- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.321
Günaydınlar güzel mart annişleriii
Araba için ben de çok araştırdım dün karambole öylesine chicconun mağzasına bakarken arabasını aldk ödemeyi yaparken de oto koltuğunu da alalım diye eşim ısrar edince onu da alıverdikAklımızdan çıkmış oldu daha önce de dediğim gibi avm lerdeki bebiş anneleriyle baya muhabbet etmeye başlamıştım.Hepsinin ortak görüşü çok ağır birşey alma çocuk da içine girince taşıması çok zor diyordu.Hepsi ikinci arabalarını almış bu nedenle.Ben de ilk başta travle sistem düşünürken daha sonra vazgeçtim.Chicco liteway aldım ben,arabamız da hatchback o yüzden gittik denedik hatta bagajına sığar mı diye,sığmak bir yana valiz dahi alabilir.Benim tatillerde dolabın yarısını valizlere yükleme gibi bir derdim var İyi oldu.Oto koltuğu da araba kadar var valla:)Keyfit aldık chicconun.Aman aklımdan çıktı hala kazıklandık mı diye bakıyordum akşam eşim kızdı yeter ödedik bitti diye.Biz kurtulduk bir mobilyamız kaldı darısı sizlerin başına:)
Tünaydın herkese...
çok şıkkk, çok beğendim. bunun mavisi işte benimde istediğim...
ne güzellllllll....az kaldı bizimde ozaman...garibim ama yaaa..çok uğraşıyoo..oğğlumm koçumm aslanımmm bitaneemm neler diyo..bizimki tıssss..hiç ses yokk:)))
hayırlı olsun tatlım güle güle kullansın minikin benim kızımın arabası var 2 tane o yüzden oğluşuma araba almicaz ama ana kucağı alıcaz hem arabaya da takılanlardan odasını da almicaz sadece dolap alıcaz çünkü kızımın oda takımında dolap yoktu odasında gömme dolap var ama oğluma yapacağımız odada dolap yok o yüzden almak gerek dün kızıma çocuk odası aldık onun beşiğini ve alt açma ünitesini oğlumun odasına aktarıcam ama daha 1 ay sonra gelecekmiş bu süre içinde de iki odayı da boyatıp dekor yaptırıcam inşallahGünaydınlar güzel mart annişleriii
Araba için ben de çok araştırdım dün karambole öylesine chicconun mağzasına bakarken arabasını aldk ödemeyi yaparken de oto koltuğunu da alalım diye eşim ısrar edince onu da alıverdikAklımızdan çıkmış oldu daha önce de dediğim gibi avm lerdeki bebiş anneleriyle baya muhabbet etmeye başlamıştım.Hepsinin ortak görüşü çok ağır birşey alma çocuk da içine girince taşıması çok zor diyordu.Hepsi ikinci arabalarını almış bu nedenle.Ben de ilk başta travle sistem düşünürken daha sonra vazgeçtim.Chicco liteway aldım ben,arabamız da hatchback o yüzden gittik denedik hatta bagajına sığar mı diye,sığmak bir yana valiz dahi alabilir.Benim tatillerde dolabın yarısını valizlere yükleme gibi bir derdim var İyi oldu.Oto koltuğu da araba kadar var valla:)Keyfit aldık chicconun.Aman aklımdan çıktı hala kazıklandık mı diye bakıyordum akşam eşim kızdı yeter ödedik bitti diye.Biz kurtulduk bir mobilyamız kaldı darısı sizlerin başına:)
ilk çocukta öyle oluyor valla insan ama en pratik olanı almanı tavsiye ederim cnm tecrübeme dayanarak benim için de %100 pamuk olması önemli gerisine dikkat etmem pek bir de kızlar dikkat edin nakışlı giysilerde içine bakın bebişin tenini tahriş edecek şekilde dikilmiş çoğu giysi onları almayın yada alırsanız içine önce atlet giydirip sonra giydirin onlarıbendede kıyafetin %100 pamuk olması almam için yeterli satılan yerin neresi olduğu hiç önemli değil canım, hatta bu bebek gündemi içersinde öyle fahiş fiyatlı ama %70-80 pamuk etiketi olan ürünler gördüm ki, düşün yani hastane çıkışı 200 tl ye satılıyor ve %70 pamuk %30 naylon elleyince daha rahatsız oluyorsun.
