- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.901
günlr ilerledikçe ben normal doğumdan korkar oldumilk gebeliğim sezeryanıda istemiyorum napıcam ben nasıl çıkıcak bu çocuk
slm canım geçmiş olsun ilkini atlattın hayırlısıyla.salı günü de ben gidicem 1 kasımda gel demişlerdi.
günlr ilerledikçe ben normal doğumdan korkar oldumilk gebeliğim sezeryanıda istemiyorum napıcam ben nasıl çıkıcak bu çocuk
slm kızlar gunaydın hepinize bende izinliydim evdeki nette sorun oldugundan bi suerdir giremedim iki gundurde geçmişi oku okuu biteremedimm :)) bi çogunuz ayrıntılıya girmişsiniz benin ayrıntılıda sonuç pekte sevindirici olmadı kordondaki bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş malesef onun dısında başka bi anomali çıkmadı çok şükür bebeğimin gelişimi iyi hatta haftama göre önde ama doktor 55 kiloyla hamile kaldım ve şuan 61 olmama rağmen daha fazla kilo almamamm gerektiğini söyledii plasentada eski kanama alanlarım yaygınmış ve kalsifikasyonlar(işlev gören normal alanlarda azlama yani beğege giden kan ve oksijen miktarı azalması)varmış( bunun için dogomda buyuk ihtimalle sezeryan olucak (
selam güzel annecikler nasılsınız ,
biraz önce sağlık ocağından geldim tetonozumuzu vurunduk geldik çiçeğimle,hiç acımadı biraz ovdum,vurulur vurulmaz kolumu çapraz hale getirip(geçen Ömer Çelakıl demişti ağrı acı v.s gibi durumlarda o yeri çapraz hale getirin ki vücud şoka girsin acı yapmasın demişti,aynen yaptım hiç acı yok çok şükür:) ) peçeteyle ovdum,çıplak elle ovmadım mikrop kapmasın diye.
ilk defa bebişimin kalp atışlarını duydum çok hecanlandım,çünkü özel doktorun ultrasonu sessiz ve ben buna çok sinir oluyorum
Miray mı koysam yaa bu isim çok yapıştı dilime bu aralar.. sürekli söleyip duruyorum..
sırt üstü yatmak bazen daha iyi geliyor bana ama dediğin gibi kasıklarım ve karnımın hatta oğluşumun gerildiğini hissediyorum.bu durumda da sırt üstü yattığımda bacaklarımı kendime doğru çekiyorum doğum pozisyonu gibi.daha rahat ediyorum.ama bu kaburgalardaki baskı neden olur hiç duymadım
slm kızlar gunaydın hepinize bende izinliydim evdeki nette sorun oldugundan bi suerdir giremedim iki gundurde geçmişi oku okuu biteremedimm :)) bi çogunuz ayrıntılıya girmişsiniz benin ayrıntılıda sonuç pekte sevindirici olmadı kordondaki bebeği besleyen damarlardan biri yokmuş malesef onun dısında başka bi anomali çıkmadı çok şükür bebeğimin gelişimi iyi hatta haftama göre önde ama doktor 55 kiloyla hamile kaldım ve şuan 61 olmama rağmen daha fazla kilo almamamm gerektiğini söyledii plasentada eski kanama alanlarım yaygınmış ve kalsifikasyonlar(işlev gören normal alanlarda azlama yani beğege giden kan ve oksijen miktarı azalması)varmış( bunun için dogomda buyuk ihtimalle sezeryan olucak (
sol koldan vuruldu vurulduktan sonra hemen du bi resim ekliim senin için canımEki Görüntüle 280083
bak güzel isimmiş anlamı ne isim listesini eklenebilir
merhaba mart anneleri hepinize hayılı cumalar diliyorum......
evdeyiz canım, şükür bi sorun yok ama işde yok( haber bekliyoruz ha geldi ha gelecek diye..
sende yorma fazla kendini.
Miray mı koysam yaa bu isim çok yapıştı dilime bu aralar.. sürekli söleyip duruyorum..
İsim : Miray
Anlam : Ay Gibi Işık Saçan, Parıltılı, Ay Yüzlü;
Ayın İlk Günleri, Ay Başı;
Mir + Ay
Köken : Farsça+Türkçe
Bizim kız da ayın ilk günlerinde gelcek inşallah :))
süpersin valla bundan daha acıklayıcı olamazdı zaten :)
ben bı kan aldırırken bıle kendımden gecıorum nasıl dayancam bu asıya bılmem
canım bencede miray çok güzel bir isim
koyarsan bu ismi inşallah kızına uğur şans getirir
İnşallah canım... bi de tersten okunduğunda "yarim" oluyo ... çok ilginç :) valla hoşuma gitti benim bakalım babası ne diycek..
Miray güzel isim canım bence de anlamıda güzel.
hiç acımıyo canım ya bende çok korkardım iğneden bende tereddütle gitmiştim burundan nefes alıp ağızdan verirken haberim yokken hemşire iğneyi içeri daldırmış bile,sonrasındada çapraz ovala pazara bile gittim 1 saat dolaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?