2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı düşündüklerimizi sölüorumm: Melis, Ece.. İkiside benim adımla alakalı die istiyorum bencilce ama :)) karakterini etkiliycekse isim, ben ısınamadım bu isimlere yaa ( bi de hürriyete bakıyım..

İsim olayı bende de sıkıntı ya,bi türlü içime sinen bişey bulamıyorum.

canım doktorun linkini veriyorum
Prof Dr SERMET SAĞOL - ANA SAYFA

kızlar bende central hospitalden başak hanıma randevumu aldım bakalım eğer beğenirsem buraya geçiş yaparım aynı güne detaylı ulturasonda aldım hadi hayırlısı inşallah

günaydınnnnnnn .....
Bugün bebişlerimi görmeye gidicem. İnşallah gğzel haberlerle dönerim. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

iyi haberlerle gelirsin inş. canım

tebrik ederim canım darısı başımıza.

tetenoz aşısı için benim dr.um ben olsam yaptırmam dedi beni de dün sağlık ocağından aradılar çok kararsızım napıyım bilemiyorum...

sen sağlık ocağına benn geldiimmm hamileyiimmm dedin mi? dediysen kayıt altına alıyolar çünkü hemen..

canım çizelgende 20+5 görünüyorsun ben de 20+6 yım dr.a gidince sorarım demişsin tetanoz aşısını geç olmaz mı? ilk doz ne zamana kadar yapılabiliyor?

alev medipolü iyi araştır yaaaa...hiç iyi şeyler okumadım ben internette falan o hastaneyle ilgiliii....

ben de medipole gidiyorum aslında bir şikayetim yok ama vazgeçemeyeceğim bir özelliği de yok. bu konuşmalardan sonra benim de aklım karıştı...

tmm sizin tavsiyeleriniz üzere gidicem en azından daha rahat karar veririm yaa

alevcim gidersen izlenimlerin hakkında bana da bilgi ver olur mu?

yok canım beklemede hala..
Hayırlı bi iş bulur inşallah. çok canı sıkılıyo çalışmayınca
inş. canım en kısa zamanda hayırlı bir iş bulur.

ne güzel canım tebrik ederim benim de randevum bugündü. 2 düzey ultrason için dr. hastalanmış. p.tesiye erteledik...

ben okulda giremiyorum eve gelip yazınca da çok kalabalık oldu yazdıklarım ... ama sorularıma cvp alabilirsem çok sevinirim :)

Selam kızlar ne var ne yok bugn mesaım gec bıttı gezmekten gıremedım hhihihihihihi :))) herkesler ayrıntılıya gırmeye baslamıs bende gırecgım gunu beklıorum sabrsızlıkla

slm kızlar,
bugün ancak bu saatte girebildim nete. kayınbiraderimin bebişi bronşit olmuş hastaneye yatırmışlar onu ziyarete gittim, git gel baya bi sürdü, uzaktı hastane.. sonra eve geldim yemek vs derken bu saat oldu yeni oturabildim yerime. hastanede hasta bi sürü bebiş gördüm çok üzüldüm. ordaki anneler bana en rahat günlerini yaşıyorsun bebeğin doğunca telaşın başlıycak şimdi bol bol dinlen, uyu dediler. gözüm korktu walla

Çok güzel isimler var ama bana hiç biri benim kızımın ismi gibi gelmiyo ( Naapsak boş bıraksak büyüyünce kend mi karar verse

iyi fikirmiş o zamana kadar bebek 1 , bebek 2 falan:)
biz ismini koyduk hayırlısı olsun inşallah selin olcak .ağzımızdan olsamı diye çıktı herkes kabullendi selin bebek diye eşime başka isimlerede baksakmı diyorum niye koydukya ismini diyo:) biraz düşünmeden odu ama onunda kısmeti oymuş artık.

