- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.501
günaydın güzel anneler ve bebişleri hergüne bebeğimin varlığıyla başlamak ne kadarda güzel yaaa
:))) aynen öleee...oğluşum acıkmış onu doyuruyom bendeee
Günaydın kızlaarrr.. Dün prensesimi görmeye gittik gayet iyi maşallahkeyfi yerinde sürekli kıpırdıyodu bize el salladı hemen resmini çekti doktor amcası :))) bi de kukusunu gördük kızımın :)) babamız biraz utandı ama tıpta utanma olmaz :)) MAG saol valla çikolata sayesinde hem kontrolde hemde bütün gece tekmeleştik :)))
Günaydın kızlaarrr.. Dün prensesimi görmeye gittik gayet iyi maşallahkeyfi yerinde sürekli kıpırdıyodu bize el salladı hemen resmini çekti doktor amcası :))) bi de kukusunu gördük kızımın :)) babamız biraz utandı ama tıpta utanma olmaz :)) MAG saol valla çikolata sayesinde hem kontrolde hemde bütün gece tekmeleştik :)))
gözünaydın cnm sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günüde yazarsın böyle inşallah
ehe ehe gelin kaynana hamurundan olurmuuşş:))) oda benim gibi çikolata canavarııııı demekkiii....yerim ben onun minik ellerini...kaç kilo olmuş söyledi mi doktor?
Aminn canım inşallah hepimiz yazarız.. Allah bize o günü de göstersin..
Sordum ama söyleyeceğim boyda kilo da gerçeği yansıtmaz dedi, gelişimi güzel olması gerektiği gibi merak etme dedi.. Ama dedim herkes boyunu kilosunu biliyo, işte bende kıyaslama diye söylemiyorum bebek sağlıklı dedi :)) saol dedim o zaman.. yani boyu uzun bence
yaklaşık söylüyolar zaten..bizdede boy söylemiyo artık..yaklaşık kilo söylüyo..mesela bu son gittiğimizde 21+2 görünüyodu..yani bugün 21+6 olmamız lazım...sat tarihinden önde gidiyoruz:))))
günaydın cici mart bebişleri, ve anneleri
kızlar dr bana dıyetıyene gıtmemı soyledı ve yarın dıyetısyene gıdıcem cok kılo alıyomusum((
bide şekerden suphelendi bebegin sıvısı normale nazaran bıraz fazla dedi kötü bişey mi yaa bilginiz var mı?
şekerime ne zaman bakıcaksınız dedim 1 ay sonra dedi sanırım sıvının fazla olusundan anladı şker oldugunu(
Yaa MAG sorma bi de bizim doğum tarihi 6 mart görünüyodu hep ultrason çıktısında, dün aldığımda 7 mart olmuş.. 1 gün geride mi kaldık noluyo
benim her gittiğimde değişiyoki doğum tarihi..12 mart ile başladık 7 marta kadar düştük..benim sat tarihim 6/6..
dikkat et şekerinee..bende perş.günü gitcem diyetisyene..evde ölçüyomusun kendin şekerinii..al bi şeker aleti tokulk şekerini ölç sabah akşam..bende şimdilik suyu normal ama şekerim biraz yüksek..eğer diyetle düşmezse insülin vericek doktor
günaydın cici mart bebişleri, ve anneleri
kızlar dr bana dıyetıyene gıtmemı soyledı ve yarın dıyetısyene gıdıcem cok kılo alıyomusum((
bide şekerden suphelendi bebegin sıvısı normale nazaran bıraz fazla dedi kötü bişey mi yaa bilginiz var mı?
şekerime ne zaman bakıcaksınız dedim 1 ay sonra dedi sanırım sıvının fazla olusundan anladı şker oldugunu(
Benim de ilk ay 9 marttı sonra 6 marta düşmüştü bugüne kadar, şimdi 7 mart olmuş.. Değişiyosa normal demekki.. ama bence ben şubat sonunda doğururum gibi geliyo40. haftayı gören az oluyomuş 38-39 genelde fırtlıyolar :)) bak demedi deme sende şubat sonunda tamamsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?