2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamdan sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr adet ağrısına benzediği için biraz bende çokl korktum aranızda benim gibi olan varmı

canım bende baktım ona ama önünde sehpası yokmuşş:) bende chicco simplicty plus stop(sanırım böle yazılıo) bide karaftın çift yönlü atlanta modeli var bide eşim çok beğendi kraft star jogger bunları düşünüorum

ne güzellllllll....az kaldı bizimde ozaman...garibim ama yaaa..çok uğraşıyoo..oğğlumm koçumm aslanımmm bitaneemm neler diyo..bizimki tıssss..hiç ses yokk:)))

ayyy yazık valla ya, okadar çabaya :)
boşver azıcık bıızm de farkımız olsun :) erkek çocuk anneye düşkün olurmus zaten :)

anam sabah sabah ne çok konuşmuşsunuz mart kedileri sizii oku oku bitiremedim anca işte... hayırlı olsun tatlım güle güle kullansın minikin benim kızımın arabası var 2 tane o yüzden oğluşuma araba almicaz ama ana kucağı alıcaz hem arabaya da takılanlardan odasını da almicaz sadece dolap alıcaz çünkü kızımın oda takımında dolap yoktu odasında gömme dolap var ama oğluma yapacağımız odada dolap yok o yüzden almak gerek dün kızıma çocuk odası aldık onun beşiğini ve alt açma ünitesini oğlumun odasına aktarıcam ama daha 1 ay sonra gelecekmiş bu süre içinde de iki odayı da boyatıp dekor yaptırıcam inşallah

ilk çocukta öyle oluyor valla insan ama en pratik olanı almanı tavsiye ederim cnm tecrübeme dayanarak benim için de %100 pamuk olması önemli gerisine dikkat etmem pek bir de kızlar dikkat edin nakışlı giysilerde içine bakın bebişin tenini tahriş edecek şekilde dikilmiş çoğu giysi onları almayın yada alırsanız içine önce atlet giydirip sonra giydirin onları

herkese merhabalarrrr kızlar nasılsınız siz ve bebişleriniz?şaka maka zaman geçiyor değil mi çoğumuz yarıladı hamileliği,allah sağsalim tamamına erdirir inşallah.
evet cnm yaa bence de çokçabukgeççiyorkurbandan sonra yılbaşı var ondan sonrada doğumlar gelmeye başlar vallahii
CR-224 Hanedan Lks Oyun Park Pembe - www.CeyBebek.com

kızlar bende ilk olarak bu park yatağını beğendim
çok güzel cnm bende oğluma böyle süslü şaaaşaalı bir beşik yaptırıcam inşallah onu salonun ortasına koyucaz odasındakini zaten 6aydan sonra kullanır bu daha hafif ama süslü bişey olsun istiyoruz babası öyle istiyor daha doğrusu

Günaydın kızlar nasılsınız benin meleğim dünden beri hiç oynamadı çok korkuyorum yarına aldım randevu 12 kasıma kadar bekleyemem iyidir dimi minik kızım
cnm bu haftalarda öyle oluyor bazen çok fazla bazı günler hiç hissedilmiyor bence endişe edecek bişey yoktur ama bence de doktora git gör rahatlarsın bayramda rahat olursun benim randevum da 14 kasım ben genelde her gün hissettiğim için artık panik yapmıyorum ama ben 14haftadan beri hissediyorum

geçmiş olsun. bende böyle bir ağrı yok ama zor olmalı bu dönemde...
ağrı devam ediyorsa üstünde dur mutlaka başka doktorlara danış olmazsa...

