- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #14.961
Herkese hayırlı cumalar,
Rabbim bu cuma vakti hürmetine polyanna'nın eşine ve diğer iş arayanlarımıza hayırlı iş ver.... sağlık isteyenimize sağlık, para isteyene para, ev isteyene ev ver.... soğukta kalanlara, aç olanlara bizlere verdiğin nimetlerin bin katını ver..... evlat isteyenlere hayırlı evlat ver.... buradaki hamiş hanımlara ve diğer hamiş hanımlara hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylaıkla doğumlarını yapıp evlatlarını kucaklarına almayı nasip et.....
bu arada bende yavaş yavaş hem kış temizliği-hem bayram temizliği diye temizliğe başladım...şimdi biraz dinleneyim diye oturmuştum.... haftaya cuma ankaraya gideceğim ve iki hafta yokum...sonrada havalar iyice soğuyacak... en iyisi ankaraya gitmeden evimi pırıl pırıl yapıp gitmek....
bir şey değil canım, Rabbim hepimizinde hakkında hayırlı olanı versin..Canıııııımmmm AMİİİNNN ALLAH RAZI OLSUN. ÇOK ÇOK SAĞOL DUALARINDA BİZE DE YER VERDİĞİN İÇİN.
Yürüyüş yapsak da hemen yoruluruz ki biz bu göbişlerle :)) oturma eylemi yapalım bari daha uygun benim için :))) ama evde oturma eylemi.. şimdi soğukta dışardada oturamayız
çok sağol canım, bende kendimi çok yormamak için şmdiden başladım, yoksa normalde temizlik iki gün içinde bitsin diyenlerdenim.... eşim bu huyuma çok kızdığı için bende her güne bir oda ayırdımKolay gelsin canım,çok yorma kendini yine de...
üzülme canım bende tam gün çalışıyorum üstelik yarında çalışıcam :2::2::2:
Evet bayramda da insan gezmekten dinlenemiyo,doğum iznine ne zaman çıkıcaksın belli mi canım?Ben doğuma kadar çalışıp iznimi doğum sonrasında kullanmayı düşünüyorum.
Anaaaaa dediğim çıktı isim analiziymiş bende bunu merak ediyodum
ozman hıc zorlanmayalım yatma eylemı yapalım dırek :):)
D_M_F canım idrar yollarında iltihap olduğu içn o kaşıntı oluyor, bende de vardı bu sorun, ama ben günde bir bardak narçiçeği içtim ve bir kasede kızılcık yedim, o sırada grip,nezlede vardı bende, ve çok şükür hem gripten kurtuldum hem idrar yolu enfeksiyonundan kurtuldum... kesinlikle tavsiye ederim...çünkü kızılcıkta-nar çiçeğide doğal antibiyotik...inşaAllah denersen faydasını görürsün....
bir şey değil canım, Rabbim hepimizinde hakkında hayırlı olanı versin.... neyse ben kaçar, temizliğe devam edeyim
kızla reklam çıktı hemen geldim,
en şanslı harfler u a c k s
sağlık harfi n
u şans aşkı temsil eder
sanat televizyon s ş şan şöhreti getirir
futbol l m bedensel hareketler
erkek isimleri umut ve doruk çok güzel enerji iş ve kariyer lider
bu şanslı harflerin ismin başında olması lazımmış bi de.
daha kız isimlerini söylemedi bakalım
Günaydın gebeşler :)
canım dün son iğnemi oldum, yarın bir tahlil yaptırırım ama pekde umudum yok, tuvalet sıklığı ve kalitesi hala aynıbebişe zararı olmadığı sürece çektiğim şeylere dayanabilirim problem değil, yeterki akciğerleride gelişsin ve öyle gelsin dünyaya.
bu gece oturup aylardır ihmal ettiğim günlüğüme başladık, allahtan ilk günkü duyguları sıcağı sıcağına yazmıştım, aynen günlüğe geçirdim, kelimesini değiştirmek istemedim.
canım benim ablam sultangazide ki medikal parka gitmişti doktoruda çok iyiydi. Sana uzak değilse orayıda düşünebilirsin .
günaydın kızlar nasılsınız ? herşey yolunda mi ? ben sabaha karsi sol bacağıma kramp girmesiyle uyandım. eskiden kramp girdiği olurdu fakat bu sefer korkunç bir aci.uyku sersemi epey çığlık attım sanırım. bir yandan apt.dakileri rahatsız etcem diye kendimi sıktım ve tam geçti derken ikinci bir kramp mahvoldu. bugun iş yarım gün neyseki biraz yürüyüş yapınca açılır umarim .yürürken bile yumruk gibi oluyor.sizde olan var mi bu kadar şiddetli niye olmuş olabilir kızlar ? korkuyorum bir daha olursa diye yediklerime ve vitaminlerimw çok dikkat ediyorum oysaki ne onerirsiniz arkadaşlar ?
benım kaan'ım cok sanslı olcak ozaman hem k var hemde ıkı tane a. :):)
hemde n var sağlık demek.çok güzel bi isim bulmuşsun arkadaşım sen yaa haberin yokken bile şanslı seni gidi seni
kızlar twit atın saba ya
twitter.com\sabatumerbugun
ben attım burçe ismini sorgulatacam canlı yayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?