2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kod:

okumammı okudum cnm dünde esra erolun bebeğini gösterdi doğum hikayesi anlattı o esnada eşime baksana nasıl güzel bir bebek dedim benim oğlumda böle olur inş dedi sonra döndü bana ağlma ağlama dedi ben bir başla ağlamaya ama nasıl ağlıyorum şırıl şırıl.....RABBİM HEPİMİZİN YAVRUSUNU VAKTİYLE KUCAĞINA ALABİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH....

AMİN CNM AMİN......
Biz şimdiden böyle olduysak sonra napcaz bılmıyorum yaaa

AMİN CNM AMİN.........
Biz şimdiden boyle olduysak yandık vallaaaa

aynen valla ama normal bu ağrılar napalım analık zor

evet cnm özellikle 28haftadan sonra başlıyor o dediklerin bu en güzel dönemimiz valla

Evet yaa internetteki bilgilerde bile yazıo valla bunlar iyi günleriniz diye :)) kıymetini bilelim keyfini çıkaralım..

Aminn

ay evet yaa bende şimdi onu okudum, nasıl güzel ve heyecanla anlatmışlar, hala ağlamaktan burnumu çekiyorum, rabbim bizede göstersin o anları

ay evet yaa bende şimdi onu okudum, nasıl güzel ve heyecanla anlatmışlar, hala ağlamaktan burnumu çekiyorum, rabbim bizede göstersin o anları

AMİN CNM İNŞALLAH
orda bı kız anlatmıs normal dogum yapan bebeğini kucağına aldıgında odada ınanamıyorum falan dıyo ya hep ayyyyy nasıl agladım anlatamam
kendımı onun yerıne koydum bende kesın aglar dururum susturamazlar :)

:)))) bende yazıcaktım da belki kiloyu sevmiyosundur diye yazmamıştım.:))) zayıflarda 20 kiloya kadar filan alım normal diyomuş doktorlar. sende bol bol kilo al, sonra bi kısmı sende kalsın:))

MELYSHE canım sende ooooh şıkır şıkır giyersin yeni entarilerini:))

Bayramda sonra bol bol foto bekliyorum göbüş topiğine HABERİNİZ OLAAAAAAAA

benim iki haftadır çıktı göbüşüm, nasıl seviniyorum en son iki hafta önce ankaraya kontröle gittiğimde tartılmıştım hala 51,5 kiloydum, ama sanki kilo aldım gibi hissediyorum bu sefer, fotoğraf makinam ankarada kaldı, bayramda onu alınca inşaAllah bende ekleyeceğim göbüşümü, artık benimde bir hamile göbüşüm var

Ankara'da nereye gidiosun masiva? Bizde arayıştayız da

evet canım o rahat dönem yavaş yavaş sona erecek...
benim kızımda 7 ayda başlamıştı kaburga ağrılarım ama ne ağrı!!! oturamıyordum yürüyemiyordum(
bu aralar yine var tam göğüs altındaki kaburga resmen acıyor

hastane konusu açılmışken, ben özele gitmiyorum, ANKARA KEÇİÖREN EĞİTİM ARAŞTIRMA hastanesine gidiyorum. orada doğum yapmış çok kişiyle konuştum memnun olmayan yok. inşallah aynı şey benim içinde geçerli olur. ilk doğumum çok feciydi, Etlik doğumevinde!!

Son düzenleme:
aynen ya, normalde duygusalımdır ama bunu dışıma yansıtmazdım, ama şimdi hamilelikte en ufak şeyde gözümden yaşlar patır patır dökülüyor, ki doğumdan sonra bebişimi kucağıma alır almaz başlarım ağlamaya, aman yaa inşaAllah gözyaşlarımız hep böyle sevinç için olur, Rabbim kimseye dert,keder yaşatmasın....

aynen cnm katılıyorum sana fena bel ağrıları başladı bendede gece tuvalete kalktım mı fena ağrım oluyor yandık desene keyifli zamanlar bitiyor valla

Canım o bebek arabası tam yatıyor Chicco'nun,yeni doğduğu andan itibaren kullanılabiliyormuş.Zaten ben yazın kullanmak için istiyorum o zaman da 3 aylık falan oluyor.

Ankara'da nereye gidiosun masiva? Bizde arayıştayız da
Canım aslında normalde akropol, yada Lokman hekim düşünüyorduk, ama benim teyzem Çubuk devlet hastanesinde ebe hemşire, ben özel hastanelerde yaşanan olumsuzlukları duyunca çok tereddütte kaldım.... teyzemde hastanesinde ki arkadaşını tavsiye edince(teyzemde doğumlarını ona yaptırdı) bende tanıdık olsun diye ona gidiyorum, doğumumuda teyzemle arkadaşı yapacaklar.... Çünkü benim için güvenilir doktor olması, işinde iyi olması önemli,

aynen cnm katılıyorum sana fena bel ağrıları başladı bendede gece tuvalete kalktım mı fena ağrım oluyor yandık desene keyifli zamanlar bitiyor valla

Aynen öle hem ağrılar hem duygusallık ( nası olcak böle bilmiyorum ama şu an için kocamı alıp ıssız bi adaya yerleşmek istiyorum

herkese selammm güzel biricik mart annişleri...bugün 4 de doktor randevum var prensesimi görcem ağrılarımı sölücem doktora bakalım ne dicek..doğumla ilgilide konuşcam biraz erken ama...ay kızlar ben bu sıralar hep doğumdu bebekti hep öyle şeler görüyorum..kabuslarda var onları anlatmıcam tabi..doğum yaklaştıkça heyecanlar korkular sarıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…