- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.381
ofya bende bir senedir uzaktayım, aileme ve işime hasret kaldım, artık tayinimiz çıksada işime dönsem diyorum.... burada sanki ısısız bir adada gibiyim, kimseyi tanımıyorum, hiçbir etkinlik, kurs yok, sabahtan akşama kadar kitap oku, ders çalış.... ben işimi, aktiviteyi özlediiiiiiiim
ofya bende bir senedir uzaktayım, aileme ve işime hasret kaldım, artık tayinimiz çıksada işime dönsem diyorum.... burada sanki ısısız bir adada gibiyim, kimseyi tanımıyorum, hiçbir etkinlik, kurs yok, sabahtan akşama kadar kitap oku, ders çalış.... ben işimi, aktiviteyi özlediiiiiiiim
ediyoruz işte...sayısal,10 numara,şanstopu bilmemne:)))))
herkes öyle diyor ama doğru, benim bir arkadaşın birbuçuk yaşında kızı var, ortaya kitap bile çıkartamıyor, çocuk hemen yırtmaya başlıyor,ortalıkta olursa bebek yırtar diye birde fırsat bulamıyorum diye kitaplıktan hiç çıkamayacak belki izlemeye bile hasret kalacağımmerak etme cnm bebişler doğunca bayağı bi hareket gelcek hayatımıza :):)
ozaman deil kitap okumak dizi izlemek bile lüks olcak bize
canım rabbim seninde gönlüne göre versin, aslında hamilelikte evde olduğuma seviniyorum, çünkü benim hamileliğim çok zor geçti, ilk üç ay düşük tehlikem, kanamalarım vardı, hep yatmam gerekiyordu.... birde çok bulantılarım oldu, halada bulantım devam ediyor,yemek yemekte zorlandığım içinde halsiz kalıyorum, bu haldeyken çalışamazdım herhalde... bebeğe bakma meselesine gelince inşaAllah bebişimi iki yaşına kadar kendim büyüteceğim ve işime öyle döneceğim, ki çalıştığım yer NLP üzerine özel eğitim merkeziydi, orada ki hocam liseden hocamdı... ne zaman istersem dönebileceğimi söyledi....kapısının her zaman açık olduğunu söyledi ki, bende de bunun rahatlığı var..
herkes öyle diyor ama doğru, benim bir arkadaşın birbuçuk yaşında kızı var, ortaya kitap bile çıkartamıyor, çocuk hemen yırtmaya başlıyor,ortalıkta olursa bebek yırtar diye birde fırsat bulamıyorum diye kitaplıktan hiç çıkamayacak belki izlemeye bile hasret kalacağım
Gerçekten şansın varmış.. ne güzel keşke bende en azından 2 yaşına kadar bakabilsem ama çok zor görünüyo bu şartlarda.. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
ahh ahha 2 yaş hayalllll....keşke bakabilseemmmmm
ahh ahha 2 yaş hayalllll....keşke bakabilseemmmmm
Aynen öle.. sağlam bi gelir lazım.. bakalım be Ayça gün doğmadan neler doğar..
kısmet artık ne diyelim..inşallah hepimizin istediği olur..oturur bebeklerimizi büyütürüz..
Ben eşimin zoruyla üniversite sınavına girmiştim ve Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretmenliği kazandım, bu sene dondurdum, ama seneye dondurma hakkım yok, devam etmem lazımmış, ama o zaman bebişim daha 5 aylık olacak ben sabah yedide evden çıkacam ve saat 6da evde olacağım, bebişimin en güzel anlarında yanında olamayacağım... ilk anne deyişini, ilk adım atışını, hiç birisin göremeyeceğim...bu yüzden de okuluda bırakmaya karar verdim, çok şükür zaten bir üniv bitirdim, şu an birde açıköğretimden sosyolji ikinci sınıftayım, işimde hazır olduğu için gelecek kaygım yok, bu okul, öğretmenlikte olmayıversin... yeterki iki yaşına kadar bebişimle vakit geçireyim...
Canım çok şükür belki devlette değil ama özelde işim hazır, bu yüzden dedim gelecek kaygım yok diye, hiç işim olmasaydı kesin düşünürdüm okumayı...ben pek senin gibi düşünmüyorum...tamam bebeğin başta anneye ihtiyaı var ama biraz büyüyüpte senden koptuğunda tek ihtiyacı para olucak...bence gelecek için hangisi iyi ise onu iyi değerlendir...
canım bende baş ağrısını sürekli yaşayanlardandım, ama teyzemin tavsiyesi üzerine banyodan çıkmadan 5 dk kadar ayağıma soğuk su tutuyorum, kesinlikle baş ağrısına iyi geliyor, ama bunun kısa vadede sonucunu bekleme sürekli yaparsan zamanla baş ağrının olmadığını farkedeceksin.... Çok geçmiş olsun....Offf başım çatlıyo migernim tutuyo galiba yine,donuyorum,eve gidip yatmak istiyorum((((
Offf başım çatlıyo migernim tutuyo galiba yine,donuyorum,eve gidip yatmak istiyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?