- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.001
canım ben geçen gün ebrunun mağazasından bady aldım çok kaliteli
hamilelik öncesi 36-38 giyiyordum aldığım bady nin bedeni s
ve çok güzel tam üstüme oldu ayrıca penyesi falan süper esnek
bir tane kot jile elbise aldım onuda m beden aldım
birde ürünü almadan önce uygun bedeni belirle diye bir kısım var
baya doğru sonuç alıyorsun beden konusunda
ben genelde netten çok ürün alırım ve bilindik sitelerden yaptığım alışverişte
hiç bir sorun yaşamadım
canım bady konusunda seninde hiç bir sorun yaşayacağını sanmam
Evet çok güzel ve çok uygun ama ben daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım,sen daha önce aldın mı?Nasıl kalitesi falan?Bide bedeni nasıl seçtin?
EWTT BİRDE İKİ DAMARIN GÖREVİNİ TEK DAMAR ÜSLENDİĞİ İÇİN ŞİMDİ PROBLEM OLMAZ AMA 30 HAFTADAN SONRA BEBEĞİN GELİŞİMİNİ ETKİLER DİYE UYARDICanım sağlıklı olsun da sezeryan olsun,bebeğinin gelişimi de iyiymiş maşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Çok kilo almamışsın aslında internette hep 3-6 kilo normal yazıyor.Son aylarda daha çok alınıyor diye uyardı sanırım dr.
CANIM YAAA NORMAL DOĞUMM ÇOOK İSTİYORUM AMA ARTIK HAYIRLISI DİYORUMM OĞLUMU SAĞLIKLI ALIYIMDA KUCAĞIMA GERİSİ HİİÇ ÖNEMLİ DİİLçok geçmiş olsunn canım bu problemin bebişe verdiği sıkıntı ne kadar oluyor acaba bunu bilmek önemli inş. doğuma kadar hiç bir problem sorun yaşamadan devam edersiniz canım.. maşallahhh gelişimi iyiymiişş buna sevin canımm herşey güzel gitsinde var sezeryanlşa doğum yap bebişin sağlıklı gelsinde dünyaya sezeryan çok problem olmasın sana
SAĞOLL CANIM VALLA ARTIK TEK TEMENNİM Osen sıkma canını bebeğin ve sen sağlıklı olda varsın sezeryan olsun
sanki beni tarif etmişsin, kend,imi zorla sola yatırmaya calısıyorum ama bi bakıyorum dogum poz. gibi ya tek bacak ya ikisi birden kendime cekmişim yoksa uzatırsam dümdüz cok gerilim oluyor, agrı baslıyor
bende buradan 2-3 defa alış veriş yaptım sadece bi kazağın kalitesini beğenmedim onun dışında penye body ve kadife pantalon aldım gayet güzel kalın tayt aldım oda süper bide elbise aldım memnunum :))
AMİNN CANIM İNŞALLAHHEWTT BİRDE İKİ DAMARIN GÖREVİNİ TEK DAMAR ÜSLENDİĞİ İÇİN ŞİMDİ PROBLEM OLMAZ AMA 30 HAFTADAN SONRA BEBEĞİN GELİŞİMİNİ ETKİLER DİYE UYARDI
CANIM YAAA NORMAL DOĞUMM ÇOOK İSTİYORUM AMA ARTIK HAYIRLISI DİYORUMM OĞLUMU SAĞLIKLI ALIYIMDA KUCAĞIMA GERİSİ HİİÇ ÖNEMLİ DİİL
canım sağlıklı olsunda sezeryan olsun. bol bol dua et canım. yolu yarıladık az kaldı bak bebeğinde sende güçlü olun...
slm kızlar,
polyannacığım senin görümcen de neymiş yahu, ne gıcıkmış. böyle bebişlerimizin isimlerine müdahale edilmesine sinir oluyorum. benm eşimn ailesi de beğenmedi istediğimz ismi, biz de başka isimler arıyoruz maalesef..
ben de hamiş elbisesi almak istiorum kızlar. alışverişe fazla vaktim olmuyor, netten de sipariş vermeye çekiniyorum tam bedenimi tutturamazsam fln die
canım sen izmirdesin
bu sitenin ürünlerini satan bir mağaza var
kemeraltında zuhal giyim pazarlık yaparsan baya indirim yapıyorlar
ben esprili badylerden bir tane altım site 49 tl ben 38 tl ye aldım
gitmeni tavsiye ederim
aa süper olur çok saol söylediğin için cnm ya.. kemeraltının tam olarak neresinde??
canım polis karakolu var ordan çarşının içine doğru ilerle
sağda bir pasaj var pasajın içinde
bir iki kişiye sormalısın çünkü yanlız başına bulamayabilirsin
ama istikamet olarak dediğim yerde
ürünler başta pahalı gelebilir ama indirim yapıyorlar
ve çok kaliteli özellikle badyleri
aaaaaaa sütlü çöreğimmmm gelmişşşşş hoş gelmişşşş
nbr bitanem nasılsın nasıl kuzun iyimi
ayyyy çok şükür bu gün deriiiin bi nefes alabildimdetaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda canım...senin fıstık nasıl herşey yolundamı ? birde bizim hastane acıbadem oluyomuş senin bilgin varmı bebişim ?
ooo maşalahbenim prenseste gayet iyi herşey yolunda Allaha şükür bitanem
neee acıbademmi moralim bozuldu ben acıbademi karşılayamam ki bari biz doğum yaptıktan sonra olsun
yaşasın en sonunda bı kader arkadası buldum kendıme :) herkes yarım gun deyınce benımde sınırlerım bozuldu.
bende hem cumhuriyetçiyim hemde hamileyim neden bize tatil yokkkkk
saol cnm benım kaan'la ilgili bişey sölerse hemen haber ver :):):)
sen detaylıyı kaça yaptırmıştın balım ? dr bu gün dedi bana acıbadem olduk diye ben afalladım unutmuşum sormayı doğum kaç olucak değişirmi diye ama özel sigortan varmı dedi yok dedim sanki acıdı halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?