- 7 Ağustos 2009
- 5.111
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.881
slm kızlar gunaydın hepinize bende izinliydim evdeki nette sorun oldugundan bi suerdir giremedim iki gundurde geçmişi oku okuu biteremedimm :)) bi çogunuz ayrıntılıya girmişsiniz benin ayrıntılıda sonuç pekte sevindirici olmadı kordondaki bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş malesef onun dısında başka bi anomali çıkmadı çok şükür bebeğimin gelişimi iyi hatta haftama göre önde ama doktor 55 kiloyla hamile kaldım ve şuan 61 olmama rağmen daha fazla kilo almamamm gerektiğini söyledii plasentada eski kanama alanlarım yaygınmış ve kalsifikasyonlar(işlev gören normal alanlarda azlama yani beğege giden kan ve oksijen miktarı azalması)varmış( bunun için dogomda buyuk ihtimalle sezeryan olucak (
hoşbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsın ikizlerin nasıl?
heeee bu arada az önce görümcemden bahsederken yazmayı unutmuşum.. birde dedikki erkek olursa DEmir olabilir. oda demesin mi ne demiri bee EMir olsun bari boğabilirdim o an..
ve biz hala eşimin tarafına cinsiyetini söylemedik.. çatlıyorlar meraktan.. çatlasınlar patlasınlar:)) oh ohhh..
:)) aşkolsun tatlım unutulurmusun hiç.
eşim iş aramaya devam.. iş bulsa da bi an önce girse.. yoksa evde pc başından kalkmıyo.. ve FACEye sarıyo, bu da beni deli ediyo.. hergün yeni birilerini ekleyip duruyo yawwww!!!
kızım normalde pek yormuyo ama misafir filan geldiği zaman çığrığından çıkıyor ve beni de çıldırtıyor. göbüşümdeki kendini daha çok hissettiriyor maşallah.
4-5 gündür de ayakta 1 saat kalsam göğsümün altındaki kaburgam acımaya batmaya başlıyor(
böyle işte:)
sen napıyosun nasılsın??
heeee bu arada az önce görümcemden bahsederken yazmayı unutmuşum.. birde dedikki erkek olursa DEmir olabilir. oda demesin mi ne demiri bee EMir olsun bari boğabilirdim o an..
ve biz hala eşimin tarafına cinsiyetini söylemedik.. çatlıyorlar meraktan.. çatlasınlar patlasınlar:)) oh ohhh..
sağol canım bizlerde çok şükür iyiyiz gece uykusuzluğumuzun dışında birşey yok
o sorun bende de var uhdecim.ne sağ ne sol yatışlarımda rahat ediyorum.ilerde ne yapıcaz bilmiyorum
aynen bende dön dön sabah edıyorum ya. su hamıle yastıgı varya deneyen yokmu hıc ya. alsammı? faydası olurmu acaba?
o sorun bende de var uhdecim.ne sağ ne sol yatışlarımda rahat ediyorum.ilerde ne yapıcaz bilmiyorum
he heee:)) iyi fikir:))Söyleme bencede :)) Bu arada yerinde olsam görümce öle dedikçe onun adını koycamı sölerdim :))) sana isim beğendiremedik o yüzden senin adını koycaz derdim :))))
sende ben gibi olmuşsun. bende 2liyi kaçırmıştım 3lü yapıldı. şükür seninde iyi çıkmış.canım hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda başlar işe.o da ilgi istiyor annesi büyük kuzucuk :) ben de iyiyim ama bu ara yanlarımda ve sol kasığımda ara ara ağrılar oluyor.bir de senin dediğin gibi sanki karnım iyice yukarı dayanmış gibi kaburgalarımda baskı hissediyorum.2 li yapılmamıştı bana 3 lü yaptırdık çok şükür temiz çıktı.karnım daha .ok büyüdüğünde ne yapıcam bilmiyorum bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.
