2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben balık yağı kapsülü kullanıyorum
doktorunuz ne zaman içilmesi gerektiği konusunda birşey belirttimi
yani yemekten sonramı öncemi alınmalı bilemedim :44:

ronyacım ben bir tek elevit ve demir hapı kullanıyorum,dr hiç bahsetmedi,,haftada 1 balık yiyorum,yinede gereklimi bu bahsettiğin kapsüll

ronyacım ben bir tek elevit ve demir hapı kullanıyorum,dr hiç bahsetmedi,,haftada 1 balık yiyorum,yinede gereklimi bu bahsettiğin kapsüll

canım bende genelde haftada bir yiyiorum
ama yinede kapsülünüde alıyorum
balığı yağda yapmak omega 3 oranını oldukça düşürüyormuş
bende buğulama şeklinde yemediğim için
haftada 3 kere balık yağı içiyorum doktorumda onayladı bu durumu

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Ben 19+2 günlük hamişim.Ama bebeğimin hareketlerini pek hissedemiyorum.Doktorum daha eken 21.haftada net hissedersin diyo ama sizler ne zaman hissettiniz.Daha ilk hamileliğim.Bizim kız biraz tembel olcak galiba sizlerde durum nasıl ne zaman hissediyorsunuz daha çok

Hic uzulme sekerım aynen bende sırf bagrsak harktı gıbı seyler hıssedıorum bıde agrı kısa surelı okdr endıse edıorum dr gıtmeyı dusunuorum drum banada erken dedı yanı erkn derken norml dedı ztn hıssettıgm o barsk hrktı gıbı oln seylermıs tekmemı beklıomusum:)))

yok canım tembel falan olmaz
ilk gebelikte 20.haftada falan daha belirgin hissediliyor
benim bu ikinci gebeliğim ben iki haftadır falan hissediyorum
ama ilki epey geç olmuştu
birde halk arasında erkek bebek daha erken hareket eder diyorlar
kızlar sanırım azcık tembel oluyormuş

canım sizin bebişlerinz tembelll ben ilkini 16 haftalıkken şimdikinide 13 haftalıkken hissetmeeee başladım kişiden kişiye değişiyo bence bide kuzucuklar bigün hareketlise bigün hareketsiz keyiflerine göre takılıolar hatta ilk hamilelimde iki gün hissetmemiştim acile gittim dr gülerek bana eminmisin bebeğin hareket halinde demişti:26::26::26::26:

canım bende kullanıyorum epeydir gnc yi yemekten sonra alıyorum..

bugün doktora gittik..haftasıyla uyumlu 403gr olmuş bebişim..ağrılarım için magnezyum eksikliği dedi..ilaç verdi kanıma falan bakmadı gerek olsa bakardı heralde..bide günde 10 kere hareket ediyomu dedi maşallah benim kız epey hareketli..29 kasımda gitcem bida şeker yüklemesine..bizden haberler böyle..

Bende cok balk yemıorum yaa balk yagımı alsam bende hüüü hem vıtamn hm demır hem balk yagı basımı alıp gıtmeyeyım sonra:))

Tembel deme benım ogluma teyzesiiiiiiiiiiiiii bıseyler hıssedıorumda kuvvetlı degıl ayrıca 16. haftadn berı aynı hıssedıorum ama bana gore cok cılız barsklrım bozulms gıbı hısler bazn pıtlar kuvvetlı hıssetmen ıcın 350 gr cıvarı olması lazm demstı dr mnk kusum hele bı oyle olsn ozamn rahat bırkmıck benı bılıorum:)))

günaydınlar herkese,

babamız gitti bizimde karnımız acıkmış ara öğün niyetine birşeyler atıştırıp hooop yataktaki kaldığımız yere geri döncez :))

herkese mutlu mutlu mutlu günlerrrrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…