2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün evde olanlar Show tv de Saba Tümerin programında vtr geçti. anneler, babalar, bebek bekleyenler çocuğunuza isim koyarken dikkat etmeniz gerekenler az sonra canlı yayında uzman bilmem kim biri bişeyler anlatacakmış. ilgilenenler izlesin diye haber vereyim dedim. Bilginize...

Son düzenleme:

hühühü ben işteyim üstelik tam gün calısıorummmm
artık ızleyenler onemlı seylerı burdan bıze bıldırsın lutfen

hemen gidiim bakim tşk. ederim canım.isim analizimi acaba ?? merak ettim eğer oysa bütün ömür boyunca hayatını etkiliyormuş .iş hayat ve kişilik bakımından .bazı kişilerde sırf bu yüzden kendi ismini bile değiştiriyormuş ve hayatlarıda değişiyormuş

Ben de tam gün çalışıyorumEşimde yarım gün,hatta şimdi evde

yaşasın en sonunda bı kader arkadası buldum kendıme :) herkes yarım gun deyınce benımde sınırlerım bozuldu. bende hem cumhuriyetçiyim hemde hamileyim neden bize tatil yokkkkk

ben sana evden bağlantı sağlarım üzülme sen....

saol cnm benım kaan'la ilgili bişey sölerse hemen haber ver :):):)

yaşasın en sonunda bı kader arkadası buldum kendıme :) herkes yarım gun deyınce benımde sınırlerım bozuldu. bende hem cumhuriyetçiyim hemde hamileyim neden bize tatil yokkkkk

Merak ettim bize de izleyince haber verin :))))))

yaşasın en sonunda bı kader arkadası buldum kendıme :) herkes yarım gun deyınce benımde sınırlerım bozuldu.
bende hem cumhuriyetçiyim hemde hamileyim neden bize tatil yokkkkk

Evet yaa bize de tatil olsaydı keşke

aynen en çok sınır oldugumda eşim hep izin yapıo ben hep calısıom bızımkıde erken cıkıcak ama ben calısıom.
kaderımız boyleymıs napalım bızde kurban bayramıyla ıdare edıcez artık.
allahtan burası var yazısıoruz yoksa hıc gecmıyo valla zaman.
nette bakıom bakıom yapcak bısey bulamıyorum baska ben

Herkese hayırlı cumalar,

Rabbim bu cuma vakti hürmetine polyanna'nın eşine ve diğer iş arayanlarımıza hayırlı iş ver.... sağlık isteyenimize sağlık, para isteyene para, ev isteyene ev ver.... soğukta kalanlara, aç olanlara bizlere verdiğin nimetlerin bin katını ver..... evlat isteyenlere hayırlı evlat ver.... buradaki hamiş hanımlara ve diğer hamiş hanımlara hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylaıkla doğumlarını yapıp evlatlarını kucaklarına almayı nasip et.....

ya bu vajinadaki kaşıntı beni mahvediyor. çok kötü bişey...:2::2::2:
2 kez fitil kullandım yine fayda etmedi... offf vala çok zor bişeymiş bu enfeksiyon, mantar...

ya bu vajinadaki kaşıntı beni mahvediyor. çok kötü bişey...:2::2::2:
2 kez fitil kullandım yine fayda etmedi... offf vala çok zor bişeymiş bu enfeksiyon, mantar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…