- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.021
sütlüçöreğim canım benim nasılsın???
az önce İSİMLER TOPİĞİNDEKİ yorumunu okudum..
burdan da arkadaşlara duyurayım istedim...
ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDA YER ALAN LİNKLERİ LÜTFEN BOŞVERMEYELİM.
GÖBÜŞLER TOPİĞİ BOŞ KALMIŞ UZUN ZAMANDIR(
İSİMLER TOPİĞİ ORADA İSİM PAYLAŞIMI OLSUN DİYE AYRI AÇILDI sütlüçörek ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN. İSİM FİKİRLERİNİ ORDAN PAYLAŞIRSAK HİÇ OLMAZSA HEPSİ Bİ ARADA GÖRÜNÜR.
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..
bebişimmmmm nasılsınnnnn ? iyimisinnnn ? bu ara çok bakamadım topiclere ama inşallah açığı kapatıcam :)))
aynı canım bende 2 haftadır pek bakamadım. bugün koca dışarda diye buraya atladım:)))
aradı birazdan geliyormuş.:)
iyiyiz şükür. sende iyisin inşallah. Ayrıntılıya girmişsin. maşallah herşey yolundaymış. hadi gözün aydın
Merhaba mart anneleri.
Ben mayıs annesi olacağım inşaallah.
İkili testimin sonucu güzel çıktı ama doktorumuz üçlü testte yapacakmış.
İkili testini yaptırıp sorun çıkmayan arkadaşlardan doktorları 3lü testide yaptırmalarını istedi mi acaba?
Yine ikili testi iyi çıkmış olupda üçlü testi yaptıran var mı acaba.Gereklimidir peki?
Merhaba mart anneleri.
İkili testini yaptırıp sorun çıkmayan arkadaşlardan doktorları 3lü testide yaptırmalarını istedi mi acaba?
Yine ikili testi iyi çıkmış olupda üçlü testi yaptıran var mı acaba.Gereklimidir peki?
slm canım,benim ikili testim iyi çıkmıştı doktorum 3lü ye gerek yok .daha sonra ayrıntılı usg ye gircen demişti.ama bazı doktorlar 2li iyi çıksada 3lüyü istiyo..ben yaptırmadım 3lüyü yani
Mrb.canım ikili test yaptırdım temiz çıktı.doktor gerek yok dedi normal çıktıysa dedi.ikili testte bi problem olursa yapıyolarmış 3 lüyü 4 lüyü
Mrb.canım ikili test yaptırdım temiz çıktı.doktor gerek yok dedi normal çıktıysa dedi.ikili testte bi problem olursa yapıyolarmış 3 lüyü 4 lüyü
geçmiş olsunn bende dörtlü yaptırmadım ikili temiz dedi gerek yok dedii ultrasonda gelişimide iyi dedii
Maşallah canım bebişlerebanada aynen öyle dedi.şimdi ayrıntılıyı bekliyorum o da iyi çıkar inşallah hepimizin
Maşallah canım bebişlerebanada aynen öyle dedi.şimdi ayrıntılıyı bekliyorum o da iyi çıkar inşallah hepimizin
bide hugocuk aşağıdaki tickerin gözükmüyor senin çarpı işareti gözüküyor.kaç haftalıksın
sütlüçöreğim canım benim nasılsın???
az önce İSİMLER TOPİĞİNDEKİ yorumunu okudum..
burdan da arkadaşlara duyurayım istedim...
ARKADAŞLAR İLK SAYFAMIZDA YER ALAN LİNKLERİ LÜTFEN BOŞVERMEYELİM.
GÖBÜŞLER TOPİĞİ BOŞ KALMIŞ UZUN ZAMANDIR(
İSİMLER TOPİĞİ ORADA İSİM PAYLAŞIMI OLSUN DİYE AYRI AÇILDI sütlüçörek ARKADAŞIMIZ TARAFINDAN. İSİM FİKİRLERİNİ ORDAN PAYLAŞIRSAK HİÇ OLMAZSA HEPSİ Bİ ARADA GÖRÜNÜR.
ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Merhaba mart anneleri.
Öncelikle hayırlı olsun. sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyle...
Benim ikili testim iyi çıktığı için doktor diğer testleri gerek görmedi. Bu doktorun aslında iyi niyetindende kaynaklanıyor bence. Benim doktorum Özel Hastane Doktoru ama para konusunda çok anlayışlı bunu ilk zamanlar yapılan kan ölçümü testlerinde anlamıştım. İstersen sağlık ocağındada yaptırbilirsin bu testini demişti. Düşün yani Özel Hastane doktoru diyor bunu. Belki benim doktorum bu konudanda gerek görmedi. Çünkü test sonucum iyiydi. Senin doktorun belki Özel ise hastane için yani anlayacağın para için istiyordur. Yinede bilemem canım. Test sonucun iyiyse için rahat olsun onuda yaptır bebğinin ve senin canınınız sağolsun...
canım sana katılıyorumm önceki doktorrumda böyleydi iki haftada bi gell dedi tüm testleri istedii sonra değiştirdim doktoruu çokta iyi yaptımm stresten kurtuldumm
prof demişti ikili test tamam dörtlüde istenirse olur ama üçlüye ne gerek varr aynı ayy içindee iki aynı teste ne gerek varr demiştii
evet canım haklısın hem bildiğim kadarıyla ikili testteki alınan sonuç daha önemli diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?