- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.761
Merhaba güzeller,
Nasılsınız görüşmeyeli..
biz iyiyiz çok şükür. yalnız sağ göğüs altı kaburgam çok fena batıyor(
sizlerde ne var ne yok.. haberler herkesin iyidir inşallah.
Biz geldik... Renkli, ayrıntılı ultrasona girdik bugün.
Çok güzeldi herşey...
Bebişim kocaman olmuş ve sağlıklı. Böbreklerinde idrar brikmesi olduğunu söylemiştim. O geçmiş. Allahım sana şükürler olsun. İdrar seviyesi olması gerektiği kadarmış. O da normalmiş yani. yarım saat kadar sürdü. Görüntülme merkezinde yaptırdım. Merkez çok güzeldide. Doktoru pek beğenmedim. Çok rahat bişeydi. Bebiş yüzünü zar zor gösterdi. O da yandan eliyle yüzünü kapatıp duruyor oğluşum... Esnedi birde. Çok komikti...
Merkez çerçeveli fotoğrafını ve Cd sini de verdi. Babamız işi nedeniyle izin alamadı.:2: Cd çok iyi oldu 40 kere izler anlatırım ben her saniyeyi ezberledim...
Darısı sizlerin başına kızlar... Bizden şimdilik bu kadar hıı birde 444 gr olmuşuz...
selam eyüpte oturuyormuşsun balat hastanesini neden denemedin orası da güzel ve fiyatları da uygun bir hastane
off kızlar ne zamandır ben kötüyüm hem ruhen hem bedenen..içim bunalıyo daralıyo biraz önce markete gideyim yürüyüşte olur dedim.öldüm gelene kadar kanım çekildi kasıklarım şeyimin kemiği nası bi ağrı zor attım eve kendimi geberiyorum gücüm kuvvetim kalmadı off ne olcak halim..hemen yoruluyorum..bebikte çok hareketli hiç durmuyo maşallah ama sinirleniyorum bazen rahat dur az diye Allahım ne oluyor bana...bunalıma girdim sanırım..
off kızlar ne zamandır ben kötüyüm hem ruhen hem bedenen..içim bunalıyo daralıyo biraz önce markete gideyim yürüyüşte olur dedim.öldüm gelene kadar kanım çekildi kasıklarım şeyimin kemiği nası bi ağrı zor attım eve kendimi geberiyorum gücüm kuvvetim kalmadı off ne olcak halim..hemen yoruluyorum..bebikte çok hareketli hiç durmuyo maşallah ama sinirleniyorum bazen rahat dur az diye Allahım ne oluyor bana...bunalıma girdim sanırım..
gözün aydın cnm maşallah kocaman olmuş oğluşunn
maşallah bebişine,darısı başımıza
cnm benim belki havalardandır dicem ama az çok sıkıntılarından bahsetmiştin biraz daha relax olmaya çalış ,valla dünya yansa şu an umrumda bile değil hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum ve keyfini çıkarmak istiyorum sanada tavsiye edrim.
insallah güzel sonuçlarla gelirsin de bana da tecrübe olursun tatlım gördüğün herseyi anlat bana oldumu:))Ooooo yanlış hesaplamışım dalgınlık işte :))) O zaman normaldir heralde 20.haftadan sonra olduğuna göre.Benim haftaya ayrıntılı için randevum var 19+6 oluyorum o gün.
canım benim yorumumu okudun mu? benim doktorum 24. hafta dahil yapılabilir demişti.... yani bence geç olmuyor...
ii oldu valla bunu sölediğin canım ya kafam da karısık diil artık sana da ilgilenip cvp veren tüm teyzelerimize de cok tesekkür ederiz içimizi rahatlattınız güzel annişler:)benim bildiğim zaman sınırı yok cnm hatta ben 20.hafta gittim 30.hafta gene gidicem böbreklerine bakılması lazımmış da hafif bir sorun vardı yani demek ki her daim bakılıyor 20den sonra yoksa doktorum 30da bi daha bakalım demezdii
canım izmirde sana benim doktorum sermet sağolu öneririm
kendiisi perinatoloji uzmanı
rapor veriyormu bilmem ama riskli gebelikte izmirin sayılı doktorlarından
kalsiyum magnezyum takviyesi alıyor musun ?
