2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzeller,

Nasılsınız görüşmeyeli..

biz iyiyiz çok şükür. yalnız sağ göğüs altı kaburgam çok fena batıyor(

sizlerde ne var ne yok.. haberler herkesin iyidir inşallah.

canım nerelerdesin sen merak etmeye başlamıştım sorun yoktur inş. bu arada eşinin iş durumu ne oldu gerçi bende çok giremiyorum girsemde ancak geçmişi okuyırum yeni eleman geldi 2 haftadır yoğunum.

ayyy bu ups kargo beni delii ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...minimoydan bişeyler aldım p.tesiden beri kargo bekliyorum gelicek dieee..şimdi arıyorum kargo nerde belli diilllll.................eğer ups ile anlaşmayı bitirmezlerse bidaha minimoy kullanmicamm kesinlikleeeeeeeee

off kızlar ne zamandır ben kötüyüm hem ruhen hem bedenen..içim bunalıyo daralıyo biraz önce markete gideyim yürüyüşte olur dedim.öldüm gelene kadar kanım çekildi kasıklarım şeyimin kemiği nası bi ağrı zor attım eve kendimi geberiyorum gücüm kuvvetim kalmadı off ne olcak halim..hemen yoruluyorum..bebikte çok hareketli hiç durmuyo maşallah ama sinirleniyorum bazen rahat dur az diye Allahım ne oluyor bana...bunalıma girdim sanırım..

maşallah bebişine ,darısı başımıza

selam eyüpte oturuyormuşsun balat hastanesini neden denemedin orası da güzel ve fiyatları da uygun bir hastane

Bana uzak kalıyor orası hiç gitmedim o yüzden özel gaziosmanpaşa hast.bi arkadaşım önerdi oraya gidecem memnun kalmazsam uzak da olsa balata giderim bi kaç kişiden duydum iyiymiş orası

cnm benim belki havalardandır dicem ama az çok sıkıntılarından bahsetmiştin biraz daha relax olmaya çalış ,valla dünya yansa şu an umrumda bile değil hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum ve keyfini çıkarmak istiyorum sanada tavsiye edrim.

kalsiyum magnezyum takviyesi alıyor musun ?

işin garip tarafı şu sıralar sıkıntı falan yok iyi gidiyo herşey maşallah..ama ben bunalıyorum..inşallah en kısa zamanda geçer..bugünler en rahat zamanlarımız aslında bebikler olunca ne uyku ne çok zaman kalıyo elimden geldiğince keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama böyle daraltılar geliyo ya havalardan yada hamişlik depresyonuna girdim

Ooooo yanlış hesaplamışım dalgınlık işte :))) O zaman normaldir heralde 20.haftadan sonra olduğuna göre.Benim haftaya ayrıntılı için randevum var 19+6 oluyorum o gün.
insallah güzel sonuçlarla gelirsin de bana da tecrübe olursun tatlım gördüğün herseyi anlat bana oldumu:))

canım benim yorumumu okudun mu? benim doktorum 24. hafta dahil yapılabilir demişti.... yani bence geç olmuyor...

canım şimdi gördüm bende öle düşünüyorum ya 1 haftadan falan bişi olmaz herhalde sağ salim görseydim bi kavussaydık bebişlerimize...

ii oldu valla bunu sölediğin canım ya kafam da karısık diil artık sana da ilgilenip cvp veren tüm teyzelerimize de cok tesekkür ederiz içimizi rahatlattınız güzel annişler:)

canım izmirde sana benim doktorum sermet sağolu öneririm
kendiisi perinatoloji uzmanı
rapor veriyormu bilmem ama riskli gebelikte izmirin sayılı doktorlarından

canım doktorun bilgilerini özelden msj atabilirsen sevinirim ya su an belirlemedik hala doktoru arastırıyorum ama sansa gidicektik ii oldu senin bildiğin biri olması

kalsiyum magnezyum takviyesi alıyor musun ?

almıyorum canım kaç zamandırda bacaklarımın kollarımın kemikleri ağrıyo çok fena..kalsiyum eksikliği falanmı var acaba doktora gitcem gitcem gidemedim biyütrlü eşim 1 haftadır şehir dışına gidip geliyo günübirlik akşam geç geliyo.bensizde gitme diyo gidemedim ama en geç pazartesi gitcem..kanım falan düştü belki epeydirde kan tahlili olmadım

slm kızlar....
sabah 7.30dan beri koşturmadayım daha yenı totomun ustune oturdum.
nasıl yoruldum anlatamam, nolcak benım halım böle, bebişimde diyodur kesın anne bı otur yerıne diye.
nasıl korkuyorum ona zarar verırmıyım dıye ama elden bısey gelmıyo
bide ben artık geceleri dönmekten hiç uyuyamıyorum hıc rahat edemıyorum yaaaaa
tavsiyesi olan varsa lütfen benımle paylaşsın.....

Canım gözün aydın,darısı başıma artık.....

Haftaya dr gidiyimde anlatırım canım sana da....

canım eğer kullanmıyorsan durumunun en büyük sebebi takviye almaman olabilir, ben önceden haftada 1 veya 3 günde 1 alıyordum, şimdi hergün almaya başladım, almadığım günler kemiklerim çok ağrıyor, karnıma bacaklarıma kramplar giriyor, özellikle kasıkla bacağın birleştiği yerlerde kitlenmeler ağrılar yaşıyoruım, ben osteocare kullanıyorum doktorum verdi, çok memnunum doktoruna sor bunu içinde baya var ve çok güzel bir takviye.

ayrıca taze meyve suyu, meyve özellikle c vitamininden yoğun gıdalar tüket bol yeşil yapraklılardan falan biraz olsun toparlanırsın o zaman, senin yaşadığın şey vücudunda eksilen maddelerin sıkıntısı gibi geliyor, depresyonluk bir durum olduğunu hiç mi hiç zannetmiyorum.

bugün uhdeyi göremedim genelde her sabah erkenden açardık biz tükanı ama merak ettim iidir umarımm

burdayım canım benim sabah yine geldim işler yogundu bugün biraz giremedim sonrasında yorgunum o kadr sen nasılsınn bebiş nasıl canım benim ...

oyy oyy oyyy canım benim koşturmaca var baya sende Allah kolaylık versinde dikkat et bebişede çok yorma kendini çokda özletme emii

meyva falan düzenli yiyorum..vitamin olarak elevitle gnc nin balık hapını kullanıyorum başka yok..aynı benimde bacağımla ksığımın birleştiği yerde kitlenme oluyo..kemiklerimin ağrısı gece uyandırıyo beni günde 2 bardak süt içiyorum ama yetmiyo demek..en iyisi hemen doktora gitmek böyle olmıcak dökülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…