2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benm doktorumda aynen seninki gibi kilo ve boyunu sölemioo gerçeği yansıtmaz dedii son aylar bile tam net olmuomuşş herkes bilio dediğimde aç neti yazan senin bebeişinin kilosu dedii 500 gr bil demişti bide bnmki 10 gün ileriden gidiod

bu arada günaydın kıslar bnm bebeiş tembeldi tekeme atmıoduu akşamm sanırımm aşırı yiyecek tüketimimden kaynaklanıoo:) hiç durmadı ama karnıma değil alttan alttan vurduu sürekli çişim gelioo gidiooo allahım uyuyamıcam dedim heraldee uyumuşum o tepininirkenn çokta hissetmiorum demeyinn yanii benn 2 3 gündürr nett hissediyorum henüz
kıslar sağlık ocağına gidip tahlillerini yaptıran var mı şeker idrar kan filann bu ay tekrar yaptrımak gerekiio bugün yarın gitsem diorum

günaydın cnm anlamadım ben yaklaşık 14 kg aldım ama dr şekerimmi var acaba dedim yok dedi öyle olsa bu ölçüler bebeğin gelişimi cok değişir dedi...zaten ilk başta aclık okluk kan şekerine bakılmıştı hepsi normaldi....neyse benim yiğenim hamile 7 aylık oda topu topu 5 kg aldı lakin şekeri çıktı :44: ayrıca bebek az kg lı şimdi dikkatli beslen bebek kg alsın demiş dr acaba hangisi doğru kafam karıştı....

yeşil mercimek dimi? evet onu ben de duymuştum. iyiki hatırlattın bir süredir yemiyordum onu, bu hafta pişireyim hemen...

kızlar baklagiller de beslenme aliskanligimizda olması gerekenlerden . benim vejetaryen ark.im et yiyemedigi için sık sık yeşil mercimek yiyordu haftada bir mercimek bir et alsanız kafidir sanırım .

Evet kilo özellikle bi arkadaşım son kontrolünde 3800 kg demiş doktor ama kızı 3200 doğdu yani yanılma payları yüksek oluyo tabi tahmini bizimkiler şu an 500 gr civarındadır..
Ben de tekmeleri geçen hafta hissetmeye başladım azar azar.. iki gündür de uykudan uyandırıyo kızım maşallah :))

Günaydın hanımlarr;
gribı ilaç almadan atlattım.. ama şuan öksürük şikayeti çekiyorum, tahriş oldu herhal boğaz agrım var.. sizlerin başına geldimi ne yapıyorsunuz? içmediğim şey kalmadı... şimdi ada çayını içmeden gargara yapıyorum umarım faydası olur..

canım bende anlamıs degılım benımde şekerime bakılmıstı bıresey cıkmamıstı sanırım hamılelık sekerı cıktı herseye katlanmaya razıyım rejımde yaparım yeter kı bebısım ıyı olsun ve zamanında gelsın bebıslerımızın saglıgı herseyden onemlı.

gözünaydın bizimde buakşam detaylımız var darısı bize:)

Aminn inşallah sağlıkla geçer sizinde kontrolünüz.. İnsanın keyfi yerine geliyo onların sağlıklı olduğunu görünce.. Her kontrolden önce içimde bi endişe oluyo ama sağlıklı olduğunu öğrenip doktordan çıktığımda, eşime bakıp gözlerindeki parıltıyı görünce çok mutlu oluyorum.. Ve bi kez daha şükrediyorum Allah'a, bize bu güzel emanetleri verip bu duyguları tattırdı diye.. İsteyen herkese versin inşallah..

Rüyamda oğlumu gördüm çok tatlıydı,uyutmaya çalışıyoduk.Beşik bile almamışız niyeyse bizim yatağımıza yatırıyoduk :)))gerçek gibiydi,insan uyanmak istemiyo

ben büyük dolap istemiyorum ilerde allah kısmet ederse genç odasını öyle yaparız...dolap+yatak+şifonyer almak istiyorum ama çok cicili bicili var 2-3 yere daha baktım her tarafına bişey yapıştırmışlar takmışlar rengarenk olmasın sade beyaz mobilya olsun istiyorum ama sadelerde çok basit bazı yerlerde diğerleride hem abartı hemde pahalı...bi ortasını bulamadım :)

banada doktorum dikkat et biraz çok alma dedii tuzzlu yeme hani bişey diolar hamileler şişio ondanda olabilir demişti gittiğimde 8 kilo almıştım iki hafta önce şimdi şimdi 13 olduu 42 le başladım 55 olmuşumm bende korktum okuyunca hayatımda ilk defa böle keyifle yemek yedimm şeker falan çıkmasınnn(( ilk defa oğluşum beni tombul yaptııı sen kaç kiloyla başladın 14 kilo iimiş:)))) dktorum bana 20 kilo almaya çalış demişti ama bugünn okuyunca canım sıkıldı

Günaydınlarrr,sabah 7 de uyandım sonra tekrar yatıverdim,en yakın arkadaşımın teliyle uyandım.Daha dün gece konuşmuştuk o da hamile gelmio mu bebiş diye:)Sabah 8 de gelmiş prensesi,kıyamam ben ona.Gitmek istiyorum ama tek başıma da bu halle istanbul yollarında uff ilk doğumuna hemen gitmiştik.Kendime güvenemiyorum şimdi.Bugün arabamız ve oto koltuğumuz da eve teslim edilecek ay heyecanlandım biz de arayıp arkadaşlarımıza bebiş geldii diye haber vericessss

cnm bende küçük dolaplı ve sade istiyorum ama kız çocuğu öyle dümdüzde olmasın :) çok şey istiyoruz herhalde yanlız biz hafta sonu maskoyu dolaştık fiyatlar pazarlıkla yarıya hatta daha bile indiriyolar hemen kanıp 3000 -3500 vermeyelim valla zaten hepsi birbirine benziyo .bide abajurları lambalarıda bedava veriyolar ısrar edince

en son 2 hafta önce tartıldım 2 kilo almıştım. şimdi bir kaç kilo daha almışımdır belki iştahım çok açıldı çünkü... bence kişiden kişiye değişiyor demekki. inşallah bebeklerimize yarar bu kilolar. tuzlu banada doktorum dedi. şişlik yaparmış. hatta sağlık ocağındaki ebe hemşirede dedi bunu ve ayak bileklerime baktı şişlik (ödem) oluşmuşmu diye ama nerde daha yeni kilo almaya başladfım çünkü. bunun sebebide ilk 4 ay hiç birşey yiyemedim ben. mide bulantım 2 aydır geçti...

İnşallah biz de haber veririz böle :)) arkadaşının da gözü aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…