2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız yaa süslü olsun istedim ama zaten kararsızım bide sizin fikrinizi alayım dedim

güzelim koyacağın yere bağlı..mesela benim koyacağım yere bukadar abartılı bişey sığmaz..bide ben üstü kapalı olsun istemiyorum..çünkü eşimde uzun bende uzunum ve biz kafayı çakarız oraya sürekli..hiç eziyete gerek yok yani:)

senin gönderdiğin sitede türk sitesindede markanın ait olduğu yer almanya yazıyor, ayyy neyse ne beğenmişsin ve karar vermişsin o en önemlisi :) 1 adım öndesin :))

araştırmaya devam başka başka modeller bulmaya çalışıcam inşallah bulurum güzel bi model

senin gönderdiğin sitede türk sitesindede markanın ait olduğu yer almanya yazıyor, ayyy neyse ne beğenmişsin ve karar vermişsin o en önemlisi :) 1 adım öndesin :))

ben genelde aldığım şeylerin nereye ait olduğuna bakmıyorum..bebeğim için yeterli mi,ben kullanabilirmiyim ona bakıyorum..sadece giysilerinde kafamda belirlediğim ve güvendiğim bazı markalar var onları tercih ediyorum..yoksa bi ürünün milyarlarca para olması yada çok ünlü bi marka olması onu tercih etmem için yeterli olmuyo..gidip pazardan da bişeyler alabiliyorum yani..

Günaydın kızlar nasılsınız benin meleğim dünden beri hiç oynamadı çok korkuyorum yarına aldım randevu 12 kasıma kadar bekleyemem iyidir dimi minik kızım
korkmana gerek yok canım bazı bebişler korkutuyor annişlerini uyuyordur bebişin endişe etme emii
CR-224 Hanedan Lks Oyun Park Pembe - www.CeyBebek.com

kızlar bende ilk olarak bu park yatağını beğendim
benimde hoşuma gidiyor bu park yataklar ama özelliklerinde orta bölme kısmı hamak diye yazıyor acaba file gibi birşeymi onu bilmiyorum birtek o kafamı karıştırıyor yoksa bende bunlardan almayı çok istiyorum normalde baktığım mağzalarda orta bölme normal bölme gibi birşey öylemi acaba buda bilemiyorum

günaydın canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl bakalımm

kızlarrrr günaydınn:) ya biliomusunuz artık bnm karnım kocaman bi fotosunu çekebilsem eklicem 42 kiloyla başladım şuan 53 kilo oldumm ama karnım çok komikk top gibi duruoo tişörtüm altına top sokmuş gibi panço manço hikayee geçen giydimm bi teze hayırlı olsun bebeişin die karnımı sevdi kabak gibi ortada<yanii annneminde böle olmuşş ama iki hafyada büyüdü bi haftada coştuu:) bende çok zayıf oluncaa ebru şallı gibi olcam sanıodumm hahah kendi kıyafetlerimle geçiririm diodumm bayrama ne giycem şu an onu düşünüorumm:) sizde durumlar ne?

gidip bakmak görmek ellemek lazım iştee...bende internette beğeniyorum bide gidip bakıyorum kötü çıkıyo..

bendede kıyafetin %100 pamuk olması almam için yeterli satılan yerin neresi olduğu hiç önemli değil canım, hatta bu bebek gündemi içersinde öyle fahiş fiyatlı ama %70-80 pamuk etiketi olan ürünler gördüm ki, düşün yani hastane çıkışı 200 tl ye satılıyor ve %70 pamuk %30 naylon elleyince daha rahatsız oluyorsun.
şu bebek arabası durumuna bizim evdeki yaklaşım şu şekilde oldu, hani erkekler bir araba alacaklarında hangi ülkenin markası olduğundan , yok yedek parçasının nereden geldiğine kadar ıncık cıncık araştırırlar ya , bebek arabasınıda aynı şekilde hastalıklı birşekilde araştırıyoruz :)) cumartesi günü e- bebekte orbit bebek arabasını anlattırıyordum, birşey söyledi yanlış bilgi veriyorsunuz şu markanın şu modelinde var aynı özellik demeye başaldım :)) durum fena yani bizde :))

zaten bebek arabaları oyle pahalıkı maasallah. onlar ıcınde bı taşıt kredisi çıkarsalar ıyı olucak :):)

bence eşinede söyle böyle psikopata bağlarsanız çıkamazsınız işin içinden:))))) çünkü onun için arabadan daha önemli konularda karar vermek zorunda kalıcaz.. okul seçimi,eğitsel hobiler vs.gibi..ozaman sizde çocukta şaşırırsınız naapcanızı..sakin..

:)) ilahi HOLAAcım yaa çok tatlısın..

ve amma da zayıfmışsın hee..

benim göbekte kocaman oldu.. ama olsun artık demi 5 aylık olduk. maşallah.

benim ilk gebeliğimden 1-2 tane ve sonradan aldığım normal tunik gibi elbiselerim var. onlarla idare ederim. ama bi pantolon daha alsam iyi olucak. şöööyle bayramda şık şık giyebileceğim bişey.

zaten bebek arabaları oyle pahalıkı maasallah. onlar ıcınde bı taşıt kredisi çıkarsalar ıyı olucak :):)

öyle valla:) ama bankaların bazılarının bebek kredisi var..tüm masrafların proforma faturalarını götürüyosun..sana kredilendiriyolar:))) eski bankacı olduğum için biliyorum yani:)))

herkese merhabalarrrr kızlar nasılsınız siz ve bebişleriniz?şaka maka zaman geçiyor değil mi çoğumuz yarıladı hamileliği,allah sağsalim tamamına erdirir inşallah.

bende zaten tombişim çok büyümez karnım bisüre kendi eşyalarımı gyerim diyorum ama olmadı:))))))))) e boyuma posuma göre hamilek ıyafetide bulamıyorum maalesef ben..onun için hamile kıyafetleri diken bir terzi buldum..c.tesi gittim 3 pantalon bikaçta üst sipariş ettim..bayrama oğluşumla hazırız yani:)))))

eşim soruyor zaten fiyata kasko dahil mi diye :))

doğru diyorsun , genel olarak hayata karşı rahat ve sakin insanalarız ama bebek arabası konusunda apayrı bir gündem oluşturdu, otomobil alır gibi oldu, walla bana araba alırken bu kadar gündem yapmamıştık :) daha önce kullanmadığımız birşey olduğundan galiba hiçbirşeyden emin olamıyoruz.
inşallah yakın zamanda karar verir ve alırızda bu gündem biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…