2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme cnm bebişler doğunca bayağı bi hareket gelcek hayatımıza :):)
ozaman deil kitap okumak dizi izlemek bile lüks olcak bize

herkes öyle diyor ama doğru, benim bir arkadaşın birbuçuk yaşında kızı var, ortaya kitap bile çıkartamıyor, çocuk hemen yırtmaya başlıyor,ortalıkta olursa bebek yırtar diye birde fırsat bulamıyorum diye kitaplıktan hiç çıkamayacak belki izlemeye bile hasret kalacağım

Gerçekten şansın varmış.. ne güzel keşke bende en azından 2 yaşına kadar bakabilsem ama çok zor görünüyo bu şartlarda.. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..

ayyyyyy onlar doğsunda ben sadece onunla ılgılenmeye hazırım.
dizi mizi takıntım yok zaten claıstıgım ıcın
gercı ben 1 sene kesın kendım bakcam bebişime kımselere vermem onuuuuuuuu :)

Ben eşimin zoruyla üniversite sınavına girmiştim ve Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretmenliği kazandım, bu sene dondurdum, ama seneye dondurma hakkım yok, devam etmem lazımmış, ama o zaman bebişim daha 5 aylık olacak ben sabah yedide evden çıkacam ve saat 6da evde olacağım, bebişimin en güzel anlarında yanında olamayacağım... ilk anne deyişini, ilk adım atışını, hiç birisin göremeyeceğim...bu yüzden de okuluda bırakmaya karar verdim, çok şükür zaten bir üniv bitirdim, şu an birde açıköğretimden sosyolji ikinci sınıftayım, işimde hazır olduğu için gelecek kaygım yok, bu okul, öğretmenlikte olmayıversin... yeterki iki yaşına kadar bebişimle vakit geçireyim...

ben pek senin gibi düşünmüyorum...tamam bebeğin başta anneye ihtiyaı var ama biraz büyüyüpte senden koptuğunda tek ihtiyacı para olucak...bence gelecek için hangisi iyi ise onu iyi değerlendir...

ben pek senin gibi düşünmüyorum...tamam bebeğin başta anneye ihtiyaı var ama biraz büyüyüpte senden koptuğunda tek ihtiyacı para olucak...bence gelecek için hangisi iyi ise onu iyi değerlendir...
Canım çok şükür belki devlette değil ama özelde işim hazır, bu yüzden dedim gelecek kaygım yok diye, hiç işim olmasaydı kesin düşünürdüm okumayı...

Arkadaşlar bu arada 2011 Mart bebişlerinin fotolarını paylaşmışlar, çooook tatlılar, maşaAllah hepside gülerek poz vermişler, mart bebişleri hep böyle neşeli galiba

Offf başım çatlıyo migernim tutuyo galiba yine,donuyorum,eve gidip yatmak istiyorum ((((
canım bende baş ağrısını sürekli yaşayanlardandım, ama teyzemin tavsiyesi üzerine banyodan çıkmadan 5 dk kadar ayağıma soğuk su tutuyorum, kesinlikle baş ağrısına iyi geliyor, ama bunun kısa vadede sonucunu bekleme sürekli yaparsan zamanla baş ağrının olmadığını farkedeceksin.... Çok geçmiş olsun....

valla kim ne derse desin bir çocuğun en az 3 yaşına kadar anneye her bakımdan ihtiyacı var..ama gel görki hayat şartları çalışmak zorunda olmak bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak bunlarda var..herşey para değil okadar iyi bildiğim annesi de sürekli çalışmış gelecek hazırlamak için maddi açıdan bir sorunları yok ama ruhu hep eksik o küçük yaşta annenin eksik ilgisinden dolayı..tabiki hepimiz çocuklarımız için en iyisini kalitelisini lülksünü istiyoruz ama.asgaridede herşey alınıp annen çalışmayıp bebeğiyle olması herşeyden daha değerli..bende çalışmaya başlıcakken hamile kaldım..çalışmayıda istiyorum ama bebek olunca olmayacak bir süre 24 e girdim zaten 3-4 sene çalışmasam yinede devlete girmeye yaşım geçmiyo..zor herşey zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…