2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki de şanslı olcak o zaman Uras,oo aşk,şan şöhret hepsi var

evet hadiye hanımdan bahsediyorum. Yoğun bi doktormuş ablamda çok beklerdi ama memnun kalmıştı.

Prenses anneleri madem kiz isimlerini soolemediler bizde kendimiz konusuruz. Ben maya, gunes ve ayse isimlerini esimde derin ve selin isimlerini begeniyo. Sizde neler var

Begendigine sevindim canim

Derin'in kişilik analizi cnm

Sağduyu ve hoşgörü sınırı oldukça yüksek. Hassas ve kırılgan. Yaşamda her şeyi inceden inceye inceleyen. Her işin girdisini çıktısını öğrenmeye çalışan. Hayatındaki karar vermesi gereken yerlerde zorlanan. Üzüntüyü dolu dolu yaşayan. Son derece hırslı kişiliğe sahip olan.

Merhaba

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Mart Anneleri Facebook Grup

martanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Mart Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Mart annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Mart Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Evet çok güzel ve çok uygun ama ben daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım,sen daha önce aldın mı?Nasıl kalitesi falan?Bide bedeni nasıl seçtin?

canım ben geçen gün ebrunun mağazasından bady aldım çok kaliteli
hamilelik öncesi 36-38 giyiyordum aldığım bady nin bedeni s
ve çok güzel tam üstüme oldu ayrıca penyesi falan süper esnek
bir tane kot jile elbise aldım onuda m beden aldım
birde ürünü almadan önce uygun bedeni belirle diye bir kısım var
baya doğru sonuç alıyorsun beden konusunda
ben genelde netten çok ürün alırım ve bilindik sitelerden yaptığım alışverişte
hiç bir sorun yaşamadım
canım bady konusunda seninde hiç bir sorun yaşayacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…