- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.481
canım oğluşun hayırlı olsun kaç haftalıksın bursadamı oturuyosun ben bursadayımda
arkadaşlar ben balık yağı kapsülü kullanıyorum
doktorunuz ne zaman içilmesi gerektiği konusunda birşey belirttimi
yani yemekten sonramı öncemi alınmalı bilemedim :44:
ronyacım ben bir tek elevit ve demir hapı kullanıyorum,dr hiç bahsetmedi,,haftada 1 balık yiyorum,yinede gereklimi bu bahsettiğin kapsüll
evet canım yarın buluşuyorduk, saat 5 te
iyi akşamlar caım yarın için ben anneme geçebilirsem buluşmaya geliceğim gelemzsemde cepten mesaj atarım sana tmm canım malum evim kocaeli tarafında olunca o tarafa eşim bırakırsa gelebilirim
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben 19+2 günlük hamişim.Ama bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum.Doktorum daha eken 21.haftada net hissedersin diyo ama sizler ne zaman hissettiniz.Daha ilk hamileliğim.Bizim kız biraz tembel olcak galibasizlerde durum nasıl ne zaman hissediyorsunuz daha çok
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben 19+2 günlük hamişim.Ama bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum.Doktorum daha eken 21.haftada net hissedersin diyo ama sizler ne zaman hissettiniz.Daha ilk hamileliğim.Bizim kız biraz tembel olcak galibasizlerde durum nasıl ne zaman hissediyorsunuz daha çok
yok canım tembel falan olmaz ilk gebelikte 20.haftada falan daha belirgin hissediliyor benim bu ikinci gebeliğim ben iki haftadır falan hissediyorum ama ilki epey geç olmuştu birde halk arasında erkek bebek daha erken hareket eder diyorlar kızlar sanırım azcık tembel oluyormuş[/QUOTE .!.:Canım cevap için teşekkürler bian önce kıpır kıpır hareket etmesini istiyo insan.Doktoruma erkekler daha hareketli oluyormuş dedim oda aksine kızlar daha hareketli ama senin daha erken diyo bekliyoruz bakalım sağlıklı olsunda.
Hic uzulme sekerım aynen bende sırf bagrsak harktı gıbı seyler hıssedıorum bıde agrı kısa surelı okdr endıse edıorum dr gıtmeyı dusunuorum drum banada erken dedı yanı erkn derken norml dedı ztn hıssettıgm o barsk hrktı gıbı oln seylermıs tekmemı beklıomusum:)))
arkadaşlar ben balık yağı kapsülü kullanıyorum
doktorunuz ne zaman içilmesi gerektiği konusunda birşey belirttimi
yani yemekten sonramı öncemi alınmalı bilemedim :44:
canım bende kullanıyorum epeydir gnc yi yemekten sonra alıyorum..
canım sizin bebişlerinz tembelll ben ilkini 16 haftalıkken şimdikinide 13 haftalıkken hissetmeeee başladım kişiden kişiye değişiyo bence bide kuzucuklar bigün hareketlise bigün hareketsiz keyiflerine göre takılıolar hatta ilk hamilelimde iki gün hissetmemiştim acile gittim dr gülerek bana eminmisin bebeğin hareket halinde demişti:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?