ben okulda giremiyorum eve gelip yazınca da çok kalabalık oldu yazdıklarım ... ama sorularıma cvp alabilirsem çok sevinirim :)

cnm mrhb ben bu medipol olayına taktım biraz araştırdım bu gün acayip şikayet var yaa genelde ticari insanlardan sürekli para alıyorlar diye bende sadece seval hanım için gidiyordum oraya ama sadece doktor yetmiyor yani mesala bizim hastanede normal doğum 1250 sezeryan 1950 doğum paketinde bebeğin aşıları işitme testi annenin kontrolu paket dışındaymış benim eşimde odalarını hiç beğenmemiş bizim arkadaş orda doğum yaptığında görmüş bende diğer arkadaşların önerdiği hastane ile görüştüm normal doğum 850 tl suit oda istersen 100 tl fark alıyormuş tabi bebeğin aşıları işitme testi annenin ilk kontrolleri herşey içinde ve şöylede bir bilgi geçti bebeği yoğum bakıma alırlarsa ssk lıya ücretsizmiş allah korusun tabide sezeryanda 1400 tl gelin odaları filan gösterelim yüz yüze konuşalım dediler bende randevu aldım bakıcam nasıl bi yer diye bide burdan 3 arkadaşta o hastaneye ve aynı doktora gidiyormuş onunda artıları var tabi muayene ücretide 35 tl

kızınızın ismine karar vermişsnz ne güzel, darısı bizim başımıza... biz de en son iki isim arasında kaldık. en yakın zamanda veririz kararımızı umarım. ikisini de çok beğeniyoruz ama çift isim koymayı da istemiyoruz. bu arada isimler Alya ve Rüya. umarım en yakın zamanda kararımızı veririz

benim de kafam karıştı. ben zaten randevuma gidiyorum dr.u dinliyorum bişey sormak da aklıma gelmiyor çok da kalmıyorum 10- 15 dk. max.ultrasonda bakarken bebeğimi bir bütün olarak bile görmüyorum parça parça bakıyo kafası uyluk kemiği falan diye. bi de yoğun bakım çok kafamı kurcalıyo. eğer sgk karşılamazsa çok çok pahalı bir olaymış. Allah göstermesin ama her şeyi düşünmek de gerekiyor. doğumhaneyi odaları insanlar ilk gittiğinde geziyormuş benim doğum paketi var mı ondan bile haberim yok 21. haftamdayım şimdi de bilmiyorum biraz geç mi kaldık? ben de mi bir gitsem centrale ? ne zamana aldın randevuyu?

magnezyum eksikliği olabilir belki ama sen bugün bir mesajında bunalımdayım fkn demiştin eğer yanlış hatırlamıyorsam...
canım doktora kesin git bebeğini görünce doping almış gibi enerjili olursun. onu görmek belki sana iyi gelir. ağrıların için ise magnezyum eksikliğin varsa eğer ondan olabilir. İlaç ile geçer umarım. geçmiş olsun... bende kullanmıştım suya katılan tozdu. ama tadı hiç hoşuma gitmedi. midemi kötü yapmıştı. doktora sormuştum oda ağrın yoksa içmene gerek yok demişti...

Canım gözün aydın,darısı başıma artık.....

sağol canım. amin darısı başına inşallah.

ne güzel canım tebrik ederim benim de randevum bugündü. 2 düzey ultrason için dr. hastalanmış. p.tesiye erteledik...

sağol canım. teşekkürler... darısı başına. sendende güzel haberler bekliyoruz...

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin... aman herşey sırasıyla bir dünyaya gelsinlerde.

ben 14 kasıma aldım aynı gün detaylı ulturasonada giricem yaa sonuçta herşey güzel olsun istiyoruz odamız hastanemiz hizmetler kafama takıldı yaa bir kere illa gidip bakıcam hastaneye bide hastanenin sitesinde yorumlar var herkes memnun oda etkiledi açıkcası

ikiside çok güzel isim konulduğunda daha bi rahat sesleniyo insan yavrucuğuna ama tavsiye ederim:)

anladım canım haklısın benim de kafam çok karıştı medipolde doğum fiyatlarını odaları falan görüp konuştun mu hiç? tel de mi sordun?

işte hiç bilgim yok kuzum ondan sordum bende bekleyimmi doktor randevusuna kadar geç olurmu diye yoksa gidip direr sağlık ocağında yaptırayım mı bazı doktorlar tavsiye etmiyorlarmış senin dediğin gibi ikilemde kaldım bende ne yapayım diye :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…