- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.861
Günaydın kızlarr...
Gece rüyamda minik kızımı gördüm doğmuştuve gülümsüyodu annesine.. Bu ultrasonda görmekten iyi geldi :)
Pollyanna isim topiğinde senin yazını gördüm, bizde Cemre koymak istiyoduk ama diyaneti de aradık koymayın diyolarKızım şimdilik isimsiz kaldı teyzesi.. Araştırıyoruz bakalım
günaydın neclacım, hemen güncelliyorum canım.
canım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin.
bende çoook özledim bebişimi.. her geçen gün hareketleri daha belirgin hale geliyor maşallah ve böyle olunca daha bi göresim geliyor..
günaydın canım..
yanlış bişey paylaşmamış olmak hoşuma gitti.
bende kızım defne'ye uygun isim ararken o yazıyı bulmuştum. cemre uygun diye düşünürken anlamını görünce hemen vazgeçmiştim. iyiki vazgeçmişim.
sonradan aklımıza demet ve damla gelmişti onlarda da vazgeçtik.. şimdi deva, dide/didem isimlerini düşünmeye başladık:)))
geçen gün görümcem bizdeydi yaa, hemen başladı yine isim fikri vermeye.. sinir oluyorum yaa.. Defne de de böyle yapmıştı. ecesu ecesu diye sevmeye başlamışlardı ve ben resmen nefret ettim o isimden
şimdi de tutturmuş Bi kızım olsun adı deniz olsun, demet te neymiş maydonoz gibi diye.. oturda kendin yap o zaman!!! ben deniz koymak istemiyorum!!!! deniz olmazsa elçin olsun muş muş muş!!! yaaa sanane yaaa! aaaa bak yine sinirlendim
canım inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin.
bende çoook özledim bebişimi.. her geçen gün hareketleri daha belirgin hale geliyor maşallah ve böyle olunca daha bi göresim geliyor..
günaydın canım..
yanlış bişey paylaşmamış olmak hoşuma gitti.
bende kızım defne'ye uygun isim ararken o yazıyı bulmuştum. cemre uygun diye düşünürken anlamını görünce hemen vazgeçmiştim. iyiki vazgeçmişim.
sonradan aklımıza demet ve damla gelmişti onlarda da vazgeçtik.. şimdi deva, dide/didem isimlerini düşünmeye başladık:)))
geçen gün görümcem bizdeydi yaa, hemen başladı yine isim fikri vermeye.. sinir oluyorum yaa.. Defne de de böyle yapmıştı. ecesu ecesu diye sevmeye başlamışlardı ve ben resmen nefret ettim o isimden
şimdi de tutturmuş Bi kızım olsun adı deniz olsun, demet te neymiş maydonoz gibi diye.. oturda kendin yap o zaman!!! ben deniz koymak istemiyorum!!!! deniz olmazsa elçin olsun muş muş muş!!! yaaa sanane yaaa! aaaa bak yine sinirlendim
rüyada görmek çok etkiliyor insanı bende bir ara baya gördüm bebeğimi ay bu isim olayı ne olucak böyle yaa zor araştırmaya devam
ooooooo kimler gelmiiiişşş.. hoşgeldin sibelcim..
vallahi dün aklımdaydın varya.. kulaklarınmı çınladı?
Kesinlikle aynı dert bizde de var.. her duyan bulduğumuz isme bişey diyo.. Yani artık değişik olmasın Zeynep diyorum çok genel, bizim tanıdığımız bi zeynep var şöleydi... off valla çıldırcam bendeen iyisi büyüyünce kendi karar versin.. ben kızım diyim şimdilik
Aynen araştırmaya devam.. Güzel bişeyler çıkarsa haberleşelim
canım en güzeli doğduğunda söylemek
şimdi bu ismi düşüüyoruz dediğimizde değiştirme ihtimali olduğu için
müdahale etme gereği duyuyor tabi buda saçmalık
ama biz bu ismi koyduk dedikten sonra kimse konuşmaz herhalde
bencede ben buludukça burdan yazarım
canım inş. güzel haberler gelir beklediği yerden eşinin inş. bebişin kısmetiyle ailesini sevindirir herşeyin hayırlısı canımmmHülyacım aynı canım değişen bişey yok. bugün tam 2 hafta bitti. 2 yerden haber geldi ama onlar bize uymadı. şimdi asıl beklediği çalışmak istediği bi şirketten haber bekliyor. bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hoşbulduk Semracım nasılsın?ben unutulduğumu sanıyordum :) bir süre giremedim cepten okumaya çalışıyordum sadece.umarım hepiniz iyisinizdir.en son eşin iş arıyordu değil mi canım yanılmıyorsam.bebişler nasıl yoruyorlar mı seni?kulaklarım da çınladı aslında ama burdan olacağı aklıma gelmedi :)
Hoşbulduk Semracım nasılsın?ben unutulduğumu sanıyordum :) bir süre giremedim cepten okumaya çalışıyordum sadece.umarım hepiniz iyisinizdir.en son eşin iş arıyordu değil mi canım yanılmıyorsam.bebişler nasıl yoruyorlar mı seni?kulaklarım da çınladı aslında ama burdan olacağı aklıma gelmedi :)
canım hoşgeldin sende nasılsın bakalımmm???
slm kızlar gunaydın hepinize bende izinliydim evdeki nette sorun oldugundan bi suerdir giremedim iki gundurde geçmişi oku okuu biteremedimm :)) bi çogunuz ayrıntılıya girmişsiniz benin ayrıntılıda sonuç pekte sevindirici olmadı kordondaki bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş malesef onun dısında başka bi anomali çıkmadı çok şükür bebeğimin gelişimi iyi hatta haftama göre önde ama doktor 55 kiloyla hamile kaldım ve şuan 61 olmama rağmen daha fazla kilo almamamm gerektiğini söyledii plasentada eski kanama alanlarım yaygınmış ve kalsifikasyonlar(işlev gören normal alanlarda azlama yani beğege giden kan ve oksijen miktarı azalması)varmış( bunun için dogomda buyuk ihtimalle sezeryan olucak (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?