2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa kızlar neden avrupa-anadolu ayırdıkki ben hepinizi merak ediyorum ortada bi yerde buluşsak olmazmı :))))

bencede yaa,bende merak ediyorum,pazar günü herkes müsait olur sanırım,ortak noktada buluşalım bencede,cevahir yada eminönü olabilir hatta,ben pendikteyim

bencede yaa,bende merak ediyorum,pazar günü herkes müsait olur sanırım,ortak noktada buluşalım bencede,cevahir yada eminönü olabilir hatta,ben pendikteyim

en büyük göbiş kimin göbişi onuda çok merak ediyorum ayyyy ne güzel olurrrr hem kızım diyoki diğer kardeşlerimi merak ediyorum

Kızlar bişey sorucam, siz bebişlerinizi sata göre mi hesalıyorsunuz, çizelgeleriniz falan ona göre mi, yoksa usgde çıkan tarihe göre mi, hangisini dikkate aıyorsunuz?

selam arkadaşlar dün tetanoz aşısını vuruldum bir sonraki doz 28 kasım. dedikleri kadar kolumda ağrı yok tamam biraz var ama kaldıramayacagım kadar falan değil. buarada arkadaşım çizelgeyi sormussun aşağıdaki çizelge sat göre ama usg ona göre 6 gün fazla çıkıyor canım.

gözün aydın cnm inşallah bizimkinin sorunu da geçer

Kızlar bişey sorucam, siz bebişlerinizi sata göre mi hesalıyorsunuz, çizelgeleriniz falan ona göre mi, yoksa usgde çıkan tarihe göre mi, hangisini dikkate aıyorsunuz?
benimki sata göre
ya ben kararsız kaldım vurulsam mı vurulmasam mı diye cnm yaa doktor sağlıko cağına bıraktı ben ise sağlık ocağına hiç gitmedim bebişine de maaşallah benimki hep gününde gidiyor

Biz geldikkk,ancak bakabildim siteye.Yeni girdim sayılır eve:)
11 de çıkmıştım evden dershane için,ben bu hamiş halimle kpss için dershaneye gidiyorum daa:))İlk günümdü, saat 3 te ordan çıktım daha sonra Japonca kursundan bir arkadaşımız ameliyat olmuştu ona gitmek için buluştuk diğer arkadaşlarla carrefour da çiçeğimizi pastamızı aldık doğruuuu ziyarete:)Özlemişiz birbirimizi henüz gelebildim eşimin de toplantısı vardı ii oldu.
Biraz yorulmuşuz sanırım hafif ağrı var birazdan uzanırım bakalım.
Çoğunuz ayrıntılı ultrasona girmişsiniz bir de ben girsem ayın 10 'unda gidicem ben de umarım problemsiz bunu da atlatırız.Amanın her ay bir action,yok ikili test olmadı dörtlü sonra detaylu ultrason ondan sonraki ay şeker yüklemesi.Eskiden çocuk doğurmak ne kadar kolaymış yaf:))

herkese merhaba
bugun kontrolumuz vardı teyzeleri. oğluşumu görmeyte gittik. büyümüş maşallah. boyu 25 cm 354 gr olmuş.haftaya detaylı ultrason cektirmen lazım randevu al dedi. radyoloji de bugune verdi. girdik çok şükür bi problemimiz yokmuş. kan akımı organlar falan her şey iyi. umarım hep böyle gider. 2 tane kaybım var ya hala yüreğim ağzımda. nazar falan değdircem diye cok korkuyorum. darisi sizlerin de başına insan hafifliyo. uykusuzdum bütün akşam uyumuşum şimdi de ayakatayım bu saatte. meyve yedim. şimdi ayvalı ıhlamur çayımı içicem. sonra da yatarım yarın okul var raporum bitti. hepinize iyi geceler

izmirli mart annelerii, güzel bir dostluğun başlangıcı için hep birlikte bir tanışma ve çay partisi düzenleyelim mi ?
böylece güzel arkadaşlıklarımız devam eder....
süper olur valla. hepimize uyan ortak bi nokta buluruz...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr bugün öğleye kadar çalışıyoruz çok şükür eve gidip dinlenmek istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi sizler nasılsınzz???

günaydın herkese nasılsınız? en son 17 ekimde dr a gittiğimde mşeker yüklemesi yapalım demişti. o gün acelemiz vardı yaptırmadık.. dr en kısa zamanda yaptırın dedi.. ama netten bakıyorum 24-26 hafta yapılır diyor.. benim dr erken istemiyor mu ya normal mi sizce.. yarın gidip yaptırayım diyorum ama...

günaydın kızlarrr bugün öğleye kadar çalışıyoruz çok şükür eve gidip dinlenmek istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi sizler nasılsınzz???

günaydın bugünün yarım gün olması kadar güzel bişey olamazdı yaa çok iyi geldi ben ve kızım gayet iyizzzzzz hastamı olucan dikkat et bolca dinlen

bende 24-26 diye biliyorum hatta doktorumda o tarihlerde yaparız dedi bu kadar erken olmasının bir zararı olur mu bilemem

Günaydın gebeşler :)

4 ten beri ayaktayız biz, hem mide ağrısı hem bacak ağrısı hemde sırt ağrısı ayağa dikti bizi yine

az önce eşim masaj yaptı sırtıma, orayı halledersek bitki karışımım midemi toparlarsa birtek bacaklardaki ağrı kalacak, onun içinde kalsiyum-magnezyum takviyesi artırmak gerek galiba, günde 1 tane kesmiyor artık, haftaya randevu alıpta gideyim artık doktorada bir sorayım.

malkoç enfeksiyonun geçtimi canım ?

canım dün son iğnemi oldum, yarın bir tahlil yaptırırım ama pekde umudum yok, tuvalet sıklığı ve kalitesi hala aynı bebişe zararı olmadığı sürece çektiğim şeylere dayanabilirim problem değil, yeterki akciğerleride gelişsin ve öyle gelsin dünyaya.

bu gece oturup aylardır ihmal ettiğim günlüğüme başladık, allahtan ilk günkü duyguları sıcağı sıcağına yazmıştım, aynen günlüğe geçirdim, kelimesini değiştirmek istemedim.

bende çok ihmal ettim ilk zamanlar ne güzel yazıyordum yaa dur bende bugün bir ilgileneyim onunlaaa

günaydın bugünün yarım gün olması kadar güzel bişey olamazdı yaa çok iyi geldi ben ve kızım gayet iyizzzzzz hastamı olucan dikkat et bolca dinlen

hasta falan olacak gibi değilimde uykum var geceleri çok uyuyamıyorum ondan kaynaklanıyor sanırım ama bu tatil iyi geldi valla bolca dinlenmem lazımm yatacam kalkmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…