Biz geldik... Renkli, ayrıntılı ultrasona girdik bugün.
Çok güzeldi herşey...
Bebişim kocaman olmuş ve sağlıklı. Böbreklerinde idrar brikmesi olduğunu söylemiştim. O geçmiş. Allahım sana şükürler olsun. İdrar seviyesi olması gerektiği kadarmış. O da normalmiş yani. yarım saat kadar sürdü. Görüntülme merkezinde yaptırdım. Merkez çok güzeldide. Doktoru pek beğenmedim. Çok rahat bişeydi. Bebiş yüzünü zar zor gösterdi. O da yandan eliyle yüzünü kapatıp duruyor oğluşum... Esnedi birde. Çok komikti...
Merkez çerçeveli fotoğrafını ve Cd sini de verdi. Babamız işi nedeniyle izin alamadı.:2: Cd çok iyi oldu 40 kere izler anlatırım ben her saniyeyi ezberledim...
Darısı sizlerin başına kızlar... Bizden şimdilik bu kadar hıı birde 444 gr olmuşuz...
insallah güzel sonuçlarla gelirsin de bana da tecrübe olursun tatlım gördüğün herseyi anlat bana oldumu:))
canım şimdi gördüm bende öle düşünüyorum ya 1 haftadan falan bişi olmaz herhalde sağ salim görseydim bi kavussaydık bebişlerimize...
ii oldu valla bunu sölediğin canım ya kafam da karısık diil artık sana da ilgilenip cvp veren tüm teyzelerimize de cok tesekkür ederiz içimizi rahatlattınız güzel annişler:)
canım doktorun bilgilerini özelden msj atabilirsen sevinirim ya su an belirlemedik hala doktoru arastırıyorum ama sansa gidicektik ii oldu senin bildiğin biri olması
almıyorum canım kaç zamandırda bacaklarımın kollarımın kemikleri ağrıyo çok fena..kalsiyum eksikliği falanmı var acaba doktora gitcem gitcem gidemedim biyütrlü eşim 1 haftadır şehir dışına gidip geliyo günübirlik akşam geç geliyo.bensizde gitme diyo gidemedim ama en geç pazartesi gitcem..kanım falan düştü belki epeydirde kan tahlili olmadım
bugün uhdeyi göremedim genelde her sabah erkenden açardık biz tükanı ama merak ettim iidir umarımm
bana rahat yok((
tam kızım uyudu oooohhh rahatça nette takılırım diyordum kiiiii.... eşim aradı babamla beraber gelicez haberin olsun dedi.. iyi peki bakalım..
kendinize iyi bakın kızlar.. bi daha ne zaman girerim bilmem. öpüldünüz.
canım eğer kullanmıyorsan durumunun en büyük sebebi takviye almaman olabilir, ben önceden haftada 1 veya 3 günde 1 alıyordum, şimdi hergün almaya başladım, almadığım günler kemiklerim çok ağrıyor, karnıma bacaklarıma kramplar giriyor, özellikle kasıkla bacağın birleştiği yerlerde kitlenmeler ağrılar yaşıyoruım, ben osteocare kullanıyorum doktorum verdi, çok memnunum doktoruna sor bunu içinde baya var ve çok güzel bir takviye.
ayrıca taze meyve suyu, meyve özellikle c vitamininden yoğun gıdalar tüket bol yeşil yapraklılardan falan biraz olsun toparlanırsın o zaman, senin yaşadığın şey vücudunda eksilen maddelerin sıkıntısı gibi geliyor, depresyonluk bir durum olduğunu hiç mi hiç zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?