- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.361
aynen ya, normalde duygusalımdır ama bunu dışıma yansıtmazdım, ama şimdi hamilelikte en ufak şeyde gözümden yaşlar patır patır dökülüyor, ki doğumdan sonra bebişimi kucağıma alır almaz başlarım ağlamaya, aman yaa inşaAllah gözyaşlarımız hep böyle sevinç için olur, Rabbim kimseye dert,keder yaşatmasın....
aynen öle hem ağrılar hem duygusallık( nası olcak böle bilmiyorum ama şu an için kocamı alıp ıssız bi adaya yerleşmek istiyorum
herkese selammm güzel biricik mart annişleri...bugün 4 de doktor randevum var prensesimi görcemağrılarımı sölücem doktora bakalım ne dicek..doğumla ilgilide konuşcam biraz erken ama...ay kızlar ben bu sıralar hep doğumdu bebekti hep öyle şeler görüyorum..kabuslarda var onları anlatmıcam tabi..doğum yaklaştıkça heyecanlar korkular sarıyo..
bende çoookkkk uzaklara gitmek istiyorumm kocamı alıpppppppppppppppppp
Aynen öle hem ağrılar hem duygusallık( nası olcak böle bilmiyorum ama şu an için kocamı alıp ıssız bi adaya yerleşmek istiyorum
ofya bende bir senedir uzaktayım, aileme ve işime hasret kaldım, artık tayinimiz çıksada işime dönsem diyorum.... burada sanki ısısız bir adada gibiyim, kimseyi tanımıyorum, hiçbir etkinlik, kurs yok, sabahtan akşama kadar kitap oku, ders çalış.... ben işimi, aktiviteyi özlediiiiiiiimiş, aileler, ev... bir of çekip kafa nereye biz oraya valla
Selammm.. benimde bugün randevu ve bende ağrıları sorcam :)) sonrasında bilgilerimizi birleştirelim)
keşke öyle bir şansımız olsa hamileliğin verdiği etkiden mi herşey iki katı fazla geliyor artık kimse olmasın etrafımızda istiyorum ama zor dün eşimde diyor aşkım gel ikimizde istifa edelim keyfimize bakalım ama nerde bizde o şans aksine bebekten dolayı daha çok çalışmamız lazım bizim rabbim duy sesimizi
ofya bende bir senedir uzaktayım, aileme ve işime hasret kaldım, artık tayinimiz çıksada işime dönsem diyorum.... burada sanki ısısız bir adada gibiyim, kimseyi tanımıyorum, hiçbir etkinlik, kurs yok, sabahtan akşama kadar kitap oku, ders çalış.... ben işimi, aktiviteyi özlediiiiiiiim
aynı konuşmayı dün bizde yaptık :)) inan para olsa ben kendim bakmak isterim çocuğa ama işte ikimizinde çalışması lazım ki bebeği rahat büyütelim.. Ve akşamda sabah da dua ettim allah'ım bize bi kapı aç diye.. Inşallah duyar sesimizi(
sıkılma inan en rahatımız sensin.. Iştede de ailede de şu an ne olsa iki katını yaşıyoruz.. Keşke bende uzak olsam..
aynı konuşmayı dün bizde yaptık :)) inan para olsa ben kendim bakmak isterim çocuğa ama işte ikimizinde çalışması lazım ki bebeği rahat büyütelim.. Ve akşamda sabah da dua ettim allah'ım bize bi kapı aç diye.. Inşallah duyar sesimizi(
sıkılma inan en rahatımız sensin.. Iştede de ailede de şu an ne olsa iki katını yaşıyoruz.. Keşke bende uzak olsam..
hehehehe millipiyangodan 25 tl kazanmışım:))))))))
aynı konuşmayı dün bizde yaptık :)) inan para olsa ben kendim bakmak isterim çocuğa ama işte ikimizinde çalışması lazım ki bebeği rahat büyütelim.. ve akşamda sabah da dua ettim Allah'ım bize bi kapı aç diye.. inşAllah duyar sesimizi(
inşallaH cnm en azında belli bir yaşa kadar biz baka bilelim sonra yine çalışmaya razıyım ben
bende ona yakın işte 2,5 milyon tl falan istiyorum :82:
canım rabbim seninde gönlüne göre versin, aslında hamilelikte evde olduğuma seviniyorum, çünkü benim hamileliğim çok zor geçti, ilk üç ay düşük tehlikem, kanamalarım vardı, hep yatmam gerekiyordu.... birde çok bulantılarım oldu, halada bulantım devam ediyor,yemek yemekte zorlandığım içinde halsiz kalıyorum, bu haldeyken çalışamazdım herhalde... bebeğe bakma meselesine gelince inşaAllah bebişimi iki yaşına kadar kendim büyüteceğim ve işime öyle döneceğim, ki çalıştığım yer NLP üzerine özel eğitim merkeziydi, orada ki hocam liseden hocamdı... ne zaman istersem dönebileceğimi söyledi....kapısının her zaman açık olduğunu söyledi ki, bende de bunun rahatlığı var..aynı konuşmayı dün bizde yaptık :)) inan para olsa ben kendim bakmak isterim çocuğa ama işte ikimizinde çalışması lazım ki bebeği rahat büyütelim.. ve akşamda sabah da dua ettim Allah'ım bize bi kapı aç diye.. inşAllah duyar sesimizi(
Sıkılma inan en rahatımız sensin.. İştede de ailede de şu an ne olsa iki katını yaşıyoruz.. keşke bende uzak olsam..
ufak ufak gelmeye başlamış,sonunda piyango sana vurcak devam et :)))
ofya bende bir senedir uzaktayım, aileme ve işime hasret kaldım, artık tayinimiz çıksada işime dönsem diyorum.... burada sanki ısısız bir adada gibiyim, kimseyi tanımıyorum, hiçbir etkinlik, kurs yok, sabahtan akşama kadar kitap oku, ders çalış.... ben işimi, aktiviteyi özlediiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?