2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

perşembe günü gitcm..suyun fazla olması ii diil işte..dikkat etmen lazım..şekerin yüksek olması bebeğin yüksek kilolu olmasına karın bölgesinin fazla yağlanmasına falan sebep oluyomuş...gebelik şekeri çıkmıştır sende..şimdi diyetisyen yükleme ister senden büyük ihtimalle...ona göre diyet veya insülin vericektir..

geçmiş olsun canim. umarim önemli ölçüde değildir. kilosy ne kadar çıktı ? hepimizde bebis sat a göre önden gidiyor bunu sekerle bagdastirmiyor dimi ? suyuna göre mi dedi ? bi de kaç kilo aldın ?

canım önemli ölçüde degil dedi ama ben yıne panıkledım ( 6 kılo aldım son 2 haftada 2 kılo almısım dr acıl dıyetısyen dedıhaftalık kılo takıbı yapıyodum cızelgeye baktı suyun fazla olusu sekere baglanır dedı

günaydın kızlar nasılsınızz ??? bende cuma gidecegim bebişlerimi görmeye insan özlüyor hareketlerini hissetsen bile

gunaydn uhde cim senin mesai erken başlıyor . oh bayrama girmeden görmüş olucan :) bende bayram dönüşünde cuma gitcem ozlemez mi ben hareketleri net hissetmiyorum sat a göre 4 gün öndeyiz ama bağırsak hareketi mi bebek mi bilmiyorum cimdik gibi ufacık hareket ediyo demek benim kızım .

anladım canım senın normalde sekerın varmıydı evet suyun az olusuda fazla olusuda ıyı degılmıs ((

bende toplamda 6 kilo aldım benim haftada 400-500 gr oldu son haftalar çok hızlandı bu dönemlerde vücut kilo alımını hızlandırıyor olabilirmi ki ? bayramda geliyor devam eder kilolar . suyun normalden az mi fazla? canim diyetle düzelecekse bir an evvel baslarsin.

kızlar dün akşam balık yağı konusunda konuşulmuş. bana ilk doktorum önermişti balık yağını, kullanmaya başlamıştım. ama şuanki doktorum çok saçma olduğunu söyledi. onun yerine haftada 1 balık ye aynı şey dedi. ben şimdilik devam ediyorum balık yağıma, ama bittiğinde yenisini almıycam sanırım.. bir de benim şöyle bir sorunum var, oldum olası kırmızı eti sevmem. hamileliğimde daha da soğudum etten. köfte şeklinde tüketmeye dikkat ediyorum ama aklımın bir köşesinde hep 'acaba yetersiz mi besleniyorum' sorusu var maalesef

canım maalesefki bende kırmızı et tüketemiyorum köfte olarak tüketiyorum ama yeterli vitamini almadığımı biliyorum şimdide kurban bayramında ne yapıcağım diye düşünüyorum her yer kavurma kokusu şimdiden midem bulanmaya başladı ((

kırmızı et alman lazım mutlaka ama zorlada yenmiyor onuda biliyorum fakat sevdiğin şekilde en azında hafta 1 yemen şart umarım bir çözümünü bulursun

saat 08:00 mesai başlıyor ev yakın oldugu için problem yaşamıyorum neyseki... doktorum bana bayram hediyesi verdi bebişlerimi gösterecek benim ikiz oldugu için belkide bariz hissediyorum eşimin elini karnıma bile koymasına gerek yok maşallahları var normal karnıma bakıpta görebiliyoruz çok güzel duygular bunlar Allahım herkese nasip etsin inş.. sende çifte bayram yaşayacaksın dönüşte görüp bebişini mutlu olacaksın inş. ağlıklı sıhhatli kucagımıza aldığımız günleride gösterir rabbim

balık yağı bana da Verdi dr.um üstelik her gün yazdı. Ronya haftada 3 gün alıyormuş . ben de tam tersi eti çok severim kırmızı eti. protein den çok yüklü olduğundan arada tüketmek gerek. gebelik.org da vardı beslenme zinciri ne kadar et süt balık karbonhidrat vs almamiz gerektiğini gösteriyor

ya sorma bayram da yaklaştı, kurban bayramları benim işkence içinde olduğum günlerdir. mutfağa giremem o kokudan. her gittiğim yerde et yemeği vs.

kıyma yiyorum haftada 2 kez köfte şeklinde veya yemek içinde. ama ne derece besleyicidir şüpheliyim biraz. tavuk yemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar artık

Günaydın annişler... Nasılsınız bakalım bugün... Benim fena gazım var. üşütüyormuyum neyim anlamadım.

canım ben balık yağı kullanmadım ama haftada 1 balık tüketiyorum bende... Hamilelikten sonra ne kırmızı et yiyorum nede tavuk eti. tek yiyemediğim şey bunlar. Ama eğer kırmızı et tüketemiyorsan mercimek ye ben öyle yapıyorum. içerisinde demir varmış. hatta ebru şallı dan öğrenmiştim bunu vejeteryanlara tavsiye etmişti. kendiside vejeteryanmış... bilgin olsun...

ne güzel canım... hareketli bir prenses olacak galiba...

yeşil mercimek dimi? evet onu ben de duymuştum. iyiki hatırlattın bir süredir yemiyordum onu, bu hafta pişireyim hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…