2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mobilya sade olsun aksesuar işi kolay bebişim :) alakasız şeyler yapıştırmışlar yatağın orasına burasına böyle bi tuhaf geldi bana...ben odada bi baza bırakacağım mecburen o yüzden fazla alanımız kalmayacak gibi bide çok eşya dolu olmasın ferah olsun odası istiyorum çokmu pimpirikliyiz yaaaa

maşallah bende yiyiyorum yiyorum nereye gidiyo yediklerim bilmiyorum şu an 1kilo 700 gr almışım toplamda...ishal ve istifrar engelledi sanırım kilo alımını ama şükür bebişimin kilosu iyi sanırım göbek bile yaptı içerde zilli kızım benim

Ondan bizimkiler hep ilk havuza girdiklerinde viyaklıyolar :)) aslında böyle olmak lazım..

aynen. 1 aylık hamileyken tatile gitmiştik. daha dikkatli inceliyor insan hamileyken bebekli aileleri...
aman çok fena birşey bütün otel resmen anneye bakıyor. inşallah bebişim suyu sever... denizi seven bir ailesi var çünkü...

Eki Görüntüle 282234

günaydın güzel anneler.....

Günaydın canımmmm...

Bankaya gitcem şimdi ödemeler var. sonra görüşürüz hanımlar... KİB.

size neden balık yağı verdi ki dr bana vermedi...haftada bi gün yiyorum ama öyle düzenli değil benim balık yiyişimde...ben sadece demir,kalsiyum ve vitamin hapı kullanıyorum geçen cuma gittiğimde merdiven çıkarken bacaklarım kesilmeye başladı bana magnezyum verecekmisiniz dedim hayır dedi vermeyeceğim magnezyum annelerde kemik erimesi yapıyor mecbur kalmadıkça vermiyorum dedi...kramp girmeye başlarsa o zaman vericekmiş...

Bana da dr balık yağı vermedi,haftada bir kere ızgara balık yiyiyorum.Demir ve multivitamin kullanıyorum sacede.

Günaydın güzel meleklerin güzel anneleri

Bizde kalktık, kahvaltımızı yaptık, evimizi toparladık, geçmişi okuduk şimdi yorum yazmaya geldik

Bebşlerini gören anneler gözünüz aydın, bebişlerini görecek anneler inşaAllah hayırlı haberle gelirsiniz, bizim gibi bayramdan sonrayı bekleyenlere sabır versin rabbim

Benimde 15 Kasımda ayrıntılı ultrasonum var, inşaAllah bebişimi sağlıcakla görürüm...

Bu arada şeker çıkan arkadaşlarım inşaAllah bunu atlatırsınız

ve gelelim et konusuna ben et-tavuk-balık yemeyenlerdenim, tek yediğim köfteydi, birde yemeklerde kıyma kullanıyorum.... hamile olmadan önce hiç sorun olmuyordu, ama şimdi iki kişilik yememiz gerektiği için bizzat eti yememiz gerekiyormuş, çünkü bir ay önce gittiğimde bende b12 eksikliği çıktı, doktorun direkt dediği sen et-balık yemiyor msuun, bende sevmediğimi söyledim sadece haftada bir kere köfte yiyorum dedim, kızdı doktorum, olmaz buna balık-etide ekleyeceksin diye....

Bende bir kilo kuşbaşı et aldım, hepsini birden kavurdum, buzluğa attım....haftada bir kere ya pilavın yanına az birşey çıkarıyorum, hafta sonuda kuru fasulyeyi etli yaptım,(haftada bir kere kurubaklagillerden tüketmemiz gerekiyor) eti bir anda kavurup buzluğa attığınız zaman yemeklerde kullanırken o ilk çiğ olarak kavrulduğundaki kokusu kalmıyor....Balık meselesine gelince de çok şükür bekarken, yada hamile olmadan önce ağzıma sürmediğim balığı şimdi sevmeye başladım, ama benim avantajım balığı ben yapmıyorum, ya eşim yapıyor, yada eşimin iş arkadaşının hanımı(allah ondan bin kez razı olsun) bizi evlerine balık yemeye çağırıyor...anca o şekilde yiyebiliyorum.... çünkü benim bulantılarım hala devam ettiği için mutfakta kendim yaparsam yiyemiyorum

Bana da dr balık yağı vermedi,haftada bir kere ızgara balık yiyiyorum.Demir ve multivitamin kullanıyorum sacede.

