- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #15.561
Ondan bizimkiler hep ilk havuza girdiklerinde viyaklıyolar :)) aslında böyle olmak lazım..
benim oğlummm suyu çok sevsinn istiyorummmmmm...ben hergün yıkarım onuuu..yeterki sevsinn..bana benzesinn..
cnm bende küçük dolaplı ve sade istiyorum ama kız çocuğu öyle dümdüzde olmasın :) çok şey istiyoruz herhalde yanlız biz hafta sonu maskoyu dolaştık fiyatlar pazarlıkla yarıya hatta daha bile indiriyolar hemen kanıp 3000 -3500 vermeyelim valla zaten hepsi birbirine benziyo .bide abajurları lambalarıda bedava veriyolar ısrar edince
banada doktorum dikkat et biraz çok alma dedii tuzzlu yeme hani bişey diolar hamileler şişio ondanda olabilir demişti gittiğimde 8 kilo almıştım iki hafta önce şimdi şimdi 13 olduu 42 le başladım 55 olmuşumm bende korktum okuyunca hayatımda ilk defa böle keyifle yemek yedimm şeker falan çıkmasınnn(( ilk defa oğluşum beni tombul yaptııı sen kaç kiloyla başladın 14 kilo iimiş:)))) dktorum bana 20 kilo almaya çalış demişti ama bugünn okuyunca canım sıkıldı
Ondan bizimkiler hep ilk havuza girdiklerinde viyaklıyolar :)) aslında böyle olmak lazım..
Bence seninki suyu kesin sevecek.. Her haftasonu denize havuza taşıncaksın.. bi de milli yüzücü oluyo muuu yerim onun kelebek sitiliniiii
mobilya sade olsun aksesuar işi kolay bebişim :) alakasız şeyler yapıştırmışlar yatağın orasına burasına böyle bi tuhaf geldi bana...ben odada bi baza bırakacağım mecburen o yüzden fazla alanımız kalmayacak gibi bide çok eşya dolu olmasın ferah olsun odası istiyorum çokmu pimpirikliyiz yaaaa
maşallah bende yiyiyorum yiyorum nereye gidiyo yediklerim bilmiyorum şu an 1kilo 700 gr almışım toplamda...ishal ve istifrar engelledi sanırım kilo alımını ama şükür bebişimin kilosu iyi sanırım göbek bile yaptı içerde zilli kızım benim[/QUOTE
balık yağına kadar bende iyiydim 1,5 kiloydu ama şu anda 5 e yaklaştı bide ben zaten kilolu hamile kaldım çok hakkım yok dr sordum bırakimm balık yağını diye hayır diyo ne bilim vardır bildiği diye ses çıkaramıyos
ayy şunun poposuna bak ya... maşallah benden iyi yüzüyor.bu yabancılar nekadar rahat ben olsam bayılırdım çocuğum öyle suya dalsa.
balık yağına kadar bende iyiydim 1,5 kiloydu ama şu anda 5 e yaklaştı bide ben zaten kilolu hamile kaldım çok hakkım yok dr sordum bırakimm balık yağını diye hayır diyo ne bilim vardır bildiği diye ses çıkaramıyos
size neden balık yağı verdi ki dr bana vermedi...haftada bi gün yiyorum ama öyle düzenli değil benim balık yiyişimde...ben sadece demir,kalsiyum ve vitamin hapı kullanıyorum geçen cuma gittiğimde merdiven çıkarken bacaklarım kesilmeye başladı bana magnezyum verecekmisiniz dedim hayır dedi vermeyeceğim magnezyum annelerde kemik erimesi yapıyor mecbur kalmadıkça vermiyorum dedi...kramp girmeye başlarsa o zaman vericekmiş...
Bana da dr balık yağı vermedi,haftada bir kere ızgara balık yiyiyorum.Demir ve multivitamin kullanıyorum sacede.
Günaydın güzel meleklerin güzel anneleri
Bizde kalktık, kahvaltımızı yaptık, evimizi toparladık, geçmişi okuduk şimdi yorum yazmaya geldik
Bebşlerini gören anneler gözünüz aydın, bebişlerini görecek anneler inşaAllah hayırlı haberle gelirsiniz, bizim gibi bayramdan sonrayı bekleyenlere sabır versin rabbim
Benimde 15 Kasımda ayrıntılı ultrasonum var, inşaAllah bebişimi sağlıcakla görürüm...
