- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.281
:))ilahi HOLAAcım yaa çok tatlısın..
ve amma da zayıfmışsın hee..
benim göbekte kocaman oldu.. ama olsun artık demi 5 aylık olduk. maşallah.
benim ilk gebeliğimden 1-2 tane ve sonradan aldığım normal tunik gibi elbiselerim var. onlarla idare ederim. ama bi pantolon daha alsam iyi olucak. şöööyle bayramda şık şık giyebileceğim bişey.
öyle valla:) ama bankaların bazılarının bebek kredisi var..tüm masrafların proforma faturalarını götürüyosun..sana kredilendiriyolar:))) eski bankacı olduğum için biliyorum yani:)))
ne güzel alışverişler başlamış:)))biz de her gittiğimiz yerde önce çocuk arabalarına bakıyoruz.sonra park yataklara.insan bir yerden sonra alsak da kurtulsak diyor:)))hakikaten araba alırken böyle düşünmemiştik biz de:)mag senin seçtiğin araba fiyatına göre çok işlevsel.çok beğendim.acıbadem'de nerede satılıyor.gidip ben de bi elliyim bakıyım nasılmış:)))
polyanacımm benm çoğu şeyim tunik zayıf olduğum için zatenn uzunca bolca şalvar gibi pant. falan giyiyodum hepsini giyebilirim çok şık olcam diodumm pesss halt etmişim onu giyiyom daracık bunu giyiyom daracıkk kruvaze kabanlarım falan vardıı 34 beden tabiiyy hepsiiii:) yookk olmuoo eşim dio çok tatlı oldunn kilo alıncaaa dombul dombul olmuşum çok mutluu
Günaydınlar güzel mart annişleriii
Araba için ben de çok araştırdım dün karambole öylesine chicconun mağzasına bakarken arabasını aldk ödemeyi yaparken de oto koltuğunu da alalım diye eşim ısrar edince onu da alıverdikAklımızdan çıkmış oldu daha önce de dediğim gibi avm lerdeki bebiş anneleriyle baya muhabbet etmeye başlamıştım.Hepsinin ortak görüşü çok ağır birşey alma çocuk da içine girince taşıması çok zor diyordu.Hepsi ikinci arabalarını almış bu nedenle.Ben de ilk başta travle sistem düşünürken daha sonra vazgeçtim.Chicco liteway aldım ben,arabamız da hatchback o yüzden gittik denedik hatta bagajına sığar mı diye,sığmak bir yana valiz dahi alabilir.Benim tatillerde dolabın yarısını valizlere yükleme gibi bir derdim var İyi oldu.Oto koltuğu da araba kadar var valla:)Keyfit aldık chicconun.Aman aklımdan çıktı hala kazıklandık mı diye bakıyordum akşam eşim kızdı yeter ödedik bitti diye.Biz kurtulduk bir mobilyamız kaldı darısı sizlerin başına:)
Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabas Turquise bizde bunu alıyoruz karar verdik..Kraft 504 Oyun Park Mavi (70X110 cm) bide bunu..
CR-224 Hanedan Lks Oyun Park Pembe - www.CeyBebek.com
kızlar bende ilk olarak bu park yatağını beğendim
Araba için ben de çok araştırdım dün karambole öylesine chicconun mağzasına bakarken arabasını aldk ödemeyi yaparken de oto koltuğunu da alalım diye eşim ısrar edince onu da alıverdikAklımızdan çıkmış oldu daha önce de dediğim gibi avm lerdeki bebiş anneleriyle baya muhabbet etmeye başlamıştım.Hepsinin ortak görüşü çok ağır birşey alma çocuk da içine girince taşıması çok zor diyordu.Hepsi ikinci arabalarını almış bu nedenle.Ben de ilk başta travle sistem düşünürken daha sonra vazgeçtim.Chicco liteway aldım ben,arabamız da hatchback o yüzden gittik denedik hatta bagajına sığar mı diye,sığmak bir yana valiz dahi alabilir.Benim tatillerde dolabın yarısını valizlere yükleme gibi bir derdim var İyi oldu.Oto koltuğu da araba kadar var valla:)Keyfit aldık chicconun.Aman aklımdan çıktı hala kazıklandık mı diye bakıyordum akşam eşim kızdı yeter ödedik bitti diye.Biz kurtulduk bir mobilyamız kaldı darısı sizlerin başına:)
kızlar bu arada ilk aşımızı olduk lakin ben hiç bişey hissetmedim yahu....bendemi bir anormallik var vurduğuna eminmi acaba hemşire...koluda şoka soktum sanırım bende şoktayım...
odaya gelince Malkoç_ga canım benimde piyasadaki odalar hoşuma gitmiyor,hep birbirinin aynısı.... annemler ramazandan önce yatakodalarına yatak odası yaptırdılar, modelini kendileri belirledi adam yaptı, çok modern oldu, piyasada yok böyle bir yatak odası... ve bende bebişime 3-4 yaşına gelince, evimizide alırsak odayı yaptırmayı düşünüyorum, hazır almayacağım.... eğer böyle imkanın olursa yaptır, hem istediğin model, renk olur, hemde daha çok içine siner...
hayırlı olsun canım ,bebişiniz güzel günlerde kullansınn inşlhh,,bunu mu aldınız en ucuz Chicco Lite Way Puset Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
bende bir ara bu yatağa takmışdım lakin canlısını görünce sukütü hayala uğradım bildiğin eskiden bebeklere naylondan bez yaparlardı ya o bezdenaraştırmaya devam...
kızlar bu arada ilk aşımızı olduk lakin ben hiç bişey hissetmedim yahu....bendemi bir anormallik var vurduğuna eminmi acaba hemşire...koluda şoka soktum sanırım bende şoktayım...
Geçmiş olsunn canım umarım bizimki de böyle ağrısız olur bir doz yaptır dedii zaten bana doktorum.kızlar bu arada ilk aşımızı olduk lakin ben hiç bişey hissetmedim yahu....bendemi bir anormallik var vurduğuna eminmi acaba hemşire...koluda şoka soktum sanırım bende şoktayım...
güle güle kullansın cnm bebişin...
Darısı daha karar veremeyenlerın başına ınslalah
güle güle kullansın cnm bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?