şu bebek arabası durumuna bizim evdeki yaklaşım şu şekilde oldu, hani erkekler bir araba alacaklarında hangi ülkenin markası olduğundan , yok yedek parçasının nereden geldiğine kadar ıncık cıncık araştırırlar ya , bebek arabasınıda aynı şekilde hastalıklı birşekilde araştırıyoruz :)) cumartesi günü e- bebekte orbit bebek arabasını anlattırıyordum, birşey söyledi yanlış bilgi veriyorsunuz şu markanın şu modelinde var aynı özellik demeye başaldım :)) durum fena yani bizde :))
evet cnm yaa bence de çokçabukgeççiyorkurbandan sonra yılbaşı var ondan sonrada doğumlar gelmeye başlar vallahiiherkese merhabalarrrr kızlar nasılsınız siz ve bebişleriniz?şaka maka zaman geçiyor değil mi çoğumuz yarıladı hamileliği,allah sağsalim tamamına erdirir inşallah.
çok güzel cnm bende oğluma böyle süslü şaaaşaalı bir beşik yaptırıcam inşallah onu salonun ortasına koyucaz odasındakini zaten 6aydan sonra kullanır bu daha hafif ama süslü bişey olsun istiyoruz babası öyle istiyor daha doğrusuCR-224 Hanedan Lks Oyun Park Pembe - www.CeyBebek.com
kızlar bende ilk olarak bu park yatağını beğendim
cnm bu haftalarda öyle oluyor bazen çok fazla bazı günler hiç hissedilmiyor bence endişe edecek bişey yoktur ama bence de doktora git gör rahatlarsın bayramda rahat olursun benim randevum da 14 kasım ben genelde her gün hissettiğim için artık panik yapmıyorum ama ben 14haftadan beri hissediyorumGünaydın kızlar nasılsınız benin meleğim dünden beri hiç oynamadı çok korkuyorum yarına aldım randevu 12 kasıma kadar bekleyemem iyidir dimi minik kızım
kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamdan sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr adet ağrısına benzediği için biraz bende çokl korktum aranızda benim gibi olan varmı
kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamda ve sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr ağrı biraz adet sansısına benziyo ama kasıklarımda ve karnımda yok aranızda benim gibi olan varmı çok korkuyorum
napsın bebişim bu aralar tepıklerle annesını mutlu edıyo. daha cok kucuguz tam hıssedılmıyo ama pıtpıt ben burdayım dıo artıkkk:):)
Seninle koşullarımız aynı canım,bizim de ailelerimiz uzakta ve çok sık seyahat ediyoruz.Yazı beklememize gerek yok çünkü çok güzel bir tulumu var tamamen arabayı kapatabilen.Arabayı otoparka denemek için görevliyle götürürken başka bir liteway sahibi hanımla karşılaştık yanımızdaki görevli bakın dedi bu da eski senelerdeki liteway tabi ben hemen sordum memnunmusunuz diye,çocuk 2 yaşındaydı baya da iriydi çok memnunuz çok az yer kaplıyor ve çok kullanışlı dedi ,dedim bu bir işaret hemen alalım biz bunu:)Simplicity alırsanız sadece o kaplıyor bagajı onu da denedik valiz vs alması çok zor.Minnacık birşey belki olabilir çünkü tekerlekleri çıkmıyor ve daha büyük.Şimdi kullanan bir blog sahibi vardı o kıyaslamış sana adresi bulup vericem hemen.
kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamdan sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr adet ağrısına benzediği için biraz bende çokl korktum aranızda benim gibi olan varmı
oynasın annesi yeri genişken ileride büyüyecekleri için daha az oybuyacaklamış alandaraldığı için.
oynasın annesi yeri genişken ileride büyüyecekleri için daha az oybuyacaklamış alandaraldığı için.
Benimde dün kaburgamda, karından sonraki ilk kaburgada ağrı başladı resmen kemiğim ağrıyo ama annemlerde normal dediler, karın büyüdükçe baskı yapıomuş.. bugünde doktora sorcam ama bence o rahat dönemi atlatmak üzereyiz kızlar, artık ağrılar, gece uyuyama falan başlıcak ufak ufak
Benimde dün kaburgamda, karından sonraki ilk kaburgada ağrı başladı resmen kemiğim ağrıyo ama annemlerde normal dediler, karın büyüdükçe baskı yapıomuş.. bugünde doktora sorcam ama bence o rahat dönemi atlatmak üzereyiz kızlar, artık ağrılar, gece uyuyama falan başlıcak ufak ufak
Sonunda oğluşumuza bişeyler bakmaya başladık.Bunları beğendik,en kısa zamanda alıcaz.Eki Görüntüle 281544 Eki Görüntüle 281545
mag temizlikçi için yazdığımı okudun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?