:)) aynen bende görümceyim ve hiiç karışmam. fikrimi söylerim biter. hiç üstelemem beni ilgilendirmez sonuçta.hahaha bencede çatlasınlar söylemeyin.
ya bende görümceyim ama hıc oyle seyler yapmıyorum yaaa :) hatta bızım gelınde 30 haftalık hamıle o bana ben ona durmadan bebek giysileri alıyoz bırbırımıze.
Allah kolaylık versın sana böyle gorumceylede cok zor valla ya
böyle yaptıkları için iyi ediyosunuz söylemiysunuz canım onlar ilk önce nasıl davranmaları gerektiğini öğrensinler daha sonra siz söylersiniz sinir oluyorum böyle herşeye karışan insanlardan ben yaaa
he heee:)) iyi fikir:))
sende ben gibi olmuşsun. bende 2liyi kaçırmıştım 3lü yapıldı. şükür seninde iyi çıkmış.
ya birde benim ilkinde 7ay bitimi gibi kaburga ağrılarım başlamıştı. bunda çoook erken başladı yaa(
şimdi kasık ağrıları normalmiş. benimde çok oluyo. özellikle gece dönerken azcık sırt üstü yatarsam kasıklarım sızlıyor hemen.
:)) aynen bende görümceyim ve hiiç karışmam. fikrimi söylerim biter. hiç üstelemem beni ilgilendirmez sonuçta.
dimi valla:)) büyük görümcem böyle değil şükür. bu küçük görümce çok fena. Allah bi çene vermiş ki maşallah hiç susmadan saatlerce konuşabilme kapasitesine sahip!!! tam sen bişey söylemek istersin yine de susmaz devam eder. bi keresinde böyle anlattı anlattı tam ben bişey söyledim he hıı deyip geçiştirdi. bende bu geldiğinde ona yaptım aynısını. ohhhhhh canıma değsin.
slm kızlar gunaydın hepinize bende izinliydim evdeki nette sorun oldugundan bi suerdir giremedim iki gundurde geçmişi oku okuu biteremedimm :)) bi çogunuz ayrıntılıya girmişsiniz benin ayrıntılıda sonuç pekte sevindirici olmadı kordondaki bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş malesef onun dısında başka bi anomali çıkmadı çok şükür bebeğimin gelişimi iyi hatta haftama göre önde ama doktor 55 kiloyla hamile kaldım ve şuan 61 olmama rağmen daha fazla kilo almamamm gerektiğini söyledii plasentada eski kanama alanlarım yaygınmış ve kalsifikasyonlar(işlev gören normal alanlarda azlama yani beğege giden kan ve oksijen miktarı azalması)varmış( bunun için dogomda buyuk ihtimalle sezeryan olucak (
sende ben gibi olmuşsun. bende 2liyi kaçırmıştım 3lü yapıldı. şükür seninde iyi çıkmış.
ya birde benim ilkinde 7ay bitimi gibi kaburga ağrılarım başlamıştı. bunda çoook erken başladı yaa(
şimdi kasık ağrıları normalmiş. benimde çok oluyo. özellikle gece dönerken azcık sırt üstü yatarsam kasıklarım sızlıyor hemen.
selam güzel annecikler nasılsınız ,
biraz önce sağlık ocağından geldim tetonozumuzu vurunduk geldik çiçeğimle,hiç acımadı biraz ovdum,vurulur vurulmaz kolumu çapraz hale getirip(geçen Ömer Çelakıl demişti ağrı acı v.s gibi durumlarda o yeri çapraz hale getirin ki vücud şoka girsin acı yapmasın demişti,aynen yaptım hiç acı yok çok şükür:) ) peçeteyle ovdum,çıplak elle ovmadım mikrop kapmasın diye.
ilk defa bebişimin kalp atışlarını duydum çok hecanlandım,çünkü özel doktorun ultrasonu sessiz ve ben buna çok sinir oluyorum
günlr ilerledikçe ben normal doğumdan korkar oldumilk gebeliğim sezeryanıda istemiyorum napıcam ben nasıl çıkıcak bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?