bana annem fırında yapıyor balık...onun dışında kırmızı et çok olmasada yiyorum kendisini yiyemesemde annem çorbalara suyunu falan katıp bi şekilde yediriyor bana...dr söylediklerini anneme anlatıyorum hatun çaktırmadan hepsini ayarlayıp beni besliyor bazen o kadar çok yiyorumki kıpırdayamıyorum sanki artık daha hızlı göbiş şişmeye başladı gibi...bakalım popom büyüyecekmi çok merak ediyorum

Ben balığı ya fırında yapıyorum ya da eşim dışarda pişirtip getiriyor.Dışarda pişince ev balık kokmuyor daha iyi oluyor.

canım benim doktorumda ilaç veren bir doktor değil, ben demir ve eleviti 16. haftamdan sonra kullanmaya başladım, ondan öncede 9. haftaya kadar folikasit kullandım. 9. ve 16. haftalar arasında hiç ilaç kullanmadım.... doktorumun dediği şu ilaç kullanma vcudundaki eksikleri yemeklerden karşılamaya çalış.... aslında en doğrusu, çünkü mesela bende b12 eksik çıktı diye hemen ilaç verseydi belki ben kolayıma geleceği için et-balık yemeyecektim...ama bana ilaç vermeyip, şunu ye-bunu ye diyor beni gaza getiriyor, eşimde hemen o akşamdan ne yemem gerekiyorsa almaya başlıyor....ve sağolsun eşimde beni ikna etmesini çok güzel beceriyor ve sevmediğim bir çok şey oturup bir güzel yiyorum

bende kramplar başlamıştı dr. verd mağnezyum şimdi daha rahatım geceleri o şiddetli ağrıyla uyanmıyorum neyseki, kalsiyum ve demir hapını bende kullanıyorum bu aralar bayada şiştim valla doğumu kaç kilo ile yapacaz bilmiyorum :26::26::26:

İnşallah biz de haber veririz böle :)) arkadaşının da gözü aydın

Çok teşekkür ederim canım,aminnnnnnnn inşallah sağlıkla haber alır da biz de ararız hemen arakadaşları

Ben de kilolu hamile kalanlardanımama ilk alarda kilo vermiştim henüz onları geri almadım fakat bu aralar iştahım arttı göbüş de baya bi yukarı çıktı.Benim doktorum da balık yağı vermedi ama annem gelişme çağında vermişti bize hatırlıyorum am ne beter kokuyordu şeffaf yuvarlak kapsül şeklindeydi o zamandan beri de hiç kullanmadım.Şu demir hapı bitiriyor zaten beni.Bu aralar hiç balık yiyemedim artık bayramda gidince annecik yapar bana,evede kokusu midemi bulanıdıyor düzenli olaak her hafta salı günleri gidiyorduk eşimin dersleri salı günü olunca bizim balık işi de uzun zamandır yattı:)Kokuyorum da kilo almaktan,kesin bir kaç kilo alsam doktorum beni de diyetisyene yönlendirir :18:

İnşallah biz de haber veririz böle :)) arkadaşının da gözü aydın

Çok teşekkür ederim canım,aminnnnnnnn inşallah sağlıkla haber alır da biz de ararız hemen arakadaşları

Ben de kilolu hamile kalanlardanımama ilk alarda kilo vermiştim henüz onları geri almadım fakat bu aralar iştahım arttı göbüş de baya bi yukarı çıktı.Benim doktorum da balık yağı vermedi ama annem gelişme çağında vermişti bize hatırlıyorum am ne beter kokuyordu şeffaf yuvarlak kapsül şeklindeydi o zamandan beri de hiç kullanmadım.Şu demir hapı bitiriyor zaten beni.Bu aralar hiç balık yiyemedim artık bayramda gidince annecik yapar bana,evede kokusu midemi bulanıdıyor düzenli olaak her hafta salı günleri gidiyorduk eşimin dersleri salı günü olunca bizim balık işi de uzun zamandır yattı:)Kokuyorum da kilo almaktan,kesin bir kaç kilo alsam doktorum beni de diyetisyene yönlendirir :18:

valla yemeklerden almak güzelde herşeyi birde yetmediği durumlar var onun içinde mecburen ek olarak ilaç kullanıyoruz ister istemez mesela benim doktorum sütü yarım kilo içeceksin kramplar geçer dedi içiyorum banamısın demiyor ki hiçde sevmem sütü mecbur olunca insan herşeyi yapıyor valla artık mağnezyum verdide şimdi baya rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…