- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.221
Evet ben ılk hıcbısey almak ıstemedım daha bellı degl dıye ınsnlr bana ne ruhsuzsun fln dıolrdı:)) elm hep beyazlara orta renklere gıdıodu annemler ln en bastan hep mavılı seyler aldılr erkek olduguna cok emndılr sımdı dr kesn artık dıyınce benmde elım mavılere gıdıo:)) cok guzel duygular ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın..
öyle cnm allah her isteyene nasib etsin çok şükür rabbim aratmadı .
ben hep krem rengi almak istiyorum nedense geçen gün pazara çıktım çocuğa 3 takım yeşil aldım :) baktım göstermiyor dedim sen göstersende sana yok bunları giycek :)))
bakalım odasını beyaz düşünüyorum biraz önce konuşuyordunuz kısmetse hem oda yapıcam hemde oyun parkı alıcam misafirlikte falan oyun parkı çok kullanışlı sonuçta minnacık bebek koltuk üstünde uyuyamazki
bebek arabasınada karar verdim sayılır chicco düşünüyorum geçen gidip canlı canlıda gördüm onuda ara renkte alıcam :)
Bende boyna bakıorum oyle gereklı esyaları alamk ıcın beklemek gerekıo gıbı bı ızlenım uyanıo bende halbukı alınacak yanı beklemek manasız masflrı ustuste bındrmktn baska bısey degıl:))) bende alırım kısmetse 1 2 ay ıcınde ınsallah:)
öyle cnm zaten gezip alınacak eşyaları ocak ayında hazırlıkları tamamlamak lazım sonra kocaman olunca göbek ve bebek çok zor oluyormuş :) kısmetse mart ayında tetikte olcaz bu arada benim hiç göbeğim yok daha benim gibi olanlar varmı :)
merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum geçmişi okudum hasta olan herkese çok çok geçmiş olsun cinsiyetlerini öğrenen herkese hayırlı olsun bizimde dün belli oldu 2. erkek geliyor. bu sefer kendimi çok kıza alıştırmıştım geçen ay doktor ve yanındaki hemşire kız sinyalleri vermişti ma bu safer kesin erkek dedi. kafam çok karışık ... ama hayırlısı olsun ...
birde bende genital varis problemi çıktı hiç yaşayan var
Benımkıde bellı olmuo ben cıktı ıorum annemler fuzuli konusma dıolar ama ben anlıorum yanı cıktı tabıkı karnım dısrdn bellı olmuo ınsnlr normal gebk sanıolrdır dıye dusunuorum:))) ztn sımdıden sonra cıkar dıye dusunuorum artık gelısmeye baslıck ınsallah bu aydn sonra cıkıversın gobegm feda olsn mnk bebegıme gobegm:)) ama bu gıdısle yanı bu orantıyla gıderse coook buyuk bı karnım olacagını dusunmuorum ztn benden cılız cocuk cıkar ben kım torman cocuk cıkartmak kım
merhaba anne adayları,
geçen hafta doktor kontrolune gittim, detaylı ultrasanogtrafide oldu. doktor demir hapı vedi ve kum dokuyosun dedi..elevitle beraber demir hapı kullanan var mı? bide hamilelikte kum dokme yaşayan var mı? gripbide ilaç içmeden atlattımm çok şükür... çok dikkat edinn siz de.. herkeze saglıklıı ve huzurlu gebeliklerr
Ben kullanıorum elevıtle demr hapı cogu gebe aynı sekılde kullanıo zatn:) kum ıcınde cok gecms olsun canım ayaklarına ve su ıcmene cok dıkkat et.
canım ben kendi doktoruma gidicem. Bu arada Egepool hastanesini arıycam yarın. Doğum için bilgi almak istiyorum.
Egepol güzel bi hastane arkadaşım orda dogum yapmıştı doğumuna da ben gitmiştim ani geldi bebek kimse yoktu yanında. ebeler falan cok iyiydi. o zamanlar yeni bi hastaneydi tenhaydı ama şimdi çok kalabalıkmış. o yüzden tercih etmedim yoksa herkes cok beğeniyo. özellikle gökalp bey çok iyi bi doktor. normal dogum taraftarı. tabi bi de oraya 28. haftadan önce gitmeniz lazım ondan sonra kabul etmiyolar. gerçi izmirde çoğu hastane böyle. elinizi çabuk tutun gidecekseniz. ya da dr. değiştirmeyi düşünüyorsanız.
günaydın kızlarrr uzun bir tatilden ve güzel dinlenmeden sonra bizler gayet iyiyizz sizler nasılsınız bebişler nasıllarrr ??
güzel haberlerle dolu bir hafta olsun hepimiz için inş...
günaydınnn kızlar nasılsınızzz 3 günlük tatil iyi geldi bayram tatilini beklioruz şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?