pess yaniii benm bildiğim ağrıysaa bendede varr yaşılar ii bilir bebeğin kengisi derlermiş doktorlar anlamıoo kalsiyum içiorum ben biraz rahattladı ama yinede yorunca kendimii çookkk çekioo bende başta bel fıtığı sandımmm çok şükür. sonralarda çok daha artarmışş hani hamileler yürüyemez ya bazılarıı allah korusunn... magnezyum ve kalsiyum eksikliğindenmişş bol bol marul ye dedi biri bana magnezyum varmışş kalsiyumda yazdır içç

canım tşk ederim paylasımın için. aynı blogu ıncelemişiz.sheenanın bebegi. bebiş tombul dıye ıkıncı bı arabaya gecmek zorunda kalmıslar ama onların kocaman kopeklerı varmıs onu da baglıyolarmıs :) gerci bızımde kopegımız var ama kucucuk.liteway heryere goturmelık. aynı kosullardaymısız evet çok seyahat eden için iyi. onunde sehpası olsun anakucagı takılsın dıye sımplicitye baktık.bagaja konunca epey bı kaplıyor. bır de biz bayanlar tek basımıza cıktıgımızda kolay katlansın vs onemlı aslında. işe dondugumüzde anane babanne bakıcı ı cıkarmak ıstese rahatca cıkarabilsin. işte onunde bariyeri yok hep kemerlerle takılcak artık

valla cnm benim hep ağrıyor öyle ki ayağa kalktığımda içimden bebek çıkıverecekmiş gibi baskı oluyor alt tarafıma bu yüzden bütün gün uzanmaya çalışıyorum fırsat buldukça üstelik bu ikinci bebekim senin iilkse normaldir daha ilk kez vücut alışıyor kemikler açılıyor fln hem herkesin aynı olmaz zaten bazısı az bazısı çok ağrı çeker önemli olan kanaman fln olmasın zaten doktorun söölemiştir dinllenmekten başka yapacak bişey yok sanırsam

Benimde dün kaburgamda, karından sonraki ilk kaburgada ağrı başladı resmen kemiğim ağrıyo ama annemlerde normal dediler, karın büyüdükçe baskı yapıomuş.. bugünde doktora sorcam ama bence o rahat dönemi atlatmak üzereyiz kızlar, artık ağrılar, gece uyuyama falan başlıcak ufak ufak

oynasın annesi yeri genişken ileride büyüyecekleri için daha az oybuyacaklamış alandaraldığı için.

şu kucuk tepıkler bıle benı nasıl heyecanlandırıyo bıde kucagıma aldıgım zaman ınanamıcam herhalde.
sabah kasım annelerınde doğum hıkayelerı var onları okudum. resmen hungur hungur agladım.
nasıl guzel yazmıslar anılarını bı oku mutlaka sende cnm.

oynasın annesi yeri genişken ileride büyüyecekleri için daha az oybuyacaklamış alandaraldığı için.

şu kucuk tepıkler bıle benı nasıl heyecanlandırıyo bıde kucagıma aldıgım zaman ınanamıcam herhalde.
sabah kasım annelerınde doğum hıkayelerı var onları okudum. resmen hungur hungur agladım.

benimde heryerim ağrıyoo..belim sırtım..totom ağrıyo yaaa düşünün artık:))) iyice yaşlılar gibi oldummm...ay ay ay oy oy oy koltuktan kalkamıyorum zaten:)))) kocam çekiyo kolumdan..hadi hopidi hopidi tay tay diyede dalga geçiyo benleeeeee:))))

evet cnm özellikle 28haftadan sonra başlıyor o dediklerin bu en güzel dönemimiz valla

Sonunda oğluşumuza bişeyler bakmaya başladık.Bunları beğendik,en kısa zamanda alıcaz.Eki Görüntüle 281544 Eki Görüntüle 281545

şeker anakucağı güzel ama arabayı pek kullanamican gibi geliyoo...çünkü oraya oturabilmesi için en az 6 -7 aylık olması lazımm..e ozamanda artık sonbahar-kış dönemi gelek..ozamanda o araba ince kalıcak..bende o arabayı önümüzdeki yaz için düşünn..yani 1 yaşından sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…