2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayrıntılı ultrasonun en uygun zamanı 21-24. haftalarmış, bende bayramdan sonraki hafta yaptıracağım inşaAllah, o zaman 22. haftamda olacağım....

bu arada maşaAllah ya herkes bebiş alışverişine hız vermiş, ben daha bir tane bile birşey almadım.... ama inşaAllah bayramdan sonraki haftada ankarada kalacağım, o zaman annemle ufak ufak başlayacağız

Canım 20.haftadan sonra yapılıyor ama en geç ne zamana kadardır bilmiyorum.Ama 1 ay sonra nerdeyse 30 haftalık olucaksın sanırım geç olabilir.

:)) kuzum ya sen ne güzel sen benim gecmek bilmeyen zamanı hemen gecirdin :) 30 hafta diil de 24ün içinde olucam Allah izin verirse...ya bende cok gec kalmak istemiyorum ama dedim ya burda sartlar cok kısıtlı nefret ediyorum o yüzden...

benim ayrıntılı randevum 10 kasımda olacak ve o zaman 22+6 günlük olucam. 20-23 haftalar arası diye biliyorum ama bazı doktorlar farklı uygulama yapabiliyor.

pollyannaacım sağol ben bi arastıriim bunu bakalım yoksa ikili testte yaptıkları gibi bundada aslı astarı olmayan rezil bi sonuç vericekler elime

Ooooo yanlış hesaplamışım dalgınlık işte :))) O zaman normaldir heralde 20.haftadan sonra olduğuna göre.Benim haftaya ayrıntılı için randevum var 19+6 oluyorum o gün.

bana rahat yok((

tam kızım uyudu oooohhh rahatça nette takılırım diyordum kiiiii.... eşim aradı babamla beraber gelicez haberin olsun dedi.. iyi peki bakalım..

kendinize iyi bakın kızlar.. bi daha ne zaman girerim bilmem. öpüldünüz.

canım benim yorumumu okudun mu? benim doktorum 24. hafta dahil yapılabilir demişti.... yani bence geç olmuyor...

benim bildiğim zaman sınırı yok cnm hatta ben 20.hafta gittim 30.hafta gene gidicem böbreklerine bakılması lazımmış da hafif bir sorun vardı yani demek ki her daim bakılıyor 20den sonra yoksa doktorum 30da bi daha bakalım demezdii

canım benm kolay gelsin, rabbim yardımcın olsun.çok yorma kendini... Rabbime emanetsin...

canım izmirde sana benim doktorum sermet sağolu öneririm
kendiisi perinatoloji uzmanı
rapor veriyormu bilmem ama riskli gebelikte izmirin sayılı doktorlarından

karar verdin mi senn araba yada portbebe almayaaaa

Galiba portbebe + puset olandan.. Ama kesin kararı cumartesi gidince vercem.. Burda bi yer var öle malzemeler satan.. Oraya bakcaz cmtsi.. Bu arada asıl problem isim biliosun :)) Cemre den vazgeçios gibi.. isim arıyorus deesesi, sende güzel bişi duyarsan haber ver nolur

ilayda
melis
alisa
derin
dilay
naz
ece

daha bisürü varda aklıma ilk gelenler bunlar...hürriyet aile nin isin sözlüğü çok güzel ordan bak

ilayda
melis
alisa
derin
dilay
naz
ece

daha bisürü varda aklıma ilk gelenler bunlar...hürriyet aile nin isin sözlüğü çok güzel ordan bak

Aynı düşündüklerimizi sölüorumm: Melis, Ece.. İkiside benim adımla alakalı die istiyorum bencilce ama :)) karakterini etkiliycekse isim, ben ısınamadım bu isimlere yaa ( bi de hürriyete bakıyım..

Biz geldik... Renkli, ayrıntılı ultrasona girdik bugün.
Çok güzeldi herşey...
Bebişim kocaman olmuş ve sağlıklı. Böbreklerinde idrar brikmesi olduğunu söylemiştim. O geçmiş. Allahım sana şükürler olsun. İdrar seviyesi olması gerektiği kadarmış. O da normalmiş yani. yarım saat kadar sürdü. Görüntülme merkezinde yaptırdım. Merkez çok güzeldide. Doktoru pek beğenmedim. Çok rahat bişeydi. Bebiş yüzünü zar zor gösterdi. O da yandan eliyle yüzünü kapatıp duruyor oğluşum... Esnedi birde. Çok komikti...
Merkez çerçeveli fotoğrafını ve Cd sini de verdi. Babamız işi nedeniyle izin alamadı.:2: Cd çok iyi oldu 40 kere izler anlatırım ben her saniyeyi ezberledim...
Darısı sizlerin başına kızlar... Bizden şimdilik bu kadar hıı birde 444 gr olmuşuz...

gözün aydın cnm maşallah kocaman olmuş oğluşunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…