2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

rüyada görmek çok etkiliyor insanı bende bir ara baya gördüm bebeğimi ay bu isim olayı ne olucak böyle yaa zor araştırmaya devam

ne derdi varki kadının senle canım gitsin kendisi yapsın ona koysun istediği ismide hakkatten insanı deli ederler.. henüz bizde eşim tarafı isme birşey demiyolar ama ilerki günlerde onlarda sorun çıkarırmı bilmiyorum valla inş. birşey demezler moral bozukluğu olmadan doğar bebişlerimiz

Hülyacım aynı canım değişen bişey yok. bugün tam 2 hafta bitti. 2 yerden haber geldi ama onlar bize uymadı. şimdi asıl beklediği çalışmak istediği bi şirketten haber bekliyor. bakalım hayırlısı olsun inşallah

Kesinlikle aynı dert bizde de var.. her duyan bulduğumuz isme bişey diyo.. Yani artık değişik olmasın Zeynep diyorum çok genel, bizim tanıdığımız bi zeynep var şöleydi... off valla çıldırcam bende en iyisi büyüyünce kendi karar versin.. ben kızım diyim şimdilik

ooooooo kimler gelmiiiişşş.. hoşgeldin sibelcim..

vallahi dün aklımdaydın varya.. kulaklarınmı çınladı?

Hoşbulduk Semracım nasılsın?ben unutulduğumu sanıyordum :) bir süre giremedim cepten okumaya çalışıyordum sadece.umarım hepiniz iyisinizdir.en son eşin iş arıyordu değil mi canım yanılmıyorsam.bebişler nasıl yoruyorlar mı seni?kulaklarım da çınladı aslında ama burdan olacağı aklıma gelmedi :)

canım en güzeli doğduğunda söylemek
şimdi bu ismi düşüüyoruz dediğimizde değiştirme ihtimali olduğu için
müdahale etme gereği duyuyor tabi buda saçmalık
ama biz bu ismi koyduk dedikten sonra kimse konuşmaz herhalde

slm kızlar gunaydın hepinize bende izinliydim evdeki nette sorun oldugundan bi suerdir giremedim iki gundurde geçmişi oku okuu biteremedimm :)) bi çogunuz ayrıntılıya girmişsiniz benin ayrıntılıda sonuç pekte sevindirici olmadı kordondaki bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş malesef onun dısında başka bi anomali çıkmadı çok şükür bebeğimin gelişimi iyi hatta haftama göre önde ama doktor 55 kiloyla hamile kaldım ve şuan 61 olmama rağmen daha fazla kilo almamamm gerektiğini söyledii plasentada eski kanama alanlarım yaygınmış ve kalsifikasyonlar(işlev gören normal alanlarda azlama yani beğege giden kan ve oksijen miktarı azalması)varmış ( bunun için dogomda buyuk ihtimalle sezeryan olucak (

Haklısın valla.. Ama annemler falan sürekli soruyolar ve o isimle sevmeye başlıyolar bizim kızı hala Cemre nasıl diye soruyolar şimdi biz Cemre'den vazgeçtik diycem yerine şunu bulduk.. 1 ay sonra tekrar değişirse naparız bilmem

canım inş. güzel haberler gelir beklediği yerden eşinin inş. bebişin kısmetiyle ailesini sevindirir herşeyin hayırlısı canımmm

canım hoşgeldin sende nasılsın bakalımmm???

:)) aşkolsun tatlım unutulurmusun hiç.
eşim iş aramaya devam.. iş bulsa da bi an önce girse.. yoksa evde pc başından kalkmıyo.. ve FACEye sarıyo, bu da beni deli ediyo.. hergün yeni birilerini ekleyip duruyo yawwww!!!
kızım normalde pek yormuyo ama misafir filan geldiği zaman çığrığından çıkıyor ve beni de çıldırtıyor. göbüşümdeki kendini daha çok hissettiriyor maşallah.
4-5 gündür de ayakta 1 saat kalsam göğsümün altındaki kaburgam acımaya batmaya başlıyor(

böyle işte:)

sen napıyosun nasılsın??

Günaydın nasilsiniz kizlar biz geç kallktik bugün :)) kahvaltımızı yaptık

Umarım herkez iyidir gecmisi okuyamadım telden girdiğim için

Canım sağlıklı olsun da sezeryan olsun,bebeğinin gelişimi de iyiymiş maşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çok kilo almamışsın aslında internette hep 3-6 kilo normal yazıyor.Son aylarda daha çok alınıyor diye uyardı sanırım dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…