2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım haklısın benim de kafam çok karıştı medipolde doğum fiyatlarını odaları falan görüp konuştun mu hiç? tel de mi sordun?

fiyatları biliyordum zaten odalarıda eşim görmüş beğenmemiş bugün tekrar aradım fiyatları ve dahil olan hizmetleri artı ücretlileri hepsini sordum yani bide sanırım bunların 2012 şubat ayı zam ayları geçen sene fiyat değişimi şubatta olmuştu yani şikayet formundakilerde filanda üstüne tuz biber olduuu

anladım canım ben de eşimle bir konuşayım bu konuyu

Kızlar bizde geldik doktordan bebişlerimizi gördük , şükürler ikiside iyi birdahaki kontrol 3 hafta sonra. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

awrupa yakası ne zaman buluşacak ? anam buluşupta bana haber vermesseniz bebişleriniz tekmelesin sizi :)))))

yaaaa kızlar neden avrupa-anadolu ayırdıkki ben hepinizi merak ediyorum ortada bi yerde buluşsak olmazmı :))))

canım azcık suratsız bir doktor ama işinde süper
zaten sayılı perinatoloji uzmanı var sermet hocada en iyilierinden biri

aman canım işinde ii olsun bebeğime özenle baksın bastan savma yapmasın o bana yeter olsun suratsız olsun suratını napiim o karısının derdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…