2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bazı şeyler tabi ki insanın içinde kalıyor, bende bazen iç geçiriyorum şuda olsaydı fena mı olurdu diye.... ama annemin arkadaşının çocukları da bu kadar hayatımız kursta orda burda geçeceğine ailemizle daha fazla vakit geçirebilseydik diyor... dediğim gibi herşeyi tam dengelemek lazım.... inşaAllah bizler evlatlarımızın maddi ve manevi ihtiyaçlarını tam dengeli karşılayanlardan olabiliriz...

Kesinlikle katılıyorum evde olmuyo anne çocuk sürekli.. eğitim vermesi çok zor.. benim annemde çalışıyodu sabahları kreşte oluyodum akşam görüşüyoduk ama anne sevgim eksik kalıpta derbeder olmadım şükür :)) yani hem iyi okuduğuma inanıyorum hem de annem yeterli sevgiyi verebildi.. torununa dayanamıyo tabi işi bırakır ben bakarım diyo ama :)) ben hiç istemiyorum annem yada kayınvalidem baksın..ama şartlar işte (

aynen bende her kontrolde aynı şeyi söylüyorum. allahım korusun tüm bebişleri.bayramdan sonra kontrolümüz var renkli usgye gircez. zaman geçmiyo ama endişelerimden kurtulmam gerekiyor biran önce.

aynen bende her kontrolde aynı şeyi söylüyorum. allahım korusun tüm bebişleri.bayramdan sonra kontrolümüz var renkli usgye gircez. zaman geçmiyo ama endişelerimden kurtulmam gerekiyor biran önce.

İşe yarar mı bilmem ama ben kendimi şöyle telkin ediyorum: onun da bi kaderi ve ömrü var.. bunu da Allah bilir.. O bize çocuklarımızı bağışlasın, sağlıklarını korusun..

İşe yarar mı bilmem ama ben kendimi şöyle telkin ediyorum: onun da bi kaderi ve ömrü var.. bunu da Allah bilir.. O bize çocuklarımızı bağışlasın, sağlıklarını korusun..

bnde diyorum bunu kendime sürekli canm ama yinede acaba kalıyo ya. bide çok bekledim kurtuluşum oldu benm tedaviler sonucu kavuştum yavruma bu yüzdende sanırım çok pinpirikleniyorum. allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsn.

Arkadaşlar son yapılan yorumlara bakınca yanlış anlaşıldığımı görüyorum, ben çalışmayın bebeğinize siz bakın, evinizde bakın demedim ki, benim yorumlarımı tam okumuş olsaydınız görürdünüz, bende iki yaşına gelince işime döneceğim,ve çocuğumu da çalıştığım yerde ki kreşe vereceğim.. çünkü bende çocuğun belli yaşa geldiğinde sadece evde anneanne-babaanne eğitiminde büyümesine karşıyım.... benim kastettiğim kendinizi fazla kastmayın, çünkü herşey sadece aktivite yada sosyal hayat değil, herşeyi dengelemek lazım.... çünkü sosyal hayat kadar anne-babayada ihtiyaç duyuyorlar çocuklar, ben görüyorum, çocuklar okul-dersane-kurs-sosyal aktivite... anne babayla hiç bir paylaşımı yok.....

Amin.. hiç aklına kötü şeyler getirme.. o kıymetli emanet sen kollarına alıncaya kadar Allah'a emanet

benimde annem çalışıyodu...mesela hergün ağlıyodum arkasından gitme die..ama şimdi diyorumki iyiki ayrılmamış işten çalışmış..

benimde annem çalışıyodu...mesela hergün ağlıyodum arkasından gitme die..ama şimdi diyorumki iyiki ayrılmamış işten çalışmış..

canım benimde sana bahsettiğim buydu işte, çalışmaya asla karşı değilim, hatta bayan çalışmalı, ama bazı anne-babalar var ki ek mesaiydi bilmem neydi çocuklarına vakit ayıramıyorlar, ve çocukları bu sevgiden mahrum kalıyordu, ama sen ne güzel hem maddi-hem manevi doyuma ulaşmışsın.... inşaAllah bizde çocuklarımıza bunu verebiliriz... Bu arada benim işim NLP Eğitim merkezinde... NLP Uzmanıyım, ve orada asistanlık yapıyorum, alanımda sorunlu ilkokul-ortaokul çocuklarıydı.... onların dertlerini dinleyerek 4 senemi geçirdiğim için herşeyde denge şart

Evet yorum biraz öyle anlaşıldı masiva :)) yani tabiki bizimlede zaman geçirecek ama ben kızımla sporda tiyatroda vakit geçirmek isterim.. onun içinde aylık 1000 tl günümüz şartlarında ancak yeterli oluyo yani bu rakam, durumu yaşayan benimle aynı şartlarda çalışan iki ayrı arkadaşımdan alındı.. Bizde eskiden cebecide otururduk.. ama şu an keçiörende'yiz iş yüzünden ve burdaki okullara çocuğu göndermek istemem bunun içinde çalışmam gerek.. anlatmak istediğim o.. benimkiler zamanında kasmamış ama ben kendimi kasıp çocuğum içinde ukte kalmadan büyüsün isterim, dediğin gibi hem sevgi yönünden hem de sosyallik yönünden..

Yaa bende çok ağlardım bazen de ananeme bırakırdı kreş tatilse filan.. sayesinde örgü örmeyi biliyorum öle diyim :))) benim kızda sonunda yemek yapmayı bilen bi tip olup çıkcak kaynanam bakarsa :))

yaa bende çok ağlardım bazen de ananeme bırakırdı kreş tatilse filan.. Sayesinde örgü örmeyi biliyorum öle diyim :))) benim kızda sonunda yemek yapmayı bilen bi tip olup çıkcak kaynanam bakarsa :))

bilsiiinn..oğlum aç kalamaz benimmm:))) ben çok güzel yemek yaparım..gelinde öğrensin..:)))

evet canım sana katılıyorum. denge cok onemlı. bende sımdıden korkuyorum. ılk yılında yanında olmak ıstıyorum gelısımı acısından cok onemliymiş ilk yılları sevgiye doymalıymıs . sonra egitim oyunlar kres cagı baslıyor. o zaman işe donme ımkanım olsa keske. 2 sene ara verebılme lüksüm olmadııgından ayrılcaz
harika egitim verilen cocuklar var, egitim özellikle kücük yaşta özel ilgiyle verilmesi gerekir diye düşünuyorum. yoksa 500-1000 tl arası fiyatlarla gönderilen bir kresteki ana sınıfı ogretmenının türkiye sartlarında aldıgı egitimi mükemmel göreniniz var mı? ögretmen arkadaslarım lütfen yanlıs anlamasın. bunu baska meslek grupları ıcın de soyleyebılırım. egitimimiz cok övülecek kadar mükemmel degil. türkiyedeki egitim gerceginin sorunları bunlar elestirmekle bitmez. en güzeli en temel yaslarını bakıcı anane babanne ve krese mecbur kalarak bıraktıgımız ıcın (çalısan anneler ıcın soylyorum) ona aksamları ve h.sonları cok yorgun da olsak büyük bir fedakarlıkla ilgili alaka göstermeye calısmak olacaktır. anne baba olarak. uzmanların yazdıgı yayınlar da var bununla ılgılı. sevgi , ögrenme, oyun yaslarını en guzel nasıl geciririz diye. tabi ögretmen arkadaslar var forumumuzda ögretmen arkadaslar ya da senin gibi egitim merkezlerınde calısan arkadaslarımız daha deneyimli oldgundan daha iyi yorumlayabılecegınızı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…