olarak nerde bu hastane İst.çok bilmiyorum ben Eyüpte oturuyorum uzak kalırmı bana hazır değiştirmişken yakınsa oraya geleyim de 4 kişi olak
Bende tatlı sevmem ama tatlıya düştüm hamilelikte kızım olcak :))
canım benim yorumumu okudun mu? benim doktorum 24. hafta dahil yapılabilir demişti.... yani bence geç olmuyor...:)) kuzum ya sen ne güzel sen benim gecmek bilmeyen zamanı hemen gecirdin :) 30 hafta diil de 24ün içinde olucam Allah izin verirse...ya bende cok gec kalmak istemiyorum ama dedim ya burda sartlar cok kısıtlı nefret ediyorum o yüzden...
pollyannaacım sağol ben bi arastıriim bunu bakalım yoksa ikili testte yaptıkları gibi bundada aslı astarı olmayan rezil bi sonuç vericekler elime
senin o tostos kızının baldırlarından butlarından yicem bende:))
kızlar yaa bişi sorcam bu ayrıntılı ultrasona en gec ne zaman girebiliyoruz kacıncı haftaya kadar öle bi sınır var mı yani? ya ben marmarista yasıyorum ve hastane acısından cok sıkıntı cekiyoruz burda ne doğru düzgün hastane var ne de doktor ben de bir ay sonra falan izmire gitcem o zaman orda girsem gec mi kalmış olurum acaba var mı bilgisi olan?
bana rahat yok((
tam kızım uyudu oooohhh rahatça nette takılırım diyordum kiiiii.... eşim aradı babamla beraber gelicez haberin olsun dedi.. iyi peki bakalım..
kendinize iyi bakın kızlar.. bi daha ne zaman girerim bilmem. öpüldünüz.
:)) yiyebilirsin sen annesiiiii onun için besliyorum zaten ilerde kaynanası yerken tatlı tatlı gelsin diye hep tatlı yiyorummm
karar verdin mi senn araba yada portbebe almayaaaa
Galiba portbebe + puset olandan.. Ama kesin kararı cumartesi gidince vercem.. Burda bi yer var öle malzemeler satan.. Oraya bakcaz cmtsi.. Bu arada asıl problem isim biliosun :)) Cemre den vazgeçios gibi.. isim arıyorus deesesi, sende güzel bişi duyarsan haber ver nolur
ilayda
melis
alisa
derin
dilay
naz
ece
daha bisürü varda aklıma ilk gelenler bunlar...hürriyet aile nin isin sözlüğü çok güzel ordan bak
Biz geldik... Renkli, ayrıntılı ultrasona girdik bugün.
Çok güzeldi herşey...
Bebişim kocaman olmuş ve sağlıklı. Böbreklerinde idrar brikmesi olduğunu söylemiştim. O geçmiş. Allahım sana şükürler olsun. İdrar seviyesi olması gerektiği kadarmış. O da normalmiş yani. yarım saat kadar sürdü. Görüntülme merkezinde yaptırdım. Merkez çok güzeldide. Doktoru pek beğenmedim. Çok rahat bişeydi. Bebiş yüzünü zar zor gösterdi. O da yandan eliyle yüzünü kapatıp duruyor oğluşum... Esnedi birde. Çok komikti...
Merkez çerçeveli fotoğrafını ve Cd sini de verdi. Babamız işi nedeniyle izin alamadı.:2: Cd çok iyi oldu 40 kere izler anlatırım ben her saniyeyi ezberledim...
Darısı sizlerin başına kızlar... Bizden şimdilik bu kadar hıı birde 444 gr olmuşuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?