2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsunn canım bu problemin bebişe verdiği sıkıntı ne kadar oluyor acaba bunu bilmek önemli inş. doğuma kadar hiç bir problem sorun yaşamadan devam edersiniz canım.. maşallahhh gelişimi iyiymiişş buna sevin canımm herşey güzel gitsinde var sezeryanlşa doğum yap bebişin sağlıklı gelsinde dünyaya sezeryan çok problem olmasın sana

heeee bu arada az önce görümcemden bahsederken yazmayı unutmuşum.. birde dedikki erkek olursa DEmir olabilir. oda demesin mi ne demiri bee EMir olsun bari boğabilirdim o an..

ve biz hala eşimin tarafına cinsiyetini söylemedik.. çatlıyorlar meraktan.. çatlasınlar patlasınlar:)) oh ohhh..

Söyleme bencede :)) Bu arada yerinde olsam görümce öle dedikçe onun adını koycamı sölerdim :))) sana isim beğendiremedik o yüzden senin adını koycaz derdim :))))

canım hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda başlar işe.o da ilgi istiyor annesi büyük kuzucuk :) ben de iyiyim ama bu ara yanlarımda ve sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor.bir de senin dediğin gibi sanki karnım iyice yukarı dayanmış gibi kaburgalarımda baskı hissediyorum.2 li yapılmamıştı bana 3 lü yaptırdık çok şükür temiz çıktı.karnım daha .ok büyüdüğünde ne yapıcam bilmiyorum bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.

hahaha bencede çatlasınlar söylemeyin.
ya bende görümceyim ama hıc oyle seyler yapmıyorum yaaa :) hatta bızım gelınde 30 haftalık hamıle o bana ben ona durmadan bebek giysileri alıyoz bırbırımıze.
Allah kolaylık versın sana böyle gorumceylede cok zor valla ya

böyle yaptıkları için iyi ediyosunuz söylemiysunuz canım onlar ilk önce nasıl davranmaları gerektiğini öğrensinler daha sonra siz söylersiniz sinir oluyorum böyle herşeye karışan insanlardan ben yaaa

aynen bende dön dön sabah edıyorum ya. su hamıle yastıgı varya deneyen yokmu hıc ya. alsammı? faydası olurmu acaba?

ben aldım canım göbeğimi desteklesin diye ama gece uykusunda kullanamıyorum uykumun arasında sağa dön yerleştir sola dön yerleştir zor oluyor ama gün içinde uzanırken falan iyi oluyor ama keşke az daaha yumuşak yapsalarmış benim ki biraz sert geliyor

o sorun bende de var uhdecim.ne sağ ne sol yatışlarımda rahat ediyorum.ilerde ne yapıcaz bilmiyorum

aynen canım birde uykum kaçıyor sonra uyumaya çalışıyorum bu seferde nefesim falan kesiliyor içim daralıyor fırlıyorum yataktan odalarda gezmeye başlıyorum inanki dediğin gibi ilerki aylarda ne yapcaz bilmiyorum kii

En iyisini yapıyorsunuz canım söylemeyin çatlasınlar.Benim görümcemde oğlumuza Uras ismini koyucaz diyince sadece kesin mi dedi.Zaten biz de kimseye sormuyoruz.Ne derlerse dedinler onların dediğine göre mi davrancaz....

Söyleme bencede :)) Bu arada yerinde olsam görümce öle dedikçe onun adını koycamı sölerdim :))) sana isim beğendiremedik o yüzden senin adını koycaz derdim :))))
he heee:)) iyi fikir:))

sende ben gibi olmuşsun. bende 2liyi kaçırmıştım 3lü yapıldı. şükür seninde iyi çıkmış.
ya birde benim ilkinde 7ay bitimi gibi kaburga ağrılarım başlamıştı. bunda çoook erken başladı yaa(
şimdi kasık ağrıları normalmiş. benimde çok oluyo. özellikle gece dönerken azcık sırt üstü yatarsam kasıklarım sızlıyor hemen.
:)) aynen bende görümceyim ve hiiç karışmam. fikrimi söylerim biter. hiç üstelemem beni ilgilendirmez sonuçta.

böyle yaptıkları için iyi ediyosunuz söylemiysunuz canım onlar ilk önce nasıl davranmaları gerektiğini öğrensinler daha sonra siz söylersiniz sinir oluyorum böyle herşeye karışan insanlardan ben yaaa

dimi valla:)) büyük görümcem böyle değil şükür. bu küçük görümce çok fena. Allah bi çene vermiş ki maşallah hiç susmadan saatlerce konuşabilme kapasitesine sahip!!! tam sen bişey söylemek istersin yine de susmaz devam eder. bi keresinde böyle anlattı anlattı tam ben bişey söyledim he hıı deyip geçiştirdi. bende bu geldiğinde ona yaptım aynısını. ohhhhhh canıma değsin.

iyi etmişsin biraz anlasın oda yaptıgından kimsenin memnun olmadıgını Allahım akıl fikir versin böylelerine

çatlasınlar negüzel eşin senin yanında bak. o da söylemiyor bizimki olsa ooo anında söyler.

canım sağlıklı olsunda sezeryan olsun. bol bol dua et canım. yolu yarıladık az kaldı bak bebeğinde sende güçlü olun...

günlr ilerledikçe ben normal doğumdan korkar oldum ilk gebeliğim sezeryanıda istemiyorum napıcam ben nasıl çıkıcak bu çocuk

sırt üstü yatmak bazen daha iyi geliyor bana ama dediğin gibi kasıklarım ve karnımın hatta oğluşumun gerildiğini hissediyorum.bu durumda da sırt üstü yattığımda bacaklarımı kendime doğru çekiyorum doğum pozisyonu gibi.daha rahat ediyorum.ama bu kaburgalardaki baskı neden olur hiç duymadım

selam güzel annecikler nasılsınız ,
biraz önce sağlık ocağından geldim tetonozumuzu vurunduk geldik çiçeğimle,hiç acımadı biraz ovdum,vurulur vurulmaz kolumu çapraz hale getirip(geçen Ömer Çelakıl demişti ağrı acı v.s gibi durumlarda o yeri çapraz hale getirin ki vücud şoka girsin acı yapmasın demişti,aynen yaptım hiç acı yok çok şükür:) ) peçeteyle ovdum,çıplak elle ovmadım mikrop kapmasın diye.
ilk defa bebişimin kalp atışlarını duydum çok hecanlandım,çünkü özel doktorun ultrasonu sessiz ve ben buna çok sinir oluyorum

slm canım geçmiş olsun ilkini atlattın hayırlısıyla.salı günü de ben gidicem 1 kasımda gel demişlerdi.

günlr ilerledikçe ben normal doğumdan korkar oldum ilk gebeliğim sezeryanıda istemiyorum napıcam ben nasıl çıkıcak bu çocuk

canım bende normalden korkuyorum. sezeryana adapte ettim kendimi. bilmiyorum bizi ne bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…