Bu arada şeker çıkan arkadaşlarım inşaAllah bunu atlatırsınız
ve gelelim et konusuna ben et-tavuk-balık yemeyenlerdenim, tek yediğim köfteydi, birde yemeklerde kıyma kullanıyorum.... hamile olmadan önce hiç sorun olmuyordu, ama şimdi iki kişilik yememiz gerektiği için bizzat eti yememiz gerekiyormuş, çünkü bir ay önce gittiğimde bende b12 eksikliği çıktı, doktorun direkt dediği sen et-balık yemiyor msuun, bende sevmediğimi söyledim sadece haftada bir kere köfte yiyorum dedim, kızdı doktorum, olmaz buna balık-etide ekleyeceksin diye....
Bende bir kilo kuşbaşı et aldım, hepsini birden kavurdum, buzluğa attım....haftada bir kere ya pilavın yanına az birşey çıkarıyorum, hafta sonuda kuru fasulyeyi etli yaptım,(haftada bir kere kurubaklagillerden tüketmemiz gerekiyor) eti bir anda kavurup buzluğa attığınız zaman yemeklerde kullanırken o ilk çiğ olarak kavrulduğundaki kokusu kalmıyor....Balık meselesine gelince de çok şükür bekarken, yada hamile olmadan önce ağzıma sürmediğim balığı şimdi sevmeye başladım, ama benim avantajım balığı ben yapmıyorum, ya eşim yapıyor, yada eşimin iş arkadaşının hanımı(allah ondan bin kez razı olsun) bizi evlerine balık yemeye çağırıyor...anca o şekilde yiyebiliyorum.... çünkü benim bulantılarım hala devam ettiği için mutfakta kendim yaparsam yiyemiyorum
canım benim doktorumda ilaç veren bir doktor değil, ben demir ve eleviti 16. haftamdan sonra kullanmaya başladım, ondan öncede 9. haftaya kadar folikasit kullandım. 9. ve 16. haftalar arasında hiç ilaç kullanmadım.... doktorumun dediği şu ilaç kullanma vcudundaki eksikleri yemeklerden karşılamaya çalış.... aslında en doğrusu, çünkü mesela bende b12 eksik çıktı diye hemen ilaç verseydi belki ben kolayıma geleceği için et-balık yemeyecektim...ama bana ilaç vermeyip, şunu ye-bunu ye diyor beni gaza getiriyor, eşimde hemen o akşamdan ne yemem gerekiyorsa almaya başlıyor....ve sağolsun eşimde beni ikna etmesini çok güzel beceriyor ve sevmediğim bir çok şey oturup bir güzel yiyorumsize neden balık yağı verdi ki dr bana vermedi...haftada bi gün yiyorum ama öyle düzenli değil benim balık yiyişimde...ben sadece demir,kalsiyum ve vitamin hapı kullanıyorum geçen cuma gittiğimde merdiven çıkarken bacaklarım kesilmeye başladı bana magnezyum verecekmisiniz dedim hayır dedi vermeyeceğim magnezyum annelerde kemik erimesi yapıyor mecbur kalmadıkça vermiyorum dedi...kramp girmeye başlarsa o zaman vericekmiş...
size neden balık yağı verdi ki dr bana vermedi...haftada bi gün yiyorum ama öyle düzenli değil benim balık yiyişimde...ben sadece demir,kalsiyum ve vitamin hapı kullanıyorum geçen cuma gittiğimde merdiven çıkarken bacaklarım kesilmeye başladı bana magnezyum verecekmisiniz dedim hayır dedi vermeyeceğim magnezyum annelerde kemik erimesi yapıyor mecbur kalmadıkça vermiyorum dedi...kramp girmeye başlarsa o zaman vericekmiş...
İnşallah biz de haber veririz böle :)) arkadaşının da gözü aydın
İnşallah biz de haber veririz böle :)) arkadaşının da gözü aydın
canım benim doktorumda ilaç veren bir doktor değil, ben demir ve eleviti 16. haftamdan sonra kullanmaya başladım, ondan öncede 9. haftaya kadar folikasit kullandım. 9. ve 16. haftalar arasında hiç ilaç kullanmadım.... doktorumun dediği şu ilaç kullanma vcudundaki eksikleri yemeklerden karşılamaya çalış.... aslında en doğrusu, çünkü mesela bende b12 eksik çıktı diye hemen ilaç verseydi belki ben kolayıma geleceği için et-balık yemeyecektim...ama bana ilaç vermeyip, şunu ye-bunu ye diyor beni gaza getiriyor, eşimde hemen o akşamdan ne yemem gerekiyorsa almaya başlıyor....ve sağolsun eşimde beni ikna etmesini çok güzel beceriyor ve sevmediğim bir çok şey oturup bir güzel yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?