2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız benin meleğim dünden beri hiç oynamadı çok korkuyorum yarına aldım randevu 12 kasıma kadar bekleyemem iyidir dimi minik kızım

Tabiki iyidir benimkide 2 günde bi oynuyo çünkü bizim kızlarımız çok hanımefendileeer annelerini hiç üzmüyolar sürekli uyuyolarrr

günaydın kızlarrrr...ehheheheh nispet yapmış gibi olmayalım amaa oğluşumlaaa datti yapıyoruzzzz:)))))

Hiç oralı olmuyorum çalışmak ne kadarda güzel bişi evde olsam çok sıkılırdım

ehehehehe ...kızlar unnado da prima var bugün..bez alıcaklara duyrulur....naaaptın tatlım aldınız mı araba falan..bakcaz diyodunn

Günaydın kızlarrrr :)

hafta sonu çok bir gezmeli geçti pek uğrayamadım buraya, bizler çok iyiyiz kızım inanılmaz hareket ediyor dün halamda hissetti.

biz bebek odası arayışı içindeyiz ama içimize sinen birşey bulamıyoruz, bayram sonrası odasının hazırlığına başlıcaz, duvarın yarısı duvar kağıdı,yarısı boya olacak. bu arada araştırdım kızlar filli boyanın su bazlı silikonlu boyaları var piyasanın en sağlıklısı onlarmış aklınızda bulunsun.

bu arada anadolu yakası buluşmasına son 1 gün :)

iyiygünlerde kullan cnm hepsi cok şık kot jileden benimde var deri montla giyiyorum tiki hamile oluyorum....

canım güle güle kullan aynı kot jileden bende aldım
süper duruyor

teşekkürler arkadaşlar , jile çok hoş gerçekten dün bütün gün üzerimdeydi, renkli kilotlu çorapla giydim ve çok rahat.

canım çok beğendim özellikle pançoyu güle güle giy.

teşekkürler canım, panço çok tatlı gerçekten ve hem hamilelik hem sonrası için düşünülmüş bir tasarımı var.

güle güle giy canım bende aldığın jileden alcaktım 99 lr aynı marka aynı model ama bana pahalı geldi buarada çok kaliteli ürünler

ürünlerin kalitesi cidden güzeldi, artık ebrunun internette indirimi çıkarsa gözüm kabalı alıcam, daha önce cesaret edemiyordum.

maalesef fiyatlar biraz yüksek ama kıyafet konusunda çaresiz kalmaya başlamıştık, özellikle eşimin çok aklına takılmış bu kız ne giyecek üzerine diye düşünmeden alalım dedi bende mutlu oldummmm :)

ehehehehe ...kızlar unnado da prima var bugün..bez alıcaklara duyrulur....naaaptın tatlım aldınız mı araba falan..bakcaz diyodunn

Aldık aldık, Kraftın o resmini gösterdiğim babyport + oto koltuk olanı aldık çünkü bi de böle twister gibi bişey var onu aldığında bebek arabası oluyo yani bebek arabasının tekerlerini ayrıca satın alabiliyosun biraz karışık bi konu tam anlatamadım galiba :)) şimdilik o parçayı aldık büyüdüğünde bebek arabası olması için gerekn parçayı ekletcez. 189 dan 140a düştü pazarlıkla.. turuncu gri rengine karar verdik.. :))) pembesi de güzeldi de turuncu daha canlıydı. Ankara'da ne çok hamile varmış yaa oraya gidince anladım valla :S

şekerrr modoko ya baktınız mıı...benbebek.com a bak..internetten bak sonrada dükkana gidersiniz...güzel oranın mobilyaları

bu arada sitenin saatinde problem var galiba, saatler 1 saat ileri ayarlanmış muamelesi yapılmış galiba, yorum saatleri bende 11:43 gözüküyor şuanda.

Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabas Turquise bizde bunu alıyoruz karar verdik..Kraft 504 Oyun Park Mavi (70X110 cm) bide bunu..

