- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.941
Bende tam günbenimde eşim yarım gün o geziyoo ben kaldım burda hemde akşam 7 ye kadar
aynen en çok sınır oldugumda eşim hep izin yapıo ben hep calısıom bızımkıde erken cıkıcak ama ben calısıom.
kaderımız boyleymıs napalım bızde kurban bayramıyla ıdare edıcez artık.
allahtan burası var yazısıoruz yoksa hıc gecmıyo valla zaman.
nette bakıom bakıom yapcak bısey bulamıyorum baska ben
herkese hayırlı cumalar,
rabbim bu cuma vakti hürmetine polyanna'nın eşine ve diğer iş arayanlarımıza hayırlı iş ver.... Sağlık isteyenimize sağlık, para isteyene para, ev isteyene ev ver.... Soğukta kalanlara, aç olanlara bizlere verdiğin nimetlerin bin katını ver..... Evlat isteyenlere hayırlı evlat ver.... Buradaki hamiş hanımlara ve diğer hamiş hanımlara hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylaıkla doğumlarını yapıp evlatlarını kucaklarına almayı nasip et.....
Herkese hayırlı cumalar,
Rabbim bu cuma vakti hürmetine polyanna'nın eşine ve diğer iş arayanlarımıza hayırlı iş ver.... sağlık isteyenimize sağlık, para isteyene para, ev isteyene ev ver.... soğukta kalanlara, aç olanlara bizlere verdiğin nimetlerin bin katını ver..... evlat isteyenlere hayırlı evlat ver.... buradaki hamiş hanımlara ve diğer hamiş hanımlara hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylaıkla doğumlarını yapıp evlatlarını kucaklarına almayı nasip et.....
evet ya allahtan burası var dediğin gibi.neyseki bugün cuma,iki gün evdeyiz.hafta sonu çalışıyor musun?
Bende tam günbenimde eşim yarım gün o geziyoo ben kaldım burda hemde akşam 7 ye kadar
malesefff
Benim çilem bitmezzz
ya bu vajinadaki kaşıntı beni mahvediyor. çok kötü bişey...:2::2::2:
2 kez fitil kullandım yine fayda etmedi... offf vala çok zor bişeymiş bu enfeksiyon, mantar...
Canım senin daha zormuş,neyse bayram geliyo dinlenirsin.
annaaaaaaaa senındemı eşim izinli. hepımızın kaderı aynı desene.
en ıyısı bız yuruyus yapalım.
CUMHURİYETÇİYİZ HAMİLEYİZ İZİN İSTERİZZZZZZZZ
yaşasın en sonunda bı kader arkadası buldum kendıme :) herkes yarım gun deyınce benımde sınırlerım bozuldu. bende hem cumhuriyetçiyim hemde hamileyim neden bize tatil yokkkkk
saol cnm benım kaan'la ilgili bişey sölerse hemen haber ver :):):)
bütün umudum bayram ama ordada bayram zıyaretlerıne ona gıt buna gıt derken bayram bıtıverıo.
tek umıdım dogum ıznı :)
Yok benim eşim gezmiyo yoksa daha çok sinir olurdum.Karısı çalışıyo diye bugün yemekleri o yapacak
Herkese hayırlı cumalar,
Rabbim bu cuma vakti hürmetine polyanna'nın eşine ve diğer iş arayanlarımıza hayırlı iş ver.... sağlık isteyenimize sağlık, para isteyene para, ev isteyene ev ver.... soğukta kalanlara, aç olanlara bizlere verdiğin nimetlerin bin katını ver..... evlat isteyenlere hayırlı evlat ver.... buradaki hamiş hanımlara ve diğer hamiş hanımlara hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylaıkla doğumlarını yapıp evlatlarını kucaklarına almayı nasip et.....
Benimki su almayı bile beceremez( ama yemeğe götürcek akşam o da bişey dimi? :))) en azından bununla avunup akşamı bekleyebiliriz..
Herkese hayırlı cumalar,
En azından akşama bide yemekle uğraşmıyosun canım :)) Ben çok şanslıyım o konuda sağolsun her işten anlar.Zaten o bana yardım etmese herşeye yetişemem.
Anaaaaa dediğim çıktı isim analiziymiş bende bunu merak ediyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?