- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.301
necla tayje seni hatırlıyoruz sanırım sokta değilim....geçmiş olsun cnm, şoktan çıkınca hissedersin belki :)
benimde gitmem lazımmm ama korkuyorum yaaaaaa...
benimde gitmem lazımmm ama korkuyorum yaaaaaa...
ayyyy çok işim var benim yaaaa..ama kalkacak halim yokkk...temizlikçi bulmam lazımmm..yarın halıları alıcaklar temizlemeyeee..daha perdeler koltuklar var uffff...
Geçmiş olsunn canım umarım bizimki de böyle ağrısız olur bir doz yaptır dedii zaten bana doktorum.
Teşekkür ederim canım,umarım en kısa zamanda siz de kurtulursunuz bu derttenGüzel kararlar bunlar,herşey kuzucuklar için
Hiiiç sıkıntı yapma bul bi kadın temizlet valla.. ben cumartesi biraz yaptım pazar haşatım çıkmış ağrımayan yerim yoktu.. çok pişmanım şimdi olsa yapmam kendim :103:
kıızzzz bullsaammmm hiçç sorun diill ama bulamıyorummm temizlikçiiii....eskisini kovdumm kızdırdı beniii..şimdi bulamıyorum..yapma sende alla allaaaa...dertsiz başına dert açıcaksınnn...
korkmana gerek yok canım bazı bebişler korkutuyor annişlerini uyuyordur bebişin endişe etme emii
benimde hoşuma gidiyor bu park yataklar ama özelliklerinde orta bölme kısmı hamak diye yazıyor acaba file gibi birşeymi onu bilmiyorum birtek o kafamı karıştırıyor yoksa bende bunlardan almayı çok istiyorum normalde baktığım mağzalarda orta bölme normal bölme gibi birşey öylemi acaba buda bilemiyorum
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl bakalımm
Sorma yaa hareket olsun diye yaptım ama yok ben hareketsiz daha iyiyim :)) Ben bi şu kızı yemeğe götürüyüm de geliyim
Bu akşam randevumuz var doktor amcasıyla biliosun dimiii :)) işten erken çıkcam bi de kuzumu görcem oleytoo daha da ne isterim :124:
necla tayje seni hatırlıyoruz sanırım sokta değilim....kaan napıyo?
:
ayyyy çok işim var benim yaaaa..ama kalkacak halim yokkk...temizlikçi bulmam lazımmm..yarın halıları alıcaklar temizlemeyeee..daha perdeler koltuklar var uffff...
günaydın herkese.
canim bende liteway düşünüyorum . benim araba da hatchback bi de biz ailelerden uzağız bayram larda vs yolculuk çekiyoruz bebis i arabasiz goturmek istemem ne kadar da olsa gezeriz gittiğimizde . baston olması guzel tek sorun üzerine ana kucagi tarzı birşeye konulmamasi diye düşündüm sence bir aykiktan itibaren artık baharda çıkarmak istesek lite way i kullanabilir miyiz Yoksa yazı beklicez mi ? kullanan yorumlarını okudum genelde memnunlar önünde bariyer olması dışında . bir de iri bebeklerde çok kullanıldığında sıkıntı diyen olmuş . hafif bir araba olmasından onlar da bebis biraz büyüyünce daha iri bi arabayla değiştirmiş benim araba konusunda kafam çok karıştı. simplicity de biraz büyüğü gibi ama liteway cidden hafif
napsın bebişim bu aralar tepıklerle annesını mutlu edıyo. daha cok kucuguz tam hıssedılmıyo ama pıtpıt ben burdayım dıo artıkkk:):)
günaydın herkese.
canim bende liteway düşünüyorum . benim araba da hatchback bi de biz ailelerden uzağız bayram larda vs yolculuk çekiyoruz bebis i arabasiz goturmek istemem ne kadar da olsa gezeriz gittiğimizde . baston olması guzel tek sorun üzerine ana kucagi tarzı birşeye konulmamasi diye düşündüm sence bir aykiktan itibaren artık baharda çıkarmak istesek lite way i kullanabilir miyiz Yoksa yazı beklicez mi ? kullanan yorumlarını okudum genelde memnunlar önünde bariyer olması dışında . bir de iri bebeklerde çok kullanıldığında sıkıntı diyen olmuş . hafif bir araba olmasından onlar da bebis biraz büyüyünce daha iri bi arabayla değiştirmiş benim araba konusunda kafam çok karıştı. simplicity de biraz büyüğü gibi ama liteway cidden hafif
kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamda ve sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr ağrı biraz adet sansısına benziyo ama kasıklarımda ve karnımda yok aranızda benim gibi olan varmı çok korkuyorum
benim oğlan bütün gün tepiş tepiş ama ne zaman baba geliyo eve hiiçç tık yok..adamda özeniyo hissetsin die ama yok..seviyo konuşuyo bizim oğlanda tık yok:))))
günaydın balımmmm....cuma günü detaylıya girdik içim rahatladı yaaa derin bir nefes aldım allahıma binlerce kez şükürler olsun....hepimiz bundan sonra hep güzel haberler alırız inşallahsenin nasıl fasulyen ? ayyyy gerçi bizimkiler artık fasulyelikten çıktı kocaman oldular allah nazarlardan saklasın
CR-224 Hanedan Lks Oyun Park Pembe - www.CeyBebek.com
kızlar bende ilk olarak bu park yatağını beğendim
bizim babamızda hıssettı dun gece dokununca. bide dıoki o mu emınmısın dıo bana herhalde o dedım baska bırımı var ıcımde :):)
valla bızım gelının 30. haftası bı tekme atıyo bebek tişörtü kalkıyo maaşallah. bizde o gunlerı gorcez ınsallah. ozamana kadar sabretsin seninki de :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?