2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öğretirim tabii ama bize gelmeden eli biraz yemeğe kırılsınn:) kaşık tutmayı bilmeyen geline ben ne öğretiimmm:)))))

Ben biraz temelini veririm pilav çorba pasta börek filan.. ama temel yani öle düşün çok bişey bekleme benden.. :)) ama babası kayserili yani öle düşün bu yönüyle bile damadımı doyurur benim kız :))

tamam benim anne tarafımda arnavut..börek açmayı falan öğretirim ona:))))) mantıydı börektii:))) anca doyar benim tosunum:))

tamam benim anne tarafımda arnavut..börek açmayı falan öğretirim ona:))))) mantıydı börektii:))) anca doyar benim tosunum:))

Yerim senin tosununu tamam mı zaten karnım aç :)) anam saatte geçmek bilmiyo eşim 5te almaya gelcek dakikaları sayıyorum resmen.. ekmek arası hafif bişiler atıştırıyım olmazsa

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bizim ufaklığın cinsiyeti gene değişti bu sefer kesin olarak Allah nasip ederse paşamız geliyo inşallah

merhaba kızlar,
aslında 7.ci aydan sonra alışveriş yapmayı düşünüyordum ama bir piyasa bilgimiz olsun diye haftasonu modoko ve maskoyu dolaşalım dedik.
Bütün mobilyacılar 50 gün sonra teslim,10-15 günde havalandırılması lazım eve geldikten sonra diyince anladım ki yakın zamanda karar verip,oda takımını almak lazım.
Sizinde aklınızda olsun diye söylemek istedim

Selam kızlar nasılsınz? bı utu yapmısım anammmm belım tutuldu 35 konteynır:))) Umrım herkesler ıyıdır?? Ayrıca kızlar bız yarnmı bulusuoduk yoksa ben bıyerımdenmı uyduruorum??:)))

merhaba canım,

bizde ikeaya baktık ama mobilyası iyi değil dediler bu gün arkadaşlar...fiyatlar ne civarda bende maskoya bakmak istiyorum kısmetse....

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bizim ufaklığın cinsiyeti gene değişti bu sefer kesin olarak Allah nasip ederse paşamız geliyo inşallah
tebrik ederim cnm umarım kıza göre bişeyler almamışsındır neyse hayırlı sağlıklı olsun inşallah

evet cnm biz de dün kızıma aldık çilekten çocuk odası kasım sonu aralık başı gelicek dedi adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…