2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm, şoktan çıkınca hissedersin belki :)
necla tayje seni hatırlıyoruz sanırım sokta değilim.... kaan napıyo?

benimde gitmem lazımmm ama korkuyorum yaaaaaa...

hiç korkma cnm cok endişeli gittim bende bebeğin hareketleri önceye göre daha az çünkü hemen kalbini dinlediler maşşallah bıdık uyuyo kalbide tuku tuku atıyodu....sonra kg baktılar şükür kg almamışım 1 haftadır.... sonra hemşire sıra aşıda dedi derin bir nefes al dedi aldım daha bırakamadan bitti nefesi...

ayyyy çok işim var benim yaaaa..ama kalkacak halim yokkk...temizlikçi bulmam lazımmm..yarın halıları alıcaklar temizlemeyeee..daha perdeler koltuklar var uffff...

ayyyy çok işim var benim yaaaa..ama kalkacak halim yokkk...temizlikçi bulmam lazımmm..yarın halıları alıcaklar temizlemeyeee..daha perdeler koltuklar var uffff...

Hiiiç sıkıntı yapma bul bi kadın temizlet valla.. ben cumartesi biraz yaptım pazar haşatım çıkmış ağrımayan yerim yoktu.. çok pişmanım şimdi olsa yapmam kendim :103:

günaydın herkese.
canim bende liteway düşünüyorum . benim araba da hatchback bi de biz ailelerden uzağız bayram larda vs yolculuk çekiyoruz bebis i arabasiz goturmek istemem ne kadar da olsa gezeriz gittiğimizde . baston olması guzel tek sorun üzerine ana kucagi tarzı birşeye konulmamasi diye düşündüm sence bir aykiktan itibaren artık baharda çıkarmak istesek lite way i kullanabilir miyiz Yoksa yazı beklicez mi ? kullanan yorumlarını okudum genelde memnunlar önünde bariyer olması dışında . bir de iri bebeklerde çok kullanıldığında sıkıntı diyen olmuş . hafif bir araba olmasından onlar da bebis biraz büyüyünce daha iri bi arabayla değiştirmiş benim araba konusunda kafam çok karıştı. simplicity de biraz büyüğü gibi ama liteway cidden hafif

Hiiiç sıkıntı yapma bul bi kadın temizlet valla.. ben cumartesi biraz yaptım pazar haşatım çıkmış ağrımayan yerim yoktu.. çok pişmanım şimdi olsa yapmam kendim :103:

kıızzzz bullsaammmm hiçç sorun diill ama bulamıyorummm temizlikçiiii....eskisini kovdumm kızdırdı beniii..şimdi bulamıyorum..yapma sende alla allaaaa...dertsiz başına dert açıcaksınnn...

kıızzzz bullsaammmm hiçç sorun diill ama bulamıyorummm temizlikçiiii....eskisini kovdumm kızdırdı beniii..şimdi bulamıyorum..yapma sende alla allaaaa...dertsiz başına dert açıcaksınnn...

Sorma yaa hareket olsun diye yaptım ama yok ben hareketsiz daha iyiyim :)) Ben bi şu kızı yemeğe götürüyüm de geliyim
Bu akşam randevumuz var doktor amcasıyla biliosun dimiii :)) işten erken çıkcam bi de kuzumu görcem oleytoo daha da ne isterim :124:

günaydın balımmmm....cuma günü detaylıya girdik içim rahatladı yaaa derin bir nefes aldım allahıma binlerce kez şükürler olsun....hepimiz bundan sonra hep güzel haberler alırız inşallah senin nasıl fasulyen ? ayyyy gerçi bizimkiler artık fasulyelikten çıktı kocaman oldular allah nazarlardan saklasın

Kolay gelsin canım,temizlik başkasına da yaptırsan yoruyo insanı dikkat et.bu arada kontrolün güzel geçmiş gözün aydın.Benimde perşembe günü randevum.

Seninle koşullarımız aynı canım,bizim de ailelerimiz uzakta ve çok sık seyahat ediyoruz.Yazı beklememize gerek yok çünkü çok güzel bir tulumu var tamamen arabayı kapatabilen.Arabayı otoparka denemek için görevliyle götürürken başka bir liteway sahibi hanımla karşılaştık yanımızdaki görevli bakın dedi bu da eski senelerdeki liteway tabi ben hemen sordum memnunmusunuz diye,çocuk 2 yaşındaydı baya da iriydi çok memnunuz çok az yer kaplıyor ve çok kullanışlı dedi ,dedim bu bir işaret hemen alalım biz bunu:)Simplicity alırsanız sadece o kaplıyor bagajı onu da denedik valiz vs alması çok zor.Minnacık birşey belki olabilir çünkü tekerlekleri çıkmıyor ve daha büyük.Şimdi kullanan bir blog sahibi vardı o kıyaslamış sana adresi bulup vericem hemen.

napsın bebişim bu aralar tepıklerle annesını mutlu edıyo. daha cok kucuguz tam hıssedılmıyo ama pıtpıt ben burdayım dıo artıkkk:):)

benim oğlan bütün gün tepiş tepiş ama ne zaman baba geliyo eve hiiçç tık yok..adamda özeniyo hissetsin die ama yok..seviyo konuşuyo bizim oğlanda tık yok:))))

Sheenanin Bebegi: Bebe Confort Loola vs. Chicco Lite Way
Bazen çıkmıyor linkler sheenanınbebegi.blogspot.com dan bakabilirsin.

kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamda ve sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr ağrı biraz adet sansısına benziyo ama kasıklarımda ve karnımda yok aranızda benim gibi olan varmı çok korkuyorum

fıtık olabilirmisin...fıtık ağrısı bacağa vurur...

benim oğlan bütün gün tepiş tepiş ama ne zaman baba geliyo eve hiiçç tık yok..adamda özeniyo hissetsin die ama yok..seviyo konuşuyo bizim oğlanda tık yok:))))

bizim babamızda hıssettı dun gece dokununca. bide dıoki o mu emınmısın dıo bana herhalde o dedım baska bırımı var ıcımde :):)
valla bızım gelının 30. haftası bı tekme atıyo bebek tişörtü kalkıyo maaşallah. bizde o gunlerı gorcez ınsallah. ozamana kadar sabretsin seninki de :):)

Tünaydın herkese...
İnsanın kendi anası gibi yok işte bir güzel temizliğimi yaptı...
şimdi süt keyfimiz var. 2 gündür içemiyordum. aşı olan annelere geçmiş olsun. ben aşı olmadım hiç doktor gerek görmedi...

canım gözün aydın. detaylıya girmişsin. darısı yaptıracak arkadaşların başına...

CR-224 Hanedan Lks Oyun Park Pembe - www.CeyBebek.com

kızlar bende ilk olarak bu park yatağını beğendim

çok şıkkk, çok beğendim. bunun mavisi işte benimde istediğim...

canım yıllardır anneme gelen bir kadın var, ben sahrayiceditte otururken banada geliyordu evlendikten sonra, ben çok memnundum, hem ahlaklı hemde temiz biri, hem topluyor hemde temizliyor dilersen telefonunu verebilirim, bana en son mart ayında gelmişti 80 TL almıştı, aklında bulunsun, annemin komşularına teyzelerime falanda gidiyor güvenilir biri yani.

ne güzellllllll....az kaldı bizimde ozaman...garibim ama yaaa..çok uğraşıyoo..oğğlumm koçumm aslanımmm bitaneemm neler diyo..bizimki tıssss..hiç ses yokk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…