2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya allahtan burası var dediğin gibi.Neyseki bugün cuma,iki gün evdeyiz.Hafta sonu çalışıyor musun?

aminnnnnnnnnnnnn
agzına sağlık

Amin.....
Ne güzel yazdın..

ya bu vajinadaki kaşıntı beni mahvediyor. çok kötü bişey...:2::2::2:
2 kez fitil kullandım yine fayda etmedi... offf vala çok zor bişeymiş bu enfeksiyon, mantar...

Canım inş.bir an önce geçer.Çok şükür ben de hiç olmadıAma burdan okuduğum kadarıyla çok kişide oluyo galiba...

annaaaaaaaa senındemı eşim izinli. hepımızın kaderı aynı desene.
en ıyısı bız yuruyus yapalım.
CUMHURİYETÇİYİZ HAMİLEYİZ İZİN İSTERİZZZZZZZZ

Yürüyüş yapsak da hemen yoruluruz ki biz bu göbişlerle :)) oturma eylemi yapalım bari daha uygun benim için :))) ama evde oturma eylemi.. şimdi soğukta dışardada oturamayız

üzülme canım bende tam gün çalışıyorum üstelik yarında çalışıcam :2::2::2:

bütün umudum bayram ama ordada bayram zıyaretlerıne ona gıt buna gıt derken bayram bıtıverıo.
tek umıdım dogum ıznı :)

Evet bayramda da insan gezmekten dinlenemiyo,doğum iznine ne zaman çıkıcaksın belli mi canım?Ben doğuma kadar çalışıp iznimi doğum sonrasında kullanmayı düşünüyorum.

amin amin amin ....

Benimki su almayı bile beceremez ( ama yemeğe götürcek akşam o da bişey dimi? :))) en azından bununla avunup akşamı bekleyebiliriz..

En azından akşama bide yemekle uğraşmıyosun canım :)) Ben çok şanslıyım o konuda sağolsun her işten anlar.Zaten o bana yardım etmese herşeye yetişemem.

Amin canım aminnn.....

En azından akşama bide yemekle uğraşmıyosun canım :)) Ben çok şanslıyım o konuda sağolsun her işten anlar.Zaten o bana yardım etmese herşeye yetişemem.

Valla oğlum olsa bende her işten anlayacak şekilde yetiştirirdim gelinim rahat etsin diye.. çünkü ben çok çekiyorum, öğrenmeye çalışıyo ama olmuyo tabi bu saatten sonra

D_M_F canım idrar yollarında iltihap olduğu içn o kaşıntı oluyor, bende de vardı bu sorun, ama ben günde bir bardak narçiçeği içtim ve bir kasede kızılcık yedim, o sırada grip,nezlede vardı bende, ve çok şükür hem gripten kurtuldum hem idrar yolu enfeksiyonundan kurtuldum... kesinlikle tavsiye ederim...çünkü kızılcıkta-nar çiçeğide doğal antibiyotik...inşaAllah denersen faydasını görürsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…