2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınızz ??? bende cuma gidecegim bebişlerimi görmeye insan özlüyor hareketlerini hissetsen bile

Günaydın kızlaarrr.. Dün prensesimi görmeye gittik gayet iyi maşallah keyfi yerinde sürekli kıpırdıyodu bize el salladı hemen resmini çekti doktor amcası :))) bi de kukusunu gördük kızımın :)) babamız biraz utandı ama tıpta utanma olmaz :)) MAG saol valla çikolata sayesinde hem kontrolde hemde bütün gece tekmeleştik :)))

gözünaydın cnm sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günüde yazarsın böyle inşallah

ehe ehe gelin kaynana hamurundan olurmuuşş:))) oda benim gibi çikolata canavarııııı demekkiii....yerim ben onun minik ellerini...kaç kilo olmuş söyledi mi doktor?

gözünaydın cnm sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günüde yazarsın böyle inşallah

Aminn canım inşallah hepimiz yazarız.. Allah bize o günü de göstersin..

ehe ehe gelin kaynana hamurundan olurmuuşş:))) oda benim gibi çikolata canavarııııı demekkiii....yerim ben onun minik ellerini...kaç kilo olmuş söyledi mi doktor?

Sordum ama söyleyeceğim boyda kilo da gerçeği yansıtmaz dedi, gelişimi güzel olması gerektiği gibi merak etme dedi.. Ama dedim herkes boyunu kilosunu biliyo, işte bende kıyaslama diye söylemiyorum bebek sağlıklı dedi :)) saol dedim o zaman.. yani boyu uzun bence

yaklaşık söylüyolar zaten..bizdede boy söylemiyo artık..yaklaşık kilo söylüyo..mesela bu son gittiğimizde 21+2 görünüyodu..yani bugün 21+6 olmamız lazım...sat tarihinden önde gidiyoruz:))))

günaydın cici mart bebişleri, ve anneleri

kızlar dr bana dıyetıyene gıtmemı soyledı ve yarın dıyetısyene gıdıcem cok kılo alıyomusum ((
bide şekerden suphelendi bebegin sıvısı normale nazaran bıraz fazla dedi kötü bişey mi yaa bilginiz var mı?
şekerime ne zaman bakıcaksınız dedim 1 ay sonra dedi sanırım sıvının fazla olusundan anladı şker oldugunu (

yaklaşık söylüyolar zaten..bizdede boy söylemiyo artık..yaklaşık kilo söylüyo..mesela bu son gittiğimizde 21+2 görünüyodu..yani bugün 21+6 olmamız lazım...sat tarihinden önde gidiyoruz:))))

Yaa MAG sorma bi de bizim doğum tarihi 6 mart görünüyodu hep ultrason çıktısında, dün aldığımda 7 mart olmuş.. 1 gün geride mi kaldık noluyo

dikkat et şekerinee..bende perş.günü gitcem diyetisyene..evde ölçüyomusun kendin şekerinii..al bi şeker aleti tokulk şekerini ölç sabah akşam..bende şimdilik suyu normal ama şekerim biraz yüksek..eğer diyetle düşmezse insülin vericek doktor

benim her gittiğimde değişiyoki doğum tarihi..12 mart ile başladık 7 marta kadar düştük..benim sat tarihim 6/6..

Benim de ilk ay 9 marttı sonra 6 marta düşmüştü bugüne kadar, şimdi 7 mart olmuş.. Değişiyosa normal demekki.. ama bence ben şubat sonunda doğururum gibi geliyo 40. haftayı gören az oluyomuş 38-39 genelde fırtlıyolar :)) bak demedi deme sende şubat sonunda tamamsın :))

canım bana hiç bişey demedi ki suyun bıraz fala normale nazaran dedı dıyetısyene gonderıyorum dedı o kadar ınan ne yapacagımı sasırdım yarına randevu aldım gıdıcem

normalde bende seker yoktu kı sımdı cıktı sanırım cok kılo aldım haftada 1 kılo almaya baslamısım ((

canım sen dıyete ne zaman baslıyon?

geçmiş olsun canim. umarim önemli ölçüde değildir. kilosy ne kadar çıktı ? hepimizde bebis sat a göre önden gidiyor bunu sekerle bagdastirmiyor dimi ? suyuna göre mi dedi ? bi de kaç kilo aldın ?

banada öyle geliyo..marta kalmicaz gibi..olsun şubat..sağlıklı olsun da farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…