şekerrr modoko ya baktınız mıı...benbebek.com a bak..internetten bak sonrada dükkana gidersiniz...güzel oranın mobilyaları

canım bakmıştık geçen ay modokoya, dünde maskoya baktık, şöyle bir derdim var benim mobilyalar ile ilgili.

özellikle kız bebek odaları klasik tarzda prenses odası şeklinde tasarlanmış tüm mağazalarda birbirinin aynısı mobilyalar var, bizde daha modern çizgilerde birşeyler arıyoruz, ayrıca bebek yatakları bana çok kaba ve hantal geliyor, şu altı çekmeceli kütleler var ya, bir türlü sevemedim onları işte o yüzden aranıp duruyorum

ayyy kızım tekmeler atıyor şuanda karnı doymaya başladı galiba :)

her gece rüyamda bebeğimi görüyorum hepsi çok güzel olmuyor rüyaların ama sürekli doğum yapmış vs vs rüyalar görüyorum.

sen renkli mi istiyosun..ben sadece beyaz düşündüğüm için bisürü çeşit buldum orda..toplama yapıcaksın ozaman...dolap biyerden beşik bi yerden..ikea ya falan bak..beşikleri güzel oranında

sen renkli mi istiyosun..ben sadece beyaz düşündüğüm için bisürü çeşit buldum orda..toplama yapıcaksın ozaman...dolap biyerden beşik bi yerden..ikea ya falan bak..beşikleri güzel oranında

bende beyaz istiyorum, ikeadan bir tane beşik beğendim ama eşim ikea istemiyor malzemme kalitesinin boyasının güvenilir olmadığını düşünüyor, henüz ikna edemedim, kız odaları çok klasik tarzda olduğundan birşey beğenemiyorum, böyle bir dolapların üzerinde taçlar var ve dediğim gibi beşikler bana çok kütle gibi geliyor şöyle altı boş olan ince çizgili bir beşik bulamadım henüz, bulsamda onu bu sefer takım dolap ve şifonyer yok

bu linkini yolladığım mağaza acıbademde..dün aradım..açıkladı..bide adama 'ben ellemek istiyorum..ellemeden alamam dedim'..eşimde yuhh dedi hatta:)))) adama ellemek istiyorum dedin diyo...dedim senin için fesat adam anladı benim neyi ellemek istediğimi:))))))) gittik gördük gayet güzel..benim için en önemlisi diğer arabalarda normal koltuk çıkmıyo..portbebeyi üstüne ekliyosun..bunda araba koltuğu çıkıyo ve tek bi clickle portbebeyi ekliyosun..kullanımı çok kolay ve hafif geldi bize..marka ingiliz markası zaten..ingilteredeki internet sitesine girdik kullanım videosunuda izledik..e fiyatıda iyi geldi bize..

canım benim baktığım arabalardada şaşenin üzerine ana kucağı takılabilir olanlardan ben diğerlerini sevmiyorum çok hantal geliyor gözüme, yani senin seçtiğin model gibi modellere bakıyorum ben, benim için 1- şase nin hafif olması çok çok önemli, belimde problem var arabanın bagajına indir bindir zor olur bana, mesela kraft twist'e bakıyordum ama onun şasesi ağır, bu seçtiğim jane rider hem hafif hem güvenliği sağlımlığı vs çok iyi ama biraz pahalı.

bu arada hauck alman markasıymış canım, şimdi bir baktım da, zaten 1- hollanda 2- alman bebek arabaları iyiymiş.

Home - www.hauckuk.com hauck Fun for Kids Ltd. Wrexham United Kingdom BEN UK SİTESİNDEN BAKTIM BAKARKEN..EVET SENİNKİ PAHALI..BENCE GEREK YOK..OKADAR PARA VERMEYE..HELE HELE AYNI ÖZELLİKLERİ BULUYOSAN..GİT Bİ ELLE SENDE BENİM GİBİ:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…