- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.461
tebrik ederim cnm umarım kıza göre bişeyler almamışsındır neyse hayırlı sağlıklı olsun inşallah
evet canım yarın buluşuyorduk, saat 5 te
Gözün aydın canım,paşalar çoğaldı:)))
teşekkür ederiz kızlar. yok almadık kıza göre bayramdan sonra başlıcaz alışverişe. evimizi boyattık bebiş gelcek die. artık yavaştan başlamak lazım anca yetişir die düşünüyorum. sizler neler yaptınız başladınızmı alışverişlere?
Alaaaaa cok memnun oldm bu durumda bı tasla 3 kus vurms olcam:)))) 1. kus yarn endokrıne gıdıcem ıcerenkoyde gıtcegım hastane akabınde 2. kus olrak halama gıdıcem hemen hastaneye 5 dakka uzaklıkta kendısı hasta zıyaret etmek ıstıorum 3. kus da sızlersınz:))) ordan cıkıstıda sızınle bulscm ınsallah kısmetse ben daha oncede gıdebılrm kımı bırseyler bakmak arzusundayım daha once oyle gelen olrsa benm gıbı yakasına kırmızı karnfıl taksın:))))
bende aranıza geç katılanlardan olabilirim arkadaşlar malum işten çıkıcam konuşuruz tel benim sizi bulmam kolay olur sanırım o kadar hamile bayan bir arada olunca
arkadaşlar unnadoya üye olan var mı? referans falan istiyor yardımcı olacak varsa sevinirim
arkadaşlar unnadoya üye olan var mı? referans falan istiyor yardımcı olacak varsa sevinirim
HOLAA cım yaa bu indirimplus hiç ucuz değil bea. bi çocuk eşofmanı 84 tl.. anacım bu bizi fena halde aşar
yada ben yanlış yere baktım :26:
merhaba canım,
bizde ikeaya baktık ama mobilyası iyi değil dediler bu gün arkadaşlar...fiyatlar ne civarda bende maskoya bakmak istiyorum kısmetse....
aaa tatlım ben onlara hiç bakmadım pardonn ben bebek yatakk park yatak ve arabalar için demişitimm açıklamamaışım özür kuzucumm bak park yatak ve arrabaların en ucuzları ordaa gerçi senin ihtiyacın yok onlara ama:))
canım merhaba
bahsettiğin sitenin linkini veririmisin bende bakayım
indirimPLUS.com - Türkiye'nin En Avantajlı Alışveriş Platformu
budur açılır umarımm olmadı indirim plustan anne çocuk bölümünü seç emiii:)
merhaba anneler bızde bugun cınsıyetımızı oğrendık topiğimize bır erkek daha gelıyor:)salih cihad ım gelıyor inşallahRABBİM hepimize sag salım bebeklerımıze kavuşmayı nasıp etsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?