2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım,ben de 34 beden giyiyorum o zaman s olur bana da.Zaten beğendiklerimin de sadece s kalmış.

Evet çok güzel ve çok uygun ama ben daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım,sen daha önce aldın mı?Nasıl kalitesi falan?Bide bedeni nasıl seçtin?

bende buradan 2-3 defa alış veriş yaptım sadece bi kazağın kalitesini beğenmedim onun dışında penye body ve kadife pantalon aldım gayet güzel kalın tayt aldım oda süper bide elbise aldım memnunum :))

EWTT BİRDE İKİ DAMARIN GÖREVİNİ TEK DAMAR ÜSLENDİĞİ İÇİN ŞİMDİ PROBLEM OLMAZ AMA 30 HAFTADAN SONRA BEBEĞİN GELİŞİMİNİ ETKİLER DİYE UYARDI

CANIM YAAA NORMAL DOĞUMM ÇOOK İSTİYORUM AMA ARTIK HAYIRLISI DİYORUMM OĞLUMU SAĞLIKLI ALIYIMDA KUCAĞIMA GERİSİ HİİÇ ÖNEMLİ DİİL

canım sağlıklı olsunda sezeryan olsun. bol bol dua et canım. yolu yarıladık az kaldı bak bebeğinde sende güçlü olun...[/QUOTE]
AMİNN CANIM İNŞALLAHH

sen sıkma canını bebeğin ve sen sağlıklı olda varsın sezeryan olsun
SAĞOLL CANIM VALLA ARTIK TEK TEMENNİM O

sanki beni tarif etmişsin, kend,imi zorla sola yatırmaya calısıyorum ama bi bakıyorum dogum poz. gibi ya tek bacak ya ikisi birden kendime cekmişim yoksa uzatırsam dümdüz cok gerilim oluyor, agrı baslıyor

KIZLARR SIRT ÜSTÜ YATMAK BEBEĞE GİDEN KAN DOLAŞIMINI AZALTIYOMUŞ ONUN İÇİN DOKTORUM BANA BACAKLARININ ARASINA YASTIK KOYUP SOL TARAFIMA YATMAMI ÖNERDİ BENDE YATAMIYODUM BAŞTA AMA ŞİMDİ SIRTIMADA YARTIK KOYUYORUM RAHAT ETİMM VEE GÖBEĞİMİ GÖRMELİSİNİZZZ :) FENAYIIZZZ

Ne güzel valla güle güle kullan ben bu internetten alışveriş konusunda karar veremiyenlerdenim.Gerçi almak istiyorum ama benim karnım çıkmadı daha hala eski kıyafetlerimi kullanıyorum.Bakalım bende penye beğendim zaten alırım belki.

bizde isim olarak emir alp düşünüyoruz kız ismi olarakta begüm - Kadın hükümdar, prenses anlamında koymayı çook isterdim ikinciye kısmetsee

AMİNN CANIM İNŞALLAHH

SAĞOLL CANIM VALLA ARTIK TEK TEMENNİM O

KIZLARR SIRT ÜSTÜ YATMAK BEBEĞE GİDEN KAN DOLAŞIMINI AZALTIYOMUŞ ONUN İÇİN DOKTORUM BANA BACAKLARININ ARASINA YASTIK KOYUP SOL TARAFIMA YATMAMI ÖNERDİ BENDE YATAMIYODUM BAŞTA AMA ŞİMDİ SIRTIMADA YARTIK KOYUYORUM RAHAT ETİMM VEE GÖBEĞİMİ GÖRMELİSİNİZZZ :) FENAYIIZZZ[/QUOTE]

Canım inş.sağlıkla kucağına alırsın bebişini.Bende zaten hiç sırt üstü yatamazdım şimdi daha çok sol tarıma yatmaya çalışıyorum.Merak ettim bi resim eklede görelim göbüşünü.Bende hala bişey yok,kimse inanmıyo hamile olduğuma:)))

slm kızlar,

polyannacığım senin görümcen de neymiş yahu, ne gıcıkmış. böyle bebişlerimizin isimlerine müdahale edilmesine sinir oluyorum. benm eşimn ailesi de beğenmedi istediğimz ismi, biz de başka isimler arıyoruz maalesef..

ben de hamiş elbisesi almak istiorum kızlar. alışverişe fazla vaktim olmuyor, netten de sipariş vermeye çekiniyorum tam bedenimi tutturamazsam fln die

canım sen izmirdesin
bu sitenin ürünlerini satan bir mağaza var
kemeraltında zuhal giyim pazarlık yaparsan baya indirim yapıyorlar
ben esprili badylerden bir tane altım site 49 tl ben 38 tl ye aldım
gitmeni tavsiye ederim

aa süper olur çok saol söylediğin için cnm ya.. kemeraltının tam olarak neresinde??

aa süper olur çok saol söylediğin için cnm ya.. kemeraltının tam olarak neresinde??

canım polis karakolu var ordan çarşının içine doğru ilerle
sağda bir pasaj var pasajın içinde
bir iki kişiye sormalısın çünkü yanlız başına bulamayabilirsin
ama istikamet olarak dediğim yerde
ürünler başta pahalı gelebilir ama indirim yapıyorlar
ve çok kaliteli özellikle badyleri

çok teşekkür ederim cnm.

nbr bitanem nasılsın nasıl kuzun iyimi

ayyyy çok şükür bu gün deriiiin bi nefes alabildim detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda canım...senin fıstık nasıl herşey yolundamı ? birde bizim hastane acıbadem oluyomuş senin bilgin varmı bebişim ?

ooo maşalah benim prenseste gayet iyi herşey yolunda Allaha şükür bitanem
neee acıbademmi moralim bozuldu ben acıbademi karşılayamam ki bari biz doğum yaptıktan sonra olsun

ooo maşalah benim prenseste gayet iyi herşey yolunda Allaha şükür bitanem
neee acıbademmi moralim bozuldu ben acıbademi karşılayamam ki bari biz doğum yaptıktan sonra olsun

sen detaylıyı kaça yaptırmıştın balım ? dr bu gün dedi bana acıbadem olduk diye ben afalladım unutmuşum sormayı doğum kaç olucak değişirmi diye ama özel sigortan varmı dedi yok dedim sanki acıdı halime

ben diyeyim sana bi kere kaan ismi çok güzel asil bir isim eski türk hükümdarlarına verilen ünvanlardan biri kaan hakan yabgu süper süperr

cnm sana mesaj yazdım
ben 200e yaptırdım muayenede 80 tl olmuşben bu durumda karşılayamazsam mecbur dr değiştiriim 1150 normal 1400 sezeryan herşey içinde dediler
yan komşum 2500e medicak parkta yaptı metroportun ordakinde olmazsa oraya giderim yada hizmete orasıda 2400 falanmış bu benim 2.dr zaten medicana oldu karşılayamam diye buraya geçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…