- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.341
şu kucuk tepıkler bıle benı nasıl heyecanlandırıyo bıde kucagıma aldıgım zaman ınanamıcam herhalde.
sabah kasım annelerınde doğum hıkayelerı var onları okudum. resmen hungur hungur agladım.
nasıl guzel yazmıslar anılarını bı oku mutlaka sende cnm.
Sonunda oğluşumuza bişeyler bakmaya başladık.Bunları beğendik,en kısa zamanda alıcaz.Eki Görüntüle 281544 Eki Görüntüle 281545
Kod:
okumammı okudum cnm dünde esra erolun bebeğini gösterdi doğum hikayesi anlattı o esnada eşime baksana nasıl güzel bir bebek dedim benim oğlumda böle olur inş dedi sonra döndü bana ağlma ağlama dedi ben bir başla ağlamaya ama nasıl ağlıyorum şırıl şırıl.....RABBİM HEPİMİZİN YAVRUSUNU VAKTİYLE KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH....
Kod:
okumammı okudum cnm dünde esra erolun bebeğini gösterdi doğum hikayesi anlattı o esnada eşime baksana nasıl güzel bir bebek dedim benim oğlumda böle olur inş dedi sonra döndü bana ağlma ağlama dedi ben bir başla ağlamaya ama nasıl ağlıyorum şırıl şırıl.....RABBİM HEPİMİZİN YAVRUSUNU VAKTİYLE KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH....
okudum..annemin tanıdığına geliyomuş bi temzlikçi..eğer o olmazsa senden alırım telini
benimde heryerim ağrıyoo..belim sırtım..totom ağrıyo yaaa düşünün artık:))) iyice yaşlılar gibi oldummm...ay ay ay oy oy oy koltuktan kalkamıyorum zaten:)))) kocam çekiyo kolumdan..hadi hopidi hopidi tay tay diyede dalga geçiyo benleeeeee:))))
evet cnm özellikle 28haftadan sonra başlıyor o dediklerin bu en güzel dönemimiz valla
Kod:
ay evet yaa bende şimdi onu okudum, nasıl güzel ve heyecanla anlatmışlar, hala ağlamaktan burnumu çekiyorum, rabbim bizede göstersin o anlarışu kucuk tepıkler bıle benı nasıl heyecanlandırıyo bıde kucagıma aldıgım zaman ınanamıcam herhalde.
sabah kasım annelerınde doğum hıkayelerı var onları okudum. resmen hungur hungur agladım.
ay evet yaa bende şimdi onu okudum, nasıl güzel ve heyecanla anlatmışlar, hala ağlamaktan burnumu çekiyorum, rabbim bizede göstersin o anlarışu kucuk tepıkler bıle benı nasıl heyecanlandırıyo bıde kucagıma aldıgım zaman ınanamıcam herhalde.
ay evet yaa bende şimdi onu okudum, nasıl güzel ve heyecanla anlatmışlar, hala ağlamaktan burnumu çekiyorum, rabbim bizede göstersin o anları
polyanacımm benm çoğu şeyim tunik zayıf olduğum için zatenn uzunca bolca şalvar gibi pant. falan giyiyodum hepsini giyebilirim çok şık olcam diodumm pesss halt etmişim onu giyiyom daracık bunu giyiyom daracıkk kruvaze kabanlarım falan vardıı 34 beden tabiiyy hepsiiii:) yookk olmuoo eşim dio çok tatlı oldunn kilo alıncaaa dombul dombul olmuşum çok mutluu
benim iki haftadır çıktı göbüşüm, nasıl seviniyorum:)))) bende yazıcaktım da belki kiloyu sevmiyosundur diye yazmamıştım.:))) zayıflarda 20 kiloya kadar filan alım normal diyomuş doktorlar. sende bol bol kilo al, sonra bi kısmı sende kalsın:))
MELYSHE canım sende ooooh şıkır şıkır giyersin yeni entarilerini:))
Bayramda sonra bol bol foto bekliyorum göbüş topiğine HABERİNİZ OLAAAAAAAA
benim iki haftadır çıktı göbüşüm, nasıl seviniyorumen son iki hafta önce ankaraya kontröle gittiğimde tartılmıştım hala 51,5 kiloydum, ama sanki kilo aldım gibi hissediyorum bu sefer, fotoğraf makinam ankarada kaldı, bayramda onu alınca inşaAllah bende ekleyeceğim göbüşümü, artık benimde bir hamile göbüşüm var
aynen ya, normalde duygusalımdır ama bunu dışıma yansıtmazdım, ama şimdi hamilelikte en ufak şeyde gözümden yaşlar patır patır dökülüyor, ki doğumdan sonra bebişimi kucağıma alır almaz başlarım ağlamaya, aman yaa inşaAllah gözyaşlarımız hep böyle sevinç için olur, Rabbim kimseye dert,keder yaşatmasın....AMİN CNM İNŞALLAH
orda bı kız anlatmıs normal dogum yapan bebeğini kucağına aldıgında odada ınanamıyorum falan dıyo ya hep ayyyyy nasıl agladım anlatamam
kendımı onun yerıne koydum bende kesın aglar dururum susturamazlar :)
Benimde dün kaburgamda, karından sonraki ilk kaburgada ağrı başladı resmen kemiğim ağrıyo ama annemlerde normal dediler, karın büyüdükçe baskı yapıomuş.. bugünde doktora sorcam ama bence o rahat dönemi atlatmak üzereyiz kızlar, artık ağrılar, gece uyuyama falan başlıcak ufak ufak
şeker anakucağı güzel ama arabayı pek kullanamican gibi geliyoo...çünkü oraya oturabilmesi için en az 6 -7 aylık olması lazımm..e ozamanda artık sonbahar-kış dönemi gelek..ozamanda o araba ince kalıcak..bende o arabayı önümüzdeki yaz için düşünn..yani 1 yaşından sonra..
Canım aslında normalde akropol, yada Lokman hekim düşünüyorduk, ama benim teyzem Çubuk devlet hastanesinde ebe hemşire, ben özel hastanelerde yaşanan olumsuzlukları duyunca çok tereddütte kaldım.... teyzemde hastanesinde ki arkadaşını tavsiye edince(teyzemde doğumlarını ona yaptırdı) bende tanıdık olsun diye ona gidiyorum, doğumumuda teyzemle arkadaşı yapacaklar.... Çünkü benim için güvenilir doktor olması, işinde iyi olması önemli,Ankara'da nereye gidiosun masiva? Bizde arayıştayız da
aynen cnm katılıyorum sana fena bel ağrıları başladı bendede gece tuvalete kalktım mı fena ağrım oluyor yandık desene keyifli zamanlar bitiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?