2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sütlüçöreğim canım benim nasılsın???

az önce İSİMLER TOPİĞİNDEKİ yorumunu okudum..

burdan da arkadaşlara duyurayım istedim...

ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDA YER ALAN LİNKLERİ LÜTFEN BOŞVERMEYELİM.

GÖBÜŞLER TOPİĞİ BOŞ KALMIŞ UZUN ZAMANDIR(

İSİMLER TOPİĞİ ORADA İSİM PAYLAŞIMI OLSUN DİYE AYRI AÇILDI sütlüçörek ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN. İSİM FİKİRLERİNİ ORDAN PAYLAŞIRSAK HİÇ OLMAZSA HEPSİ Bİ ARADA GÖRÜNÜR.

ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..

BENİM KOCA Bİ ÇIKTI DIŞARI HALA GELECEK...

böyle evde oturup sürekli beraber vakit geçirince, birde böyle olunca eve dönmesini 4 gözle bekler oldum şuan:))

komik bi durum

bebişimmmmm nasılsınnnnn ? iyimisinnnn ? bu ara çok bakamadım topiclere ama inşallah açığı kapatıcam :)))

bebişimmmmm nasılsınnnnn ? iyimisinnnn ? bu ara çok bakamadım topiclere ama inşallah açığı kapatıcam :)))

aynı canım bende 2 haftadır pek bakamadım. bugün koca dışarda diye buraya atladım:)))

aradı birazdan geliyormuş.:)

iyiyiz şükür. sende iyisin inşallah. Ayrıntılıya girmişsin. maşallah herşey yolundaymış. hadi gözün aydın

bende uğrayamadım ne zamandır bu gün iş güç yapmadım finkledim nette :))) sağol bebişim 3 haftadır baya bi takmıştım evham yaptım ister istemez bu gün allahıma şükürler olsun rahatladım...allah herkesin evladına sağlık versin herşey boş yeterki sağlıklı olsunlar isim topiğine daha bakamadım ben hala bulamadım isim babası tutturmuş lara die seviyor napcas bilmiyorum

Biraz Ekim 2011 annelerinin topiğini okudum, Allah'ım bize de nasip eder inşallah.. konular nasıl değişiyo ya biz şimdi ultrason, aşı, kıpırdadımı diyoruz onlarda emmiyo, sütüm az, kusuyo, gece uyumadık.. diyolar :)) Bi de yarısı doğum yapmış yarısı yapmamış.. Allah bize de o günleri göstersin hepsi birbirini aramış doğum yapınca ne güzel arkadaşlıklar kurmuşlar valla.

venüstencim demek randevusuz medicalpark nettede internetten randevu yazıyodu.bende burdan alırım randevuyu diyordum.öyle olursa tabiikide kalabalık olur.neyse canım mersi

Merhaba mart anneleri.
Ben mayıs annesi olacağım inşaallah.
İkili testimin sonucu güzel çıktı ama doktorumuz üçlü testte yapacakmış.
İkili testini yaptırıp sorun çıkmayan arkadaşlardan doktorları 3lü testide yaptırmalarını istedi mi acaba?
Yine ikili testi iyi çıkmış olupda üçlü testi yaptıran var mı acaba.Gereklimidir peki?

slm canım,benim ikili testim iyi çıkmıştı doktorum 3lü ye gerek yok .daha sonra ayrıntılı usg ye gircen demişti.ama bazı doktorlar 2li iyi çıksada 3lüyü istiyo..ben yaptırmadım 3lüyü yani

Mrb.canım ikili test yaptırdım temiz çıktı.doktor gerek yok dedi normal çıktıysa dedi.ikili testte bi problem olursa yapıyolarmış 3 lüyü 4 lüyü

slm canım,benim ikili testim iyi çıkmıştı doktorum 3lü ye gerek yok .daha sonra ayrıntılı usg ye gircen demişti.ama bazı doktorlar 2li iyi çıksada 3lüyü istiyo..ben yaptırmadım 3lüyü yani

