2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım geçmiş olsun ilkini atlattın hayırlısıyla.salı günü de ben gidicem 1 kasımda gel demişlerdi.

tşk. ederim canım. 1ay sonra 28 kasımda yine gidecem ikinci için.hemşireye 1 doz vurunsam olmazmı dedim yok 1 doz korumaz dedi.sende benim yaptıklarımı yap hiç acı hissetmiceksin tatlım :)

sen sıkma canını bebeğin ve sen sağlıklı olda varsın sezeryan olsun

bende vurulcam ama nasıl çapraz yaptın anlamadım ben

sanki beni tarif etmişsin, kend,imi zorla sola yatırmaya calısıyorum ama bi bakıyorum dogum poz. gibi ya tek bacak ya ikisi birden kendime cekmişim yoksa uzatırsam dümdüz cok gerilim oluyor, agrı baslıyor

selam canım bendede ayrıntılıda plasentada eski kanama alanları gözlemlendi, dr. önemli değil dedi.

Miray mı koysam yaa bu isim çok yapıştı dilime bu aralar.. sürekli söleyip duruyorum..

canım bencede miray çok güzel bir isim
koyarsan bu ismi inşallah kızına uğur şans getirir

süpersin valla bundan daha acıklayıcı olamazdı zaten :)
ben bı kan aldırırken bıle kendımden gecıorum nasıl dayancam bu asıya bılmem

hiç acımıyo canım ya bende çok korkardım iğneden bende tereddütle gitmiştim burundan nefes alıp ağızdan verirken haberim yokken hemşire iğneyi içeri daldırmış bile,sonrasındada çapraz ovala pazara bile gittim 1 saat dolaştım

hey maaşallah inşallah benımkıde kolay olur. ne bıleyım burda yaptıranlar korkuttu bıraz benı cok ateş yapıo 2 gun kolun bıle kalkmıyo deyınce nerdeyse vaz geccektım ama doktor 24. haftanda yapılcak dedı bana. daha beklemedeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…