- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.521
canım bana hiç bişey demedi ki suyun bıraz fala normale nazaran dedı dıyetısyene gonderıyorum dedı o kadar ınan ne yapacagımı sasırdım yarına randevu aldım gıdıcem
normalde bende seker yoktu kı sımdı cıktı sanırım cok kılo aldım haftada 1 kılo almaya baslamısım((
canım sen dıyete ne zaman baslıyon?
geçmiş olsun canim. umarim önemli ölçüde değildir. kilosy ne kadar çıktı ? hepimizde bebis sat a göre önden gidiyor bunu sekerle bagdastirmiyor dimi ? suyuna göre mi dedi ? bi de kaç kilo aldın ?
günaydın kızlar nasılsınızz ??? bende cuma gidecegim bebişlerimi görmeye insan özlüyor hareketlerini hissetsen bile
perşembe günü gitcm..suyun fazla olması ii diil işte..dikkat etmen lazım..şekerin yüksek olması bebeğin yüksek kilolu olmasına karın bölgesinin fazla yağlanmasına falan sebep oluyomuş...gebelik şekeri çıkmıştır sende..şimdi diyetisyen yükleme ister senden büyük ihtimalle...ona göre diyet veya insülin vericektir..
anladım canım senın normalde sekerın varmıydı evet suyun az olusuda fazla olusuda ıyı degılmıs((
canım önemli ölçüde degil dedi ama ben yıne panıkledım( 6 kılo aldım son 2 haftada 2 kılo almısım dr acıl dıyetısyen dedıhaftalık kılo takıbı yapıyodum cızelgeye baktı suyun fazla olusu sekere baglanır dedı
bende toplamda 6 kilo aldım benim haftada 400-500 gr oldu son haftalar çok hızlandı bu dönemlerde vücut kilo alımını hızlandırıyor olabilirmi ki ? bayramda geliyor devam eder kilolar . suyun normalden az mi fazla? canim diyetle düzelecekse bir an evvel baslarsin.[/QUOT
canım normalde haftada 400 500 gr alınması gerekıyormus ben nasıl oluyoda abartılı alıyorum anlamıyorum(
evet suyum normalden az fazla dedı bıde kılo alımı olunca dırek sekerden suphelendı dıyetısyen dedı yarın gıdıcem kısmetse
kızlar dün akşam balık yağı konusunda konuşulmuş. bana ilk doktorum önermişti balık yağını, kullanmaya başlamıştım. ama şuanki doktorum çok saçma olduğunu söyledi. onun yerine haftada 1 balık ye aynı şey dedi. ben şimdilik devam ediyorum balık yağıma, ama bittiğinde yenisini almıycam sanırım.. bir de benim şöyle bir sorunum var, oldum olası kırmızı eti sevmem. hamileliğimde daha da soğudum etten. köfte şeklinde tüketmeye dikkat ediyorum ama aklımın bir köşesinde hep 'acaba yetersiz mi besleniyorum' sorusu var maalesef
kızlar dün akşam balık yağı konusunda konuşulmuş. bana ilk doktorum önermişti balık yağını, kullanmaya başlamıştım. ama şuanki doktorum çok saçma olduğunu söyledi. onun yerine haftada 1 balık ye aynı şey dedi. ben şimdilik devam ediyorum balık yağıma, ama bittiğinde yenisini almıycam sanırım.. bir de benim şöyle bir sorunum var, oldum olası kırmızı eti sevmem. hamileliğimde daha da soğudum etten. köfte şeklinde tüketmeye dikkat ediyorum ama aklımın bir köşesinde hep 'acaba yetersiz mi besleniyorum' sorusu var maalesef
gunaydn uhde cim senin mesai erken başlıyor . oh bayrama girmeden görmüş olucan :) bende bayram dönüşünde cuma gitcem ozlemez mi ben hareketleri net hissetmiyorum sat a göre 4 gün öndeyiz ama bağırsak hareketi mi bebek mi bilmiyorum cimdik gibi ufacık hareket ediyo demek benim kızım .
canım maalesefki bende kırmızı et tüketemiyorum köfte olarak tüketiyorum ama yeterli vitamini almadığımı biliyorum şimdide kurban bayramında ne yapıcağım diye düşünüyorum her yer kavurma kokusu şimdiden midem bulanmaya başladı((
Günaydın kızlaarrr.. Dün prensesimi görmeye gittik gayet iyi maşallahkeyfi yerinde sürekli kıpırdıyodu bize el salladı hemen resmini çekti doktor amcası :))) bi de kukusunu gördük kızımın :)) babamız biraz utandı ama tıpta utanma olmaz :)) MAG saol valla çikolata sayesinde hem kontrolde hemde bütün gece tekmeleştik :)))
Günaydın annişler... Nasılsınız bakalım bugün... Benim fena gazım var. üşütüyormuyum neyim anlamadım.
canım ben balık yağı kullanmadım ama haftada 1 balık tüketiyorum bende... Hamilelikten sonra ne kırmızı et yiyorum nede tavuk eti. tek yiyemediğim şey bunlar. Ama eğer kırmızı et tüketemiyorsan mercimek ye ben öyle yapıyorum. içerisinde demir varmış. hatta ebru şallı dan öğrenmiştim bunu vejeteryanlara tavsiye etmişti. kendiside vejeteryanmış... bilgin olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?