Mrb.canım ikili test yaptırdım temiz çıktı.doktor gerek yok dedi normal çıktıysa dedi.ikili testte bi problem olursa yapıyolarmış 3 lüyü 4 lüyü

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.
Doktorum ikili testte herşeyin normal göründüğünü ama üçlü testide yapmak istediğini söyledi.
Yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım.Tekrar doktorumla görüşeyim en iyisi neden böyle düşünüyormuş.

geçmiş olsunn bende dörtlü yaptırmadım ikili temiz dedi gerek yok dedii ultrasonda gelişimide iyi dedii

Maşallah canım bebişlerebanada aynen öyle dedi.şimdi ayrıntılıyı bekliyorum o da iyi çıkar inşallah hepimizin

bide hugocuk aşağıdaki tickerin gözükmüyor senin çarpı işareti gözüküyor.kaç haftalıksın

Son düzenleme:
Maşallah canım bebişlerebanada aynen öyle dedi.şimdi ayrıntılıyı bekliyorum o da iyi çıkar inşallah hepimizin

doktorlar bazen onada gerek görmüyo arkadaşım ikiliyi kaçırmış dörtlü yaptırdıı temiz çıktı kontrollerde gelişimi iyi dedii ayrıntılıya gerek görmedii
aynı doktora gidiyoduk şimdi bebişi olduu pek güzelll biblo gibi bugün sevdim geldimmm
doktorr kısa kontrol yapıyoo son ayy hele çok kısa tutuyo bebeği göremiyoruz doğru dürüstt ultrason çokta sağlıklı değil diyoo o yüzden ne kadar kısa tutsak o kadar iyi diyoo eğerr sorun gözükmüyosa hemen kısa bakıyoo
bende çok sağlıklı değil diye düşünüyorumm kısa tutması iyi bence

benim t,kerimm zaten kilo verme tikerii kilo verdim hamile kaldımm bebek tikeri yaptırmadım
bu hafta 20. haftamızdayızz

iyiiym bitanem sen nasılsın kızın ve meleğin nasıl hala cinsiyeti belli değilmi ben mi kaçırdım yoksa çok saolcnm çok duyarlısın valla beni kızdırdılar küstüm bikaç gün ama dayanamadım yine geldim çünkü sizi çook seviyorum ben aslında ilk ne zaman kızdım olabilir o topiği görmemiş olabilrler ama ben topik açtım dediğim halde hala millet yazıyor yok şu olsun ismi yok bu ondan kızdım neyse çok başını ağrıttım eşinin iş olayı noldu Allah yardımcınız olsun öpüyorum

Öncelikle hayırlı olsun. sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle...
Benim ikili testim iyi çıktığı için doktor diğer testleri gerek görmedi. Bu doktorun aslında iyi niyetindende kaynaklanıyor bence. Benim doktorum Özel Hastane Doktoru ama para konusunda çok anlayışlı bunu ilk zamanlar yapılan kan ölçümü testlerinde anlamıştım. İstersen sağlık ocağındada yaptırbilirsin bu testini demişti. Düşün yani Özel Hastane doktoru diyor bunu. Belki benim doktorum bu konudanda gerek görmedi. Çünkü test sonucum iyiydi. Senin doktorun belki Özel ise hastane için yani anlayacağın para için istiyordur. Yinede bilemem canım. Test sonucun iyiyse için rahat olsun onuda yaptır bebğinin ve senin canınınız sağolsun...

canım sana katılıyorumm önceki doktorrumda böyleydi iki haftada bi gell dedi tüm testleri istedii sonra değiştirdim doktoruu çokta iyi yaptımm stresten kurtuldumm
prof demişti ikili test tamam dörtlüde istenirse olur ama üçlüye ne gerek varr aynı ayy içindee iki aynı teste ne gerek varr demiştii

evet canım haklısın hem bildiğim kadarıyla ikili testteki alınan sonuç daha önemli diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…